ben gönderdim canım
Canım sadece başlangıç ve hedef kilo bilgilerin var. Şimdiye kadar hiç kilo vermedin, değil mi?
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARYAABİNBİN BETER ŞİŞTİLER İYİCE,,eşime söyledim hemen doktora gidiyoruz şimdi,,inşallah önemli bişey değildir..göz kapağı iyice kapanmak üzere o derece şişmiş,,iki gözüde hem,,ağzının kenarı fena durumda yüz felcinde olurya onun gibi allahım koru yarabbim:18:
kızımın şaftı kaydı yarabbim yaaagülüyorum bakmayın yatıştırmaya çalışıyorum kendimi
öff içim sıkıldı ya pazartesi tercihler başlıyo ben daha ne yazacağımı bilmiyorumilk üçe yazcaklarım belli paü endüstri tutar diyorum ama ya tutmazsa :26: ne yazcam ben yaa :84:
canım neden kahvaltı yapmadın sen? kahvaltı altın öğünümüz bizimbir de kızartma neyse kahvaltı yapmadığına sayalım
kızlar yaa sabah bi uyandım kızımın yüzü gözü şişmiş,,nedenini çözemedim varmı başına gelen yada duyan kimse,,acaba dedim sivrisinekmi ısırdı ama gözünün üstüne yatarsında sabaha kadar şişerya,öyle gibi fakat kaç saat oldu hala geçmedi,göz kapağı kapanmak üzeree,,ağzını kenarıda şişmiş başka yerleridee oooof ne oldu kızıma yaaaa
kızlar julliianla ilgili fazla soru sordum galiba ama bu son :18:
dün ilk günümdü bugün ölüyorum kas ağrısından, doğru düzgün yürüyemiyorum, oturamıyorum, kalkamıyorum.
sizce bugun yine de devam edeyim mi yapmaya? kaslarım belki ısınır yapabilirim. ama öte yandan zarar verir miyim diye korkuyorum. ya da acıdan yapabilir miyim?
siz ne düşünüyosunuz?
SLM mirayhan
geçen yazmştm evet benim eşimde pois ili öğrenmek içindi ilçede olmanın her türlü zorluğu var birde doğuda şırnakta olup merkezinde olupta herşeyden mahrum olmak dahada zoor.bu kilolarımda doğum+doğu görevi+yemek yaptı.
inşallah rabbim hiç bukadar azimli olmamıştım ve İSTEYİNCE HERŞEY OLUYOOOOOO
HEPİMİZE BOOL KİLO VERMELER
başka hangi bölümleri yazacaksın canım sen?
öff içim sıkıldı ya pazartesi tercihler başlıyo ben daha ne yazacağımı bilmiyorumilk üçe yazcaklarım belli paü endüstri tutar diyorum ama ya tutmazsa :26: ne yazcam ben yaa :84:
Canım sabah hiç bişey istemedi şeker ondan yemedim ya.
Valla açıklama yapamıyorum kendimi düzene sokamadım açıkcası.
1.fizik tedavi 2.mimarlık 3.endüstri olcak
fizik tedavi yüksek gerçi gelmez ama belli olmaz diye yazıyorum :44:
Üniversiteden önce meslek tercihi yapman daha doğru bence :) Ömür boyu bir mesleği yapmak... Hele de sevmezsen :)
Meslek tercihlerin neler?
Üniversiteden önce meslek tercihi yapman daha doğru bence :) Ömür boyu bir mesleği yapmak... Hele de sevmezsen :)
mimarlık ve endüstri istiyorum sadece başka istediğim yok
SLM mirayhan
geçen yazmştm evet benim eşimde pois ili öğrenmek içindi ilçede olmanın her türlü zorluğu var birde doğuda şırnakta olup merkezinde olupta herşeyden mahrum olmak dahada zoor.bu kilolarımda doğum+doğu görevi+yemek yaptı.
inşallah rabbim hiç bukadar azimli olmamıştım ve İSTEYİNCE HERŞEY OLUYOOOOOO
HEPİMİZE BOOL KİLO VERMELER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?