70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr ben dört gündür sıkı diyetteyim.boyum 176cm diyete başlamadan önce 70 kiloydum.şimdi 67 kiloyum.şu sıcak yaz günlerinde iştahımız kesilmişken zayıflamak en iyisi bence.sağlıklı olmadığını söyleyecek olanlar olabilir.ama ben verdiğim kiloları kolaylıkla geri alan bir insanım ama bu verdiğim kiloları bir daha almıyorum.geçen yaz da aynı diyeti uygulamıştım.diyet kolay değil her insan yapamaz ama internet sitelerinde yazan diyetlere kıyasla şok etkisi yaratıyor.3günlük bir diyet.ben bu diyeti 2haftada bir uyguluyorum.yalnız ben her gün en az bir saat yürüşe gidiyorum.ve her yemekten önce,acıktığımda,sıcakladığımda bol bol su içiyorum.çok yazdım şimdi yediklerimi yazayım:)
1.Gün:
Sabah:Normal Kahvaltı(şekersiz çay)(ekmek yok)
Öğlen:Semizotu Salatası(siz istediğiniz salatayı yapın ama tuzsuz ve yağsız)
Akşam:Bir bardak süt

2.Gün:
Sabahomates,Peynir,Salatalık(şekersiz çay)(ekmek yok)
Öğlen:Tavuk,Semizotu Salatası(siz istediğiniz salatayı yapın ama tuzsuz ve yağsız)
Akşam:Yok

3.Gün:
Sabah:Yarım kilo kayısı ve bir bardak süt
Öğlen:Yok
Akşam:Yok

ve inanırmısınız porsiyonları küçülttükçe,yemek vermeyip midemi küçülttükçe açlık hissi de azalıyor.ben 3.gün neredeyse hiç açlık çekmedim.ama dediğim gibi her insan yapamaz.umarım yardımcı olur:)

devam etsenee esinnn

Edicem canım inşallah da bi başlayabilsem. Hergün bişey çıkıyo.Dışarı çıkıp gelince spor yapacak gücüm kalmıyorki.

Valla ben Jillian videosunu beğendim, artık başka video tanımam

Bu 25 dk yı tamamladıktan sonra halimiz kalıyor mu acaba, yani günde iki kez yapabilir miyiz ki??? Hiç sanmıyorum ama

İki kez yapamazsın canım çok zor zaten bi kez yaptıktan bi kaç gün yerinden kalkamayacaksın.

Ama kendini zorla hergün yap kas ağrısı düzeliyor sonra.

menüme kimse yorum yapmadı kötü hissettim

Gözlerinden kaçmıştır canım ya bi sorun görmedilerse yazmamışlardır

Kızlar kaçta tartılıp göndericez? saat var mı? nora ya dimi?

Saatin önemi yok canım. Uyandığında aç karnına ve çıplak tartıl. Sonra gün içinde girip bildirim yapabilirsin.

Niye kimse beni takmıyor

Motivasyona ihtiyacım var

Takıyorlardır kuzu..Ama bu sıralar kimsede motive yok sanırım.

Kelin merhemi olsa kendi başına misali...

Ohoo iki gün girmedik kızlar kaç sayfa şey yazmışsınız,ayıp değil mii

Bugün jillian için dumbellarımıda aldım yarın başlıyorum,iftardan sonraa

Aman tok karnına yapma canım sporunu. En 1.5 saat geçmeli yemekten sonra.

