heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
çekilinnn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (burda size demiyorum kızzçelerim kendi hayatıma diyorum)
kendime vakit ayırmayaaaa geldimmmmmmmmmmmm
kimse durduramaz beni bu gece
eeett aramıza yeni katılan çok arkadaşlar var ,biraz beni deli zannedebilirsiniz ama meraklanmayın kızçelerim yakında bana sevgi pıtırcığı aşk böcüğü diyeceğinize eminimeskiler öle derlerde banaaa
hoşgeldiniz çok iyi ettiniz dobiçler grubuna katılmaklaa ahhhh ahhhh ben bu topiğe bir girdi m bir nora bir puccamız vardı neler neler ettiler bana bir görseniz hep önlerine geçtikçe bana vurdular saçımı çektiler daha neler neler o yüzden baştan uyarayım bu topik şu an yaz olduğu için böle birde kış halini görseniz dayaktan korkup kaçarsınızz
amaaaaa o dayaklar sayesindeee 85lerden 55lerede inebilirsiniz buna garanti veririm kesinlikle
şakamızı yaptık esprimizi yaptık kenidmizden haffiçik bahsedelim hemen eet noram ben kendimi şu sıralar çok boşladım tüm kızçelerim itiraf ediyorum diyet modundan eser yok bende her sabah eet bugün başlıyorum diyorum ama o gün püfffffffffffffffff uçup gidiyor :18::18::18:
demekki neymiş sonuçççççç :tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır
nerdenn başlasam hiç bilmiyorumkiii amaa sizi çok özlediğimii söylemekle ve bu gece muhabbetin dibine vuraalım kızçelerim demekle başlayabiliriz
heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
çekilinnn uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (burda size demiyorum kızzçelerim kendi hayatıma diyorum)
kendime vakit ayırmayaaaa geldimmmmmmmmmmmm
kimse durduramaz beni bu gece
eeett aramıza yeni katılan çok arkadaşlar var ,biraz beni deli zannedebilirsiniz ama meraklanmayın kızçelerim yakında bana sevgi pıtırcığı aşk böcüğü diyeceğinize eminimeskiler öle derlerde banaaa
hoşgeldiniz çok iyi ettiniz dobiçler grubuna katılmaklaa ahhhh ahhhh ben bu topiğe bir girdi m bir nora bir puccamız vardı neler neler ettiler bana bir görseniz hep önlerine geçtikçe bana vurdular saçımı çektiler daha neler neler o yüzden baştan uyarayım bu topik şu an yaz olduğu için böle birde kış halini görseniz dayaktan korkup kaçarsınızz
amaaaaa o dayaklar sayesindeee 85lerden 55lerede inebilirsiniz buna garanti veririm kesinlikle
şakamızı yaptık esprimizi yaptık kenidmizden haffiçik bahsedelim hemen eet noram ben kendimi şu sıralar çok boşladım tüm kızçelerim itiraf ediyorum diyet modundan eser yok bende her sabah eet bugün başlıyorum diyorum ama o gün püfffffffffffffffff uçup gidiyor :18::18::18:
demekki neymiş sonuçççççç :tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır
nerdenn başlasam hiç bilmiyorumkiii amaa sizi çok özlediğimii söylemekle ve bu gece muhabbetin dibine vuraalım kızçelerim demekle başlayabiliriz
sen bilirsin
dank diye buraya sormak istemedim de :26:
eheheeee o nora beni bugün görmeliydi hatta yanımda olmalıydı ahhh ahh makarnayı yerken hep aklımdan onu geçirdimbizim bitane noramız varya işte o izin vermiyor
yemiyceksin akşam akşam diyor.sözündende çıkamıyorum.
belki siz bei soğutursunuz makarnadan diye yazım dedim
canım ekmeğin uzun üsrede tükettiğimiz için bozulmalar oluo haklısın fakat buzdolabına koyduğunda inanki daha uzun ömürlü oluyorhepinize teşekkür ediyorum kızlar..
babam siyah ekmek alıyo fırından buraya özel bi ekmek daha önce başka bi yerde görmedim ama çok kalorili gibi geldi, pasta gibi bişey ya
fırınlarda kepek ekmeği satılıyo ama ben becerip dilimleyemiyorum hep aşırıya kaçıyorum..
bir iki defa marketten aldım çabuk küflenmişti..
bu yüzden size danışayım dedim..
uno hiç almamıştım daha önce..
