70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

un kurabiyesi mi :26::26:

tavuk köftesi olmasa protein değeri çok düşük olurmuş, tavuk köftesi günü kurtarmış

3.ögünüme geldi sıra kendimi aşıyorum

da ne yesem? önerisi olan? yani meyveyle geçiştiresim geliyor hem saat 7 oldu neredeyse. :44:

Nora duymasın sakın

yeniliğime mazur görün, Nora kim? :26:

hehe bende öyleyim sanki senelerdir olan kilolarım iki sattte gidecek. püff gitse güsel olur ama
ahaha aynen
ama ben kendimi sanki böyle kontrol edebiliyorum, haziran sonu tatile gittim 3 gün bir oteldeydik annemle tartıyı evde unutmuştum. Açık büfe, her şey dahil otel ve ben.
Sonuç mu? 3 günde alınan 3 kilo :18:

kızlar kendimi zayıflama moduna soktum şimdiden
tüm gün köpüşlerimle evde yalnızdım dikkat ettimde diyet yapmayacağım dediğimden bu yana abartmıyorum hiçbişeyi..
bugün mesela kahvaltı haricinde yalnızca karpuz yedim..
akşam yemeği yemem herhalde..
ramazandan korkuyorum sadece..
kilo çizelgemi hazırladım, avatarımı falan değiştimm
inşallah zayıflarım ya
bu arada size komik bişey söyliyim 3 köpeğim var bana en çok düşkün olana dikkat ediyorumda oda benim gibi abur cubura çok düşkün..
hayvanı bile obez yapmışım veterinerede yok annem bu hale getirdi diyodum
tüm suç benimmmmm

tabiki zayıflıcaksın tatlımmmm atıcaksın bu kiloları üzerinden bu arada boyun kaç

ve bende doğumdan sonra 79 kiloydum 3 5 vere vere 68 oldum

canım ben doğum bile yapmadım ya :2:
şuan bu haldeysem doğum yaptığımda 200 falan olurum diyorum doğuma artık eve gelirler
erkek arkadaşım bile senelerdir hiç laf etmedi artık son zamanlarda korkuyorum sağlıksız bi yaşam biçimi bu nolur doktora falan gidelim dedi..
ki gittikde noldu doktor açıkca sorun bünyende değil boğazında dedi, yediklerine dikkat et dedi..
diyetisyende kalktı senin 43 kg olman gerek dedi, hiç bişey sormadan verdi elime listeyi yolladı :26:
ki listede süt, yumurta, et falan var ve ben asla bunları yemem..
akşamları erkek arkadaşımla yürüyoruz onada üzülüyorum düşünsene 2001den bu yana tanışıyoruz ve ben gitgide şişiyorum..
yazık beni yeni tanıyan arkadaşlarından biri şişko demiş bizimkide hayır balık etli demiş o gün bugündür arkadaşıylada görüşmüyor..
onunda psikolojisini yerle bir ettim

sevgilini çok takdir ettim ya helal olsun Allah bize de nasip etse böyle anlayışlı böyle seven erkek maşallah hiç bozulmayın

işte bu yüzden zayıflıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…