70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarr bi arkadaşım için bişey rica edicem sizlerden

Verdiğim linkte bi yarışma var 2 kişi arasında ona oylama yapabilir misiniz?

Sayfanın sağında anketler var alt alta 2 tane.

2 sinde de Darknight ı seçip Vote ye tıklar mısınız sırasıylaa

NEXT FASHION ARTIST

hoşgeldin canım..18 marttan itibaren başladım werdim

hoşbuldum :)) 4 ayda 18.5 kilo mu verdin yani? nolursun evet de... bende 20 kilo vermek istiyorum... acaba bende 4-5 ayda verebilir miyimki?... gerçi bünyeden bünyeye göre değişir, nasıl beslendin peki? spor falan yaptın mı? kusura bakma sorularım için ama çok merak ediyorum...

başlangıç kilo:84
geçen hafta:65.40
bu hafta:64.60
giden:800gr
toplam giden:19.400gr
hedef:55
regli oldum bbu hafta mekik çekemedim..salıdan beri mangal kawurma falan filan yiyip duruyorum.ama hiç ekmek yemedim we kola türü içecekler içmedim.ialmadım şükür ama önümüzdeki haftalar kilo wermemi engeller kesin..

ne kusuru arkadaşım..eweeeetttt 4 ayda werdim..19.40.werirsin canım niye weremeyesin yeterki azmet benim o incecik olanlardan farkım ne deeee..spor yapmadım yeni başlıcam başladım daha doğrusu oda mekik.ama regl olmuştum bu hafta yapamadım.bide 6 ay önce doğum yaptım sezeryan olduğum için spor pek yapamadım..

iftar menumm;
-salata
-ayran ası corbası(buzz gıbı:)
-karpuz
-maras usulu kuru dolma(komsum yaptı banada dustu:)
-suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ee nasıl kızlarr tartı super ınsl..70 leri gordum ama gerıgıttı hehe 71,,3 cıktım gerı yaaaaa olsun demekkı bu oluyorkı regl yarın olsamda + yok ınsl... bu ay cok sukur

oruc sa st 15:00 den bu yana sarstı benı acıktım gıbı agzım kup kuru suuu ıstryr ama yokk 2 st ımız kalkı kayseriiiiiiiiiiiiiii
olsun bız ıbedetımızı yapalımda

Geldi bacım geldi..Ne gitmesi
wiiiiiiiiiiii yazık sana seker.....

olmazzzz cnmmm ya ezan vaktın gırdıgını gosterırı o vakıtte yeme ıcme bıtr ezana 1-2 dk kala bırak cunku bazı hocalar 1-2 dk erken okuyabılıyrrr tmm seker...

jıllıan oyle yapıyor cnm bnm beımo kanka oldu artık gercı bu hafta yapmadımama

amın cnm ne de guzel dua etmısısnız rabbımrazı olsun senden ınsl..bende ck ıstyrmm secdede yken ölmeyı ne kdr guselll ınsl..rabbım gonlumuzden gecenın hayılrı olmasını nasıp etsın kabu l buyursun ınsl...

başlangıc:83
gecen hafta:72,2
bu hafta:71,3
gıden 900 gr
toplam gıden :11,7
hedef:60

kızlar hefeımı degıstırdımmm 65 den 60 dustummhaberınız olsunnnnn

bende 4.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım :)) o zaman durumlar eşit gibi, bak ya sayende yine azimlendimmmmmmmmmmmmmmmm çok sağol canım

Kahvaltı (11:00) : Bi şeftali

Ara (13:00) : 100 gr kadar üzüm

Öğlen (15:30) : Bi dilim beyaz ekmek , Bi patates kadar patates kızartması yoğurtlu:26::18:

Ara (19:00) : Bi dilim kavun

Ara (20:30) : 4yk Taze Fasulye,Yoğurt,Salata

süperrrrrrr

herkese günaydınlar hayırlı ramazanlar
hayırlı ramazanlar canım benim

güzel bir yöntemmm

Günaydın bebeikler bugün cuma olduğunu unutmuşum bildirimleri alalım

nerdesin kızçem yahuu özlettin kendini

ayyyy çok mutluyum sonuçlar açıklandı 59.601 sıralamam pamukkale endüstri tutuyoooo
tebrikler şeker
bozuk heralde ya baktırmak lazım :44: en çok 73.3 gösterdi o zaman o mu
en kolay yöntem 5 kg lık bişi koy dicektimki yapmışsın zaten