o zaman ben markete gidiyorummmmm..
teşekkür ederim kızlar, sayenizde incecik olucam inşallahhh
inş. canım benim ,nasıl gidiyor bakalım diyetleriniz neler yapıosunuz menülerdeçok iyi anlatmışsın canım hoşgeldinşahsen ben burdan başarıyla mezun olmadan ayrılmayı düşünmüyorum
hıhı görürüm şeker ben seni kış dönemimerhaba canım, umarım dediğin gibi olur ve zayıflarızzzzzzz :)) dayağa herşeye razıyım ben
yok sorun değilben tanımadığım insanları bile severim kimseyi ayırmam ama tek nefret ettiğim kişi o hala gördüğümde kan beynime sıçrıyo tansiyonum yükseliyo resmen herkesi affederim de bi tek ona hakkımı helal etmiyorum psikolojimi bozdu şimdi en yakın arkadaşlarıma bile güvenemiyorum onun yüzünden durum bu yani
hoşgeldiiiin
senin mesajlarını eski sayfalar da görmüştüm oku oku gülüyordum anlatış tarzına iyi ki geldin
ooo beybii hayaranımm varmışşş bakk takiplerdeyim kızçelerim görüosunuz benii ayy havaya girdimm kızzzzzzzzz
ama kociş duymasın kıskanır dermişimm (şaka tabikide)
ne yapak şekerim yaaa hayattı ti ye almak gerekiyor bazen kendimi buradaaaa delicesine konuşurken buluyorum ama sanırım içimdeki özgür kız ortaya çıkıyor ,normal hayatta bayaa ağır başlıyımdırrr arada özgür oomak isytiyor şeker insan
onu anladım konuyu da okuyunca da şuan iyi misin diye merak ettim :44:
yok sorun değilben tanımadığım insanları bile severim kimseyi ayırmam ama tek nefret ettiğim kişi o hala gördüğümde kan beynime sıçrıyo tansiyonum yükseliyo resmen herkesi affederim de bi tek ona hakkımı helal etmiyorum psikolojimi bozdu şimdi en yakın arkadaşlarıma bile güvenemiyorum onun yüzünden durum bu yani
normal hayatta beni görsen kerpetenle alıyorlar lafı ağzımdan burda maşallah döktürdüm 2 günde kaç sayfa yazı yazdım sayamıyorum
şu an iyiyim aslında sağolsunlar 3 tane yakın arkadaşım var beni sevdiklerine de eminimama onunla 3 yılım beraber geçti yani o kadar çok şey paylaştık ki şu an bi şarkı dinlerken bile aklıma geliyo aniden hala yokluğunu hissediyorum ama yaptıklarını hatırlayınca da kendime kızıyorum
en büyük hayranınım bebeğim
gir tabi hak ediyorsun
ahahah kıskansın
normal hayatta beni görsen kerpetenle alıyorlar lafı ağzımdan burda maşallah döktürdüm 2 günde kaç sayfa yazı yazdım sayamıyorum
biz de seviyoruz seniunutma
hem sen onun değil olduğu sandığın kişinin yokluğunu hissedip o "şey"i özlüyorsun doğru tanımı bulamadım :44:
biz de seviyoruz seniunutma
hem sen onun değil olduğu sandığın kişinin yokluğunu hissedip o "şey"i özlüyorsun doğru tanımı bulamadım :44:
ayy ayyy ayyyy bak şımarırsam hep isterim canım benim
dimi ama sanal ortam insanı değiştiriyor birde diyet oldumu konular hepten uçuyor insan
kimlerdensin bakalım anlat kendini kızçem
kardeşim gibi gördüğüm biriyle bi mesajla düşman oldum
biliyorum canım ben de sizi çok seviyorumonu gözümde büyütmüşüm resmen farkındayım ama kolay kolay unutamam gibi geliyo yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi "o şey" derken çok haklısın çünkü o insan değil benim gözümde sadece bi "şey"
uvvvvvvvv bu cümleyi kurmak tamamen zeka isterr
pek bir zeki gördüm seni kızçemm
kardeşim gibi gördüğüm diosun canım benim işte o ''gibi görmek'' herşeyi önlüo ,insanlar bazen kötü olabiliyorlar boşver en azından en kısa zamnada gördün yüzünü ne olduğunu anladın hoş olayı tam bilmiyorum ama özel değilse anlatırsan hep destek tam destek oluruz canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?