devam etsenee esinnn
Valla ben Jillian videosunu beğendim, artık başka video tanımam
Bu 25 dk yı tamamladıktan sonra halimiz kalıyor mu acaba, yani günde iki kez yapabilir miyiz ki??? Hiç sanmıyorum ama
menüme kimse yorum yapmadı kötü hissettim
Kızlar kaçta tartılıp göndericez? saat var mı? nora ya dimi?
Niye kimse beni takmıyor
Motivasyona ihtiyacım var
Ohoo iki gün girmedik kızlar kaç sayfa şey yazmışsınız,ayıp değil mii
Bugün jillian için dumbellarımıda aldım yarın başlıyorum,iftardan sonraa
ben gdıyorum yarın bıldırmııımı yaparım ınsl..hayırlı geceler
inş olursun ama senin yaşın daha genç be kuzum boşver aşkı falan sadece dostluklara bak hayatın tadını çıkarmaya bak,doyasıya gül eğlen dolaş, üniye giderken ne aşklar çıkıcak karşınaben de istiyorum aşk
90 kiloyken bile beni seven biri vardı
sonra çok kıskanç diye ayrıldım :18:
çocuk zayıflamama laf ediyordu erkekler başıma üşüşecek diye
sen böyle de çok güzelsin diyordu
ohoo şeker daha sen platonikken böylesin birde iş ciddiye binince ne hallere düşçeksin biliomusun yandık bizz sendenptty ben yine ağır müzikler dinlemeye başladım :18: azcık saçımı çek kendime geleyim
ohoo şeker daha sen platonikken böylesin birde iş ciddiye binince ne hallere düşçeksin biliomusun yandık bizz senden
şaka bir yana şeker,hakket ciddi bir ilişkin olduğunda daha başına neler neler gelicek şu an depresif olmanın manası yok ,kendine gell leynnn çıtır olmayı düşün offff fıstık ibi kıyafetler giydiğinii düşün şahsen ben şuanda öyle yapıyorumm koca göbüşüme bakarak
acayip tuvalet sorunum var o kadar kayısı bitki çayıda içtim banamısın demedi daha
bu arada hatun kızçeler sorum var sizlere :26::26::26::44::44::44:
ya şimcik bu ramazan takviminde sahur saati neye göre belirleniyor yani ben saat kaçtan sonra yemek yemeyeceğim
imsak vakti var bide güneş vakti neye göre son suyumu içeceğim kısacası :44::44::44:ayyy hep bu ramazan ayında aklım karışıo bu konularda benim :26::26:
ya şimcik bu ramazan takviminde sahur saati neye göre belirleniyor yani ben saat kaçtan sonra yemek yemeyeceğim
imsak vakti var bide güneş vakti neye göre son suyumu içeceğim kısacası :44::44::44:ayyy hep bu ramazan ayında aklım karışıo bu konularda benim :26::26:
iş ciddiye binsin de herşeye razıyım benfıstık gibi kıyafetler giyip fıstık gibi olup öyle çıkcam karşısına benim de öyle valla ne yapacağımı şaşırdım :26:
nereyeeeeee daha karpuz kesçektikkkbenim çok uykum geldi bebişler gözlerim böyle olduhaydi iyi geceler
nereyeeeeee daha karpuz kesçektikkk
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
ptty,
triendy21+,
esinturgay+,
PearlJam,
buzdanmadam
hatun kızçeler naptınızzz, gelin bakalım konuşak azcıkkkkkksahurda neler varrrrr menüü
nora gelmemiş kaç gündür yarın için ne yapıcaz,,yine yarın sabahtan değil,,akşam iftardan önce tartılıcamız zamanki rakam yazılıcak buraya unutmayın
imsk vaktinde ezan okunur canım,,sende ezan okunmadan son suyunu iç ve yeme içmeyi bırak
konuşak valla sahurcuyum bugün,,çok heycanlıyım çok uzun saatler olucak önümüzde,,bense susuz kalmaya dayanamayan bir şahsiyet olaraktan,,çok endişeliyim inşallah dayanabilirim bu sıcaklarda napcm bilmem
nereyeeeeee daha karpuz kesçektikkk
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
ptty,
triendy21+,
esinturgay+,
PearlJam,
buzdanmadam
hatun kızçeler naptınızzz, gelin bakalım konuşak azcıkkkkkksahurda neler varrrrr menüü
anladım canım öyle olursa çok zor tabikide ama ben bütün gün evdeyim Allah nasip ederse tutacağım inş.İyiz canım..Napalııım
Ben tutmıcam sahur menüm yok
Haftada 4 gün kursa gidiyorum oruçlu iken otobüse ve sıcakta susuzluğa dayanamam sanırım.
Birde ben aç kalınca ayaklarım ellerim titremeye başlıyo kendimden geçiyorum
anaaa bunu öğrendiğim iyi oldu topikte onu konuşuoduk az önce nasıl yapçaz die kala kaldık ortadanora gelmemiş kaç gündür yarın için ne yapıcaz,,yine yarın sabahtan değil,,akşam iftardan önce tartılıcamız zamanki rakam yazılıcak buraya unutmayın
abovvvv lmıyım şeker ben onuuuValla hiç bilmiyorum canım :26: Yardımcı olamadım sana.
Tuvalet konusuna gelince çok zor durumdaysan Lavman yap canım.
Bu sık sık kulanılmaz madem bu kadar vahim durum. Yapcaksın artık :26:
Konuşalım yahuuuBizimkiler pek ağır sevmediği için yumurta haşlarım yadonoz domates falan üstüne azıcık zeytinyağı dökerimm kahvaltılıkları çıkarıp servisimi yaparım valla yanında da çayy tabii ben yeşilçaycıyımm
ay evet canımya onu söylemeyi unuttum benOruç tutanlar için böyle değil mi ??
Tutmayanlar normal sabahtan yapmalı.
canım haklısın zan imsak saatinden sonra okunur,fakatramazanda imsak saatinde okunuyo ezan karışıklık olmasın diye diye okumuştum,,ama baya araştırmıştım,,ezandan önce yeme içme işlemi bitmiş olmalıymış,,yani en garantisi ben imsak saatine bakıcam(3.55 bugünki) kaçsa o an suyumu içmiş olucam,,ezanı beklemek yokAllah kabul etsin canım yaaa ,ben regl olduğum için tutamıyorum ve çok üzülüyorum,fakat yine oruçluymuşum gibi hissetmek için sahuru yapacağım (malum evde babamlar falan var ayıp kaçar) merak etme Allah gayret kuvvet verir canım benim
bu arada ezan imsak vaktinden sonraokunuyor canım yani imsak vakti 4 ise ezan 4:45 te okunuo neyi baz alıcamki ben kafam karıştı yani imsak sati olunca artık su içmiyormuyum :44::44::44:
anladım canım öyle olursa çok zor tabikide ama ben bütün gün evdeyim Allah nasip ederse tutacağım inş.
anaaa bunu öğrendiğim iyi oldu topikte onu konuşuoduk az önce nasıl yapçaz die kala kaldık ortada
menüde ne var şeker söle bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?