Sabah: 2 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 4 zeytin
Ara: 1 kahve, 1 ısırık un kurabiyesi
Öğle: 5 tavuk köftesi
Ara: 1 kahve
Akşam: 1 poğaça (bozuk para büyüklüğünde, minicik minicik yaptım poğaçaları, yudumluk), 1 dilim kek
Toplam: 1170 kalori
Bugün çok kötü bir liste oldu ama yine de memnunum çünkü artık eskisi gibi tatlı, hamur işi görünce gözüm dönmüyor. Azıcık tadıp geri kalanına bakmıyorum bile
ben geldim kızlaarrSonunda misafirler gitti :124:
1 poğaça yedim bi de annem çok ısrar etti tadına bakmak için 1 çatal kekten aldım1 fincan da kahve içtim bu macerayı da böyle atlattım şükür
ben geldim kızlaarrsonunda misafirler gitti :124:
1 poğaça yedim bi de annem çok ısrar etti tadına bakmak için 1 çatal kekten aldım1 fincan da kahve içtim bu macerayı da böyle atlattım şükür
harıka aferın sekerım baska hamur ışi yemek yok tatlım
gurur duyuyorum seninle
3.ögünüme geldi sıra kendimi aşıyorum
da ne yesem? önerisi olan? yani meyveyle geçiştiresim geliyor hem saat 7 oldu neredeyse. :44:
hmmm üşendim yapmaya :26: salatalık yiyim en iyisi ben
bu arada tartılma hastalığım olduğunu söylemiş miydim :26:
2 saatte bir tartılıyorum
bu arada tartılma hastalığım olduğunu söylemiş miydim :26:
2 saatte bir tartılıyorum
Nora duymasın sakın
ahaha aynenhehe bende öyleyim sanki senelerdir olan kilolarım iki sattte gidecek. püff gitse güsel olur ama
kızlar kendimi zayıflama moduna soktum şimdiden
tüm gün köpüşlerimle evde yalnızdım dikkat ettimde diyet yapmayacağım dediğimden bu yana abartmıyorum hiçbişeyi..
bugün mesela kahvaltı haricinde yalnızca karpuz yedim..
akşam yemeği yemem herhalde..
ramazandan korkuyorum sadece..
kilo çizelgemi hazırladım, avatarımı falan değiştimm
inşallah zayıflarım ya
bu arada size komik bişey söyliyim 3 köpeğim var bana en çok düşkün olana dikkat ediyorumda oda benim gibi abur cubura çok düşkün..
hayvanı bile obez yapmışım veterinerede yok annem bu hale getirdi diyodum
tüm suç benimmmmm
tabiki zayıflıcaksın tatlımmmm atıcaksın bu kiloları üzerinden bu arada boyun kaç
sorun tamda burda başlıyor işte canım 24 yaşındayım ve boyum 150
sorun tamda burda başlıyor işte canım 24 yaşındayım ve boyum 150
ve bende doğumdan sonra 79 kiloydum 3 5 vere vere 68 oldum
canım ben doğum bile yapmadım ya :2:
şuan bu haldeysem doğum yaptığımda 200 falan olurum diyorum doğuma artık eve gelirler
erkek arkadaşım bile senelerdir hiç laf etmedi artık son zamanlarda korkuyorum sağlıksız bi yaşam biçimi bu nolur doktora falan gidelim dedi..
ki gittikde noldu doktor açıkca sorun bünyende değil boğazında dedi, yediklerine dikkat et dedi..
diyetisyende kalktı senin 43 kg olman gerek dedi, hiç bişey sormadan verdi elime listeyi yolladı :26:
ki listede süt, yumurta, et falan var ve ben asla bunları yemem..
akşamları erkek arkadaşımla yürüyoruz onada üzülüyorum düşünsene 2001den bu yana tanışıyoruz ve ben gitgide şişiyorum..
yazık beni yeni tanıyan arkadaşlarından biri şişko demiş bizimkide hayır balık etli demiş o gün bugündür arkadaşıylada görüşmüyor..
onunda psikolojisini yerle bir ettim
canım ben doğum bile yapmadım ya :2:
şuan bu haldeysem doğum yaptığımda 200 falan olurum diyorum doğuma artık eve gelirler
erkek arkadaşım bile senelerdir hiç laf etmedi artık son zamanlarda korkuyorum sağlıksız bi yaşam biçimi bu nolur doktora falan gidelim dedi..
ki gittikde noldu doktor açıkca sorun bünyende değil boğazında dedi, yediklerine dikkat et dedi..
diyetisyende kalktı senin 43 kg olman gerek dedi, hiç bişey sormadan verdi elime listeyi yolladı :26:
ki listede süt, yumurta, et falan var ve ben asla bunları yemem..
akşamları erkek arkadaşımla yürüyoruz onada üzülüyorum düşünsene 2001den bu yana tanışıyoruz ve ben gitgide şişiyorum..
yazık beni yeni tanıyan arkadaşlarından biri şişko demiş bizimkide hayır balık etli demiş o gün bugündür arkadaşıylada görüşmüyor..
onunda psikolojisini yerle bir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?