günaydın bende 69.2 olmuşum 600 gr vermişim bu hafta ..sirkeli suyu unuttum iş yeri yoğun ev yoğun taşınacağım 2-3 güne kadar ev karmakarışık kendi evim 2 odalıydı kiraya vermiştim 3 çocuk var diye 4 odalı eve taşınmıştım oğlum istanbul'da babasının yanında okuyor artık ev büyük geliyor boşa fazla kira ödüyorum kendi evime taşınacağım bu evde bir sürü eşya var, kendi evimide eşyalı kiraya vermiştim 2 evdeki fazla eşyayı toplayıp başka yere göndereceğim sonra boya yaptırıp kendi eşyalarımı taşıttıracağım 2 kere nakliyeyle uğraş o kadar eşyayı kendi başına topla işim çok zor tek başıma üstesinden gelmeye çalışıyorum eşimede resti çektim hem maddi hem manevi bu kadar işin üstesinden gelmek için çaba sarfediyorum güçlü olmam lazım
Günaydın kızlar.benim kilom76.5 kilo vermem biraz yavaşladı.ama olsun geç olsun güç olmasın.diyete ve de spora devama.s
merhabalar,
bende 1 haftada 1 kilo vermişim...
76.5 ten
75.5 e
düştüm ve süperr diyorum kendi adıma :lepi:
loxandra senin adına sevindim bende öyle halay çekicem inş. bende 69 ları göreyimde,sonrada 65 e doğru yol alıcam inş. :)
gunaydın kızlar.bugun benden ıyısı yok.kılom 69.8:teytey:coook mutluyum,yıllar sonra tekrar 60ları gormek(200 gr la bıle olsakaydirigubbakcemile3) harıka bır duygu.acayıp gaza geldım.sırrım da su:bol kalsıyum almak,bol bol sut ,ayran,ıcmek ıse yarıyor kızlar,deneyın mutlaka,kılo vermeyı hızlandırıyor,azıcık da hareket tamamdır.ben bu hafta 1200 gr la kendımın tum zamanlar rekorunu kırdım.sukurler olsun:Saruboceq:
77.6 ile bugn bende başlıym bakalm .bu site bna zayflama isteği verdi valla xD iyiki bulmuşm..
günaydın herkeze bugün maşallahımız var herkez mutlu kilo vermiş kaydirigubbakcemile5 daha aşşağı rakamları görürüz inşallah, 64,5 kg benim kg :lepi: hihoyyyt :teytey:
aaa aynıı kilodayızzz :içelim:
bursefa 'cım 9 kiloyu vermişsn (= harika bir şey bu. ümitsizliğe kapılmaalmaz: haydi göreLm seni opuyorumnanaktan
bende 74,9 kilo kızlar ne güzel 60 ları göremye başlamışsın allahım banada nasip et bu günleri a.s. k,lo veren herkese benden hediye olsun buda
kilo veren herkese tebrikler ben de 1kilo 100 gr verdim 75.9 haftaya hedefim 74.5 inşallah verdiğimiz kilolar yağdandır.
ne guzel herkes kılo vermıs bu hafta.butun kupalar bızım gruba:hooray::hooray::hooray:
çok mutluyum yaa 75.8 olmuşum :)) kilo verdikçe daha çok spor yapmak içn gaz geliyo insana kaydirigubbakcemile5
evet aynı kilodayız ne güzel :içelim: 5 yıl önceki kiloma geldim sonunda ama 60 altına inmek istiyorum kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?