hoşgeldin canım..18 marttan itibaren başladım werdim
hoşbuldum :)) 4 ayda 18.5 kilo mu verdin yani? nolursun evet de... bende 20 kilo vermek istiyorum... acaba bende 4-5 ayda verebilir miyimki?... gerçi bünyeden bünyeye göre değişir, nasıl beslendin peki? spor falan yaptın mı? kusura bakma sorularım için ama çok merak ediyorum...
wiiiiiiiiiiii yazık sana seker.....Geldi bacım geldi..Ne gitmesi
olmazzzz cnmmm ya ezan vaktın gırdıgını gosterırı o vakıtte yeme ıcme bıtr ezana 1-2 dk kala bırak cunku bazı hocalar 1-2 dk erken okuyabılıyrrr tmm seker...bişiy takıldı kafama şimdi,ben ezan okunurken dişimi fırçalarım,su içerim son bir bardak.ezan başlayınca bişey yememek mi gerekiyor:26:
canım en güzeli ezana 5 dk kala yeme içmeyi bırakmaktır ezan okunurken herseyi bitirmiş olmalısın
tebrikler canım
jıllıan oyle yapıyor cnm bnm beımo kanka oldu artık gercı bu hafta yapmadımama
Kızlarrr jillian'a başladım.
level 1'i az önce bitirdim.
öldüm öldüm öldümm..
bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.
yere yatıyorum kalkamıyorum, kalkıyorum yatamıyorum.
bunlar da bi yatırıyor bir kaldırıyor hiç de ara yok bi hareketten hemen öbürüne...
ölüyorum allahım sana geliyorum dedim bir ara
bu arada benim dambılım yok??
1 ltlik su şişelerini doldurdum iki tane onları kullandım ama çok ağır geldiler ya. olur mu ki öyle?
onların kullandığı ağırlıklar ne acaba?
kızlar bu arada ben oruç değilim zor dayandım.
arada bi gidip bardak bardak su içtim.
eğer oruçsanız sakın yapmayın, akşam yemekten sonra yapın. çok zorlanırsınız allah korusun bişey olur..
amın cnm ne de guzel dua etmısısnız rabbımrazı olsun senden ınsl..bende ck ıstyrmm secdede yken ölmeyı ne kdr guselll ınsl..rabbım gonlumuzden gecenın hayılrı olmasını nasıp etsın kabu l buyursun ınsl...MİRAYHAN slm canım nerde görev yapıyosunuz şuanda geçmişi okuyunca eşinin polis olduğunu okudumda....
bu arada kızlar çoook susadım rabbim oruç ollup güneşin altında çalışıp ağır yük taşıyanlara RABBİM kolaylık versin dayanma gücü versin hepimize hayırlı nurlu şükürlü boool ibadetli ramazanlar...
günümüzü saatmizi dakkikamızı değerlendirelim inşallah dualarımız oruç larımız kabul olur inşallah AMİN
RABBİM ORUÇLUYKEN YASİNİN YARISINI OKURKEN SECDEDE ÖLMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH....
ne kusuru arkadaşım..eweeeetttt 4 ayda werdim..19.40.werirsin canım niye weremeyesin yeterki azmet benim o incecik olanlardan farkım ne deeee..spor yapmadım yeni başlıcam başladım daha doğrusu oda mekik.ama regl olmuştum bu hafta yapamadım.bide 6 ay önce doğum yaptım sezeryan olduğum için spor pek yapamadım..
başlangıc:83
gecen hafta:72,2
bu hafta:71,3
gıden 900 gr
toplam gıden :11,7
hedef:60
kızlar hefeımı degıstırdımmm 65 den 60 dustummhaberınız olsunnnnn
Eki Görüntüle 469006
başlangıç kilo:84
geçen hafta:65.40
bu hafta:64.60
giden:800gr
toplam giden:19.400gr
hedef:55
regli oldum bbu hafta mekik çekemedim..salıdan beri mangal kawurma falan filan yiyip duruyorum.ama hiç ekmek yemedim we kola türü içecekler içmedim.ialmadım şükür ama önümüzdeki haftalar kilo wermemi engeller kesin..
