70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a20 tartılma canım bak yoldurma saçını barşını ayrıca regl bittikten 2 gün sonra gerçek kilonu görürsün şu an vücudun su toplamış durumda

Kızlar cuma gününün bir anlamı kalmıyor ki böyle siz tarrtıldıkça, ertık gerçekten moralim bozuluyor bu konuda.

Bu disipline ayak uydurun biraz artık

aşkolsun kızlar yaa

özür dileriiimm :26: ben en son geçen pazartesi tartılmıştım o yüzden bugün tartıldım sözzz bundan sonra cuma dışında o tartı çıkmıcak

SABAH
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 dilim kavun

kahvaltı bıraz gec oldu ara yemıycm
*1-2 gündür cnm hıc bısı yemek ıstemıyor
ayrıca hıc bısı yapmak da ıstemıyor neden böyle oldum kıı (

Günaydınnnnnnnn :)) geç oldu ama evde temizlik var bugün, ben akşam toptan yazıcam ne yediğimi :)))))))))) bakalım nasıl gidecek kızlar

özür dileriiimm :26: ben en son geçen pazartesi tartılmıştım o yüzden bugün tartıldım sözzz bundan sonra cuma dışında o tartı çıkmıcak

LAfım sadece sana değildi canım benim, kızlar bu tartı kuralını bozduğundan beri toparlanamadık bi türlü

merhaba hoşgeldinn sende benm gibi yenisin hemen hemen aynı kilo ve boydayız :) aynı durum bende de var kendimle barışık hiç deilim

merhaba hoşbulduk inşallah azimle kurtulacağız bu kilolardan..2010 ramazan ayında yediklerime dikkat ederek 1 ay içinde yaklaşık 4 kilo vermiştim bu ramazanıda aynı şekilde değerlendirmek istiyorum diyete yeni yeni alışmaya çalışıyoruum tatlıları unlu mamülleri azalttım aslında biraz motive olmaya ihtiyacım var hepimize kolay gelsin tatlım bide ramazan için önerileriniz varmı mesela ben elma sirkesi ile orucumu açıyordum çok faydası olmuştu

Kızlar ramazan için fikirleri alalım

Ben sahurda kahvaltı etmeyi düşünüyorum , iftardada ekmek yemeyeceğim.Suyuda iftardan 1 saat sonra yatana kadar ne kadar içebilirsem içicem sanırım

Bu sıcaklar nedeniyle canım hiçbir şey istemiyor, ne yesem diye düşünüyorum Sadece deli gibi su içiyorum.

Ben sahurda kahvaltı etmeyi düşünüyorum , iftardada ekmek yemeyeceğim.Suyuda iftardan 1 saat sonra yatana kadar ne kadar içebilirsem içicem sanırım

ben ilaç kullandığımdan oruç tutamıycam ( diyete devam, zaten bugün başladım...

Sahurda protein ve sebze ağırlıklı olabilir bence, hem gün boyunca tok tutar.

İftar sofralarında binbir lezzet olur o yüzden iftarda da sofradakilerden azar azar yemek yeterli bence :)

İftarla sahur arası da bol su ve mümkün olduğunca yürüyüş yapılabilir.

ÖNCELİKLE HEPİNİZİ MERHABA......

YAKLASIK 1 AYLIK KACAMAKTAN SONRA YINE TILKI MISALI DÖNÜP DOLAŞIP KK YA GELDİM...BURASI OLMADAN OLMUYOR..İŞİN UCU KACIYOR.4 GUN SONRA RAMAZAN BASLIYOR.VE BEN SIZLERE RAMAZAN BASINA KADAR 60 OLACAGIM DIYE SOZ VERMISTIM...4 GUNDE 5 KILO VEREMEYECEGIME GORE...:d 1 AY DAN BU YANA ANCA 400 GR.VEREBILMISIM.AMA NELER YEMEDIM Kİ...INANIN IKI GUN YEDIM 3 GUN DIKKAT ETTTIM.ESIME HEP RAMAZANA KADAR BEN BU İŞİ HALLEDICEM VE RAMAZANDA HER İSTEDİĞİMİ KISITLAMA OLMADAN YIYECEGIM DEDIM AMA OLMADI.NEYSE YAKINMANIN BU SAATTEN SONRA ANLAMI YOK.BEN SÖZÜMÜ TUTAMADIĞIM ICIN ONCE KENDIMDEN SONRADA SIZLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM....ORUÇ MENULERINIZ VARMI BU KONUDA YARDIMLARINIZI RICA EDIYORUM.KENDINIZE IYI BAKIN
BUGUNKU MENUM

