70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARYAABİNBİN BETER ŞİŞTİLER İYİCE,,eşime söyledim hemen doktora gidiyoruz şimdi,,inşallah önemli bişey değildir..göz kapağı iyice kapanmak üzere o derece şişmiş,,iki gözüde hem,,ağzının kenarı fena durumda yüz felcinde olurya onun gibi allahım koru yarabbim:18:
kızımın şaftı kaydı yarabbim yaaagülüyorum bakmayın yatıştırmaya çalışıyorum kendimi

banada biriniz kilo çizelgeden yapabilirmiiiiii yapim yapim olmiyi bide niyetliyim başım hiç sarmadı açlıktan herhalde LÜTDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN......
başlangıç:83
hedef:60
şuan:79
özeldende atamıyorum benide URUZ arkadaşım unutma sevgilerimle

ben geldimmmm

kızlar itiraf ediyorum dün akşam iftarda birazcık abarttım ama birazcıkkk

bi kase çorba içtim, 3 tane sarma yedim, 1 porsiyoncuk tatlı yedim..

kaçırdığım nokta burası işte tatlı olayını abarttım ben bir çatal diyodum ama iftarda o güzelim tatlıyı görünce dayanamadım..

ama iftardan sonra dikkat ettim, çekirdek, dondurma vs yemedim..

sahurdada dikkatliydim..

bakalım bu akşamı nasıl atlatıcaz :26:

bize de haber ver durumu canım

öff içim sıkıldı ya pazartesi tercihler başlıyo ben daha ne yazacağımı bilmiyorum ilk üçe yazcaklarım belli paü endüstri tutar diyorum ama ya tutmazsa :26: ne yazcam ben yaa :84:

SLM mirayhan
geçen yazmştm evet benim eşimde pois ili öğrenmek içindi ilçede olmanın her türlü zorluğu var birde doğuda şırnakta olup merkezinde olupta herşeyden mahrum olmak dahada zoor.bu kilolarımda doğum+doğu görevi+yemek yaptı.
inşallah rabbim hiç bukadar azimli olmamıştım ve İSTEYİNCE HERŞEY OLUYOOOOOO
HEPİMİZE BOOL KİLO VERMELER

canım neden kahvaltı yapmadın sen? kahvaltı altın öğünümüz bizim bir de kızartma neyse kahvaltı yapmadığına sayalım

Canım sabah hiç bişey istemedi şeker ondan yemedim ya.

Valla açıklama yapamıyorum kendimi düzene sokamadım açıkcası.

Geçmiş olsunn canım. doktora gidiyomuşsunuz haber et bizede..

Yapmaya devam etmelisin acısa bile..Ama çok zorlama tabi.

Eğer devam etmezsen ağrıların geçince devam edersen tekrar acı çekersin. 3 gün üstüste devam et.

Sonra hiç bişeyciğin kalmıyor caanım.

bende çok azimliyim bu defa ve bu da buranın sayesinde oldu :)) Allah bir an önce ordan kurtarsın sizi, kaç yılınız var daha? bakalım biz nerelere gidecez ((

öff içim sıkıldı ya pazartesi tercihler başlıyo ben daha ne yazacağımı bilmiyorum ilk üçe yazcaklarım belli paü endüstri tutar diyorum ama ya tutmazsa :26: ne yazcam ben yaa :84:

Üniversiteden önce meslek tercihi yapman daha doğru bence :) Ömür boyu bir mesleği yapmak... Hele de sevmezsen :)

Meslek tercihlerin neler?

Canım sabah hiç bişey istemedi şeker ondan yemedim ya.

Valla açıklama yapamıyorum kendimi düzene sokamadım açıkcası.

sokarsın canım ya dert etme, düzenli olmak iyi ama bende çok düzene sokamadım senin gibi geç kalkıldığından ama yine de kahvaltıyı atlamıyorum işte, burda öyle dedinz :)))))) işe başladığımda eylülde o zaman düzene girecek benim inş...

Merhaba canım, yeni misin? :) Yeni olmasan dahi seninle ilk defa karşılaşıyoruz o yüzden hoşgeldin

Kızlar bir deneme yapayım dedim, ne de olsa acemiyim Olmuştur inşallah ve bir yanlışlık yapmadığımı umuyorum :26:

[TABLE="class: grid, width: 250"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Başlangıç
[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu
Hafta
[/TD]
[TD]Gelen
Giden

[/TD]
[TD]Toplamda
Giden
[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]a20[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]21.7[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen77[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]77.5[/TD]
[TD]-1.0[/TD]
[TD]2.5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uruz[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]86.2[/TD]
[TD]86.0[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]6.0[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]:124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mirayhan [/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]78.0[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]0.1[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]:124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]62.3[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]17.3[/TD]
[TD]58 [/TD]
[TD]:111:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudum01[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]bilinmiyor[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]bilinmiyor[/TD]
[TD]4.0[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]:82:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…