70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam ben varım :) ben bugun hasta oldum oyle olunce orucun ılk gununu ve bırkac gununu yedım :S sabah bı dılım cavdar ekmegıne tost yaptım opeynırlı onu yedım cıktım oglen ıs yerınde caktırmadan 1 sımıt ayran yedım su anc ok acıktıma ra ogunlerı yıyemıyorum yanımdakı calısanlar erkek :S neyse karnımda cok kotu bugun spor yapabılırmıym bılmıyorum yarın mısafırlerım var menum cok zengun borelkten sarmaya tavuktan gullaca ama yemıcem kızlar be sadece corbamı salatamı yer rtavugumu yer kalkarım gullacında tadına bakarım o kadr

nutella canavarı çok tatı ya bıcır bıcır yawwwwwwwwwww
bence de öyle yap canım az az ye önumuz gece hareket de az oluyo

aynen öyle yap sakın yeme, insan öyle pişman oluyorki, ben dediğini yapsaydım ooooo çoktan zayıflamıştım, ama bu defa yenilmek yokkkk!!!

yok yenılmıcem hayır yarın menum cok zengın bıde ustune esımın dogumgunu pastada var ılaveten ama ben pastadan da tatlıdanda bır catal yıcem kızlar :)

cunku kasık agrısı nedenıyel ve mısafır hazırlıgı nedenıyle sporum ıkı uc gun kalıcak

napıyosun? ben Lidya'mı uyuttum, babası da uyudu, oturuyorum uyanmalarını bekliyorum çıt çıkarmadan

oturdum tercih kılavuzuna bakmaya çalışıyorum araştırayım bari diye endüstri mühendisliği sayfasını açtım ama çok uzun üşeniyom okumaya

tebrikler canım.salı gününden beri geziyorum bi orası bi bburası..bide çocuklar hasta we oğlum kızı kıskanmaya başladı onndan nete giremiyorum onlardan fırsat bulupta..

aferin bizeeeeeee gece var ya eşime sahur hazırlıyorum nasıl canım çekiyor her şeyden otursam kaç dilim ekmek yerdim kimbilir ama yemicem dedim, nereye kadar dedim, üzülen ben oluyorum sonra dedim ve yemedim, sabah kalktım kahvaltımı yaptım, yesem inanılmaz pişman olacaktım ve hedefimden 1 gün daha uzaklaşacaktım... Görümcemin düğünü vardı 2 hafta önce, foto eklemiş, ne kadar kiloluyum ya sinir oldum kendime, diğer görümcemin düğününe fıstık gibi olcam nasipse...

oturdum tercih kılavuzuna bakmaya çalışıyorum araştırayım bari diye endüstri mühendisliği sayfasını açtım ama çok uzun üşeniyom okumaya

üşenme oku mesleğin olcak o senin... ne güzel kazanıyorsun ve harika bir 4-5 yıl seni bekliyor yaaa...

Son düzenleme:
tebrikler canım.salı gününden beri geziyorum bi orası bi bburası..bide çocuklar hasta we oğlum kızı kıskanmaya başladı onndan nete giremiyorum onlardan fırsat bulupta..

merhaba canım, ben aranıza yeni katıldım, çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni, motivasyon olsun bana diye soruyorum ne kadar zamanda verdin?

sahurda makarna yememe ragmen 1 kilo daha verdim

başlangıç kilom:75
geçen hafta:71
bu hafta:70.1
giden:900 gr
hedef:64
toplam giden:4900 gr
spor:yine bişey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…