70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay değil canım evin bütün yükünü çekmek.. telaşeli olacak yorulacaksın biraz farklı yönden bakarak eşya toplama ve taşınma esnasında kilo vermen çok hızlanacaktır... Allah yardımcın olsun...

Günaydın kızlar.benim kilom76.5 kilo vermem biraz yavaşladı.ama olsun geç olsun güç olmasın.diyete ve de spora devama.s

olsun geçde lsa kalıcı oluyor canım... ben 3 haftada 1 kiloyu anca verebildim...

tebrik ederim canım... yavaşda olsa azimle devam edince istediğin rakamlar görünüyor canım...

tebrikler canım... 60'lı rakamlar bir başka... epey yıol katettik canım...

77.6 ile bugn bende başlıym bakalm . bu site bna zayflama isteği verdi valla xD iyiki bulmuşm..

hadi bakalım hayırlı olsun... ben bu siteden önce bütün deneyimlerimde başarısız oldum.. boğazını kesmeden ve sporla desteklemeden gram bile veremedim...

azimle 9 kilo oldu 3 ayda... devam edip hedefe koşuyorum.. inişe geçtim... 8 kilo versem süper olacak... 60 kilodan aşşağısını 18 senedir görmediğim için o imkansız gibi geliyor... bakalım zaman ne gösterecek...

günaydın herkeze bugün maşallahımız var herkez mutlu kilo vermiş kaydirigubbakcemile5 daha aşşağı rakamları görürüz inşallah, 64,5 kg benim kg :lepi: hihoyyyt :teytey:

günaydın kızlar
yaz o kadar yoğun geçior kii sadece kilo bildirimi yapmak için girebiliyorum ben geçen hafta reglden dolayı hiç kilo verememiştim...bu hafta tam 1300 gr vermişim tam 64.5 oldum sonunda :lepi:

kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşımlarım hepinizi tebrik ediyorum alkisalkisalkis

çok mutluyum yaa 75.8 olmuşum :)) kilo verdikçe daha çok spor yapmak içn gaz geliyo insana kaydirigubbakcemile5

bursefa 'cım 9 kiloyu vermişsn (= harika bir şey bu. ümitsizliğe kapılmaa lmaz: haydi göreLm seni opuyorumnanaktan

bende 74,9 kilo kızlar ne güzel 60 ları göremye başlamışsın allahım banada nasip et bu günleri a.s. k,lo veren herkese benden hediye olsun buda

kilo veren herkese tebrikler ben de 1kilo 100 gr verdim 75.9 haftaya hedefim 74.5 inşallah verdiğimiz kilolar yağdandır.

yaa herkes 65lere inmiş ne güzell şimdi daha bi heveslendim 60lı rakamlara inenlere benden özel tebrik.! maşallah diyelim de nazar değmesin...

bursefa 'cım 9 kiloyu vermişsn (= harika bir şey bu. ümitsizliğe kapılmaa lmaz: haydi göreLm seni opuyorumnanaktan

sağol canım.. biraz yavaşladı bu ara sporuda fazlayapamıyorum iş çıkışı kursum var eve gidince anca birşeyler yiyorum çay derken saat 12 oluyor... bir arkadaşım diyetisyene gitmişti ona doktor şöyle demiş.. bir müddet kilo verince durur vucut direnir.. şok diyet yapıp aşmak lazım. ondan sonra daha jızlı verirsin kiloları diye.. aynen öyle oldu arkadaş zayıfladı şimdi...

bende 74,9 kilo kızlar ne güzel 60 ları göremye başlamışsın allahım banada nasip et bu günleri a.s. k,lo veren herkese benden hediye olsun buda

bende eskiden öyle diyordum canım valla bizim topik süper.. herkez azimle devam ederse 60'lı rakamları görüyor... bırakma canım ne diyeti, ne sporu nede bizim topiği...

kilo veren herkese tebrikler ben de 1kilo 100 gr verdim 75.9 haftaya hedefim 74.5 inşallah verdiğimiz kilolar yağdandır.

tebrik ederim canım... inşallah yağdır bu kadar su gitmez herhalde yaa..

ne guzel herkes kılo vermıs bu hafta.butun kupalar bızım gruba:hooray::hooray::hooray:

kupalar çiçkeler bizim topikte bu hafta...

çok mutluyum yaa 75.8 olmuşum :)) kilo verdikçe daha çok spor yapmak içn gaz geliyo insana kaydirigubbakcemile5

evet canım rüyalar gerçek oluyor... günden güne herkez farkettikçe süper bir duygu.. aaa sen zayıflamışsın çok yakışmış demeleri çok motive ediyor...

daha önce yediklerime falşan hiç dikkat etmezdimö.şimdi dikkat ediyorum.herşeyin azda olsa tadına bakıyorum.bi parça yesemde aynı tadı alıcam 5 parça yesemde.ama 5 parça yersem o bana yağ,stres ve üzüntü olarak geri dönücem.niye kendimi bile bile üziyim.bir pantolonum yada herhangi bi kıyafetim olmadığında ne kadar çok üzülürdüm.artık kendimi üzmicem.yediklerime dikkat edicem sporumuda yapıp istediğimi giyicem.artık insanların ay sen kilo mu aldın demelerinden çok sıkılmıştım.şimdi yakınlarım ne güzel kilo vermişsin diyor ve buda benim çok hoşuma gidiyor.ay duygusallaştım galiba.kızlar pes etmek yok ya vericez bu kiloları ya vericez.spora diyete vede topiğe devam.benden kurtuluşunuz yok :))

selam arkadaşlar malesef ben kilo almışım ne güzel herkesler vermiş ama ben almışım çünkü misafirim var +regl dönemindeyim üzülerek 76oldugumu söyleyebilirim dilerim dahada yukarılara çıkmaz yoksa halim fena kilo verenleri tebrik ederim

bu hafta kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum,bende yavaş ama emin adımlarla hedefime ilerliyorum arkadaşlar.
kilom 75.8 fena değil hahihoyyyt

ahterbihterece pazartesiden beri 3 kiloyu nasıl verdin?
ben o kadar dikkat etmeme rağmen 1 kilo vermişim ancak,
sıkı rejimmi yapıyorsun arkadaşım,

kızlar herkes verecek kilolarını elimizden kurtulamazlar,yeter artık bizlerin bünyesinde barındıkları,
onları barınacakları başka yerlere yollayalım kaydirigubbakcemile

evet aynı kilodayız ne güzel :içelim: 5 yıl önceki kiloma geldim sonunda ama 60 altına inmek istiyorum kaydirigubbakcemile5

bende doğum öncesi kilomun altına düştüm minnacım :lepi: ama ben 60 ın altına inmek istemiyorum hiiç lmaz:dün eşim hayatım yeterince kilo verdin artık diyet yapma dedi :kedi: biraz daha zayıflarsan çocuk gibi kalırsın yanımda dio aslında haksızda sayılmaz :kedi: 2 kilo daha vereyim tememdirr :lepi:

çok zayıf olmak ;çok güzel ve çekici olmak değil bencee :umursamaz: bu konuda bana katılan var demiii :uhm:
çünkü ben çok zayıf birisini görüpp ooff ççok çekici harika dediğim hiççç olmamıştır :sm_confused: birazdak kilo olcakk yanii zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…