70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm cnmm ohhh ne güzel döktün içini rahatladın
ben senin kilonda olsam daha ne isterimki yaaa

olsun canım en azından almamışsın kilo dert etme ben de 1 temmuzda 57 kilo olcaktım ama olamadım.sen de benim gibi aslında bilerek isteyerek hedefine ulaşamamışsın bilinçsizce değilki.şimdi kilo vermek için geri döndün demekki istiyorsun ve başaracaksın.bence dert etme stres yapma,isteğince oluyor nasılsa..

Son düzenleme:

merak ettim boyunuz kaç acaba

Selam kızlarr...

Alıntı yapamadım kendi bilgisayarımda değilim mouse yok zorlanıyorum..

Çok acıktım sevdiceğin evindeyim o işe gitti bende yalnız bişey yapamadım bana göre bişey yok

Açıııııııııııııııııııııııııııım!!!

bi yerden yanık kokusu geliyor ama hiç üzerime alınmıyorum ben bebeğimin çorbasının altını kapattım çünkü!!!off ya kapatmamışım meğer yandı çorba çorba yansa iyi tencerem de yandı!!neye üzülcem bilemedim kız uyanır şimdi çorba yok tencerem daha yeniydi yandı gitti(hemen yeni çorba koydum .kızlaar ya tencere yıkanınca normale döner mi ki??ne dicem kocişe yaa bu kaçıncı çok unutkanım....moralim alt üst oldu yaaa

bence normale döner tenceren yıkanınca

Kızlar bana yaz aylarında yapılabilecek değişik salata tarifleri lazım. Böyle sevdiğiniz lezzetler varsa öneride bulunabilir misiniz?

Çok fazla salata çeşidi bilmem :)

canım içine su koy beklet çıkıyor nerden biliyorum çünkü 2 gün önce bende yaktım kızımın çorbasını:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…