yok canım ve her 5 kgde 2 beden inceliosun yani sen en fazla 40 beden olman lasım
yaa olabilirmiki,ama acıyo falan demiyo,,gerçi iğne izi falan olur s.sinekte veya arıda ama bunlarda göz çevresindekilerde sadece şişlik varikisindede aynı yerlerde göz kapak üstleri,,bide ağzının sağ sol kenarında s.sinek ısırmış gibi kırmızı benekler şiş şiş,,sol yanağıda gözü gibi şişlik var allahım durup dururken olurmu böyle bişey
kapıda açıktı dün gece arı girmiş olabilirmi yaa,,ama oğlanda bişey yok,ısırsaydı onuda ısırırdı heralde diyorum bideya ne biliyim kızım tatlımı geldi hayvanlarada hiçbirimizde bişey yok onu buldu
ben hiç ölçmedim canım ama mutlaka aldığın kıyafetle ilgili bi sorundur
yani kalıbına göre de değişiyo galiba :44: bi yerde 42 beden etek denedim dar geldi, bi yerden 40 beden elbise aldım hatta hafif bol geldi, bi yerden 42 beden pantolon aldım tam oturdu değişik değişik yani
evet canmmm ama emin ol 42 giycek kadan şişmn deilsinn
kızlar julliianla ilgili fazla soru sordum galiba ama bu son :18:
dün ilk günümdü bugün ölüyorum kas ağrısından, doğru düzgün yürüyemiyorum, oturamıyorum, kalkamıyorum.
sizce bugun yine de devam edeyim mi yapmaya? kaslarım belki ısınır yapabilirim. ama öte yandan zarar verir miyim diye korkuyorum. ya da acıdan yapabilir miyim?
siz ne düşünüyosunuz?
yaa olabilirmiki,ama acıyo falan demiyo,,gerçi iğne izi falan olur s.sinekte veya arıda ama bunlarda göz çevresindekilerde sadece şişlik varikisindede aynı yerlerde göz kapak üstleri,,bide ağzının sağ sol kenarında s.sinek ısırmış gibi kırmızı benekler şiş şiş,,sol yanağıda gözü gibi şişlik var allahım durup dururken olurmu böyle bişey
kapıda açıktı dün gece arı girmiş olabilirmi yaa,,ama oğlanda bişey yok,ısırsaydı onuda ısırırdı heralde diyorum bideya ne biliyim kızım tatlımı geldi hayvanlarada hiçbirimizde bişey yok onu buldu
yok canım ve her 5 kgde 2 beden inceliosun yani sen en fazla 40 beden olman lasım
Özlem seninle beden kitle indeksimiz nerdeyse aynı ama ben 44-46 giyiyorum. Sanırım yağlar herkeste farklı bölgelerde toplanmış. Genelde üst taraftan kilo alanlar daha küçük beden giyiyorlar pantolonda. Ben sadece basen ve bacaklardan aldığım için üst bedende 40 ama alt bedende 44-46 giyiyorum :26:
Çok geçmiş olsun canım, bence de zaman kaybetmeden doktora götür ne olur ne olmaz.
Keşke yardımcı olabilseydim ama ne olabileceği hakkında hiçbir fikrim yok :26:
Umarım çabucak iyileşir
Özlem seninle beden kitle indeksimiz nerdeyse aynı ama ben 44-46 giyiyorum. Sanırım yağlar herkeste farklı bölgelerde toplanmış. Genelde üst taraftan kilo alanlar daha küçük beden giyiyorlar pantolonda. Ben sadece basen ve bacaklardan aldığım için üst bedende 40 ama alt bedende 44-46 giyiyorum :26:
nasıl yapılıyo bilmiyorumki ben de yeniyim yani bilseydim belki denerdim.inş. biri bulunur..Herkese Günaydınnnnn
Kızlar nora listeyi yapamayacak.bu gün misafirleri geliyomuş ve kendiside işe gitmiyormuş.
