70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey sorcam ben kayısılı form çayı almıştım ama içmeye çekiniyorum :26: sinameki var içinde kabızlık yapar mı yoksa zayıflamaya iyi geliyo mu kullanan var mı onu :26:

form cayların hepsinde sınamekı vsrdır bende de var kaysılı form çok sık ıçme alışkanlık yapar sinamekı dutdıgum kadarıyla bobreklerın tüylümsü, dokusunu bozuyor mus ara 2-3 gune 1 tuket canım yesıl cay çok ıyı 2-3 fıncan tuketmeye calış

Kızlar 4 günde 1 kilo daha verdim. Spora başlıcam dedim ama yine başlayamadım sadece yediklerime dikkat ederek verdim.

harikasın canım maşallah darısı başımıza

o zaman yeşil çay alayım onu hergün içerim form çayını da haftada 2 kere falan yalnız sallama çay şeklinde olanlardan alıyorum bi fark yoktur dimi :44:

bravo çok kısa bir sürede 8 kilo vermişsin helal olsun gerçekten motivasyon olmadan olmuyor, hepiniz sağolun kızlar. sürekli yazamasamda takip ediyorum yorumları

merhaba kızlar, güne iyi başladım, ama akşam eşim evlilik yıldönümü için yemeğe götürecek bakalım nasıl olacak ( akşama yazarım menümü... öptüm hepinizi

Evlilik yıl dönümüz kutlu olsun canım :123:

Gün içinde yediklerini hafif tut, akşam da her şeyden azar azar tadımlık ye. Hiçbir sorun olmaz.

merhaba kızlar, güne iyi başladım, ama akşam eşim evlilik yıldönümü için yemeğe götürecek bakalım nasıl olacak ( akşama yazarım menümü... öptüm hepinizi

hayırlı olsun canım nice nice yıllara inşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın :123: yemeği de dert etme az az yersin olur biter :130:

yok canım bn de oyle tuketıyorum

teşekkür ederim canımm

aa kızlar bakın çizelgelerinize o kiloları siz verdiniz ve vermeye de devam edeceksiniz.

achtholin hoş geldin ... bak bende yıllardır diyete başlıyorum diyip durdum ama sadece sözde kaldı bunlar. önce kafada bitcek bu iş, kararlı olacaksın bide burayı takip edip moralini yüksek tutacaksın. kimse için kolay degil kilo vermek. ben abur-cuburu seven bir insanım ama şimdi bakıyorum geriye, 1 ay geçti gitti nasılsa ve 4 kilo verdim. abur-cubur yesem de geçecekti o 1 ay ama bu sefer moralim bozuk olacaktı. kilolu biri olarak kendimizi birşeylerden kısıtlamayalım.

ben çok kilolu görünmüyorum boyum uzun oldugu için ama arkadaşlarım arasında en irisi olmak, bir magazaya girdigimde hep 36-38 bedenlerin olması ve bana göre 40 bedenlerin tükenmiş olması zoruma gdiyordu. Hafif olmanın mutlulugu hep birlikte yaşamalıyız

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım nice nice yıllara inşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın :123: yemeği de dert etme az az yersin olur biter :130:

teşekkür ederim canımm

ne demek şekerım bende çogu seyı burdan ogrendım oyle çok motıve edıyor kı yesıl cayın tadını sevmezsen ımon sık karanfıl yada tarcın at bn oyle yapıyorum super oluyo kokusu da

ne demek şekerım bende çogu seyı burdan ogrendım oyle çok motıve edıyor kı yesıl cayın tadını sevmezsen ımon sık karanfıl yada tarcın at bn oyle yapıyorum super oluyo kokusu da

seviyorum aslında geçen sene içerdim yeşil çay ama sonra ne olduysa bıraktım devam etmek lazım tabi

Sabah yağsız, tuzsuz makarna yedim, hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça ile tatlandırmaya çalıştım.

Arada 1 kahve ve 1 parça çikolata.

Öğle yemeğinde 6 tane tavuk köftesi.

Arada 1 kahve ve akşam yine 5-6 tane tavuk köftesi.

Birkaç gün protein ağırlıklı besleneyim diyorum, en azından günde 1-2 öğün. Belki duraklamam sona erer.

canım sabah mı makarna yedın tam tahıllı ekmek tuket faydası olur canım

ben de aynı durumdayım arkadaşlarım hep zayıf kendimi kötü hissediyorum fazla bi kilon yok diyip moral vermeye çalışıyolar ama aralarında en iri olan benim :85: 4 sene önce okul eteğimi 52 beden almıştım geçenlerde bi pantolon aldım 42 beden ama yetmez en az 38 olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…