70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mini mini minderim ve sen ve ben bu kadarmıyık herkes iftar sonrası pert vaziyetinde :) herhal

Hoşbuldum, sen de hoşgeldin

Hoşgeldin canımmmmm kürkçü dükkanına Gezmelere gittin artık olcak o kadar artılar.

Verirsin kısa sürede.

selam citirlar
saat 7:30 gibi tartildim,bildirimimi yapayim

başlangıç:75

geçen hafta:60,5

bu hafta:60,6

gelen: 100 gram

toplamda giden:14,4

hedef:58

Meraba canım. Sen haketmiştin artık midene ziyafet çekmeyi. Gele gele 100 gr gelmiş zaten.

2 güne gider sıkıntı etme

mini mini minderim ve sen ve ben bu kadarmıyık herkes iftar sonrası pert vaziyetinde :) herhal

İyiiim canım sen nasılsın bakalım. Tatil nasıl geçti ?

menumu paylasiyim

sahur

3 tane hurma,2 dilim sekersiz kavun,2 bardak cay ve alabildigine su ictim

iftar

3 tane hurma,3 kasik kozlenmis patlican yedim

ara
yesilcay
cok tokum bisey yemiycem sanirim

birazdan maydonoz suyu icicem

Naber hatunlar ?
iyidir tatlim,iftardan sonra agirlik coktu yaaev savas alani gibi..hic de is yapasim yoksen napiyosun?kurs nasil gidiyo?sevdicek ne alemde

hosgeldin canim,nasildi tatilin?neler indirdin mideye bakalim anlat biraz
isallah gider esinim.ramazanda alirim diye korkuyorum yaa:18:susuzluktan dolayi gun boyu hareket minimum seviyede

kizlar merhaba, herkese hayirli ramazanlar:)) turkiyeye geldigimden beri yazamiyordum simdi internet buldum da yazayim dedim insallah herkesin keyfi yerindedir opuyorum herkesi haftaya internetim olursa cumaya bildirim yapicam insallah simdi kactim bye

iyi akşamlar kizlarrrrrr kilo bildirimimi yapayim öncelikle

Baslangiç 87
Gecen hafta 73.3
Bu hafta 72.8
Giden 500
Hedef 65

3 litre su spor yok

Slm kizlr
cozutuk seyyah,geldi

Bildirim var mi bilmiyrm bnm durum kotu zaten
Baslangic 67
Gecen hafta 65
Bu hafta 65.6
Gelen 600
Toplamda giden 1.400

Kuzlar bilgsyrm bozuk telden giriyrm
Zor oluyr
Bikac gundr menumu de yazmadim
Leptop temin edince duzenli girerim insllh

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...haels-30-day-shred-egzersiz-programi-189.html

canım bu sayfa da var fakat ben indirmeye çalıştığımda virüs alarmı verdi.. bende hiç bulaşmadım :44:

yahu zaten jullian videoları toplamda 3 bölümmüş. ben sanıyodum ki 30 gün 30 video

ama benim kafam karıştı şimdi ya :26: biz bu videoların hangisini hangi gün yapıcaz hof :44:

takılmıstı çok tıklamısım fazla fazla göndermişim özür dilerimm :$

Son düzenleme:

kaynına gelınceeeee bnm esımde 83 kg lerdeykene sen 65 ol ne ıstersen ıste dedıydı sımdı 70 ler e yaklasınca hatrlattım yoooo kım demıs ole dıyorr ve benı yemeyeee zorluyrr ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkk hedefımı 60 yaptımdaha da ılerleyecegım ınsl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…