canımmm tebrik ederimm, çok sevindimm
bu arada benim dambılım yok??
1 ltlik su şişelerini doldurdum iki tane onları kullandım ama çok ağır geldiler ya. olur mu ki öyle?
onların kullandığı ağırlıklar ne acaba?
Akşamda tartılıcam bakalım nasıl çıkıcam off çok heycanlıyım bide sonuçlar açıklandı
canım kötü mü geldi sonucun :26:
Yoo kötü değil aslına bakılırsa iyi de daha yüksek bekliyodum ondan biraz şeyim ama mutluyum yine tercih stresi var 36 bindeyim canım
ooo harikasınhiç sıkıntı yapma canım 36 bin gayet iyi istediğin yer oluyosa problem yok
MİRAYHAN slm canım nerde görev yapıyosunuz şuanda geçmişi okuyunca eşinin polis olduğunu okudumda....
bu arada kızlar çoook susadım rabbim oruç ollup güneşin altında çalışıp ağır yük taşıyanlara RABBİM kolaylık versin dayanma gücü versin hepimize hayırlı nurlu şükürlü boool ibadetli ramazanlar...
günümüzü saatmizi dakkikamızı değerlendirelim inşallah dualarımız oruç larımız kabul olur inşallah AMİN
RABBİM ORUÇLUYKEN YASİNİN YARISINI OKURKEN SECDEDE ÖLMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH....
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:70.1
bu hafta:69.1
giden:1000 gr
hedef:64
spor:55 dk plates
kızlar ben akşamı beklemedim bildirim için bu saatten sonrası artık su kaybı olur
SECEM bi ses ver yaşıyomusun aloooooo
Evet ankarada mühendislikler falan tutuyo rahatımda sıralama sıkıntım varSende girmiştin diye hatırlıyorum canım nasılsenin
benim 59.601 tam kıyıdan pamukkale endüstriye girebiliyorumorası 59.800 le alıyo ama inşallah bi aksilik olmaz :26:
Ooo iyi o zaman canm bi aksilik olucağını zannetmiyorum girersin bence:114::114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?