70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Erkek arkadaşının değerini bilmelisin. (ki bence biliyorsun :))
Önce kendin sonra onun için zayıflamalısın. Ki bunu yapabilirsin biz sana inanıyoruz, sende inan kendine

ayyyyyyy benim de görünce gözüm dönmesin artıkkkkkkkkkkk

Bugün karmakarışık yedim ama yazayım gene de..

Kahvaltı: Peynir,Bi dilim ekmek,2 zeytin,Domates,Salatalık

Öğlen : Bi simit, Bi kutu portakal suyu

Ara : Bi şeftali, Bi armut

Ara : Çok az ekmeğin arasına kayısı marmelatı :26::26:

Akşam : 3 yk kadar yumurtalı menemen , çok az ekmek

aaaa bende yeniyim sen de mi yenisin? hoşgeldin canım, nora cuma günkü çizelgeleri hazırlayan arkadaşımız, tartılmak yasak ya cuma gününe kadar, o çok kızıyor sanırım

Evet canım kızıyor. Kızmaktada haklı aslında.

Size zarar bu kadar sık tartılmak. Gerçi anlıyorum herkes ilk başladığında bu şekilde oluyor.

Sonra geçiyor. Ben şuan cuma tartılma zorunluluğu olmasa tartılmıcam o kadar yanii.

Sabah: 1 tane muz

Öğlen: Küçücük bir ekmek arası peynir domates

Akşam: 1 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı menemen, yoğurt, kavun...

İlerleyen saatlerde 1-2 erik ve soda da olabilir...

Tabi bol bol da su içtim...

Bebeğim olduğundan çıkıp yürüyemiyorum ama ev de hareket etmeye çalışıyorum...

kalorisi kaçtır bilmemde menünün tadi çok güzelmiş

ya bende çocukluğumdan beri hastalık var. 6.sınıfta diyetisyene götürülmüş bir insanım :44:
kilo takıntı oldu bende..

aaaa bende yeniyim sen de mi yenisin? hoşgeldin canım, nora cuma günkü çizelgeleri hazırlayan arkadaşımız, tartılmak yasak ya cuma gününe kadar, o çok kızıyor sanırım

hoşbuldukk sende hoşgeldinn
tartıldığımı ona söylemediğim sürece sorun yok o zaman :26:

ben de yeni sayılırım bu 2. haftam geçen hafta pazartesi geldim ilk hafta biraz düzensiz oldu ama bu hafta alıştım tartılmıyorum sizin de 1-2 haftaya düzelir

ben de yeni sayılırım bu 2. haftam geçen hafta pazartesi geldim ilk hafta biraz düzensiz oldu ama bu hafta alıştım tartılmıyorum sizin de 1-2 haftaya düzelir

alışırım evet hem heyecanlı da olur

tabiki canım benim morelimi öyle çok bozan vardı ki ama ben acele etmedim ve yavaş yavaş bebeğimin sütünden kesmeden vermeye çalışıyom daha çok yolum var

hadi bakalım birlikte yola devam edelim :))

off be moralim bozuldu ösym yine sonuçları açıklamayı ertelemiş

sen sonuç mu bekliyorsun? hngi bölümsün? ne istiyorsun?

evet o yüzden ertelenmiş aobp olayını da bi türlü anlamadım ne ki o bize yararı var mı :44:

eğer o olmasaydı anadolu liselerinin arasındaki fark kalkacaktı diye biliyorum yani en iyi anadolu lisesinden giren kişiyle, en kötüsünden girenin farkı olmayacaktı puan eklemede yanlış biliyor da olabilirim. Okulundaki dereceye göre puan verecekler sonuçta sana :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…