70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar noraya gönderdim sizinlede paylaşayım

başlangıç: 70.500
geçen hafta: 67.400
bu hafta:67.00

yavaş yavaş gidio

merhablar kızlar nasılsınız tartı gunu nıyetlı ldguum ıcın aksam a dogru tartılıp yazacagımsanırım oyleymıs:))

sahur da su dolu yıyecekler yedım yanı;
-k.k.peynır
-1 salkım üzüm
-1 dılım karpuz
-1 domates
-yarım salatalık
-1-2 dal semız otu
-1-2 dalmaydonoz
-1,5 ınce dlm kepek ekmegi
-yarım pogoca
-4 zeytın

cok yedım heraldekı bayagı rahatsız oldum yafff
bgn acıkırım dıe abartmıs olabılırım kızlarr suyuda 2 brdk ancak ıctımmmm

asam menumu kg bıldırımı yaparkene yazarım ınsl...sımdılık gdymde ıbadet edeyım ınsl..

nora gelmemiş kaç gündür yarın için ne yapıcaz,,yine yarın sabahtan değil,,akşam iftardan önce tartılıcamız zamanki rakam yazılıcak buraya unutmayın
tmm dır seker sagol aksama dogru yazarım ınsl..

kızlar ımsak vaktı ezan vaktıdır ımsak 3,35 ise ezanda 3,35 dır bılgınıze

İyi sahurlar kizlar ben sahurumu yaptim niyetimi aldim Rabbim bütün oruç tutanların yardımcısı olsun ben yatarım hepinize hayırlı gecelerrrr
amın ınsl..rabbım nefsımıze hakım olmayı nasıp etsın ınsl...

herkese günaydınlar hayırlı ramazanlar
hayırlı ramazanlar msluman kardeslerımmmm

bnm aklımdakılerı yazmıssın shur kahvaltılık ıftar corba salata vb.hafıf seyler ara ogunler fılan da ara lara vaktımyok bnmmmmm terafıh namazı na gdyrm ınsl.... 1 st suruyor geldıgımde 11 gecıyr st yat kalk bayagı vakıt gdyr seker:d

gecmıs olsun cnm ınsl...verırısınnn yaff dkkt et kızzz regl gununmyduuuu

başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.7
bu hafta: 71.8
Gelenn: 100gr :18:
toplamda giden: 100gr
hedef: 67

Spor yok.
gıttımı geldımıkızzzz

ayyyy çok mutluyum sonuçlar açıklandı 59.601 sıralamam pamukkale endüstri tutuyoooo
haydı g.olsun cnm rabbım hayırlı okullar okumanı nasıp etsın ınsl... muckkk

wayyyy supersın cnmmmmmm darısı basımıza ınsl...

Geldi bacım geldi..Ne gitmesi

Geldim kızlarr..

Jillianla buluştuk sonra kendimi banyoya attım ...

Rahatladım valla. Hazırlandım dışarı çıkcam birazdan..Sonra gene buralardayımmmmmmmmmmmmm.

tekrar tekrar tartıldım 73.3 geldi Allahım kafayı yicem sevinçten

çooook sevindim tatlım, darısı başımıza olsun...

Tabiki veremeyeceğin zamanlar olacak o bi gerçek.

Kesinlikle pes etmek yok canım.

yok yok etmeyeceğim, dün deeps'in paylaştığı bayanın diyet günlüğününden öğrendim kilomu buzdolabına yazıp astım ::)) motive eder inş...

başlangıç:82.7
geçen hafta:80.2
buhafta:79.6
hedef:60
toplam kilo:1
hepimize kolay gelsıin arkadaşlar

tebrikler...

olsun olacak bunlar üzülmek yok

kızlar noraya gönderdim sizinlede paylaşayım

başlangıç: 70.500
geçen hafta: 67.400
bu hafta:67.00

yavaş yavaş gidio

gidecek gidecek yavaş yavaş gidecek bu kilolarrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
bişiy takıldı kafama şimdi,ben ezan okunurken dişimi fırçalarım,su içerim son bir bardak.ezan başlayınca bişey yememek mi gerekiyor:26:

canım en güzeli ezana 5 dk kala yeme içmeyi bırakmaktır ezan okunurken herseyi bitirmiş olmalısın

ayyyy çok mutluyum sonuçlar açıklandı 59.601 sıralamam pamukkale endüstri tutuyoooo

