70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin, moralin ne için bozuksa bozma canım, canımızı sıktığımızla kalıyoruz çünkü, domates, salatık da yeseydin keşke, bir de çayı şekersiz içsen daha iyi olur, tabiki çok zorlamayalım bende yavaş yavaş azaltarak başladım mesela...ama çok iyi yine de durmak yok hep beraber yola devam...

kızlar bu jillian nasıl bişi

önceki sayfalarda yazmıştım ama yine yazıyorum

jillian 28 dakika ya da 27 tam hatırlamıyorum. bir egzersiz cardio, güçlendirme her şey var içinde.
the biggest loser yarışmasında zayıflatan antrenörlerden jillian michaelsin egzersiz programı 30 günlük

level 1, level 2, level 3 şeklinde program.
her level 10 günlük yapılıyor fakat her levelde 6.gününü bitirdikten sonra ara veriyorsun bir gün kas dinlendiriyorsun.

başlamak isteyenler için;

30 Day Shred Level 1 30 Day Shred (level 1) on Vimeo
30 Day Shred Level 2 Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
30 Day Shred Level 3 30 Day Shred (level 3) on Vimeo

öyle valla canım boşu boşuna üzüyorum kendimi ama dedim ya tek faydası canım çikolata falan çekmiyor

domates kahvaltıda sevmiyorum canım ya akşam yemeğinde salata şeklinde yiyebiliyorum ancak..

çaya normalde 1.5 tatlı kaşığı şeker atıyodum, şimdilik pat diye kesemedim yakında oda gider inşallah..

bakalım ramazanda ne olacak halim.. :18:

hepiniz motive ediyosunuz beni, sayenizde zayıflıcam teşekkür ediyorum hepinize..

Napıyım kuzucummm kurslarla uğraşıyorum işte.Yorgun hissediyorum kendimi.

Acıktıııııııııııım birde.

ne demek canım,bende teşekkür ederim hepinize, harika bir topik burası :)) iyiki bulmuşum... gider gider bir bakarsınki şekerli çay içemiyorsun :))

Linkler için sağol canım, harika egzersizler

Koca totomla ne kadarını yapabilirim orası muamma tabi

sabah

2 kalın dilim karpuz
1 zeytin
bir kaşık kadar menemen

öğle

2 çay kaşığı pilav (canım istedi)
2 parça tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt

akşam

1 tabak semiz otu yemeği
aralar yokyeşilçay nerdee:18::18::18:sabah kahvaltıda peynir,domates,salatalık,zeytin yumurta vs. ye arada karpuzunu ye canım,daha doyurucu olur
ayy bişey sorcam :26: bende kabızlık var afedersiniz 3-4 günde bir anca gidebiliyorum tuvalete ne yesem ne içsem ki kurtulmak için :26:
canım naydonoz suyunu deneyebilrsin..10 sap maydonozu cezveye su koyup 2-3 dakika kaynat.kaynadıktan sonra ağzını kapatıp 3-4 demlemeye bırak.. üzerine limon sıkıp iç

kız bu nasıl bişi 8 dk yaptım ter içinde kaldm

Kızlar dün giremediğim için dünkü menümü şimdi yazayım

Sabah
domates
salatalık
1 sivri biber
2 dilim peynir
1 dilim kep. ekmeği
1 bardak yarım yağlı süt

Ara
3 erik

Öğle
Karpuz yedim 2 dilim iştahım yok :/

Akşam
Ton balıklı salata

Ara
4 kayısı

selam hepınıze kolaylıklar :) bende lısteye gırmek sıtıyorum ama bısey merak edıyorum tıcker factory ya da daısypath kabuyl edılıyor dıyor ben cızelge eklıyemıyorum bu sıtelerden alıyorum ama formata uygun degıl dıyor neden benıde alın aranızaaa

kayisili form cayi bendede var ama icince tuvaletden cikamiyorum ishal oluyorum :)))) ama ishal olunca cok kilo veriyorumm. icsem mi acaba???

Zayıflama çaylarında bulunan alkaloit adlı kimyasalların, akut hepatit başta olmak üzere hızlı seyirli ve ölümcül sarılık ve siroz gibi ciddi karaciğer hastalıklarına neden olduğu belirtildi. Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurdan Tözüm, “Son zamanlarda moda haline geldi ama ben zayıflamak için çay tüketilmesini önermiyorum. Kullanan kişinin de bu çayların, sağlığına zarar verebileceğini ve karaciğerinde geçici ya da kalıcı ciddi hasar bırakabileceğini bilmesi gerekir” dedi.bunun yanında zayıflama macunu cayı gıbı seylerın sık kullanılması bagırsagımzda dıskı atımını kolaylastırack seylerıde alıp goturuyor bagırsagı tembelesstırıyor aynı zamanda ...tuvalete cıkma problemı olan kısıler kuru kayısı gıbı besınler tuketebılır ya da doktorun onerdıgı baska besınlerıde...ama lutfen boyle sorunları olmayanlar hızlı zayıflamak adına bu yola basvurmasn ben pazartesı rejıme basladım ve her aksam spor yapıyorum hemen farkettı :) sımdıa ranıza katılıcam motıve acısından...

Ramazan da nasıl bı yol ızlıceksınız merak edıyorum

kız bu nasıl bişi 8 dk yaptım ter içinde kaldm

işte terleyeceksin ki zayıflayacaksın sıkılaşacaksın

nasıl bir şey bende çözemedim ama sıkılaştırdığı kesin

28 dakika da 400 kalori yaktırıyor

ben her akşam yatmadan yapıyorum ki uyurken vücudum yan gelip yatmasın, metabolizmamı hızlandırıp uyuyorum yani

gel tabi canım, benim de çizelgem yok çünkü bebişiminkini iptal etmek istemiyorum, ordan takip ediyorum ayını gününü çünkü, sanırım sorun olmaz... hoşgeldinnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin canım

Kilo çizelgesinin tamamını kopyalamayacaksın, http ile başlayan kısımdan .png ile biten kısma kadar olanı kopyalayıp forumdaki çizelge bölümüne yapıştıracaksın. Bir de böyle denedin mi?

Avatarındaki yaramaz pisi kızın mı yoksa

Çok yaramaz tini mini bir hanım görüyorum ben, bir de afacansa yerim ben onu

Yaramaz çocuklara bayılıyorum

Ben de tam bunu soracaktım, bu kadar eziyet çekiyoruz da acaba ne kadar kalori yakıyoruz diye :)

Kalp kalbe karşıymış bak, ben sormadan söyledin

Yarım saatte 400 kalori Süpermiş vallahi

hayır o nutella canavarı benım degıl :) hamıleydım evet ama 9+4 de kalbı durdugu ıcın 1 ay once kurtaj oldum zaten tombıstım ustune hamıle kalınca hıc sakınmadım bebegımı kaybedınce stres oldum kendımeresmen zarar verdım kola cıkolata hergun tukettım hamılelegımde sekerım yuksek cıkmstı sımdı yıkılmadım ayaktayım saglıklı sekılde zayıflayıp kolestrl sekerımı ayarlayıp hayırlı zamanda bır bebek ıstıyorum Allahtan pazartesı basladım sporla bırlkte olunca hemen farkettı :) cok hızlı kılo verıyorum ama hemen alıyorum bırakınca sorunum bu...ramazanda napıcaksınız nasıl bır yol ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…