başla kesinlikle
senin belin kaç? belki benim çok olduğu için çabuk incelmiştirne alakaysa artık
Kızlar bakın şöyle bişey buldum:
Ortalama bir kiloda biri ip atlayarak dakikada 11 kalori yakabilir. Bu kadar çok kalori yakmayı sağladığı için ip atlamak zayıflatır mı sorusuna cevabımız evet. Hatta ip atlama hızınızı arttırarak dakikada yaktığınız kaloriyi 20′ye çıkarmanız mümkün. Bu rakamlara bakınca neden filmlerde sporcuların kardio egzersizi olarak ip atladığını anlamak daha kolay.
Farklı kilolar için 10 dakika ip atlayarak yakılacak kalori miktarları ise yaklaşık olarak şöyle;
60 kilo biri 100 kalori
70 kilo biri 117 kalori
80 kilo biri 133 kalori
Yani gün içinde sabah, öğle ver akşam olmak üzere 10′ar dakikadan toplam 30 dakika orta hızda ip atlayan 70 kilo biri gün boyu ekstradan 351 kalori yakmış olacaktır. Bu kalori miktarı da aynı ağırlıkta bir kişinin orta hızda 70 dakika yürüyüş yaparak yakacağı kalori miktarına eşittir.
ben geçen sene 10 dk ip atlamayı denedim ama 2. dakikada kitlendim10 dakika az gibi duruyo ama ip atlamak çok yoruyo ya :26: ama zayıflamak için herşeyi yapmaya hazırım ben bu hırsla uzaya bile çıkarım be
bu arada sayfa 13434te ki resimde jillianı yapan bir kadının resmi var, işin ilginç tarafı o resimler arasında 1 kilodan az fark var
En son ortaokuldayken atlamıştım10 dk atlayamayız belki ama 5'er 5'er gün içine bölebiliriz. Hemen yarın gidip ip alayım
ama tabii eğer kalp rahatsızlığınız filan varsa, ip çok yorucu olduğu için fazla yorar diyorlar
aynen öyle
bu arada jillianda da 30dakikalık egzersizde toplam 2 dakika felan ip atlatıyor sanırım, tabi ip yok hayali tepiniyorsunuz
ahaha aynenucunda zayıflamak olunca çiğ balık bile yerim
yeşil çay saatii
tabi ki zayıflama yolunda her şey mübahafiyet olsun
aynen öylebu arada izmir'de yaşıyormuşsun hangi liseden mezunsun desem çok mu özel olur
yeşil çaydan sonra jillianı yapacağımı düşündükçe yudum yudum içiyorum :18:
ben de bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 simit, 1 yk yoğurt, 2 dilim peynir, 1 bardak çay :26:
öğle yemeği peynirli salata
ara 2 şeftali
akşam 4 yk pilav, 7-8 tane köfte :26: bugün biraz kaçırdım galiba
köftelerin büyüklüğü ne kadardı? akşam biraz ağır olmuş, öğleyle yer değiştirse daha iyi olabilirdi :44:
sen iradenle değil annenle savaşıyorsun bence
sıkma o zaman canını
malesef öylebana kalsa akşam nesfit yicem de bana kalmıyo işte
benim yediklerimi takmıyor da ne oluyor tek öğün beslenen yağ deposuna döndüm :26:
o değilde geçen tahlil gibi bir şey yaptırdım %37m yağ çıktı29 kilo yağ taşıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?