70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaptığınız sporları not almayı unutmayın kızlar

Ben güne 50 mekikle başladım yine 50 mekikle sonlarındırıcami yürüyüş planımda var ama olmasa bile günde böyle 100 mekik çeksem cumaya kadar 400 mekik çekmiş olurum

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr.. cuma günü artıları görünce çok sıkı tuttum diyetimi. tabi cuma cumartesi resmen 2 kg verdim. dediğiniz gibi çabuk gelen çabuk gitti. amma velakin pazar coştum( ve hoopp geri geldi. tabi bir kısmı. yani o cumaki artım hala yok.. evdekilerin hiçbiri kilo almıyor. yemesini çok seviyorlar . ben yanlarında değildim diyet yaparken tek yaşadım sayılır çok güzel idiyordu. şimdi baya zor oluyor benim için. bir de bana demezler mi dikkat et alma geri kilolarını. nasıl yapcam hiç bilmiyorum..:2:

Dikkat et canım olmaz böyle biz burda çok güzel saç çekeriz sen biliyor musun
Şu an hasta olduğunu ( Allah Korusun) ve sana bazı yemeklerin yasak olduğunu düşün, bu hep böyle gitmicek sonuçta

Dikkat et canım olmaz böyle biz burda çok güzel saç çekeriz sen biliyor musun
Şu an hasta olduğunu ( Allah Korusun) ve sana bazı yemeklerin yasak olduğunu düşün, bu hep böyle gitmicek sonuçta

doğru sölüosun cnm( bilmez olur muyum çek saçımı çekebildiğin kadar belki düzelirim. bugün iyi başladım güne umarım gün sonunda güzel bir menü paylaşırım sizinle..

Kızlar geçmişi asla düşünmeyin bugüne odaklanın , dün çok yedim vs. bunlar sizi yıldırmasın tabi ki hergün mükemmel olamayız

Eğer Cindirella düşen ayakkabısını almak için geri dönseydi asla prenses olamazdı

doğru sölüosun cnm( bilmez olur muyum çek saçımı çekebildiğin kadar belki düzelirim. bugün iyi başladım güne umarım gün sonunda güzel bir menü paylaşırım sizinle..

Güzel olsun canım, bak cumaya 4 gün kaldı dikkat et ve lütfen hergün tartılma , malesef kızlara bunu bi türlü anlatamadım ben :26:

Güzel olsun canım, bak cumaya 4 gün kaldı dikkat et ve lütfen hergün tartılma , malesef kızlara bunu bi türlü anlatamadım ben :26:

alında bu konu çok önemli.. ben diyete ilk başladığımda 1 ay tartılmadım. tartı almadım kendime. sonra 1 ay sonunda tartımı aldım tartıldım ve tam 8 kg vermişim. sonra tartıyı bir arkadaşıma saklattım sadece haftada 1 tartılıyordum ve her tartıldığımda mutlu mutlu ayrılıyordum tartının başından. sonra bu kuralımı bozdum. o yüzden psiklojim allak bullak oldu. şimdi eve gidip tartıyı yine saklatmaya çalışcam. dediğin gibi hergün tartılmamak çok iyi motive ediyor insanı..

cnm gün içerisinde 1 dilimde olsa ekmek tüketmende fayda var. vücudun yağ yakması için enerjiye ihtiyacı var. ekmekde sana gün içinde gereken enerjiyi sağlayacaktır.. sabah normal kahvaltı yapsan harika olur..

cnm gün içerisinde 1 dilimde olsa ekmek tüketmende fayda var. vücudun yağ yakması için enerjiye ihtiyacı var. ekmekde sana gün içinde gereken enerjiyi sağlayacaktır.. sabah normal kahvaltı yapsan harika olur..

haklısın cnm yarın senin için çok güzell bir kahvaltı yapıcam :27:

günaydn arkadaşlar
uyanır uyanmz 2 bardak su
eşim yulaf ezmesi almıiş etinin sütle yoğurtla filan yeniyomuş
kullananla varmı
sevgiler

Hoşgeldin yoldaş kaybolmuşsun heemen şaplak geliyo

sürekli tartılmak gün içerisinde o rakamın aklınızdan çıkmamasına sebep olur ve beyin buna adapte olduğu için metabolizmanızı kitlersiniz, hem tartıya gerek yok siz dikkat ettikçe kilolar gidecek

hoş buldummm

bugünkü menüm

Sabah:
4 yk. nesfit
1 bardak süt

Ara:
1 avuç leblebi

Öğle:
6 yk. patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

Ara:
meyve

Akşam:
1 kase çorba
1 büyük kase salata
3 yk yoğurt

Güzel menü beyb

günaydn arkadaşlar
uyanır uyanmz 2 bardak su
eşim yulaf ezmesi almıiş etinin sütle yoğurtla filan yeniyomuş
kullananla varmı
sevgiler

Kullanıyoruz canım ama normal kahvaltı daha besleyici olabilir

bu defada ben geldim sen yoksunn

bu defada ben geldim sen yoksunn

Bu menü sana glsin

Sabah:

1 kase yoğurt
1 kase menemen
1 şekersiz çay

Ara:

yarım litre su
3 erik

Öğlen:

1 bardak çorba
1 gökbek salata

Ara:

3 erik
1 bardak süt

Akşam:

:26::26::26::26::26::26:
bilmiyorum akşam yazarım onu beybiler

günaydın kızlaarr

bu sabah tartıldım geçen pazartesiden beri 300 gr almışım ama regldim ondandır dimi :26:

bundan sonra düzene sokuyorum ama cuma günleri tartılcam ve tam anlamıyla diyet moduna girdim

misss gibi nesfitimi ve 0.5 litre suyumu aldım kahvaltı ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…