70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunydın kızlar nasılsınız
ozledım sızlerı
ben hıc dıyet modunda dıılm
65 ıle gıttım 66 ıle dondum
plates sıparısı werıorum bugun belkı ramaznda aksamları yapabılırım
ramazandan sonra benm ıcın cok cok onmlı gelısmeler war ozamana kadr zayflamam gerek ama ımkansız gıbı duruyo

aynen ya benim de şu 2 ay içinde zayıflamış olmam gerekiyo netcez :26:

Tünaydın kızlarr gece dizi izlemeye dalıyorum o yüzden anca 12 de kalkıyorum

şimdi 9 lu çay karışımımı içtim kahvaltımı yapıcam 1 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,3 zeytin,salatalık ve kahve

Ara:1 ayran

Öğlen,yulaflı yoğurt

Ara:karpuz

Akşam:taze fasulye ve 1 dilim kepek ekmek yerim vee yürüyüşüme çıkarımm

Son düzenleme:
Yemeğimi yedim geldim, kimsecikler yok. Neler yediniz kızlar, ben çorba-fırında patatesli tavuk 2 parça-3 kaşık pirinç pilavı(yasak ama)+salata yedim. Dün de 30 dk. kadar yürüyüş ve hareket yaptım, kendimi biraz daha iyi hissediyorum. İnşallah bu hafta + sınırını kırarım, eksi rakamları görürüm, hepimiz görürüz. Noraaaa nerdesin kız, herkese gaz verip gitmeyecen değil mi??? Sakın gitmeyin, bakın herkes yavaş yavaş dönmeye başladı, yine eski günlere dönelim lüften. Akşam da leslie yapmayı düşünüyorum.

Afiyet olsun canım, ama ne kadar geç kalkıp bişeyler yersen, metabolizman da o kadar geç çalışmaya başlar. Sabah kalkıp 1 ceviz veya fındık falan atsan ağzına.

yok canım bı baktım ev tam takır ne kepek akmegı var ne de nesfit kalmıs oyle olunca bi ertesi günden kalan kuru pastadan yedım hafıf yaglı oluyo ya metobolızmamı hızlandırdı demek arada ıse yarıyo

Ne zamandır canım çekiyordu, ben de salçalı makarna yaptım :)

Ama ne yalan söyliyim eskiden daha lezzetli olurdu, yağı-tuzu bol

Böyle yağsız-tuzsuz hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı ekledim ama ıhh aynısı olmuyor :)

İçine peynir atsaydın, ceviz, yanına bol salataaa

sabah biraz bozdum ya :26: 1 simit 1 yk yoğurt 2 dilim peynir ve çay
öğle yemeği için de peynirli salata yapıcam

Afiyet olsun canım, ama ne kadar geç kalkıp bişeyler yersen, metabolizman da o kadar geç çalışmaya başlar. Sabah kalkıp 1 ceviz veya fındık falan atsan ağzına.

Haklısın canım ya,öyle yapıyım o zaman,zaten ramazan geliyo napıcam hiç bilmiyorum iftardan sonra şu jilliana mı başlasam yoksa ebru şallının pilatesine mi başlasam bilemedim:44:

kızlar benide alın aranıza..
defalarca hüsranla sonuçlanan diyet deneyimlerimden sonra bide sağlıklı beslenmeyi deneyerek geldim..
bu arada 66 kgdan 78e çıktım hatta belkide 79-80 olmuşumdur, korkumdan tartılamıyorum..
evde spor aletlerimde var ancak hergün ağır yapayım diyorum bir haftadan fazla dayanamıyorum..
işin kötüsü ramazan geliyo, oruç tutan biri olarak ne yapıcam bilmiyorum
yardım edin lütfenn..
fenalardayım :2::2:

hosgeldın canım çalışıyor musun yaşın kaç merak etme kararlı isen kılo vereceksın bn oruc tutamayyacagım tutaan arkadaslar yonendırır senı canım

hosgeldın canım çalışıyor musun yaşın kaç merak etme kararlı isen kılo vereceksın bn oruc tutamayyacagım tutaan arkadaslar yonendırır senı canım

merhaba..
hayır canım henüz çalışmıyorum üni.den yeni mezun oldum, okulumla evim arasında 70 km vardı ve git-gel yapıyordum böyle olunca okul çevresinde hergün fast-food yedim sonuç berbat bi görüntü..
kafamda bişeyleri bitirmem gerek aç kalıp zayıflayıp geri alıyorum ben ve en kötüsü su hiç içmiyorum şu saat oldu ben yalnızca 2 bardak çay içtim su sıfır..
ramazanda korkutuyor beni, artık aç durarak değil evde ne pişiyorsa onları yiyerek zayıflamak istiyorum ki annemde yağlı yapmaz yemekleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…