selam ben varım :) ben bugun hasta oldum oyle olunce orucun ılk gununu ve bırkac gununu yedım :s sabah bı dılım cavdar ekmegıne tost yaptım opeynırlı onu yedım cıktım oglen ıs yerınde caktırmadan 1 sımıt ayran yedım su anc ok acıktıma ra ogunlerı yıyemıyorum yanımdakı calısanlar erkek :s neyse karnımda cok kotu bugun spor yapabılırmıym bılmıyorum yarın mısafırlerım var menum cok zengun borelkten sarmaya tavuktan gullaca :d ama yemıcem kızlar be sadece corbamı salatamı yer rtavugumu yer kalkarım gullacında tadına bakarım o kadr
selam ben varım :) ben bugun hasta oldum oyle olunce orucun ılk gununu ve bırkac gununu yedım :S sabah bı dılım cavdar ekmegıne tost yaptım opeynırlı onu yedım cıktım oglen ıs yerınde caktırmadan 1 sımıt ayran yedım su anc ok acıktıma ra ogunlerı yıyemıyorum yanımdakı calısanlar erkek :S neyse karnımda cok kotu bugun spor yapabılırmıym bılmıyorum yarın mısafırlerım var menum cok zengun borelkten sarmaya tavuktan gullacaama yemıcem kızlar be sadece corbamı salatamı yer rtavugumu yer kalkarım gullacında tadına bakarım o kadr
napıyosun? ben Lidya'mı uyuttum, babası da uyudu, oturuyorum uyanmalarını bekliyorum çıt çıkarmadan
üşenme oku mesleğin olcak o senin...ne güzel kazanıyorsun ve harika bir 4-5 yıl seni bekliyor yaaa...
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:70.1
bu hafta:69.1
giden:1000 gr
hedef:64
toplam giden:5.700
spor:55 dk plates
kızlar ben akşamı beklemedim bildirim için bu saatten sonrası artık su kaybı olur
SECEM bi ses ver yaşıyomusun aloooooo
yok yenılmıcem hayır yarın menum cok zengın bıde ustune esımın dogumgunu pastada var ılaveten ama ben pastadan da tatlıdanda bır catal yıcem kızlar :)
cunku kasık agrısı nedenıyel ve mısafır hazırlıgı nedenıyle sporum ıkı uc gun kalıcak
oturdum tercih kılavuzuna bakmaya çalışıyorumaraştırayım bari diye endüstri mühendisliği sayfasını açtım ama çok uzun üşeniyom okumaya
üşenme oku mesleğin olcak o senin...ne güzel kazanıyorsun ve harika bir 4-5 yıl seni bekliyor yaaa...
tebrikler canım.salı gününden beri geziyorum bi orası bi bburası..bide çocuklar hasta we oğlum kızı kıskanmaya başladı onndan nete giremiyorum onlardan fırsat bulupta..
o zaman haklısın, seneye anlaya anlaya okursun
sahurda makarna yememe ragmen 1 kilo daha verdim
başlangıç kilom:75
geçen hafta:71
bu hafta:70.1
giden:900 gr
hedef:64
toplam giden:4900 gr
spor:yine bişey yapmadım
merhaba canım, ben aranıza yeni katıldım, çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni, motivasyon olsun bana diye soruyorum ne kadar zamanda verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?