70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet zayıflayınca kol hemen bırakıyo kendini..

Ben Jillian yapıyorum ya onda kol hareketleri de var.

Ama sen sadece kolundan memnun değilsen tabi oraya yönel canım.

Evet zayıflayınca kol hemen bırakıyo kendini..

Ben Jillian yapıyorum ya onda kol hareketleri de var.

Ama sen sadece kolundan memnun değilsen tabi oraya yönel canım.

ben koldan bacaktan basenden göbekten hiç memnun değilim ama en çok da bacaklarrrrrrrr

toptan çözüm şart banaaaa

[video=youtube;WFCgfZTQF3w]https://www.youtube.com/watch?v=WFCgfZTQF3w[/video]birde bu varrr ahh bu hatunlar gibi olaydıkyaa yahuuuuuu

sandalyeli olan ve şınav gibi olan hoşuma gitti baya etkili görünüyo onları yapayım artık valla makasın adını bilmiyodum da burda tarif ettim adının makas olduğunu söylediler kim söyledi hatırlamıyorum da ama bu arada hatunun vücudu müthişmiş ya

Son düzenleme:
bende 4.5 ay önce sezeryanla doğum yaptım :)) o zaman durumlar eşit gibi, bak ya sayende yine azimlendimmmmmmmmmmmmmmmm çok sağol canım

ewet neredeyse aynı.sezeryanda göbek daha kötü durduğundan insanın morali bozuluyor.ama kilo werdikçe oda gidiyor artı mekik muccize bişey yaaa..o göbek o doğumdan sonra çatlamış göbeği bile harika bi hale getiriyor..inşallah wericez bburada bütün yağları defedeceğiz..

abovvv 89lardan mı düştün bacım çok vermişsin sen kilo bende aynı tarihte başaldım amaa valla böyle görünce sizin verdiğiniz kiloları kendime çok kızıyorum
84den düştüm kuzum.bende kendime kızıyorum.aralarda çok acaib kaçamaklar yaptım 3 hafta bile aralıksız tıkındığım oldu.o aralardaki haftalarca kaçamaklarım olmasaydı şuan hedefimdeydim.ama buna şükür diyorum..

birde kaçamak yaptığın halde böylesinn

sen bei kalpten götürcen şimdiii

kızzzz o kadarr uğraşıomm ben neden veremiyorumm

hoş bir kaç hafata diyet modundan uzaklaştım ama geri dönüyorum eski sistemi uyguluyorum hala bir tık yok bakalım

birde şimdi spor yapıcam belki meto hzıım düşmüştür onu canlandırayım bakalım ne olcak

bugün sahura kalkamamışım ama yinede tuttum orucumu Allah kabul etsin..hiç gram açlık yok sadece soğuk bişeyler istiyorum..son 1 buçuk saat kaldı rabbimizle buluşmaya.. iftar sofrasına 15 dakika önce oturup dua edilmesi gerekiyormuş.çünkü insanla Hz.Allah arasında 70 perde warmış we iftar waktinde o perde 1e inermiş yani insanın rabbine en yakın olduğu an.we Hz.Allah meleklerini gönderirmiş Ey meleklerim gidip bakın benim kullarım benden bişey ister mi?isteyenin duasını kabul ettim dermiş..bu arada kızlar kaçırmayın fazla haa..bayrama mükemmel olalım herkesi şaşırtalım..

Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:66.8kg
Bu hafta:67.4kg
Gelen :600 (geçen hafta verilen kilo direk gelmiş bu hafta )regldenmiki acaba pöffffffffffffffffffffff
Toplamdan verilen:8kg
Hedef:55kg

Gelen :600 (geçen hafta verilen kilo direk gelmiş bu hafta )regldenmiki acaba pöffffffffffffffffffffff

sıkma canını şekerim reglde vücut su topluyomuş bitmeden gerçek kilonu bilemezsin

birde sanırım werdiğim kilo iyigidiyor çünkü okadar şeyler yiyorum kilo almıyorum..bi ara senle aynıydı kilomuz.bende başlarda çok kilo werdim 2 kilo falan.ama şimdi az weriyorum.geçenlerde çok sıktım 2 wermiştim.yie yawaşladım.ama üzülmüyorum.çünkü hedefe yaklaştıkça kilo wermen yawaşlıyor ki ben ewlendiğimde 63 kilo idim.55 kiloyu en son 17 yaşında gördüm hep 60dım yani.o yüzden yerleşmiş kilolar daha zorlicak.ama wercem artık kendime daha fazla güweniyorum.19 kilo gittiyse 9 kiloda gider herhalde..

Son düzenleme:

Kızlarr 74 ü görünce havalara uçtum resmen biaz kaçırmıştım bu hafta

Geçen hafta:75
Bu hafta:74
Giden:1000
Toplamda giden:1000
Hedef:65
Spor:12 saat yürüyüş(egzersiz),325 mekik

Bildirimimi yapıp gidiyorum,şimdiden iyi iftarlar şekerler,Allah kabul etsin

Akşamada jillian var:122::122:

sıkma canını şekerim reglde vücut su topluyomuş bitmeden gerçek kilonu bilemezsin

avutuyorum şeker artık kendimi yaa napıyımm

sahi aklıma geldi şimdi dün sen sen üst bacak 50 falan demiştin bende bugün spordan önce her yerimi ölçtüm tek tek ve senin benden kilon daha fazla olmasına rağmen daha sıkısın kızzzz

acaba senin boy benden dahamı fazla kaç ki boyun şeker senin

üzülme canım bikaç gün sonra bak o kilo gitmiş olacak.regl den oluyor..moral bozmak yok yola dewam..

Son düzenleme:

benim boy 1.73

vallahi helal olsun diyorum canım bende en son evlendiğimde 60 kiloydum işte o zamanlarda fazla zayıf değildim balık etli kıvamındaydım ama yine beğeniyordum kendimi ,o halimede razıyım ben böyle olmaktansa :18::18::18:

üzülme canım bikaç gün sonra bak o kilo gitmiş olacak.regl den oluyor..moral bozmak yok yola dewam..
inş. canım yaaaa

sizlerle paylaşayım bak ölçülerimide görün halimi

abovvv ne uzun boy var kız sendeee

benim 165 boy canım

ölçülerde şöyle
üst kol:30cm
göğüs:90cm
bel:78cm
göbek:94cm
basen:105cm
üst bacak:60cm
diz kısmı:40cm(en sevmediğim kısım)
alt bacak:36cm(bunlar yüzünden elbise giyemez oldum:18::18:)
ayak bileği:24cm

bakalım yazdım kenara ramazan boyunca hep spor yapıcam inş. dediğiniz gibi günde 50 mekik en azım olucak daha üzerine bu videolardan kendimce hareketler ekleyeceğim bakalım ne olcak sonuçlar bayramda tekrar ölçerim ,paylaşırım sizlerle

boyun kaç ki senin benim boy kısa .1.60 ım.we hiç ölçülerime bakmadım.bi bakmak lazımda bakacak bişey yok..

Son düzenleme:
[sıze=3]ne kadar orantısız bir vücudum varr bende o kadınlar gibi orantılı olurmuyumki yaaaa[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…