nasıl yaneee 42 beden olamazsın bende 42 giyiyorum çünkü:44::44::44:
renkli pantolonları görünce benim de psikolojim bozuluyo ama sabretmek lazım azcık42 bedenim aslında bulabiliyorum ama 2 ay sonra 36 olcam şimdi almaya gerek yok
snin vucüt kitle endeksin benden çok düşük canım benimki çok yüksek sana göre
kızlar sahurumu yaptım Allahın izniyle niyetimizi aldık dün güzel geçti rahat geçirdim biraz susuzluk oldu ama iftara ulaşmak çok güzeldi dün iftarda kayınvalidem gildeydik ben dünkü menümü paylaşayım sizle
sahur
1.5 dilim tam buğday ekmegi sahanda yumurta bol domates salatalık
1 küçük çatal karpuz 1.5 litre su
iftarda
1 avuç içi kadar pide 1 kase corba ayran bir catal et yemegi yogurt
ara dondurma
3 litre rahat su içmişimdir bugünü çok hafif geçirdim çok iyiydi
günaydın...Dün regl oldugum ıcın sırt ve bel agrısından spor yapamadım bıde dıyet cıkolata yedım engel olamadım cılgın bı ıstek vardı hastalıktanda kaynaklanıyor sanırım bayram ve bayram sonrası onumde tatıl var ıns zayıflamalıyım
poff ya sanki ben hiç zayıflayamıyorum yaaa sanki hiçte zayıf biri olamıcammmm
slm arkadaşlar nasıl gdyooo...
ben dünkü iftar ne olduysa bana bulgur pilavı cnm çekti şehriyeli yanında bol domates li soğan salatası yaptm yoğutla sade onu cnm çekti.
4 kaşık pilav 1 tabak salata yoğurt 2 lt su içmişimdir 1 arut 1 erik yedim sahurda uyanamadım şuan için iyiyim
arkadaşlar bu hafta 79 takılı kaldım gram gtmiyoooo snr oluyorum yaaaaa
Minderbooooooooooooobb bende o kotlardan istiyorummmmmmmmKızlar selammmm nasılsınız bakalım? ben bişey sorucam size, şu an reglim, regl olmak diyeti ve kiloyu nasıl etkiliyor? Bir de bazen canım acayip tatlı çekiyor, o zaman ne yapayım? Dün 3-4 tane kuru üzüm attım ağzıma iyi geldi, bu zamana kadar hep irademe sahip oldum, ilk defa bu kadar dayandım ve bozmak istemiyorum artık...
Minderbooooooooooooobb bende o kotlardan istiyorummmmmmmmKızlar selammmm nasılsınız bakalım? ben bişey sorucam size, şu an reglim, regl olmak diyeti ve kiloyu nasıl etkiliyor? Bir de bazen canım acayip tatlı çekiyor, o zaman ne yapayım? Dün 3-4 tane kuru üzüm attım ağzıma iyi geldi, bu zamana kadar hep irademe sahip oldum, ilk defa bu kadar dayandım ve bozmak istemiyorum artık...
Selamm
Regl olduğunda vücudunda şişkinlik filan oluyor sen de fark etmişsindir. Hormonların dengesi de bi süreliğine değişiyor.
Yani regl olunca kilo vermen yavaşlayabilir, durabilir hatta alabilirsin.
Ama reglin son günü, bittiği gün, birden veriyosun ve çok hafiflemiş mutlu hissediyosun.
Tatlı isteğini de şeftali kayısı karpuzla filan geçiştir, biliyorum çikolataların yerini tutmayacak ama onların da ayrı tadı var. Hem bu kadar dayanmışsın, şu regli de atlatınca işin daha kolay olucak
Reglin birkaç gün öncesinden başlayarak reglin bitiminden sonra birkaç gün daha devam eden kilo alma durumu söz konusu olur. Tabii bu sadece ödemdir, tartı bizi yanıltır yani, aslında kilo almayız. Bu dönemde hiç tartılmaman en iyisi çünkü ister istemez insanın morali bozuluyor.
Tatlı isteğin olduğunda 1 bardak soğuk süte istediğin kadar kakao ekle ve iç. Tatlı isteğini gidermiş olursun canım.
tatlı krizi için uzmanların önerisi 1 su bardağı tarçınlı süt
içine 1 çay kaşığı bal da atabilirsin çikolata pasta yiyeceğine bir çay kaşığı bal çok masum bence
veya bikaç kaşık yoğurdun içine şeftali, elma mevsim meyvelerinden hangisi denk gelirse artık minik minik doğra üzerine yine 1 çay kaşığı tarçın at oda hafif bi tatlı gibi oluyo
kızlar yaa sabah bi uyandım kızımın yüzü gözü şişmiş,,nedenini çözemedim varmı başına gelen yada duyan kimse,,acaba dedim sivrisinekmi ısırdı ama gözünün üstüne yatarsında sabaha kadar şişerya,öyle gibi fakat kaç saat oldu hala geçmedi,göz kapağı kapanmak üzeree,,ağzını kenarıda şişmiş başka yerleridee oooof ne oldu kızıma yaaaa
arı sokmuş olmasın :26:
Eki Görüntüle 469471 Eki Görüntüle 469472 Eki Görüntüle 469473
Eki Görüntüle 469474 Eki Görüntüle 469475
işte kızımın şuanki hali,,pek fazla belli olmasada bellii,,bakınca çok kötü görünüyo,,bide halsiz halsiz konuşmaları var hareketleri normal ama yüzüne bakınca sanki üzgün halsiz bi görüntü oluyo şişliklerden ötürü ,,geçermi kızlaryaaayapabilicem ne var acaba:26:
yaa olabilirmiki,ama acıyo falan demiyo,,gerçi iğne izi falan olur s.sinekte veya arıda ama bunlarda göz çevresindekilerde sadece şişlik varikisindede aynı yerlerde göz kapak üstleri,,bide ağzının sağ sol kenarında s.sinek ısırmış gibi kırmızı benekler şiş şiş,,sol yanağıda gözü gibi şişlik var allahım durup dururken olurmu böyle bişey
kapıda açıktı dün gece arı girmiş olabilirmi yaa,,ama oğlanda bişey yok,ısırsaydı onuda ısırırdı heralde diyorum bideya ne biliyim kızım tatlımı geldi hayvanlarada hiçbirimizde bişey yok onu buldu
geçenlerde 42 beden pantolon almıştım anlamadım ki şimdi :44: boyunu yanlış ölçmüş olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?