70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay kaçırdım gene seni minderim

Kurs iyi gidiyo. Sevdicekte iyi yarın kursa gitcez işte beraber gidiyoruz yaa

Ramazan da alınır heralde ne biliyim kuzu ya. Ne kadar dikkat etsende gece yiyosun sonuçta.

Allahim boyle kotlari ne zaman giyicemmm
yavruagzinin rengine bayildim
Eki Görüntüle 469153

Çook güzellermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş

yahu zaten jullian videoları toplamda 3 bölümmüş. ben sanıyodum ki 30 gün 30 video

ama benim kafam karıştı şimdi ya :26: biz bu videoların hangisini hangi gün yapıcaz hof :44:

level 1

her gün 1 tekrar 6.günden 7.güne geçerken bir günlük ara öneriyorlar ama ben yapmadım :26:

level 2 ve level 3 de aynı şekilde.

Yani 3 levelı 30 günde de 33 günde de bitirebilirsin.

Başlangıç kilo:79.8
Geçen hafta:
62.3

Bu hafta:
62.5

Gelen:
200GR (azcık azcık geliyolar bana)

Toplamda giden:17.300(buda azcık azcık geriliyomu ne)
Hedef:
58(tamamda ama ne zaman)

kızlar sahurumu yaptım Allahın izniyle niyetimizi aldık dün güzel geçti rahat geçirdim biraz susuzluk oldu ama iftara ulaşmak çok güzeldi dün iftarda kayınvalidem gildeydik ben dünkü menümü paylaşayım sizle

sahur
1.5 dilim tam buğday ekmegi sahanda yumurta bol domates salatalık
1 küçük çatal karpuz 1.5 litre su

iftarda

1 avuç içi kadar pide 1 kase corba ayran bir catal et yemegi yogurt

ara dondurma

3 litre rahat su içmişimdir bugünü çok hafif geçirdim çok iyiydi

bugün sahurda birazcık abarttım o yüzden biraz oturuyorum en azından 1 saat vucud biraz çalışsın demi:18::18::18::18:

Allahim boyle kotlari ne zaman giyicemmm
yavruagzinin rengine bayildim
Eki Görüntüle 469153

ben bile giymeye başladım kırmızısından sen her türlü giyersin

günaydın kızlar bugün pek iyi hissetmiyorum çünkü sabahın 8'inde evdekiler tarafından gürültü yapılarak uyandırıldım ve az daha sinirimden çatlıyodum ağlayarak uyandım resmen

Herkese Günaydınnnnn

Kızlar nora listeyi yapamayacak.bu gün misafirleri geliyomuş ve kendiside işe gitmiyormuş.

listeyi yapacak yeni gönüllü aranmaktadırr.duyuruluuuuuuuuuuurrrrrrr

herkese günaydınlarrr,
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese.
Umarım listeyi yapacak bir gönüllü bulunur, vaktim olsaydı yapardım ama ev, çocuk, iş derken maalesef vaktim kalmıyor.

günaydın...Dün regl oldugum ıcın sırt ve bel agrısından spor yapamadım bıde dıyet cıkolata yedım engel olamadım cılgın bı ıstek vardı hastalıktanda kaynaklanıyor sanırım bayram ve bayram sonrası onumde tatıl var ıns zayıflamalıyım

bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeee o kotlardan bendeeeeeeeeeeeeeeee giymek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm arkadaşlar nasıl gdyooo...
ben dünkü iftar ne olduysa bana bulgur pilavı cnm çekti şehriyeli yanında bol domates li soğan salatası yaptm yoğutla sade onu cnm çekti.
4 kaşık pilav 1 tabak salata yoğurt 2 lt su içmişimdir 1 arut 1 erik yedim sahurda uyanamadım şuan için iyiyim
arkadaşlar bu hafta 79 takılı kaldım gram gtmiyoooo snr oluyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…