tebrikler canım

bişiy takıldı kafama şimdi,ben ezan okunurken dişimi fırçalarım,su içerim son bir bardak.ezan başlayınca bişey yememek mi gerekiyor

amin canım işallah
evet canım ezandan 5dk önce içme işlemini bitir en garantisi odur,,eskiden bende ezan bitene kadar su içerdim meğerse yanlışmış yaptığım:26:dün 3.57de imsak yazıyodu,,ben 50geçe bıraktım suyumu içtim niyetimi ettim,,saate baktım tam 57geçe ezan başladıişte böyle bence erkenden bitirmek en doğrusu canım
çok sağol paylaşımın için canım,bende bugün bunları araştırayım diyodum,iyi oldu
tekrar tekrar tartıldım 73.3 geldi Allahım kafayı yicem sevinçten
canım en doğru ölçümü ben sana diyimmitartını koy düz bi zemine,üzerine 5kiloluk damacana koy tam 5.0çıkıyosa o zeminde tartım doğrudur ben hep öyle yaparım bence karışıklık olduğu zaman o yöntemi bi dene istersen

canım üzülmen yersiz,,jillianı 15gün yaptım ve tartıda hep artılardaydım,,araştırdım yorumları vs..meğerse kaslar su tuttuğu için ağırlık tartıya yansıyomuş,,vücut inceliyosa kilo artışına bakma sen çok normalmiş,,ben okadar rahatlamıştımkii,,diyodum devamlı jillian yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorumama niye artıda çıktım:26:meğerse spordan kaynaklanıyomuş,,sen devam et vazgeçme

Tugbişsss naptin bu hf
Ben 1600 artidayim şimdilik
Aksama 100-200 ne gitse kardir....

Ftemiz ne olacak bizim halimiz
6 lara demir attık yaaaa

Kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmm

Tugbişsss naptin bu hf

6 lara demir attık yaaaa

off canımyaa bende ümitli değilim bakalım akşam iftardan önce tartılcam,,kaççıkarsa bahtıma,,ama 62nin altını görücemi sanmıyorum o kesin

kızlar hepimize hayırlı ramazanlar RABBİM hepimize ramazan ayını layıkıyla yaşamayı nasip etsin

İMSAK oruca başlama vaktidir. imsak saati 3 49 sa bu saatten sonra hiç bişey yenilip içilmez.

ben imsaktan 10 dakika öncesinde yemeyi içmeyi kesiyorum içim daha rahat oluyo tavsiye ederim

yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyorum sizlerin sayesinde bizde biraz canlanırız İNŞAALLAH

sahurda insan gibi beslendim amma velakin iftarda ne olur onu kestiremiyorum:18::18::18::18: umarım o kadar saatten sonra yemeklere saldırmam çünküm bunu hiiiiiç mi hiç

istemiyorum

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kızlar

aa mantıklıymış bi deniyim ben bunu

kızlar ben geldimmmm, geç geldim çünkü uyuyodummm

dün moral bozukluğumun üzerine sizin yazdıklarınızı okudum, cevap veremeden çıktım ama inanın çok iyi geldi bana..

akşam erkek arkadaşımla dışarıdaydık, 45 dk yürüdük beraber, çay içtik ben zeytinyağı gibi şekersiz içtim

sonra sevdiceğim çekirdek istedi banada yan yan bakıo yicem mi die, geldi çekirdek ben aldım bi avuç çıt çıt çıt çıtttt

ama yemedim tabiki de ayıklayıp ona yedirdim hahah

valla demek ki yemeden sadece ayıklasamda doyum hazzını yakalayabiliyomuşum

gecede sahura kalktık, annem salata yapmıştı bana, 2 kk beyaz peynir, 2 adet zeytin yedim..

ekmek yemedim onun yerine annem yufka bişisi yapmıştı adını unuttum ondan bir dilim kepek ekmeği büyüklüğünde yedim..

canım çok çekti kızlar, gece yemesem bi kaç gece sonra dayanamayıp hepsini yicektim valla böyle azıcık yemekle en azından gözüm doyuyo hemde orantıyı bozmuyorum

ama şimdi ben çok açım yaa :18:

bu arada az evvel tartıldım 78.2 başlangıçta 79.8dim

Tugbişsss naptin bu hf

6 lara demir attık yaaaa

Hiç sorma canım yaa, gerçekten demir attık, tam 3 kg. oldu, 59,5 tan 62 ye geldim yine:18::18: Çok canım sıkılıyor, reglim bu hafta inşallah ondandır dicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…