Kilo aldırıyor diye biliyorum.

ben gdıyorum yarın bıldırmııımı yaparım ınsl..hayırlı geceler

İyi geceler canım.

inş olursun ama senin yaşın daha genç be kuzum boşver aşkı falan sadece dostluklara bak hayatın tadını çıkarmaya bak,doyasıya gül eğlen dolaş, üniye giderken ne aşklar çıkıcak karşına

ptty ben yine ağır müzikler dinlemeye başladım :18: azcık saçımı çek kendime geleyim
ohoo şeker daha sen platonikken böylesin birde iş ciddiye binince ne hallere düşçeksin biliomusun yandık bizz senden

şaka bir yana şeker,hakket ciddi bir ilişkin olduğunda daha başına neler neler gelicek şu an depresif olmanın manası yok ,kendine gell leynnn çıtır olmayı düşün offff fıstık ibi kıyafetler giydiğinii düşün şahsen ben şuanda öyle yapıyorumm koca göbüşüme bakarak

acayip tuvalet sorunum var o kadar kayısı bitki çayıda içtim banamısın demedi daha

bu arada hatun kızçeler sorum var sizlere :26::26::26::44::44::44:

iş ciddiye binsin de herşeye razıyım ben fıstık gibi kıyafetler giyip fıstık gibi olup öyle çıkcam karşısına benim de öyle valla ne yapacağımı şaşırdım :26:

ya şimcik bu ramazan takviminde sahur saati neye göre belirleniyor yani ben saat kaçtan sonra yemek yemeyeceğim

imsak vakti var bide güneş vakti neye göre son suyumu içeceğim kısacası :44::44::44:ayyy hep bu ramazan ayında aklım karışıo bu konularda benim :26::26:

benim çok uykum geldi bebişler gözlerim böyle oldu haydi iyi geceler

Valla hiç bilmiyorum canım :26: Yardımcı olamadım sana.

Tuvalet konusuna gelince çok zor durumdaysan Lavman yap canım.

Bu sık sık kulanılmaz madem bu kadar vahim durum. Yapcaksın artık :26:

iş ciddiye binsin de herşeye razıyım ben fıstık gibi kıyafetler giyip fıstık gibi olup öyle çıkcam karşısına benim de öyle valla ne yapacağımı şaşırdım :26:

sana tavsiyemm çok çektir bence her ne olursa olsun ,eğer seviyorsa bırakmaz gelir hep arkandan ,ama sevmiyorsa emek vermeye çalışmaz zaten

mesela hep kavgalarda üst konuma çıkmaya çalış her neolursa olsun

telini kapat naz yap ,meraklansın azcık

öyle çok aşık moduna girip onun her istediğinde giden bir kız tip olma sakın şeker sonra canına okur senin ,çok yıpranırsın

ayy çok güzin abla moduna girdim benn

imsk vaktinde ezan okunur canım,,sende ezan okunmadan son suyunu iç ve yeme içmeyi bırak

benim çok uykum geldi bebişler gözlerim böyle oldu haydi iyi geceler
nereyeeeeee daha karpuz kesçektikkk

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

ptty,
triendy21+,
esinturgay+,
PearlJam,
buzdanmadam
hatun kızçeler naptınızzz, gelin bakalım konuşak azcıkkkkkk sahurda neler varrrrr menüü

konuşak valla sahurcuyum bugün,,çok heycanlıyım çok uzun saatler olucak önümüzde,,bense susuz kalmaya dayanamayan bir şahsiyet olaraktan,,çok endişeliyim inşallah dayanabilirim bu sıcaklarda napcm bilmem

İyiz canım..Napalııım

Ben tutmıcam sahur menüm yok

Haftada 4 gün kursa gidiyorum oruçlu iken otobüse ve sıcakta susuzluğa dayanamam sanırım.