Ben Jillianla randevuma gidiyorum kızlar
bizim menülerden farkı yokki şeker sadece sabahı yok bide aralar yok :26:

bildirimimi yapayım artık

başlangıç: 95
geçen hafta: 75.5
bu hafta: 73.3
giden: 2.2

toplam giden: 21.7

1 haftalık spor: 420 mekik, 400 iç bacak, 350 arka kol, 90 dk dans
ooo beybii hızlısın şeker bakıyorumda şu iç bacak arka kol haretlerinin videosu falan varsa nette bizzede atarsan linnk çok seviniriz şahsen benim bacaklar odun gibidee çok ihitiyacım var yani

minderim trendy ezan konusunda doğru sölüo ezan okunurken içilmiyormuş ezan oldumu iş biitti demektir bu arada trendyim spor hakkında yazdıklarını okuduğum iyi oldu bende bugün jillian yaptım + çıksaydım üzülürdüm bende en azından üzülmem artık spor şart her zaman

bende az önce randevulaştım kendisi ilee

hatun çok yordu beni
hızına yetişilmiyor hoplarken benim göbüşde hopluo yuh dedim o kadar göbek varmıydı bende
anladımki varmış:18:
ama size tavsiyem bu spor hakket oruçlu iken yapılmaz
bugün bunu anladım ben

hoşgeldin canım..18 marttan itibaren başladım werdim
abovvv 89lardan mı düştün bacım çok vermişsin sen kilo bende aynı tarihte başaldım amaa valla böyle görünce sizin verdiğiniz kiloları kendime çok kızıyorum

verdim oy şeker

Ne bileyim şok diyet yazıyordu 2 günde 2-3 kilo yazıyodu heveslendim deneyim bi ya napayım..

Durdu kilo veremiyorum ki hiç 100gr bi geliyo bi gidiyo

Teşekkür ederim canım oy için

Ne bileyim şok diyet yazıyordu 2 günde 2-3 kilo yazıyodu heveslendim deneyim bi ya napayım..

Durdu kilo veremiyorum ki hiç 100gr bi geliyo bi gidiyo

Teşekkür ederim canım oy için

sen bence spor yap şeker boşver böyle şokları falan biliosun şok yapınca sonra kat kat gelio kilolar ne farkı vra ki zaten düzenli ye yemeğini + birde spor yaptınmı ohhh miss gibi olursun

tebrikler şeker

ooo beybii hızlısın şeker bakıyorumda şu iç bacak arka kol haretlerinin videosu falan varsa nette bizzede atarsan linnk çok seviniriz şahsen benim bacaklar odun gibidee çok ihitiyacım var yani

teşekkür ederim canımm
fazla zamanım kalmadı acele etmeliyim

iç bacak için makas hareketini uyguluyorum arka kol için de belirli bişey değil kendim geliştirdim aslında şöyle anlatayım: bi gün gerinirken baktım kollar arkada ve zorlanıyo demek ki kasları çalıştırıyo dedim (ben gerinirken yanlara doğru değil yukarı doğru açarım da kolları) bu şekilde denemeye başladım bi seferde 50 kere kollarımı geriye doğru açtırıyorum ilk yapmaya başladığımda ertesi gün kollarım ağrıdı anlatabilmişimdir umarım :26:

sen bence spor yap şeker boşver böyle şokları falan biliosun şok yapınca sonra kat kat gelio kilolar ne farkı vra ki zaten düzenli ye yemeğini + birde spor yaptınmı ohhh miss gibi olursun

Zaten spor yapmadan kilo veremediğimi anladım canım. Metabolizmam çok yavaş çünkü.

Peki öyle yapayım ben ya. Sabah normal kahvaltı ,öğlen tavııık , akşam sebzee her zaman ki gibi

[video=youtube;1OBGI8BkfBs]https://www.youtube.com/watch?v=1OBGI8BkfBs&feature=player_embedded#![/video] arka kol için bunu buldum şeker ama dur bakıyım iiç bacak makas da yazayım onun videosunuda bulmaya çalışayım doğrumu bakalım

Zaten spor yapmadan kilo veremediğimi anladım canım. Metabolizmam çok yavaş çünkü.

Peki öyle yapayım ben ya. Sabah normal kahvaltı ,öğlen tavııık , akşam sebzee her zaman ki gibi
aynenn bendede artık meto yavaşladı sanırım ,spor desteğini başlıcam bide sanki böle sarkmalar oluştu bende sıkılaşmam lazım sanırım :3 2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…