naberin hanımçeler :) mudanya hiç sevmedim ben ıyyy bidahakine oraya gitmiycem denizden nefret ettim yaatevbeee neyse dönüşüm mutteşem olmadı dediğm gbi :) ama olsun zararın neresinden dönsem kar şimdilik 72 ((... ama kaynımla iddiaya girdik 70 in altını gr görsem ne istersem yapcakmış :)
yeniler gelmiş aramıza hoşgeldiniiiz :) bide bizim kısslar nie bu kadar sus oldunuz canımcımlar ramazan mı? :)
naberin hanımçeler :) mudanya hiç sevmedim ben ıyyy bidahakine oraya gitmiycem denizden nefret ettim yaatevbeee neyse dönüşüm mutteşem olmadı dediğm gbi :) ama olsun zararın neresinden dönsem kar şimdilik 72 ((... ama kaynımla iddiaya girdik 70 in altını gr görsem ne istersem yapcakmış :)
yeniler gelmiş aramıza hoşgeldiniiiz :) bide bizim kısslar nie bu kadar sus oldunuz canımcımlar ramazan mı? :)
selam citirlar
saat 7:30 gibi tartildim,bildirimimi yapayim
başlangıç:75
geçen hafta:60,5
bu hafta:60,6
gelen: 100 gram
toplamda giden:14,4
hedef:58
mini mini minderim ve sen ve ben bu kadarmıyık herkes iftar sonrası pert vaziyetinde :) herhal
iyidir tatlim,iftardan sonra agirlik coktu yaaNaber hatunlar ?
hosgeldin canim,nasildi tatilin?neler indirdin mideye bakalim anlat biraznaberin hanımçeler :) mudanya hiç sevmedim ben ıyyy bidahakine oraya gitmiycem denizden nefret ettim yaatevbeee neyse dönüşüm mutteşem olmadı dediğm gbi :) ama olsun zararın neresinden dönsem kar şimdilik 72 ((... ama kaynımla iddiaya girdik 70 in altını gr görsem ne istersem yapcakmış :)
isallah gider esinim.ramazanda alirim diye korkuyorum yaa:18:susuzluktan dolayi gun boyu hareket minimum seviyedeHoşgeldin canımmmmm kürkçü dükkanınaGezmelere gittin artık olcak o kadar artılar.
Verirsin kısa sürede.
Meraba canım. Sen haketmiştin artık midene ziyafet çekmeyi. Gele gele 100 gr gelmiş zaten.
2 güne gider sıkıntı etme
İyiiim canım sen nasılsın bakalım. Tatil nasıl geçti ?
jillian baci optu demekaaaa şekerler jilliana başladım ve 1/1 bitti sonra hemen duşaa ve burdayım resmen jöle kıvamına geldim hissetmiyorummm
hani nerdeBLACKCAT ahanda yakaladım senibidaha da bırakmam yeter kafa dinlediğin
özledik seni
jillian baci optu demekaaaa şekerler jilliana başladım ve 1/1 bitti sonra hemen duşaa ve burdayım resmen jöle kıvamına geldim hissetmiyorummm
hani nerdeBLACKCAT ahanda yakaladım senibidaha da bırakmam yeter kafa dinlediğin
özledik seni
Allahim boyle kotlari ne zaman giyicemmm
yavruagzinin rengine bayildim
Eki Görüntüle 469153
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...haels-30-day-shred-egzersiz-programi-189.html
canım bu sayfa da var fakat ben indirmeye çalıştığımda virüs alarmı verdi.. bende hiç bulaşmadım :44:
burda paylaşmıştım canım hepsi youtube da var.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...gelisme-sonuc-grubumuzzzz-3.html#post25530409
Allahim boyle kotlari ne zaman giyicemmm
yavruagzinin rengine bayildim
Eki Görüntüle 469153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?