70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç:78
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden :1
Toplam giden :2
hedef:58

Son düzenleme:
Bugünün menüsü
Sahur
Bir haşlanmis yumurta
Bir dilim beyaz peynir
Domates,salatalık
Bir dilim tam bug ekmegi

İftar biraz abarttım
İki kepçe mercimek cor
Patlıcan slatasi
Bes kasık kdr yeşil fasulye
Dört kasık tavuk ciğer sote
Bir kase üzüm kompostosu
Bir lt su

canım neden kahvaltı yapmadın sen? kahvaltı altın öğünümüz bizim bir de kızartma neyse kahvaltı yapmadığına sayalım

hadi gözün aydın canım

Ramazanın ilk günü diye öyle olmuştur bundan sonra dikkat edersin...

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık, biber.

Ara: Yarım armut.

Öğle: 1 kase çorba, 1 dilim kepekli ekmek.

Ara:3-4 tane kuru üzüm.

Akşam: 1-2 lokma ekmek, yarım kase çorba, 5 kaşık nohut yemeği, biraz cacık biraz salata.

2.5 lt su

Spor:100 tane mekik, 2 saat ev işi :))))))))))))))))))

Arkadaşlar ben şunu belirteyim kan sulandırıcı ilacımı saat 16.00'da almak zorunda olduğum için (bu ilaçta saat çok önemli çünkü, değiştirilmiyor,değiştirilirse kan değerleri düzenlenemiyor) oruç tutmuyorum... O yüzden ramazan boyu da bildirimlerim sabah-öğle-akşam şeklinde olacak.

Son düzenleme:
Doğru diyorsun da böyle kaplumbağa adımlarıyla nereye kadar ya
kaplumbağa yavaş gider ama sağlam gider,tavşanla hikayesini hatırla.. az veren yağdan,çok veren kastan verir diye de bir laf vardır.Ayrıca almandan daha iyidir.yılmak yok.. bide regl öncesi isen de ödem nedeniyle çok çıkmış olabilirsin her ne olursa olsun, durmak yok diyete devam :))

Şu jillianın ilk 3 bölümü youtubeda var ama diğerlerini nerden indirebilirim kızlar yardımcı olur musunuuuz :78:

burda paylaşmıştım canım hepsi youtube da var.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...gelisme-sonuc-grubumuzzzz-3.html#post25530409

bu da benim iftar menüm şekerler
bir küçük kase çorba
azıcık pide
2 kaşık pilav
bir adet haşlanmış baget
bir kase cacık
4-5 bardak su

bişey itiraf edyim size, hayatım boyunca yediğim en az ramazan menüsüydü.inşallah tüm ramazan boyunca bu şekilde devam edicem..

bu da benim iftar menüm şekerler
bir küçük kase çorba
azıcık pide
2 kaşık pilav
bir adet haşlanmış baget
bir kase cacık
4-5 bardak su

bişey itiraf edyim size, hayatım boyunca yediğim en az ramazan menüsüydü.inşallah tüm ramazan boyunca bu şekilde devam edicem..

naberin hanımçeler :) mudanya hiç sevmedim ben ıyyy bidahakine oraya gitmiycem denizden nefret ettim yaa tevbeee neyse dönüşüm mutteşem olmadı dediğm gbi :) ama olsun zararın neresinden dönsem kar şimdilik 72 ((... ama kaynımla iddiaya girdik 70 in altını gr görsem ne istersem yapcakmış :)

yeniler gelmiş aramıza hoşgeldiniiiz :) bide bizim kısslar nie bu kadar sus oldunuz canımcımlar ramazan mı? :)

selam citirlar
saat 7:30 gibi tartildim,bildirimimi yapayim

başlangıç:75

geçen hafta:60,5

bu hafta:60,6

gelen: 100 gram

toplamda giden:14,4

hedef:58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…