BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
3 dilim kavun
sabah soğuk soğuk çok hoşuma gitti
yarım simit
Ara:
1 avuç leblebi
Öğle:
1 kase menemen
1 kase yoğurt
Ara:
2 ad. salatalık
Akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
salata
dün herşeye yeniden başlamaya karar verdim.başladım.akşam mesaiye kaldım ve çok acıktım.
1 tane lahmacum yedim :26: yine dağıldımneyse gece uyurken bu gün yeniden başlamaya karar verdim.
sabah uyandın kavunumu yedim işe geldim.müdürüm kaşarlı simit almış dayanamadım yarısını yedim
yine dağıldımm
bu duruma son vermem lazımkendimden nefret eder oldum bu kadar iradesizmiyim ben
bi türlü toparlanamıyorumm
leblebi çok ii oluyor demı bn de aralar da tuketıtım
dün herşeye yeniden başlamaya karar verdim.başladım.akşam mesaiye kaldım ve çok acıktım.
1 tane lahmacum yedim :26: yine dağıldımneyse gece uyurken bu gün yeniden başlamaya karar verdim.
sabah uyandın kavunumu yedim işe geldim.müdürüm kaşarlı simit almış dayanamadım yarısını yedim
yine dağıldımm
bu duruma son vermem lazımkendimden nefret eder oldum bu kadar iradesizmiyim ben
günaydın arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
k.bakmayın hafta sonu gırebıldım ama pazar gıremedım dun de ızınlıydım giremedım
hemen yazayım
c.tesi detoks yapmıstım sabah bı kaktım 79.5 gıtmıs yerıne 78.7 gelmıs gozlerıme ınanamadım detoks ıse yaramıstı
pazar gunu :kepek ekmegı salatalık domates peynır maydonoz yedım 11 i gecıyordu .saat 5 de mangal yaptık bn pek et yemem o yuzden bıraz tavuk patlıcan patates yedım karpuz çok yedım
dün de
sabah:7 tane küçük kuru pasta yedım ekmegım bıtmıstı .nesfitimde :18: yıyıverdım
öglen 1 avuctan fazla leblebı yedım
aksam :z.yaglı tazefasülye ,2 dilim k.ekmegı
saat7 gıbı dayanamadım ve kornetto:18:
canım öyle düşünme ögunlerı erteleyıp yeterı kadar yemedıgın ıçın acıkıyorsun sahvaltını yapsan ara ögun meyve falan tuketsen emın ol aclık hıssedıp bozmazsın canım
galiba herkes aynı şeyden muzdarip hepimizi motive edecek iyi bi diyetisyen mi çağırsak acaba...........
Sabah
1dilim ekmek
1haslanmis yumurta
3zeytin
2catal krem peynir
Ara
20siyah uzum
Ogle
1tabak yesil fasulye
1dilim ekmk
SalatA
Karpuz
Aksam
1tabak et sote
1dilim ekmek
Karpuz
Su..yesilcay
Niyeki belki motive olmamıza yardımcı olurdu
iyi olmazmıydı
hepsi parayla çalışıyor gelip bize yardım etmezler bence
günaydın
cuma bildirim yapamadım, perşembe akşamından cumartesiye kadar hastaydım. Oğlumdan bana serpti sanırım, neyse ki atlattım çok şükür
umarım herkes iyidir, özledim hepinizi
günaydın arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
k.bakmayın hafta sonu gırebıldım ama pazar gıremedım dun de ızınlıydım giremedım
hemen yazayım
c.tesi detoks yapmıstım sabah bı kaktım 79.5 gıtmıs yerıne 78.7 gelmıs gozlerıme ınanamadım detoks ıse yaramıstı
pazar gunu :kepek ekmegı salatalık domates peynır maydonoz yedım 11 i gecıyordu .saat 5 de mangal yaptık bn pek et yemem o yuzden bıraz tavuk patlıcan patates yedım karpuz çok yedım
dün de
sabah:7 tane küçük kuru pasta yedım ekmegım bıtmıstı .nesfitimde :18: yıyıverdım
öglen 1 avuctan fazla leblebı yedım
aksam :z.yaglı tazefasülye ,2 dilim k.ekmegı
saat7 gıbı dayanamadım ve kornetto:18:
günaydınarkadaşlar hepinize bol kalorısiz günler cııssız günler
dünkü menüm
sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su
1 salatalık yarım yumurta domtes 4 kayısı 2 ceviz
ara kahve şekersiz
öğle patlıcan 1 kaşık cacık ve acı biberle
2 dilim karpuz 2 kayısı
akşam 5 de yiyorum 4 kaşık nefsit sütle içip spora gdyorum 9 gb geliyorm
gelince yeşil çay kavun nasıl arkadaşlar şuana kadar 2 700 gitti tam 10 gün oldu
Herkescikler nerede :44::44::44
nora ftemiz esin coco :44:
gelsenize kızlar yaa hepimiz darma dağın olduk.yetmezmi bu kadar ara
yine dağıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?