kızlar ben geldim biraz keyifsizim, moraller çökmüş durumda ama faydası var sanırım moral bozuk olunca insanın canı bişeyler çekmiyo
sevdiceğim için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim, mükemmel bi adam o, motive depom o benim
öğleye doğru uyandım kızlar kendimi zorlayarak bir bardak su içtim..
aradan biraz zaman geçti kahvaltıya oturdum..
dedim ya canım bişey istemiyo diye, aldığım kepek ekmeğinin poşetteki ilk dilimi küçüktü o sebepten 2 dilim ekmek yedim :26:
2,5 kk beyaz peynir, 1 çay kaşığı vişne reçeli, 1 çay kaşığı şekerli çay içtim..
bu kadarcık, çok zorlayıp kendimi hemen vazgeçmek istemiyorum..
nasıl sizce ??
kızlar bu jillian nasıl bişi
canım hoşgeldin, moralin ne için bozuksa bozma canım, canımızı sıktığımızla kalıyoruz çünkü, domates, salatık da yeseydin keşke, bir de çayı şekersiz içsen daha iyi olur, tabiki çok zorlamayalım bende yavaş yavaş azaltarak başladım mesela...ama çok iyi yine de durmak yok hep beraber yola devam...
ben de seni çok özledim esinimmmnapıyosunn?
canım 1 şeftali 60 kalori,ara öğünlerde 100 kaloriyi geçmemek şartıyla tüketebilirsin..diyette muz,üzüm,incir çok tavsiye edilmiyor meyve olarak bildiğim kadarıyla..
öyle valla canım boşu boşuna üzüyorum kendimi ama dedim ya tek faydası canım çikolata falan çekmiyor
domates kahvaltıda sevmiyorum canım ya akşam yemeğinde salata şeklinde yiyebiliyorum ancak..
çaya normalde 1.5 tatlı kaşığı şeker atıyodum, şimdilik pat diye kesemedim yakında oda gider inşallah..
bakalım ramazanda ne olacak halim.. :18:
hepiniz motive ediyosunuz beni, sayenizde zayıflıcam teşekkür ediyorum hepinize..
önceki sayfalarda yazmıştım ama yine yazıyorum
jillian 28 dakika ya da 27 tam hatırlamıyorum. bir egzersiz cardio, güçlendirme her şey var içinde.
the biggest loser yarışmasında zayıflatan antrenörlerden jillian michaelsin egzersiz programı 30 günlük
level 1, level 2, level 3 şeklinde program.
her level 10 günlük yapılıyor fakat her levelde 6.gününü bitirdikten sonra ara veriyorsun bir gün kas dinlendiriyorsun.
başlamak isteyenler için;
30 Day Shred Level 1 30 Day Shred (level 1) on Vimeo
30 Day Shred Level 2 Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
30 Day Shred Level 3 30 Day Shred (level 3) on Vimeo
aralar yoksabah
2 kalın dilim karpuz
1 zeytin
bir kaşık kadar menemen
öğle
2 çay kaşığı pilav (canım istedi)
2 parça tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt
akşam
1 tabak semiz otu yemeği
canım naydonoz suyunu deneyebilrsin..10 sap maydonozu cezveye su koyup 2-3 dakika kaynat.kaynadıktan sonra ağzını kapatıp 3-4 demlemeye bırak.. üzerine limon sıkıp içayy bişey sorcam :26: bende kabızlık var afedersiniz 3-4 günde bir anca gidebiliyorum tuvaletene yesem ne içsem ki kurtulmak için :26:
ben de istiyorum yaevde kayısılı form çayı ve 5i bi yerde var onları mı içsem :44:
Linkler için sağol canım, harika egzersizler
Koca totomla ne kadarını yapabilirim orası muamma tabi
önceki sayfalarda yazmıştım ama yine yazıyorum
jillian 28 dakika ya da 27 tam hatırlamıyorum. bir egzersiz cardio, güçlendirme her şey var içinde.
the biggest loser yarışmasında zayıflatan antrenörlerden jillian michaelsin egzersiz programı 30 günlük
level 1, level 2, level 3 şeklinde program.
her level 10 günlük yapılıyor fakat her levelde 6.gününü bitirdikten sonra ara veriyorsun bir gün kas dinlendiriyorsun.
başlamak isteyenler için;
30 Day Shred Level 1 30 Day Shred (level 1) on Vimeo
30 Day Shred Level 2 Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
30 Day Shred Level 3 30 Day Shred (level 3) on Vimeo
kayisili form cayi bendede var ama icince tuvaletden cikamiyorum ishal oluyorum :)))) ama ishal olunca cok kilo veriyorumm. icsem mi acaba???
kız bu nasıl bişi 8 dk yaptım ter içinde kaldm
selam hepınıze kolaylıklar :) bende lısteye gırmek sıtıyorum ama bısey merak edıyorum tıcker factory ya da daısypath kabuyl edılıyor dıyor ben cızelge eklıyemıyorum bu sıtelerden alıyorum ama formata uygun degıl dıyor neden benıde alın aranızaaa
Kızlar dün giremediğim için dünkü menümü şimdi yazayım
Sabah
domates
salatalık
1 sivri biber
2 dilim peynir
1 dilim kep. ekmeği
1 bardak yarım yağlı süt
Ara
3 erik
Öğle
Karpuz yedim 2 dilim iştahım yok :/
Akşam
Ton balıklı salata
Ara
4 kayısı
selam hepınıze kolaylıklar :) bende lısteye gırmek sıtıyorum ama bısey merak edıyorum tıcker factory ya da daısypath kabuyl edılıyor dıyor ben cızelge eklıyemıyorum bu sıtelerden alıyorum ama formata uygun degıl dıyor neden benıde alın aranızaaa
işte terleyeceksin ki zayıflayacaksın sıkılaşacaksın
nasıl bir şey bende çözemedim ama sıkılaştırdığı kesin
28 dakika da 400 kalori yaktırıyor
ben her akşam yatmadan yapıyorum ki uyurken vücudum yan gelip yatmasın, metabolizmamı hızlandırıp uyuyorum yani
Aramıza hoşgeldin canım
Kilo çizelgesinin tamamını kopyalamayacaksın, http ile başlayan kısımdan .png ile biten kısma kadar olanı kopyalayıp forumdaki çizelge bölümüne yapıştıracaksın. Bir de böyle denedin mi?
Avatarındaki yaramaz pisi kızın mı yoksa
Çok yaramaz tini mini bir hanım görüyorum ben, bir de afacansa yerim ben onu
Yaramaz çocuklara bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?