Selam kızlar. Bir sorum olucak.
Hep üç öğün beslenmek zordunda mıyız? Biliyorum üç öğün ve ara öğünler önemli ama bu sıcak havalarda benim hiç öğle yemeği yiyesim gelmiyor. Öğleni meyveyle ya da salatayla veya kepek bisküviyle geçirsek olumsuz etkiler mi acaba diyeti? Ne dersiniz?
söyleyecek sözüm yok supersın 52 nerede 42 nerede tam gaz devam
ben de aynı durumdayım arkadaşlarım hep zayıf kendimi kötü hissediyorumfazla bi kilon yok diyip moral vermeye çalışıyolar ama aralarında en iri olan benim :85: 4 sene önce okul eteğimi 52 beden almıştım geçenlerde bi pantolon aldım 42 beden ama yetmez en az 38 olcam
bn dogadanın limonlusunu ıcıyorum canım arada ıcıne elmalı yada bogurtlenlı cay atıyorum
listeye eklemeliyim dışarı çıkınca beyaz leblebi ve yeşil çay alınacak!geçen sene doğadan alıyodum yine onu mu alayım
Selam kızlar. Bir sorum olucak.
Hep üç öğün beslenmek zordunda mıyız? Biliyorum üç öğün ve ara öğünler önemli ama bu sıcak havalarda benim hiç öğle yemeği yiyesim gelmiyor. Öğleni meyveyle ya da salatayla veya kepek bisküviyle geçirsek olumsuz etkiler mi acaba diyeti? Ne dersiniz?
Evet canım sabah yedim. Birkaç gündür tam tahıllı ekmek de yiyorum. Bu sabah için de makarna yapayım dedim ama hiç lezzetli değildi
olabılır canım sebze yemeklerı fasulye kabak vs de çok ıyı olur ama aksama cok acıkırsın yüklenirsin bu kes aksam erıtmesı daha zor olur yıne de sıcak yemek yemek ıstemez sen kepeklı sandıvınc ,peynırlı salata falan tuket ara ogun mutlaka yap canım
evet yerleri değişiyo gibi :26:
Sayfadaki mesajların sırasında problem var mı sizde de?
öyle yaparım artık tavuklu, peynirli salata filan yerim. bugun hiç iştahım yok kahvaltıdan sonra tüm gün meyveyle geçti :)
bi ara çok sıkı diyet yapıyordum her akşam burda menümü paylaşıyodum ama sonra noldu bilmiyorum birazcık kilo verince bıraktım, neye güvendiysem
akşamları yine menümü paylaşmaya çalışıcam bundan sonra .suçluyum evet yarıda bırakmamalydım, bırakmasam şimdi zayıftım :18:. Bi cezayı hakediyorum
hedefe gelmeden bırakmak yok hatta hedefe gelınce de bırakmak yok bızlere destek olacaksın işte cezan sekerım
Ne cezası yahu, seve seve yaparım bunları. Hem destek olurum hem motive ederim insanın bunlara ihtiyacı oluyo :78:
Hem ben cezamı buldum, akşam çıkıp 1 saat yürüyüş yapıcam. Naş Naş
Evet. Bir yoruma yorum yapcam bir bakıyorum benimki üstte
Bu arada kabızlıga iyi hafif besin olarak ne önerirsiniz? Hemoroid olcam diye korkuyorum
Evet. Bir yoruma yorum yapcam bir bakıyorum benimki üstte
Bu arada kabızlıga iyi hafif besin olarak ne önerirsiniz? Hemoroid olcam diye korkuyorum
Ne cezası yahu, seve seve yaparım bunları. Hem destek olurum hem motive ederim insanın bunlara ihtiyacı oluyo :78:
Hem ben cezamı buldum, akşam çıkıp 1 saat yürüyüş yapıcam. Naş Naş
ne güzel ceza o öylesuç işleyesim geldi
Bir suç daha işlersem cezası mekik olucak ama
Çık sen de bi yürüyüş yap madem insan iyi hissediyorHavalar çok sıcak gerçi biz akşamı beklesek fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?