yeşil çay yapıyor o işi diye düşünüyordum ama yapmıyormuş anlaşılan
haklısın.
a20 sen ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu? iyi iş çıkarmışsın
Kızlar sizden bir konuda yardım istesem? ://
yaklaşık 1 haftadır aynı kilodayım ve tek öğün yiyorum günde.
mesela dün makarna yaptım yağsız tuzsuz, yanında da 3 köfte ve yoğurt öğlen 1 gibi yedim ve sonra hiçbir şey yemedim aralarda yeşil çay içtim. diyet listelerine bakınca benim 3 günlük yemeğimi veriyorlar günde ama ben yine de zayıflayamıyorum sizce neden olabilir?
canım ben 2 yıl gibi bi zamanda verdimabur cuburu kesip biraz da yediklerime dikkat ettim oldu ama şimdi acele etmeliyim 2 ayım var
canım 90 dan 76 ya çok güzel gelmişsin öncellikle tebrik eder,başarının devamını dilerim :)
günde 1 öğünle nasıl idare ediyorsun vallahi o konuda da tebrik ederim seni ama o yüzden veremiyorsun büyük ihtimalle.. çünkü bilinçaltı kendini korumaya alıyor,evyah kıtlık var diyor ve ne alırsa depoluyor.sanırım bilinçaltına kıtlık yok mesajını vermen gerekiyor.ara öğün yapmasan bile en az 3 öğün yemelisin.
düşük bir ihtimal ama hormonal bir bozukluk ta olabilir hipotroidi vs..hormon tahlili de yaptırmanı tavsiye ederim. ama dediğim gibi büyük ihtimalle tek öğün yemendendir canım.
ben diyete dün başladım.dün bir bugün iki anlıycanız. birbirimizi motive edelim hiç bırakmayalım.bir haftadır da jillian yapıyorum onun sayesinde 2 kg verdim. allah hepimizin yardımcısı olsun
yine de iyi vermişsin yani ben 2 yılda 30 kilo aldığımı biliyorum
ben dikkat edemiyorum yani tamamen çıkaramıyorum hayatımdan
benimde 2 ayım var okula bambaşka başlamak istiyorumsen üniversiteye başlıyorsun sanırım?
evet canım üniversiteye başlıyorumhiç merak etme burda hep beraber fıstık gibi olcaz :124: eğer yeterince istersen gözün bi daha abur cuburları görmez zayıflayınca yaşayacağın mutlulukları düşün daha etkili olur
hayırlı olsun şimdiden
umarım derdim eskiden ama şimdi bizdeki azmi görünce olacağız tabi kidiyorum
bugün tam olarak bunu düşündüm markette kadının arka bölümden ekmeği getirmesini beklerken, önümde yaş pastalar, kuru pastalar vardı ve ben almadım
teşekkür ederimalma zaten zararlı şeyler yerken bi anlık mutlu oluyosun ama yedikten sonra vicdan azabı ben artık anneme bile karşı koymayı başardım ben yapabildiysem herkes yapar
evet yazaten artık alırken bile vicdan azabı duyuyorum
ahaha benim annem 59 kilo 1.68 boyunda bir hatun :44: ona bakıp kendimden utana utana zayıflıyorum artık
annem kilolu ama hatun takmıyo kilosunuona göre 20 kilo verdim yeter artık zaafiyet geçircem ama ben çok kararlıyım diye annem de bişey demiyo artık
ahahahaannen çok iyiymiş ya
zaten 11,5 kilon kalmış, verdiğin 20 kiloyu düşününce maşallahhavada karada verirsin sen
uyguladığın bir program vb var mı diyete spora yönelik?
annem bi alemdir vallainşallah verebilirim ya spor olarak günlük 100 mekik 100 iç bacak 100 arka kol egzersizi yapıyorum diyet de pek yapıyorum sayılmaz yani belli bi diyet listem yok evde ne varsa onlardan azar azar yiyorum 3 hafta sonra abim gelince diyetisyene gidelim diyo bakalım nolcak
jillian yapmayı düşündün mü hiç?
en iyisi aslında, bir programa göre yiyemedim hiç hayatım boyunca
senin 3 hafta sonra diyetisyenlik işin kalmaz ki
inşallah canımmbi ara bi egzersiz programı bulmuştum adını hatırlamıyorum yapmaya başladım 2 gün sonra sıkılıp bıraktım jillianı bi deneyebilirim yazmayı unutmuşum bi de sabahları evde yalnızken hareketli müzik açıp delirmiş gibi oynuyorum
ahahahah ben gündüz her an evde yalnız olduğum için kafama estiği an başlıyorum dansa
denemeni şiddetle tavsiye ediyorum benim 5.günüm belim 3 cm inceldi, dün basenimin de 4 cm inceldiğini fark ettim ama jillianın etkisi ne kadar bilmiyorum 1 haftadır ölçmüyordum da
neyyy5 günde 3 cm mi kafayı yedim yarın başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?