70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 90 dan 76 ya çok güzel gelmişsin öncellikle tebrik eder,başarının devamını dilerim :)

günde 1 öğünle nasıl idare ediyorsun vallahi o konuda da tebrik ederim seni ama o yüzden veremiyorsun büyük ihtimalle.. çünkü bilinçaltı kendini korumaya alıyor,evyah kıtlık var diyor ve ne alırsa depoluyor.sanırım bilinçaltına kıtlık yok mesajını vermen gerekiyor.ara öğün yapmasan bile en az 3 öğün yemelisin.
düşük bir ihtimal ama hormonal bir bozukluk ta olabilir hipotroidi vs..hormon tahlili de yaptırmanı tavsiye ederim. ama dediğim gibi büyük ihtimalle tek öğün yemendendir canım.
ben diyete dün başladım.dün bir bugün iki anlıycanız. birbirimizi motive edelim hiç bırakmayalım.bir haftadır da jillian yapıyorum onun sayesinde 2 kg verdim. allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ben 2 yıl gibi bi zamanda verdim abur cuburu kesip biraz da yediklerime dikkat ettim oldu ama şimdi acele etmeliyim 2 ayım var

yine de iyi vermişsin yani ben 2 yılda 30 kilo aldığımı biliyorum
ben dikkat edemiyorum yani tamamen çıkaramıyorum hayatımdan
benimde 2 ayım var okula bambaşka başlamak istiyorum sen üniversiteye başlıyorsun sanırım?

çook teşekkürler :))

3 yıl önce diyetisyene gittiğimde elime bir defter vermişti ve yediklerini yaz demişti yazdığımda kadın resmen bana böyle bakmıştı -->
ve senin söylediklerini söylemişti fakat bende bu düzensizlik var ya çok yerim ya da hiç yemem ortasını bulamadım bir türlü :/

"birbirimizi motive edelim hiç bırakmayalım" kesinlikle katılıyorum.
benim bugün jillianda 5.günüm henüz kilomda bir değişiklik yok o da benim suçum zaten :26: fakat belim 3 cm inceldi

evet canım üniversiteye başlıyorum hiç merak etme burda hep beraber fıstık gibi olcaz :124: eğer yeterince istersen gözün bi daha abur cuburları görmez zayıflayınca yaşayacağın mutlulukları düşün daha etkili olur

hayırlı olsun şimdiden

umarım derdim eskiden ama şimdi bizdeki azmi görünce olacağız tabi ki diyorum

bugün tam olarak bunu düşündüm markette kadının arka bölümden ekmeği getirmesini beklerken, önümde yaş pastalar, kuru pastalar vardı ve ben almadım

teşekkür ederim alma zaten zararlı şeyler yerken bi anlık mutlu oluyosun ama yedikten sonra vicdan azabı ben artık anneme bile karşı koymayı başardım ben yapabildiysem herkes yapar

teşekkür ederim alma zaten zararlı şeyler yerken bi anlık mutlu oluyosun ama yedikten sonra vicdan azabı ben artık anneme bile karşı koymayı başardım ben yapabildiysem herkes yapar

evet ya zaten artık alırken bile vicdan azabı duyuyorum

ahaha benim annem 59 kilo 1.68 boyunda bir hatun :44: ona bakıp kendimden utana utana zayıflıyorum artık

evet ya zaten artık alırken bile vicdan azabı duyuyorum

ahaha benim annem 59 kilo 1.68 boyunda bir hatun :44: ona bakıp kendimden utana utana zayıflıyorum artık

annem kilolu ama hatun takmıyo kilosunu ona göre 20 kilo verdim yeter artık zaafiyet geçircem ama ben çok kararlıyım diye annem de bişey demiyo artık

annem kilolu ama hatun takmıyo kilosunu ona göre 20 kilo verdim yeter artık zaafiyet geçircem ama ben çok kararlıyım diye annem de bişey demiyo artık

ahahaha annen çok iyiymiş ya

zaten 11,5 kilon kalmış, verdiğin 20 kiloyu düşününce maşallah havada karada verirsin sen

uyguladığın bir program vb var mı diyete spora yönelik?

ahahaha annen çok iyiymiş ya

zaten 11,5 kilon kalmış, verdiğin 20 kiloyu düşününce maşallah havada karada verirsin sen

uyguladığın bir program vb var mı diyete spora yönelik?

annem bi alemdir valla inşallah verebilirim ya spor olarak günlük 100 mekik 100 iç bacak 100 arka kol egzersizi yapıyorum diyet de pek yapıyorum sayılmaz yani belli bi diyet listem yok evde ne varsa onlardan azar azar yiyorum 3 hafta sonra abim gelince diyetisyene gidelim diyo bakalım nolcak

jillian yapmayı düşündün mü hiç?

en iyisi aslında, bir programa göre yiyemedim hiç hayatım boyunca

senin 3 hafta sonra diyetisyenlik işin kalmaz ki

jillian yapmayı düşündün mü hiç?

en iyisi aslında, bir programa göre yiyemedim hiç hayatım boyunca

senin 3 hafta sonra diyetisyenlik işin kalmaz ki

inşallah canımm bi ara bi egzersiz programı bulmuştum adını hatırlamıyorum yapmaya başladım 2 gün sonra sıkılıp bıraktım jillianı bi deneyebilirim yazmayı unutmuşum bi de sabahları evde yalnızken hareketli müzik açıp delirmiş gibi oynuyorum

ahahahah ben gündüz her an evde yalnız olduğum için kafama estiği an başlıyorum dansa

denemeni şiddetle tavsiye ediyorum benim 5.günüm belim 3 cm inceldi, dün basenimin de 4 cm inceldiğini fark ettim ama jillianın etkisi ne kadar bilmiyorum 1 haftadır ölçmüyordum da

neyyy 5 günde 3 cm mi kafayı yedim yarın başlıyorum

neyyy 5 günde 3 cm mi kafayı yedim yarın başlıyorum

başla kesinlikle
senin belin kaç? belki benim çok olduğu için çabuk incelmiştir ne alakaysa artık

bu arada sayfa 13434te ki resimde jillianı yapan bir kadının resmi var, işin ilginç tarafı o resimler arasında 1 kilodan az fark var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…