70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bugün oruç tutmuyorum sabah heyecandan bişey yiyemedim ama öğlen şu 1 haftanın acısını çıkardım diyebilirim

3 dilim salçalı ekmek, 2 dilim peynir, 1 bardak çay, biraz da annemin yaptığı kesikten yedim üstüne bi de çilekli fruttare (55 kkal) yedim akşam az yer dengelemeye çalışırım bebişler

Kızlarrr jillian'a başladım.
level 1'i az önce bitirdim.
öldüm öldüm öldümm..
bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.
yere yatıyorum kalkamıyorum, kalkıyorum yatamıyorum.
bunlar da bi yatırıyor bir kaldırıyor hiç de ara yok bi hareketten hemen öbürüne...
ölüyorum allahım sana geliyorum dedim bir ara
bu arada benim dambılım yok??
1 ltlik su şişelerini doldurdum iki tane onları kullandım ama çok ağır geldiler ya. olur mu ki öyle?
onların kullandığı ağırlıklar ne acaba?

kızlar bu arada ben oruç değilim zor dayandım.
arada bi gidip bardak bardak su içtim.
eğer oruçsanız sakın yapmayın, akşam yemekten sonra yapın. çok zorlanırsınız allah korusun bişey olur..

Sahurda:1,5 dilim kepek ekmeği 3-4 dilim kaşar domates salatalık ve yerım haşlanmış yumurta yedim

Akşamda tartılıcam bakalım nasıl çıkıcam off çok heycanlıyım bide sonuçlar açıklandı

bu arada benim dambılım yok??
1 ltlik su şişelerini doldurdum iki tane onları kullandım ama çok ağır geldiler ya. olur mu ki öyle?
onların kullandığı ağırlıklar ne acaba?

canım orada kullandıkları 1,300-1,500 kg arası bir şey bildiğim kadarıyla. dambılın yoksa 1 ltlik su şişeleri ideal.

başta ağır gelmesi normal, özellikle bir ara kollara yoğunlaştığı hareketler var 2-3 gün orada onlar kadar tekrar yapmadan yavaş yavaş yaparsan daha iyi olur senin için

MİRAYHAN slm canım nerde görev yapıyosunuz şuanda geçmişi okuyunca eşinin polis olduğunu okudumda....
bu arada kızlar çoook susadım rabbim oruç ollup güneşin altında çalışıp ağır yük taşıyanlara RABBİM kolaylık versin dayanma gücü versin hepimize hayırlı nurlu şükürlü boool ibadetli ramazanlar...
günümüzü saatmizi dakkikamızı değerlendirelim inşallah dualarımız oruç larımız kabul olur inşallah AMİN
RABBİM ORUÇLUYKEN YASİNİN YARISINI OKURKEN SECDEDE ÖLMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH....

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:70.1
bu hafta:69.1
giden:1000 gr
hedef:64
toplam giden:5.700
spor:55 dk plates

kızlar ben akşamı beklemedim bildirim için bu saatten sonrası artık su kaybı olur

SECEM bi ses ver yaşıyomusun aloooooo

Son düzenleme:
mesaj tekrarı oldu kusura kalmayın kızlar

ben kendime her ay için 1 kilo hedef koydum çünkü kafama taktıkça kilo veremedim bide haftada bir tartılma kararı aldım sonuçtan çok

memnunum

sizi bırakıp gidiyorum nereye diye sormayın yada sorun canııım noolcekki masum kedi gibi sitedeki yemek tariflerine bakıcam kötü bi niyetim yok kesinlikle yok yok yok yok

Son düzenleme:

Manisa'nın bir ilçesinde görev yapıyoruz canım, daha doğuya gitmedik ama, senin eşinde mi polis yoksa? öyle ise siz nerde görevdesiniz? dualarına da gönülden amin canım...

çok güzel arkadaşım, bende senin gibi verebilirim inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…