[video=youtube;1OBGI8BkfBs]https://www.youtube.com/watch?v=1OBGI8BkfBs&feature=player_embedded#![/video] arka kol için bunu buldum şeker ama dur bakıyım iiç bacak makas da yazayım onun videosunuda bulmaya çalışayım doğrumu bakalım
aynenn bendede artık meto yavaşladı sanırım ,spor desteğini başlıcam bide sanki böle sarkmalar oluştu bende sıkılaşmam lazım sanırım:3 2:
Evet zayıflayınca kol hemen bırakıyo kendini..
Ben Jillian yapıyorum ya onda kol hareketleri de var.
Ama sen sadece kolundan memnun değilsen tabi oraya yönel canım.
[video=youtube;1OBGI8BkfBs]https://www.youtube.com/watch?v=1OBGI8BkfBs&feature=player_embedded#![/video]
arka kol için bunu buldum şeker ama dur bakıyım iiç bacak makas da yazayım onun videosunuda bulmaya çalışayım doğrumu bakalım
bende 4.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım :)) o zaman durumlar eşit gibi, bak ya sayende yine azimlendimmmmmmmmmmmmmmmmçok sağol canım
[video=youtube;WFCgfZTQF3w]https://www.youtube.com/watch?v=WFCgfZTQF3w[/video]birde bu varrrahh bu hatunlar gibi olaydıkyaa yahuuuuuu
84den düştüm kuzum.bende kendime kızıyorum.aralarda çok acaib kaçamaklar yaptım 3 hafta bile aralıksız tıkındığım oldu.o aralardaki haftalarca kaçamaklarım olmasaydı şuan hedefimdeydim.ama buna şükür diyorum..abovvv 89lardan mı düştün bacım çok vermişsin sen kilo bende aynı tarihte başaldım amaa valla böyle görünce sizin verdiğiniz kiloları kendime çok kızıyorum
84den düştüm kuzum.bende kendime kızıyorum.aralarda çok acaib kaçamaklar yaptım 3 hafta bile aralıksız tıkındığım oldu.o aralardaki haftalarca kaçamaklarım olmasaydı şuan hedefimdeydim.ama buna şükür diyorum..
Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:66.8kg
Bu hafta:67.4kg
Gelen :600 (geçen hafta verilen kilo direk gelmiş bu hafta )regldenmiki acaba pöffffffffffffffffffffff
Toplamdan verilen:8kg
Hedef:55kg
birde kaçamak yaptığın halde böylesinn
sen bei kalpten götürcen şimdiii
kızzzz o kadarr uğraşıomm ben neden veremiyorumm
hoş bir kaç hafata diyet modundan uzaklaştım ama geri dönüyorum eski sistemi uyguluyorum hala bir tık yok bakalım
birde şimdi spor yapıcam belki meto hzıım düşmüştür onu canlandırayım bakalım ne olcak
sıkma canını şekerim reglde vücut su topluyomuş bitmeden gerçek kilonu bilemezsin
Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:66.8kg
Bu hafta:67.4kg
Gelen :600 (geçen hafta verilen kilo direk gelmiş bu hafta )regldenmiki acaba pöffffffffffffffffffffff
Toplamdan verilen:8kg
Hedef:55kg
avutuyorum şeker artık kendimi yaa napıyımm
sahi aklıma geldi şimdi dün sen sen üst bacak 50 falan demiştin bende bugün spordan önce her yerimi ölçtüm tek tek ve senin benden kilon daha fazla olmasına rağmen daha sıkısın kızzzz
acaba senin boy benden dahamı fazla kaç ki boyun şeker senin
vallahi helal olsun diyorum canım bende en son evlendiğimde 60 kiloydum işte o zamanlarda fazla zayıf değildim balık etli kıvamındaydım ama yine beğeniyordum kendimi ,o halimede razıyım ben böyle olmaktansa :18::18::18:birde sanırım werdiğim kilo iyigidiyor çünkü okadar şeyler yiyorum kilo almıyorum..bi ara senle aynıydı kilomuz.bende başlarda çok kilo werdim 2 kilo falan.ama şimdi az weriyorum.geçenlerde çok sıktım 2 wermiştim.yie yawaşladım.ama üzülmüyorum.çünkü hedefe yaklaştıkça kilo wermen yawaşlıyor ki ben ewlendiğimde 63 kilo idim.55 kiloyu en son 17 yaşında gördüm hep 60dım yani.o yüzden yerleşmiş kilolar daha zorlicak.ama wercem artık kendime daha fazla güweniyorum.19 kilo gittiyse 9 kiloda gider herhalde..
inş. canım yaaaaüzülme canım bikaç gün sonra bak o kilo gitmiş olacak.regl den oluyor..moral bozmak yok yola dewam..
benim boy 1.73
vallahi helal olsun diyorum canım bende en son evlendiğimde 60 kiloydum işte o zamanlarda fazla zayıf değildim balık etli kıvamındaydım ama yine beğeniyordum kendimi ,o halimede razıyım ben böyle olmaktansa :18::18::18:
inş. canım yaaaa
sizlerle paylaşayım bak ölçülerimide görün halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?