a20 tartılma canım bak yoldurma saçını barşınıayrıca regl bittikten 2 gün sonra gerçek kilonu görürsün şu an vücudun su toplamış durumda
Kızlar cuma gününün bir anlamı kalmıyor ki böyle siz tarrtıldıkça, ertık gerçekten moralim bozuluyor bu konuda.
Bu disipline ayak uydurun biraz artık
aşkolsun kızlar yaa
İlk menün haydi hayırlı olsun bakalım
Tabi ki böyle olmamalı. Halley ,beyaz ekmek,börek,gazoz
özür dileriiimm :26: ben en son geçen pazartesi tartılmıştım o yüzden bugün tartıldımsözzz bundan sonra cuma dışında o tartı çıkmıcak
LAfım sadece sana değildi canım benim, kızlar bu tartı kuralını bozduğundan beri toparlanamadık bi türlü
merhaba hoşgeldinn sende benm gibi yenisin hemen hemen aynı kilo ve boydayız :) aynı durum bende de var kendimle barışık hiç deilim
Kızlar ramazan için fikirleri alalım
Ben sahurda kahvaltı etmeyi düşünüyorum , iftardada ekmek yemeyeceğim.Suyuda iftardan 1 saat sonra yatana kadar ne kadar içebilirsem içicem sanırım
Kızlar ramazan için fikirleri alalım
Ben sahurda kahvaltı etmeyi düşünüyorum , iftardada ekmek yemeyeceğim.Suyuda iftardan 1 saat sonra yatana kadar ne kadar içebilirsem içicem sanırım
açım ben
canım sen ne güzel kilo vermişsin bende 78 ile bugün başladıım bakalım verebilecek miyim senin gibi...
açım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?