yok artıkhangi şehri istiyosun? o da aynı çıkmasın
eğer o olmasaydı anadolu liselerinin arasındaki fark kalkacaktı diye biliyorum yani en iyi anadolu lisesinden giren kişiyle, en kötüsünden girenin farkı olmayacaktı puan eklemede yanlış biliyor da olabilirim. Okulundaki dereceye göre puan verecekler sonuçta sana :44:
işletme mühendisliği zaten bir tek itü de var bildiğim kadarıyla :44:
mimarlığı da istanbul istiyorum ama canım ben senden küçüğüm :26:
aa iyiymiş o zaman
işletme değil canım endüstri farklı bişey :26: nerdeyse her üniversitede varkaçıncı sınıfsın ki
hayırlısı olsun o zaman, ya bu topiğin en büyüğü ben miyim acaba?:))
ay kafam karışmış pardon ya :26:
bu arada annemin inş&müh şirketi var staja beklerim
o bende kalsın :26:
ay kafam karışmış pardon ya :26:
bu arada annemin inş&müh şirketi var staja beklerim
o bende kalsın :26:
ahaha tabi kızım ne sandın
özel mesaj kutuna bakmalısın
oha ne kadar saçma
heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
çekilinnn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (burda size demiyorum kızzçelerim kendi hayatıma diyorum)
kendime vakit ayırmayaaaa geldimmmmmmmmmmmm
kimse durduramaz beni bu gece
eeett aramıza yeni katılan çok arkadaşlar var ,biraz beni deli zannedebilirsiniz ama meraklanmayın kızçelerim yakında bana sevgi pıtırcığı aşk böcüğü diyeceğinize eminimeskiler öle derlerde banaaa
hoşgeldiniz çok iyi ettiniz dobiçler grubuna katılmaklaa ahhhh ahhhh ben bu topiğe bir girdi m bir nora bir puccamız vardı neler neler ettiler bana bir görseniz hep önlerine geçtikçe bana vurdular saçımı çektiler daha neler neler o yüzden baştan uyarayım bu topik şu an yaz olduğu için böle birde kış halini görseniz dayaktan korkup kaçarsınızz
amaaaaa o dayaklar sayesindeee 85lerden 55lerede inebilirsiniz buna garanti veririm kesinlikle
şakamızı yaptık esprimizi yaptık kenidmizden haffiçik bahsedelim hemen eet noram ben kendimi şu sıralar çok boşladım tüm kızçelerim itiraf ediyorum diyet modundan eser yok bende her sabah eet bugün başlıyorum diyorum ama o gün püfffffffffffffffff uçup gidiyor :18::18::18:
demekki neymiş sonuçççççç :tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır
nerdenn başlasam hiç bilmiyorumkiii amaa sizi çok özlediğimii söylemekle ve bu gece muhabbetin dibine vuraalım kızçelerim demekle başlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?