darısı başımaaaaaaa
hayırlı ramazanlar canım benimherkese günaydınlar hayırlı ramazanlar
güzel bir yöntemmmramazanda sahurda rutın dıyet kahvaltınızı yapabılırsınız ıkı dılım kepek bır kuck dılım peynır ıkı zeytın bır kasık bal sınrısız domates salatalık
ıftar bı bardak su ıle acılıdıktan sonra corba salata ve ızgara ya da sebze yemegınız yıne rutın dıyet menusu
ıftardan bır saat sonra ara gunu atlamayın bır porsıyon meyve -sut
ıkıncı ara ogunude atlamayın yatmadan bı saat once falan bıtkı cayı leblebı gibi
Günaydın bebeikler bugün cuma olduğunu unutmuşum bildirimleri alalım
nerdesin kızçem yahuu özlettin kendiniBiliyorum dadlım banada aynen öyle
Kızlar sporunuzu not almayı unutmayın, ben yine çıkmak zorundayım.
Bende dün sahurda kahvaltı ettim , sabah tartıda korkunç bir rakam gördüm , niyetliyim ve moralim bozuk başım ağrıyo, ama bugünde geçicek
Akşam gelirim kızlar, oruç. tutmayan kızçeler menülerini yine yazsınlar
tebrikler şekerayyyy çok mutluyum sonuçlar açıklandı59.601 sıralamam pamukkale endüstri tutuyoooo
en kolay yöntem 5 kg lık bişi koy dicektimki yapmışsın zatenbozuk heralde ya baktırmak lazım :44: en çok 73.3 gösterdi o zaman o mu
Kızlar 2 günlük şok diyet buldum haftasonu yapsam yeni haftaya azcık eksiyle başlasam diyorum. Listeyi yayınlıyorum
1. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
2. GÜN
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve
bizim menülerden farkı yokki şeker sadece sabahı yok bide aralar yok :26:Ben Jillianla randevuma gidiyorum kızlar
ooo beybii hızlısın şeker bakıyorumda şu iç bacak arka kol haretlerinin videosu falan varsa nette bizzede atarsan linnk çok seviniriz şahsen benim bacaklar odun gibidee çok ihitiyacım var yanibildirimimi yapayım artık
başlangıç: 95
geçen hafta: 75.5
bu hafta: 73.3
giden: 2.2
toplam giden: 21.7
1 haftalık spor: 420 mekik, 400 iç bacak, 350 arka kol, 90 dk dans
minderim trendy ezan konusunda doğru sölüo ezan okunurken içilmiyormuş ezan oldumu iş biitti demektirevet canım ezandan 5dk önce içme işlemini bitir en garantisi odur,,eskiden bende ezan bitene kadar su içerdim meğerse yanlışmış yaptığım:26:dün 3.57de imsak yazıyodu,,ben 50geçe bıraktım suyumu içtim niyetimi ettim,,saate baktım tam 57geçe ezan başladıişte böyle bence erkenden bitirmek en doğrusu canım
çok sağol paylaşımın için canım,bende bugün bunları araştırayım diyodum,iyi oldu
canım üzülmen yersiz,,jillianı 15gün yaptım ve tartıda hep artılardaydım,,araştırdım yorumları vs..meğerse kaslar su tuttuğu için ağırlık tartıya yansıyomuş,,vücut inceliyosa kilo artışına bakma sen çok normalmiş,,ben okadar rahatlamıştımkii,,diyodum devamlı jillian yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorumama niye artıda çıktım:26:meğerse spordan kaynaklanıyomuş,,sen devam et vazgeçme
bende az önce randevulaştım kendisi ilee
Kızlarrr jillian'a başladım.
level 1'i az önce bitirdim.
öldüm öldüm öldümm..
bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.
yere yatıyorum kalkamıyorum, kalkıyorum yatamıyorum.
bunlar da bi yatırıyor bir kaldırıyor hiç de ara yok bi hareketten hemen öbürüne...
ölüyorum allahım sana geliyorum dedim bir ara
bu arada benim dambılım yok??
