gunydın kızlar nasılsınız
ozledım sızlerı
ben hıc dıyet modunda dıılm
65 ıle gıttım 66 ıle dondum
plates sıparısı werıorum bugun belkı ramaznda aksamları yapabılırım
ramazandan sonra benm ıcın cok cok onmlı gelısmeler war ozamana kadr zayflamam gerek ama ımkansız gıbı duruyo
aynen ya benim de şu 2 ay içinde zayıflamış olmam gerekiyo netcez :26:
aynen ya benim de şu 2 ay içinde zayıflamış olmam gerekiyo netcez :26:
blmıorum
düğün yok ama 2 ay sonra üniversiteye gitcem çok önemli
berivancığım ne detoksu yaptın bizede faydası olacaksa bizde yapalım
anlatırsan sevinirim
Afiyet olsun canım, ama ne kadar geç kalkıp bişeyler yersen, metabolizman da o kadar geç çalışmaya başlar. Sabah kalkıp 1 ceviz veya fındık falan atsan ağzına.Tünaydın kızlarr gece dizi izlemeye dalıyorum o yüzden anca 12 de kalkıyorum
şimdi 9 lu çay karışımımı içtim kahvaltımı yapıcam 1 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,3 zeytin,salatalık ve kahve
Ara:1 ayran
Öğlen,yulaflı yoğurt
Ara:karpuz
Akşam:taze fasulye ve 1 dilim kepek ekmek yerim vee yürüyüşüme çıkarımm
Geçmiş olsun canım. Biz iyiz genel olarak sadece biraz motive sorunumuz var.. :26:
Menün aslında güzelmişde sabah kurupasta ile nesfiti beraber mi yedin ?
Nesfit yiyorsan başka bişey yememelisin belki yanında meyve olabilir o kadar.
Günaydın canım. Çok iyi kilo vermişsin 10 günde.
Kuzuu ben genelde buralarda oluyorum da seninle karşılaşamıyoruz bi türlü
Kıyamaaam canım ne bileyim hepimizde bi tuhaflık var ya.
İstersen ara ver bi. Kilo verme durdu ya artık sende. Vücudu şaşırtcak bişey yapıp öyle diyete devam etmek lazım.
Ama ne yapılabilir ki işte? :44:
Yemeğimi yedim geldim, kimsecikler yok. Neler yediniz kızlar, ben çorba-fırında patatesli tavuk 2 parça-3 kaşık pirinç pilavı(yasak ama)+salata yedim. Dün de 30 dk. kadar yürüyüş ve hareket yaptım, kendimi biraz daha iyi hissediyorum. İnşallah bu hafta + sınırını kırarım, eksi rakamları görürüm, hepimiz görürüz. Noraaaa nerdesin kız, herkese gaz verip gitmeyecen değil mi??? Sakın gitmeyin, bakın herkes yavaş yavaş dönmeye başladı, yine eski günlere dönelim lüften. Akşam da leslie yapmayı düşünüyorum.
Ne zamandır canım çekiyordu, ben de salçalı makarna yaptım :)
Ama ne yalan söyliyim eskiden daha lezzetli olurdu, yağı-tuzu bol
Böyle yağsız-tuzsuz hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı ekledim ama ıhh aynısı olmuyor :)
Afiyet olsun canım, ama ne kadar geç kalkıp bişeyler yersen, metabolizman da o kadar geç çalışmaya başlar. Sabah kalkıp 1 ceviz veya fındık falan atsan ağzına.
sabah biraz bozdum ya :26: 1 simit 1 yk yoğurt 2 dilim peynir ve çay
öğle yemeği için de peynirli salata yapıcam
kızlar benide alın aranıza..
Defalarca hüsranla sonuçlanan diyet deneyimlerimden sonra bide sağlıklı beslenmeyi deneyerek geldim..
Bu arada 66 kgdan 78e çıktım hatta belkide 79-80 olmuşumdur, korkumdan tartılamıyorum..
Evde spor aletlerimde var ancak hergün ağır yapayım diyorum bir haftadan fazla dayanamıyorum..
Işin kötüsü ramazan geliyo, oruç tutan biri olarak ne yapıcam bilmiyorum
yardım edin lütfenn..
Fenalardayım :2::2:
hosgeldın canım çalışıyor musun yaşın kaç merak etme kararlı isen kılo vereceksın bn oruc tutamayyacagım tutaan arkadaslar yonendırır senı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?