listeyi yapacak yeni gönüllü aranmaktadırr.duyuruluuuuuuuuuuurrrrrrr
kızlar yaa sabah bi uyandım kızımın yüzü gözü şişmiş,,nedenini çözemedim varmı başına gelen yada duyan kimse,,acaba dedim sivrisinekmi ısırdı ama gözünün üstüne yatarsında sabaha kadar şişerya,öyle gibi fakat kaç saat oldu hala geçmedi,göz kapağı kapanmak üzeree,,ağzını kenarıda şişmiş başka yerleridee oooof ne oldu kızıma yaaaa
çok zorlamadan yapabilirsin keşke dün de zorlamadan yapsaydın,ama olmuş artık. 4 güne kadar geçer..kızlar julliianla ilgili fazla soru sordum galiba ama bu son :18:
dün ilk günümdü bugün ölüyorum kas ağrısından, doğru düzgün yürüyemiyorum, oturamıyorum, kalkamıyorum.
sizce bugun yine de devam edeyim mi yapmaya? kaslarım belki ısınır yapabilirim. ama öte yandan zarar verir miyim diye korkuyorum. ya da acıdan yapabilir miyim?
siz ne düşünüyosunuz?
günaydın kızlar nasılsınız burası cok sıcakkkk
kızlar yaa sabah bi uyandım kızımın yüzü gözü şişmiş,,nedenini çözemedim varmı başına gelen yada duyan kimse,,acaba dedim sivrisinekmi ısırdı ama gözünün üstüne yatarsında sabaha kadar şişerya,öyle gibi fakat kaç saat oldu hala geçmedi,göz kapağı kapanmak üzeree,,ağzını kenarıda şişmiş başka yerleridee oooof ne oldu kızıma yaaaa
gecmis olsun canim,betus burda olsaydi ona sorardik ama ugramiyo kac gundur:26:bence doktora gotur canim, alerji de olabilirkızlar yaa sabah bi uyandım kızımın yüzü gözü şişmiş,,nedenini çözemedim varmı başına gelen yada duyan kimse,,acaba dedim sivrisinekmi ısırdı ama gözünün üstüne yatarsında sabaha kadar şişerya,öyle gibi fakat kaç saat oldu hala geçmedi,göz kapağı kapanmak üzeree,,ağzını kenarıda şişmiş başka yerleridee oooof ne oldu kızıma yaaaa
bence hafif hareketler yap tatlimkızlar julliianla ilgili fazla soru sordum galiba ama bu son :18:
siz ne düşünüyosunuz?
Kızlar hepinizin kilo bilgileri bende olursa ben listeyi hazırlayabilirim. Daha önce herkes kilo bildirimi yapmıştı ama onca sayfa mesaj var, takdir edersiniz ki hepsinin arasında tek tek aramak meşakkatli ama bana özel mesajla bildirimde bulunursanız 22'ye kadar, ben listeyi hazırlarım.
Kızlar hepinizin kilo bilgileri bende olursa ben listeyi hazırlayabilirim. Daha önce herkes kilo bildirimi yapmıştı ama onca sayfa mesaj var, takdir edersiniz ki hepsinin arasında tek tek aramak meşakkatli ama bana özel mesajla bildirimde bulunursanız 22'ye kadar, ben listeyi hazırlarım.[/QUOTE
üzgünüm canım msj sayım yetersizmiş malum yeniyim ya.. çömezliğin gözü körolsun :)
ben de buraya tekrar yazayım dedim.
başlangıç:80
geçen hafta 78,5
bu hafta:77,5
hedef: 70
Kızlar hepinizin kilo bilgileri bende olursa ben listeyi hazırlayabilirim. Daha önce herkes kilo bildirimi yapmıştı ama onca sayfa mesaj var, takdir edersiniz ki hepsinin arasında tek tek aramak meşakkatli ama bana özel mesajla bildirimde bulunursanız 22'ye kadar, ben listeyi hazırlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?