70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bakın şöyle bişey buldum:

Ortalama bir kiloda biri ip atlayarak dakikada 11 kalori yakabilir. Bu kadar çok kalori yakmayı sağladığı için ip atlamak zayıflatır mı sorusuna cevabımız evet. Hatta ip atlama hızınızı arttırarak dakikada yaktığınız kaloriyi 20′ye çıkarmanız mümkün. Bu rakamlara bakınca neden filmlerde sporcuların kardio egzersizi olarak ip atladığını anlamak daha kolay.

Farklı kilolar için 10 dakika ip atlayarak yakılacak kalori miktarları ise yaklaşık olarak şöyle;
60 kilo biri 100 kalori
70 kilo biri 117 kalori
80 kilo biri 133 kalori

Yani gün içinde sabah, öğle ver akşam olmak üzere 10′ar dakikadan toplam 30 dakika orta hızda ip atlayan 70 kilo biri gün boyu ekstradan 351 kalori yakmış olacaktır. Bu kalori miktarı da aynı ağırlıkta bir kişinin orta hızda 70 dakika yürüyüş yaparak yakacağı kalori miktarına eşittir.

ben geçen sene 10 dk ip atlamayı denedim ama 2. dakikada kitlendim 10 dakika az gibi duruyo ama ip atlamak çok yoruyo ya :26: ama zayıflamak için herşeyi yapmaya hazırım ben bu hırsla uzaya bile çıkarım be

ben geçen sene 10 dk ip atlamayı denedim ama 2. dakikada kitlendim 10 dakika az gibi duruyo ama ip atlamak çok yoruyo ya :26: ama zayıflamak için herşeyi yapmaya hazırım ben bu hırsla uzaya bile çıkarım be

En son ortaokuldayken atlamıştım 10 dk atlayamayız belki ama 5'er 5'er gün içine bölebiliriz. Hemen yarın gidip ip alayım

ama tabii eğer kalp rahatsızlığınız filan varsa, ip çok yorucu olduğu için fazla yorar diyorlar

kalp rahatsızlığım yok şükür ama benim bile çarpıntım olduydu çok dikkat etmek lazım yaparken

ben de bugün yediklerimi yazayım

sabah 1 simit, 1 yk yoğurt, 2 dilim peynir, 1 bardak çay :26:

öğle yemeği peynirli salata

ara 2 şeftali

akşam 4 yk pilav, 7-8 tane köfte :26: bugün biraz kaçırdım galiba

aynen öyle bu arada izmir'de yaşıyormuşsun hangi liseden mezunsun desem çok mu özel olur

yeşil çaydan sonra jillianı yapacağımı düşündükçe yudum yudum içiyorum :18:

izmirde değil aydında yaşıyorum siteye üye olurken öylesine işaretlemiştim bu kadar haşır neşir olacağımızı bilmiyodum

köftelerin büyüklüğü ne kadardı? akşam biraz ağır olmuş, öğleyle yer değiştirse daha iyi olabilirdi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…