1 ltlik su şişelerini doldurdum iki tane onları kullandım ama çok ağır geldiler ya. olur mu ki öyle?
onların kullandığı ağırlıklar ne acaba?
kızlar bu arada ben oruç değilim zor dayandım.
arada bi gidip bardak bardak su içtim.
eğer oruçsanız sakın yapmayın, akşam yemekten sonra yapın. çok zorlanırsınız allah korusun bişey olur..
abovvv 89lardan mı düştün bacım çok vermişsin sen kilo bende aynı tarihte başaldım amaa valla böyle görünce sizin verdiğiniz kiloları kendime çok kızıyorumhoşgeldin canım..18 marttan itibaren başladım werdim
verdim oy şekerKızlarr bi arkadaşım için bişey rica edicem sizlerden
Verdiğim linkte bi yarışma var 2 kişi arasında ona oylama yapabilir misiniz?
Sayfanın sağında anketler var alt alta 2 tane.
2 sinde de Darknight ı seçip Vote ye tıklar mısınız sırasıylaa
NEXT FASHION ARTIST
hayırlı ramazanlar canım benim
güzel bir yöntemmm
nerdesin kızçem yahuu özlettin kendini
tebrikler şeker
en kolay yöntem 5 kg lık bişi koy dicektimki yapmışsın zaten
bizim menülerden farkı yokki şeker sadece sabahı yok bide aralar yok :26:
ooo beybii hızlısın şeker bakıyorumda şu iç bacak arka kol haretlerinin videosu falan varsa nette bizzede atarsan linnk çok seviniriz şahsen benim bacaklar odun gibidee çok ihitiyacım var yani
minderim trendy ezan konusunda doğru sölüo ezan okunurken içilmiyormuş ezan oldumu iş biitti demektirbu arada trendyim spor hakkında yazdıklarını okuduğum iyi oldu bende bugün jillian yaptım + çıksaydım üzülürdüm bende en azından üzülmem artık spor şart her zaman
bende az önce randevulaştım kendisi ilee
hatun çok yordu beni
hızına yetişilmiyor hoplarken benim göbüşde hopluo yuh dedim o kadar göbek varmıydı bende
anladımki varmış:18:
ama size tavsiyem bu spor hakket oruçlu iken yapılmaz
bugün bunu anladım ben
abovvv 89lardan mı düştün bacım çok vermişsin sen kilo bende aynı tarihte başaldım amaa valla böyle görünce sizin verdiğiniz kiloları kendime çok kızıyorum
verdim oy şeker
Ne bileyim şok diyet yazıyordu 2 günde 2-3 kilo yazıyodu heveslendim deneyim bi ya napayım..
Durdu kilo veremiyorum ki hiç 100gr bi geliyo bi gidiyo
Teşekkür ederim canım oy için
tebrikler şeker
ooo beybii hızlısın şeker bakıyorumda şu iç bacak arka kol haretlerinin videosu falan varsa nette bizzede atarsan linnk çok seviniriz şahsen benim bacaklar odun gibidee çok ihitiyacım var yani
sen bence spor yap şeker boşver böyle şokları falan biliosun şok yapınca sonra kat kat gelio kilolar ne farkı vra ki zaten düzenli ye yemeğini + birde spor yaptınmı ohhh miss gibi olursun
[video=youtube;1OBGI8BkfBs]https://www.youtube.com/watch?v=1OBGI8BkfBs&feature=player_embedded#![/video] arka kol için bunu buldum şeker ama dur bakıyım iiç bacak makas da yazayım onun videosunuda bulmaya çalışayım doğrumu bakalımteşekkür ederim canımm
fazla zamanım kalmadı acele etmeliyim
iç bacak için makas hareketini uyguluyorum arka kol için de belirli bişey değil kendim geliştirdim aslındaşöyle anlatayım: bi gün gerinirken baktım kollar arkada ve zorlanıyo demek ki kasları çalıştırıyo dedim (ben gerinirken yanlara doğru değil yukarı doğru açarım da kolları) bu şekilde denemeye başladım bi seferde 50 kere kollarımı geriye doğru açtırıyorum ilk yapmaya başladığımda ertesi gün kollarım ağrıdı anlatabilmişimdir umarım :26:
aynenn bendede artık meto yavaşladı sanırım ,spor desteğini başlıcam bide sanki böle sarkmalar oluştu bende sıkılaşmam lazım sanırımZaten spor yapmadan kilo veremediğimi anladım canım. Metabolizmam çok yavaş çünkü.
Peki öyle yapayım ben ya. Sabah normal kahvaltı ,öğlen tavııık , akşam sebzee her zaman ki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?