canım ben doğum bile yapmadım ya :2:
şuan bu haldeysem doğum yaptığımda 200 falan olurum diyorum doğuma artık eve gelirler
erkek arkadaşım bile senelerdir hiç laf etmedi artık son zamanlarda korkuyorum sağlıksız bi yaşam biçimi bu nolur doktora falan gidelim dedi..
ki gittikde noldu doktor açıkca sorun bünyende değil boğazında dedi, yediklerine dikkat et dedi..
diyetisyende kalktı senin 43 kg olman gerek dedi, hiç bişey sormadan verdi elime listeyi yolladı :26:
ki listede süt, yumurta, et falan var ve ben asla bunları yemem..
akşamları erkek arkadaşımla yürüyoruz onada üzülüyorum düşünsene 2001den bu yana tanışıyoruz ve ben gitgide şişiyorum..
yazık beni yeni tanıyan arkadaşlarından biri şişko demiş bizimkide hayır balık etli demiş o gün bugündür arkadaşıylada görüşmüyor..
onunda psikolojisini yerle bir ettim
Sabah: 2 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 4 zeytin
Ara: 1 kahve, 1 ısırık un kurabiyesi
Öğle: 5 tavuk köftesi
Ara: 1 kahve
Akşam: 1 poğaça (bozuk para büyüklüğünde, minicik minicik yaptım poğaçaları, yudumluk), 1 dilim kek
Toplam: 1170 kalori
Bugün çok kötü bir liste oldu ama yine de memnunum çünkü artık eskisi gibi tatlı, hamur işi görünce gözüm dönmüyor. Azıcık tadıp geri kalanına bakmıyorum bile
yeniliğime mazur görün, Nora kim? :26:
aaaa bende yeniyim sen de mi yenisin? hoşgeldin canım, nora cuma günkü çizelgeleri hazırlayan arkadaşımız, tartılmak yasak ya cuma gününe kadar, o çok kızıyor sanırım
ve bende doğumdan sonra 79 kiloydum 3 5 vere vere 68 oldum
Bugün karmakarışık yedim ama yazayım gene de..
Kahvaltı: Peynir,Bi dilim ekmek,2 zeytin,Domates,Salatalık
Öğlen : Bi simit, Bi kutu portakal suyu
Ara : Bi şeftali, Bi armut
Ara : Çok az ekmeğin arasına kayısı marmelatı :26::26:
Akşam : 3 yk kadar yumurtalı menemen , çok az ekmek
Evet canım kızıyor. Kızmaktada haklı aslında.
Size zarar bu kadar sık tartılmak. Gerçi anlıyorum herkes ilk başladığında bu şekilde oluyor.
Sonra geçiyor. Ben şuan cuma tartılma zorunluluğu olmasa tartılmıcam o kadar yanii.
aaaa bende yeniyim sen de mi yenisin? hoşgeldin canım, nora cuma günkü çizelgeleri hazırlayan arkadaşımız, tartılmak yasak ya cuma gününe kadar, o çok kızıyor sanırım
Evet canım kızıyor. Kızmaktada haklı aslında.
Size zarar bu kadar sık tartılmak. Gerçi anlıyorum herkes ilk başladığında bu şekilde oluyor.
Sonra geçiyor. Ben şuan cuma tartılma zorunluluğu olmasa tartılmıcam o kadar yanii.
ben de yeni sayılırım bu 2. haftam geçen hafta pazartesi geldimilk hafta biraz düzensiz oldu ama bu hafta alıştım tartılmıyorum sizin de 1-2 haftaya düzelir
bende doğumdan önce de sonra da 78.1 im acaba vere vere bende senn gibi olur muyum?:44:
ben de yeni sayılırım bu 2. haftam geçen hafta pazartesi geldimilk hafta biraz düzensiz oldu ama bu hafta alıştım tartılmıyorum sizin de 1-2 haftaya düzelir
tabiki canım benim morelimi öyle çok bozan vardı ki ama ben acele etmedim ve yavaş yavaş bebeğimin sütünden kesmeden vermeye çalışıyom daha çok yolum var
off be moralim bozuldu ösym yine sonuçları açıklamayı ertelemiş
sen sonuç mu bekliyorsun? hngi bölümsün? ne istiyorsun?
aobp geri gelmiş sanırım? doğru mu
ohaben de o ikisini istiyorum
evet o yüzden ertelenmişaobp olayını da bi türlü anlamadım ne ki o bize yararı var mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?