Birde ben aç kalınca ayaklarım ellerim titremeye başlıyo kendimden geçiyorum

nora gelmemiş kaç gündür yarın için ne yapıcaz,,yine yarın sabahtan değil,,akşam iftardan önce tartılıcamız zamanki rakam yazılıcak buraya unutmayın

imsk vaktinde ezan okunur canım,,sende ezan okunmadan son suyunu iç ve yeme içmeyi bırak

konuşak valla sahurcuyum bugün,,çok heycanlıyım çok uzun saatler olucak önümüzde,,bense susuz kalmaya dayanamayan bir şahsiyet olaraktan,,çok endişeliyim inşallah dayanabilirim bu sıcaklarda napcm bilmem

Allah kabul etsin canım yaaa ,ben regl olduğum için tutamıyorum ve çok üzülüyorum,fakat yine oruçluymuşum gibi hissetmek için sahuru yapacağım (malum evde babamlar falan var ayıp kaçar) merak etme Allah gayret kuvvet verir canım benim

bu arada ezan imsak vaktinden sonraokunuyor canım yani imsak vakti 4 ise ezan 4:45 te okunuo neyi baz alıcamki ben kafam karıştı yani imsak sati olunca artık su içmiyormuyum :44::44::44:

Konuşalım yahuuu Bizimkiler pek ağır sevmediği için yumurta haşlarım yadonoz domates falan üstüne azıcık zeytinyağı dökerimm kahvaltılıkları çıkarıp servisimi yaparım valla yanında da çayy tabii ben yeşilçaycıyımm

anladım canım öyle olursa çok zor tabikide ama ben bütün gün evdeyim Allah nasip ederse tutacağım inş.

nora gelmemiş kaç gündür yarın için ne yapıcaz,,yine yarın sabahtan değil,,akşam iftardan önce tartılıcamız zamanki rakam yazılıcak buraya unutmayın
anaaa bunu öğrendiğim iyi oldu topikte onu konuşuoduk az önce nasıl yapçaz die kala kaldık ortada

menüde ne var şeker söle bakem

benim mjlar 2li 2li gidiyo kaç zamandır sinir oluyorum ://

Son düzenleme:
Valla hiç bilmiyorum canım :26: Yardımcı olamadım sana.

Tuvalet konusuna gelince çok zor durumdaysan Lavman yap canım.

Bu sık sık kulanılmaz madem bu kadar vahim durum. Yapcaksın artık :26:
abovvvv lmıyım şeker ben onuuu böle durmak daha iyi onu yapacağıma

süper valla,bende akşamdan kalan kıyma yemeği falan var ondan yerim yanınada kahvaltı tarzı birde çay oldumu tmmdır günü öle yemeden geçireceğim sadece su içerim gizli gizli oruca ön hazırlık modu oldu benimkide

Oruç tutanlar için böyle değil mi ??

Tutmayanlar normal sabahtan yapmalı.
ay evet canımya onu söylemeyi unuttum ben
oruç tutucak olanlar akşam iftar yapmadan 5 10dk önce tartılıp gördüğü rakamı baz alıcaklar
oruç olmayanlarsa aynen sabahtan devam

canım haklısın zan imsak saatinden sonra okunur,fakatramazanda imsak saatinde okunuyo ezan karışıklık olmasın diye diye okumuştum,,ama baya araştırmıştım,,ezandan önce yeme içme işlemi bitmiş olmalıymış,,yani en garantisi ben imsak saatine bakıcam(3.55 bugünki) kaçsa o an suyumu içmiş olucam,,ezanı beklemek yokbenim reglim dün bitti tam yetiştim yaniseninde şimdiden allahım kabul etsin tutucan oruçları

bende kahvaltı etmeyi düşünüyorum,yumurta haşlarım tok tutsun,,peynir zeytin bikaç,,2dilim ekmek tereyağı sürmeden yiyiemem
sonra 1bardak çay(siyah çay)valla yeşil çay içcek halim yok
evde yalnızım eşim serseriye başladı bugün sahuru işte yapcak,,sabah 9da gelcek,,onun için daha zor,sabaha kadar çalışcak(garson)allahtan yorucu bi işi yok öyle dışarda çalışanlar gibi,allahım onlara kuvvet versin çok zor,,benimki mühendislere çay veriyo kola veriyo işe bak oooohh miisssama yinede yorgun geliyo eve allahım nası bi atıştır kendini koltuğa sanki 2tır kömür indirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…