70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar. Bir sorum olucak.
Hep üç öğün beslenmek zordunda mıyız? Biliyorum üç öğün ve ara öğünler önemli ama bu sıcak havalarda benim hiç öğle yemeği yiyesim gelmiyor. Öğleni meyveyle ya da salatayla veya kepek bisküviyle geçirsek olumsuz etkiler mi acaba diyeti? Ne dersiniz?

ben bugün öyle yaptım canım salata yedim
söyleyecek sözüm yok supersın 52 nerede 42 nerede tam gaz devam

çok pis gaza geliyorum ya yok arkadaş 2 ayda 10 kilo nedir ki vericem tabi

söyleyecek sözüm yok supersın 52 nerede 42 nerede tam gaz devam

olabılır canım sebze yemeklerı fasulye kabak vs de çok ıyı olur ama aksama cok acıkırsın yüklenirsin bu kes aksam erıtmesı daha zor olur yıne de sıcak yemek yemek ıstemez sen kepeklı sandıvınc ,peynırlı salata falan tuket ara ogun mutlaka yap canım

Evet canım sabah yedim. Birkaç gündür tam tahıllı ekmek de yiyorum. Bu sabah için de makarna yapayım dedim ama hiç lezzetli değildi

hımmm ewet ama makarna falan öglen tuket canım agırlık yapar sabah ben en çok kepeklı ekmege penır domates maydonoz yayıp yemeyı sevıyorum ay nasıl canım ıstedııııııııı eve gıdıp yapayıp dıyecektım kı detoks yapıyorum bır dakıne artık kıraz yıeyım ben :26:

öyle yaparım artık tavuklu, peynirli salata filan yerim. bugun hiç iştahım yok kahvaltıdan sonra tüm gün meyveyle geçti :)
bi ara çok sıkı diyet yapıyordum her akşam burda menümü paylaşıyodum ama sonra noldu bilmiyorum birazcık kilo verince bıraktım, neye güvendiysem
akşamları yine menümü paylaşmaya çalışıcam bundan sonra .suçluyum evet yarıda bırakmamalydım, bırakmasam şimdi zayıftım :18:. Bi cezayı hakediyorum

Sayfadaki mesajların sırasında problem var mı sizde de?

hedefe gelmeden bırakmak yok hatta hedefe gelınce de bırakmak yok bızlere destek olacaksın işte cezan sekerım

hedefe gelmeden bırakmak yok hatta hedefe gelınce de bırakmak yok bızlere destek olacaksın işte cezan sekerım

Ne cezası yahu, seve seve yaparım bunları. Hem destek olurum hem motive ederim insanın bunlara ihtiyacı oluyo :78:

Hem ben cezamı buldum, akşam çıkıp 1 saat yürüyüş yapıcam. Naş Naş

Evet. Bir yoruma yorum yapcam bir bakıyorum benimki üstte

Bu arada kabızlıga iyi hafif besin olarak ne önerirsiniz? Hemoroid olcam diye korkuyorum

Kuru kayısı yesen iyi gelebilir. Bi de bitki çayları çok iyi özellikle kayısılı olanlar. Çorba da iyi gelir. Kuru gıdalardan bi süre uzak dur :) Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı sorunu ben de çok sık yaşıyorum. Ama bir-iki bitki çayı içtin mi ertesi gün rahatsın

Evet. Bir yoruma yorum yapcam bir bakıyorum benimki üstte

Bu arada kabızlıga iyi hafif besin olarak ne önerirsiniz? Hemoroid olcam diye korkuyorum

ah ah kardeş aynı dert bn de de var dı kıraz sapı mısır püskulu ve sınamekı yı karıstırıp demlıyorum hafta da 1 onun dısında meyve ozellıkle de kayısı zeytınyaglı sebze yemeklerı de ıyı oluyo cnım

Bir suç daha işlersem cezası mekik olucak ama
Çık sen de bi yürüyüş yap madem insan iyi hissediyor Havalar çok sıcak gerçi biz akşamı beklesek fena olmaz

evde spor yapıyorum mekik falan ama yürüyüş de lazım tabi :26: hava sıcak çıkamıyorum dışarı keşke biraz serinlese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…