70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

CANIM KENDIMI GORUR GB OLDUM CIDDEN sana kendımden yola cıkarak anlatayım 21 yasındayım 86 ıle basladım 5 hazıran da sımdı 78,8 gelıyorum sunu ogrendım ben motıvasyon olmadan olmuyo buranın en guzel kısmı o kılo verenlerı goruyorsun beslenme sekıllerını yaptıklarını goruyor gaza gelıyorsun kısa surede verdıgın en kısa zaman da fazlaca gelıyo bn de hep oyle yaptım 10 gunluk dukan ıle 4 kılo verıp 5 olarak aldım onemlı olan zaman ıcınde saglıklı olarak verılen kalıcı kılolar spor yaparsan da ne ala kahvaltıyı genelde k.ekmegı olarak yap bn oyle yapıyprum yada nesfıt öglen çalıştıgım ıcın olan yemeklere bakıyorum plav ,patates,makarna yada yaglı hıc bırını almıyorum
aksam da hafıf meyve bıle olabılıyo sadece tek kacamagım dondurma malesef

24 yaşındayım canım zamanında benim kilolu die baktıklarım şimdi 50 kg ve benim nerdeyse onlar kadar depolanmış yağım var..
sağlıklı beslenmeyi öğrenmem lazım bir ay aç kalıyorum sonra gelsin yaş pastalar, gitsin lahmacunlar..
ve ben et yemiyorum yediğim köfte ve lahmacun..
dışarı çıktığımdada ne yiyeceğim diye düşünürken hooop al bi hamburger..
keşke yalnızca dondurma olsa hayatımda o kadar abur cubur doldurmuş ki hayatımı emin ol senin dondurma yemen çok masum kalır..
sabah beyaz ekmek, reçel..
akşam kızartma..
şekerli çay, çekirdek..
valla ben bu gidişle kalp krizi geçirirsem şaşmam üzerine sigarada içiyorum :26:
diyet olmamalı hayatımda ama nasıl olucak bilmiyorum ne yemeliyim ne yememeliyim onu bile bilmiyorum inan..
son olarak dedim gruplara üye olayım illa benimle aynı damak zevkinde olan birileri vardır, sizlerin öğünlerinden, tecrübelerinden faydalanmak istiyorum..
sanada maşallah canım, dilerim hepimiz incecik oluruz

Noluyo şeker hayırdır ne gibi önemli gelişme bunlar

Valla kelin merhemi olsa kendi başına durumundayız şuan. Bende toparlayamadım bi türlü.

Katıldın bilee Hoşgeldin aramıza canım.

Ramazanda nasıl zayıflanır bi fikrim yok. Ben oruç tutmayı düşünmüediğim için araştırmadım da.

Ama kızlardan tutanlar menü oluştururlar herhalde.

olmaz oyle mesa le ben suan leblebı nohut karıstırdım onu yıyorum ara ogun olarak unut recel çekırdek lahmacun kola yı sil zayıfladıkca zaten ıstemeyeceksın canım
kendıne yesıl cay nohur leblebı kepek ekmegı falan al meyve ye acıktıkca nohut ye 1 avuc nohut=20 kalorı canım ve tok tutuyo su yu ben de ıcemem hıc aynı onun yerıne yesıl cay ıcıyorum soguk suyu ıcebılıyorum anca gozunun onunde duran kalorılı yıyeceklerı hep kaldır sebze yemeklerı yap gor bak nasıl kılo verıyorsun canım

hadi ya beyaz leblebinin kalorisi o kadar az mı hemen almalıyım

Aramıza hoşgeldin canım

teşekkür ederim canım, ramazanda ben oruçlu olduğum için nasıl yapıcam bilmiyorum..

canım ballı yeşil çay almıştım, yeşil çay stoğum var..
nohut bildiğimiz nohut mu yiyosun anlamadı ben
leblebi beyaz mı yiyosun ?
kola içmem zaten, meyve suyu ve meyveli soda tüketiyorum bunlardanda vazgeçmeli miyim sence ?
bide makarna, pilav ne kadar tüketmeliyim ?
çok istiyorum zayıflamayı

Çok yavaş kilo veriyorum ya... Benim kilomda biri benim yediklerimi yese, benim gibi hareket etse çok daha fazla verirdi. Neden böyle yavaş gidiyor anlamıyorum. Bazen az vermek bile hiç gitmemesinden iyidir diyorum ama bazen de sinirlerim bozuluyor

Çok şükür iştah problemim kalmadı. İlk hafta geceleri karnım gurulduyordu ama azmedip yemiyordum. Şimdi açlık bile hissetmiyorum, sadece yemem gerektiği için yiyorum. Zaten evde pek bir şey de yok, ne varsa onları yiyorum

pilav makarnayı olabıldıgıne az tuket az yaglı ben yemedım daha leblebı ben hem sarı hem beyaz aldım karıstırdım kansızlık var ben de sıyah uzum kurusu koydum bıraz bıraz yıyorum arada çok ıyı gıdıyo bn de 2 maden suyu ıcıyorum bı lımonlu bı sade sakınca yok bence ıstıyorsan kesın verıssın canım azmın daim olsun yeter

bişey sorcam ben kayısılı form çayı almıştım ama içmeye çekiniyorum :26: sinameki var içinde kabızlık yapar mı yoksa zayıflamaya iyi geliyo mu kullanan var mı onu :26:

şu ramazanı bi atlatayım canım gerisi daha rahat olur o zaman bende günde 1 tane meyveli soda içeyim, leblebide alayım..
bide benim ağzımın içi çamur gibi oluyo acaba sigaradan mı oluyo anlamadım o zamanda başlıyorum yemeye..
azim var aslında ama bilmiyorum çok karışığım

Sinameki kabızlık yapmaz, tam tersine kabız olunduğunda sinameki içiliyor.

Kötü tarafı uzun süre içildiğinde bağırsaklarda tembelliğe neden olabiliyor canım.

pakette 17 veya 18 tane kaldı hergün 1 tane içsem bırakınca bişey olur mu yoksa ara ara mı içmeliyim :44:

bişey sorcam ben kayısılı form çayı almıştım ama içmeye çekiniyorum :26: sinameki var içinde kabızlık yapar mı yoksa zayıflamaya iyi geliyo mu kullanan var mı onu :26:

Sinameki kabızlık yapmaz, tam tersine kabız olunduğunda sinameki içiliyor.

Kötü tarafı uzun süre içildiğinde bağırsaklarda tembelliğe neden olabiliyor canım.

Kızlar 4 günde 1 kilo daha verdim. Spora başlıcam dedim ama yine başlayamadım sadece yediklerime dikkat ederek verdim.

merhaba kızlar, güne iyi başladım, ama akşam eşim evlilik yıldönümü için yemeğe götürecek bakalım nasıl olacak ( akşama yazarım menümü... öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…