SABAH
TATILDEN DONDUGUM ICIN EVDE BIRSEY YOKTU.O YUZDEN

1 ŞEFTALİ
1 DİLİM PEYNİR YEDİM

ÖĞLE
5 YK TAVUK SOTE
1 BARDAK LIGHT KOLA

ARA
4 KUCUK BOY HURMA

AKSAM

5 YK.TAVUK SOTE
1 BARDAK KOLA
1 KASE SALATA

ARA
1 ADET SEFTALI

ILAVELER:3,5 LT SU,4 KM.YURUYUS,1 SAAT PLATES.....

ALISVERIS YAPIP YARIN DAHA DOYURUCU MENU YAPICAM ..............

gamzeeee selaaaammm,
su iç tatlım leblebi falan yee...diye sana akıl vercem ben neler yedim bir bilsen(
sabah: güzeldi aslında,1 dilim denge lıght 1 domat,1 salatalık,1 kka peynir,1 zeytin
öğle: 2 dilim uno tost ekmeği içinde sucuklu peynirli tost aslında uno dengenin içine yapacaktım ama şeytan beyaz ekmekle daha lezzetli olduğu konusunda uyardı beni
araff aram süperdi canımm haftasonu bozcaadaya gittik oranın meşhur damlasakızlı bademli kurabiyelerinden aldım(kilosu 30 liraydı kocişte yemiyor diye 5 liralık aldım sadece )2 tane kurabiye 1 kupa şekersiz nescafe içtim(

ben anladım kendimi 50li kilolarda olmak istemiyorum illa 60lı bi rakam görcem tartıda..hem yiyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum...son bir kurabiye kaldı onu da birine yedirsem iyi olcak yoksa ben indircem mideye yine!!bisiklete de binmiyom zaten canımm istemiyor hiç.tek isteğim bütün gün güneşlenip denize girmek ama ihtimal yok ne yazıkki.bebiş küçük oturmuyor hiç.bırakabileceğim biri olsa kaçaamk yapmak işstiyroum bir günü sadece kendime ayırmak istiyorum ama imkansız.okullar açılsada insan içine karışsam 1 yıldır evdeyim çok zor evde çocukla kalmak allh ev hanınlarına yardımcı olsun diyorum hep....yemek yok,evi süpürdüm toz aldım ama silmem gerek,balkonların banyonun yıkanması gerek off yaaa.tembelim ben tembel.
aslında kendime çok kızıyorum,bir çok arkadaşım yardımcı aldı yanına bebek doğurunca hiçbiri iş güç yapmadı sadec bebekle ilgilendi bebek uyuyunca da onlar da uyudu.ben naptım 250 liraya kıyamadım tut birini gelsin öğleye kadar halletsin sen bak keyfine dimi kocişe mi acıdım kendime mi acındırmak istedim kestiremiyorum ama 1 yılda müthiş yıprandım.amma dert yandım yaww!!neyse şekerler yeni başlayan hevesli arkadaşlarımı çok kutluyorum.ben de 25 ocakta başlamıştım.2 aydır da kilomu koruyorum diyebilirim...ama benim avantajım emziriyorum o yüzden beni örnek almayın küçük kaçamakları emzirme sayesinde artıya dönüştürmeden yok ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…