70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım, umarım dediğin gibi olur ve zayıflarızzzzzzz :)) dayağa herşeye razıyım ben

hoşgeldiiiin

senin mesajlarını eski sayfalar da görmüştüm oku oku gülüyordum anlatış tarzına iyi ki geldin

sen bilirsin

dank diye buraya sormak istemedim de :26:

yok sorun değil ben tanımadığım insanları bile severim kimseyi ayırmam ama tek nefret ettiğim kişi o hala gördüğümde kan beynime sıçrıyo tansiyonum yükseliyo resmen herkesi affederim de bi tek ona hakkımı helal etmiyorum psikolojimi bozdu şimdi en yakın arkadaşlarıma bile güvenemiyorum onun yüzünden durum bu yani

bizim bitane noramız varya işte o izin vermiyor
yemiyceksin akşam akşam diyor.sözündende çıkamıyorum.
belki siz bei soğutursunuz makarnadan diye yazım dedim
eheheeee o nora beni bugün görmeliydi hatta yanımda olmalıydı ahhh ahh makarnayı yerken hep aklımdan onu geçirdim ahh şekerim beee yedim gitti valla bir tabak peynirli yoğurtlu makarna :83::83::83::83::83::83::83::84::84::84::84::85::85::85:öle iştee

canım ekmeğin uzun üsrede tükettiğimiz için bozulmalar oluo haklısın fakat buzdolabına koyduğunda inanki daha uzun ömürlü oluyor

çok iyi anlatmışsın canım hoşgeldin şahsen ben burdan başarıyla mezun olmadan ayrılmayı düşünmüyorum
inş. canım benim ,nasıl gidiyor bakalım diyetleriniz neler yapıosunuz menülerde
merhaba canım, umarım dediğin gibi olur ve zayıflarızzzzzzz :)) dayağa herşeye razıyım ben
hıhı görürüm şeker ben seni kış dönemidayaktan canın yanacak işte böle gitmeyi planlıyacaksın

şaka bir yana canım benim bu topiğe iyiki geldiniz hayatınızın en güzel kararını vermişsiniz

şahsen ben bir bıraktım burdaki desteği ailevi sebeplerden dolayı mecburiyetten ,baktımki eski halime dönüyorum yok kardeş dedim sen dön kürkçü dükkanına burası anca paklar benii

hadi bakalım neler var neler yok topikte anlatın bana dedikodular varmı kavga etmionuz dimi vallahi kızarımm

sevgi dolu bir topik olsun istiyorum ve desteği bol olsunn lütfen

onu anladım konuyu da okuyunca da şuan iyi misin diye merak ettim :44:

hoşgeldiiiin

senin mesajlarını eski sayfalar da görmüştüm oku oku gülüyordum anlatış tarzına iyi ki geldin

ooo beybii hayaranımm varmışşş bakk takiplerdeyim kızçelerim görüosunuz benii ayy havaya girdimm kızzzzzzzzz

ama kociş duymasın kıskanır dermişimm (şaka tabikide)

ne yapak şekerim yaaa hayattı ti ye almak gerekiyor bazen kendimi buradaaaa delicesine konuşurken buluyorum ama sanırım içimdeki özgür kız ortaya çıkıyor ,normal hayatta bayaa ağır başlıyımdırrr arada özgür oomak isytiyor şeker insan

Son düzenleme:

en büyük hayranınım bebeğim
gir tabi hak ediyorsun
ahahah kıskansın

normal hayatta beni görsen kerpetenle alıyorlar lafı ağzımdan burda maşallah döktürdüm 2 günde kaç sayfa yazı yazdım sayamıyorum

onu anladım konuyu da okuyunca da şuan iyi misin diye merak ettim :44:

şu an iyiyim aslında sağolsunlar 3 tane yakın arkadaşım var beni sevdiklerine de eminim ama onunla 3 yılım beraber geçti yani o kadar çok şey paylaştık ki şu an bi şarkı dinlerken bile aklıma geliyo aniden hala yokluğunu hissediyorum ama yaptıklarını hatırlayınca da kendime kızıyorum

hayırdır kızçem olay nedir :26:geçmişi kaçırdım ben biraz malum uzun zaman oldu topiğe girmeyeli

normal hayatta beni görsen kerpetenle alıyorlar lafı ağzımdan burda maşallah döktürdüm 2 günde kaç sayfa yazı yazdım sayamıyorum

ben de öyleyim ya yüzyüze pek konuşamam ama mesajlaşırken veya burda yazışırken coşuyorum resmen

biz de seviyoruz seni unutma

hem sen onun değil olduğu sandığın kişinin yokluğunu hissedip o "şey"i özlüyorsun doğru tanımı bulamadım :44:

ayy ayyy ayyyy bak şımarırsam hep isterim canım benim

dimi ama sanal ortam insanı değiştiriyor birde diyet oldumu konular hepten uçuyor insan

kimlerdensin bakalım anlat kendini kızçem

hem sen onun değil olduğu sandığın kişinin yokluğunu hissedip o "şey"i özlüyorsun doğru tanımı bulamadım :44:

uvvvvvvvv bu cümleyi kurmak tamamen zeka isterr

pek bir zeki gördüm seni kızçemm

biliyorum canım ben de sizi çok seviyorum onu gözümde büyütmüşüm resmen farkındayım ama kolay kolay unutamam gibi geliyo yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi "o şey" derken çok haklısın çünkü o insan değil benim gözümde sadece bi "şey"

ayy ayyy ayyyy bak şımarırsam hep isterim canım benim

dimi ama sanal ortam insanı değiştiriyor birde diyet oldumu konular hepten uçuyor insan

kimlerdensin bakalım anlat kendini kızçem

ben hep burdayım o zaman

evett kesinlikle değiştiriyor bir de benim gibi diyet konusunda tez yapabilecek biri olunca kaptırıyorum kendimi

ıııı ben topiğin en küçüğü oluyorum
yarışmaya izmir'den katılıyorum işte, bekarım evlilik düşünmüyorum

ahahaha yaşım kaç başım kaç zaten

e tabi bir de zayıflamak istiyorum

kardeşim gibi gördüğüm biriyle bi mesajla düşman oldum

kardeşim gibi gördüğüm diosun canım benim işte o ''gibi görmek'' herşeyi önlüo ,insanlar bazen kötü olabiliyorlar boşver en azından en kısa zamnada gördün yüzünü ne olduğunu anladın hoş olayı tam bilmiyorum ama özel değilse anlatırsan hep destek tam destek oluruz canım benim

unutman gerekmiyor zaten, önemli olan hatırlarken nasıl hatırladığın

zamanla içinde hiçbir duygudan eser kalmayacak, nefreti bile hak etmediğini göreceksin çünkü bence o "şey" tam bir zavallı

uvvvvvvvv bu cümleyi kurmak tamamen zeka isterr

pek bir zeki gördüm seni kızçemm

utanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…