70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsuunn :44:

ben hiç ölçmedim canım ama mutlaka aldığın kıyafetle ilgili bi sorundur

yani kalıbına göre de değişiyo galiba :44: bi yerde 42 beden etek denedim dar geldi, bi yerden 40 beden elbise aldım hatta hafif bol geldi, bi yerden 42 beden pantolon aldım tam oturdu değişik değişik yani

yani kalıbına göre de değişiyo galiba :44: bi yerde 42 beden etek denedim dar geldi, bi yerden 40 beden elbise aldım hatta hafif bol geldi, bi yerden 42 beden pantolon aldım tam oturdu değişik değişik yani

evet canmmm ama emin ol 42 giycek kadan şişmn deilsinn

kızlar julliianla ilgili fazla soru sordum galiba ama bu son :18:

dün ilk günümdü bugün ölüyorum kas ağrısından, doğru düzgün yürüyemiyorum, oturamıyorum, kalkamıyorum.

sizce bugun yine de devam edeyim mi yapmaya? kaslarım belki ısınır yapabilirim. ama öte yandan zarar verir miyim diye korkuyorum. ya da acıdan yapabilir miyim?

siz ne düşünüyosunuz?

canm bende öyle olmuştmmm bi gün yapamadım ben bide 9 ay önce sezeryan oldm bugün tekrar denedim hala göbeğim ağrıyodu yarıda kestim

Çok geçmiş olsun canım, bence de zaman kaybetmeden doktora götür ne olur ne olmaz.

Keşke yardımcı olabilseydim ama ne olabileceği hakkında hiçbir fikrim yok :26:

Umarım çabucak iyileşir

yok canım ve her 5 kgde 2 beden inceliosun yani sen en fazla 40 beden olman lasım

Özlem seninle beden kitle indeksimiz nerdeyse aynı ama ben 44-46 giyiyorum. Sanırım yağlar herkeste farklı bölgelerde toplanmış. Genelde üst taraftan kilo alanlar daha küçük beden giyiyorlar pantolonda. Ben sadece basen ve bacaklardan aldığım için üst bedende 40 ama alt bedende 44-46 giyiyorum :26:

işte benim de öyle üstüm ince alt tarafım kalın ondan 42 giyiyorum :26:

-----olabilir

Herkese Günaydınnnnn

Kızlar nora listeyi yapamayacak.bu gün misafirleri geliyomuş ve kendiside işe gitmiyormuş.

listeyi yapacak yeni gönüllü aranmaktadırr.duyuruluuuuuuuuuuurrrrrrr
nasıl yapılıyo bilmiyorumki ben de yeniyim yani bilseydim belki denerdim.inş. biri bulunur..

çok geçmiş olsun canım bence telaş etme,eğer genel durumu iyiyse birkaç günde geçer.böcek veya arıdır...

arıysa eğer sadece kızını ısırması normaldir yni bal arısı iğnesini birine batırdıktan sonra ölür diye biliyorum..
çok zorlamadan yapabilirsin keşke dün de zorlamadan yapsaydın,ama olmuş artık. 4 güne kadar geçer..

günaydın kızlar nasılsınız burası cok sıcakkkk

iyiyiaz canım sen nasılsın? burası da sıcakkkkkkkkk :)) ama hava kapandı şimdi yağmur yağsa keşkeeeeee

canım bence doktora götür, çok geçmiş olsun...

Kızlar hepinizin kilo bilgileri bende olursa ben listeyi hazırlayabilirim. Daha önce herkes kilo bildirimi yapmıştı ama onca sayfa mesaj var, takdir edersiniz ki hepsinin arasında tek tek aramak meşakkatli ama bana özel mesajla bildirimde bulunursanız 22'ye kadar, ben listeyi hazırlarım.

aa bu ne be

"Burnunuzdaki siyah noktalarla problem yasiyorsaniz, uhu surun ve kurumasini bekleyin. Sonrasinda uhuyu soydugunuzda noktalar kaybolacaktir." mantıklıymış

gecmis olsun canim,betus burda olsaydi ona sorardik ama ugramiyo kac gundur:26:bence doktora gotur canim, alerji de olabilir
bence hafif hareketler yap tatlimcok zorlama kendini

gönderdim

oruc tutan citirlarim bugun biraz toz aldim evde, kendimi cok halsiz issediyorumsizde de halsizlik var mi:26:

ben gönderdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…