70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa iyiymiş o zaman

işletme mühendisliği zaten bir tek itü de var bildiğim kadarıyla :44:

mimarlığı da istanbul istiyorum ama canım ben senden küçüğüm :26:

işletme değil canım endüstri farklı bişey :26: nerdeyse her üniversitede var kaçıncı sınıfsın ki

aa iyiymiş o zaman

işletme değil canım endüstri farklı bişey :26: nerdeyse her üniversitede var kaçıncı sınıfsın ki

ay kafam karışmış pardon ya :26:

bu arada annemin inş müh&mimarlık şirketi var staja beklerim

o bende kalsın :26:

Son düzenleme:
heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

çekilinnn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (burda size demiyorum kızzçelerim kendi hayatıma diyorum )

kendime vakit ayırmayaaaa geldimmmmmmmmmmmm

kimse durduramaz beni bu gece

eeett aramıza yeni katılan çok arkadaşlar var ,biraz beni deli zannedebilirsiniz ama meraklanmayın kızçelerim yakında bana sevgi pıtırcığı aşk böcüğü diyeceğinize eminim eskiler öle derlerde banaaa

hoşgeldiniz çok iyi ettiniz dobiçler grubuna katılmaklaa ahhhh ahhhh ben bu topiğe bir girdi m bir nora bir puccamız vardı neler neler ettiler bana bir görseniz hep önlerine geçtikçe bana vurdular saçımı çektiler daha neler neler o yüzden baştan uyarayım bu topik şu an yaz olduğu için böle birde kış halini görseniz dayaktan korkup kaçarsınızz

amaaaaa o dayaklar sayesindeee 85lerden 55lerede inebilirsiniz buna garanti veririm kesinlikle

şakamızı yaptık esprimizi yaptık kenidmizden haffiçik bahsedelim hemen eet noram ben kendimi şu sıralar çok boşladım tüm kızçelerim itiraf ediyorum diyet modundan eser yok bende her sabah eet bugün başlıyorum diyorum ama o gün püfffffffffffffffff uçup gidiyor :18::18::18:

demekki neymiş sonuçççççç :tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır

nerdenn başlasam hiç bilmiyorumkiii amaa sizi çok özlediğimii söylemekle ve bu gece muhabbetin dibine vuraalım kızçelerim demekle başlayabiliriz

çok iyi anlatmışsın canım hoşgeldin şahsen ben burdan başarıyla mezun olmadan ayrılmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…