70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bendede olmustu kaslar falıyete gectıgı ıcındır o devam et yola devammm yaniiiiiiiiiii

iyiyiaz canım sen nasılsın? burası da sıcakkkkkkkkk :)) ama hava kapandı şimdi yağmur yağsa keşkeeeeee

canım bence doktora götür, çok geçmiş olsun...
burada yagsın n olurrr yaaa ınsl.orayada yagarda

cnm nora yapmyrmulısteyı ne oldu gecmısımı kacırdımkııı mesajımı attımseker:)
oruc tutan citirlarim bugun biraz toz aldim evde, kendimi cok halsiz issediyorumsizde de halsizlik var mi:26:

halsızlık uyku halı varrrrrr yaaaaaaaaaaaaaa

g.olsun cnm bende hıc rastlamadım dahaaa arı sokma yada sıvrı dıyedır ama onlr yokmus alerjıde olabılır cnmmmm dr dan gelınce gorusurzzz

kolay gelsın cnm sana bnmde ar.polıs esı kaynımpolıss naslll polıs esı olmakk stresden baskaaaaa
mimarlık ve endüstri istiyorum sadece başka istediğim yok
ınsl.hakkında hayırlısı olurcnm dıkkat et tercıh yaparkenn yanlıslık yapmaa sakınnn

cnm gıden gelen kg lerı normal yazd a kafa karımasın sadece gelen kg leren onune + koy daha gusel olur oncekı lıstelerde boleydı gusel dı genede elıne saglıkkkk bırde aynı kg verenlerı aynı renk yapta kacıncı olduklarısıralamaları aynıolsun cnmmmmm

elıne saglık sımdıennn

MF-4 puanın ne alemde? :)

puan 387 sıralama 59601 pamukkaleden başka bi yer de tutmuyo ki

aaaaa 1. yimmm yalnız hedef 56 değil 64

Son düzenleme:
cnm aynı rekte yapmıssın zaten gormemsım k.bakma cnm ellerıne saglıkk tebrıkler aa

bugün çok mutsuzum canımın ne ıstedıgınıde bılmıorum oturup herseyı yıyesım var cnm ıstemye ıstemeyee dıyet fln hakgetıre (

çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm

puan 387 sıralama 59601 pamukkaleden başka bi yer de tutmuyo ki

aaaaa 1. yimmm yalnız hedef 56 değil 64

Tamam canım, hedef kilonu düzelticem hemen :)

Mimarlık için pek şansın var gibi görünmüyor ama bu sıralamayla yazabileceğin bir sürü endüstri mühendisliği bölümü var; Pamukkale, Celal Bayar, Ondokuz Mayıs, Süleyman Demirel, Dumlupınar, Yalova, Kırıkkale... Uzar gider bu liste :)

Nora'nın sanırım misafirleri varmış, arkadaşlardan biri öyle söylemişti.
Söylediklerini dikkate alıcam canım, teşekkür ederim yardımın için

mimarlık da pamukkalede bu sene açılıyo ilk sene diye pek tercih eden olmaz belki dediydim

İlk başladığım da bende çok düzenliydim canım gene geç kalkıyorum.

Kahvaltımı yapıyorumdum kendi öğle yemeğimi akşam yemeğimi hazırlıyordum.

Gerçi bu akşam da kendim hazırlıcam evdekiler ne yer bilemiyorum.Ben şinitzel yiceğim salata ile.

Eline sağlık canım. Bildirimleri sana mı yapıyoruz.

amin canım hayal etmesi bile çok güzel

mimarlık da pamukkalede bu sene açılıyo ilk sene diye pek tercih eden olmaz belki dediydim

Bu işler hiç belli olmaz. Bakarsın şansın güler, hiç ihtimal vermediğin bir yeri de kazanırsın. Allah gönlüne göre versin canım. Öyle bir yer kazan ki çok güzel öğrencilik yılları geçir, bir sürü güzel dost edin ve unutamayacağın harika anılar biriktir.

Son düzenleme:

canım benim 2.günden 5.güne kadar vardı sonra geçti sakın erteleme yoksa geçmez yani her başladığında tekrarlar. Eğer çok zorlanıyorum dersen youtube dan ısınma hareketleri yaz bir 5-10 dakika onu yaparak başla.

Ve özellikle zıplarken benim bacaklarım çok acıyordu o yüzden arada dinleniyordum sende öyle yap istiyorsan.

ya kızlar ben ne yapsam da şu popoyu eritsem :44: üst taraf iyi de aşağı doğru genişliyorum resmen

ya kızlar ben ne yapsam da şu popoyu eritsem :44: üst taraf iyi de aşağı doğru genişliyorum resmen

canım önceki sayfaları okudum da 42 beden mi giyiyorsun

ben bu kilomla 40 giyiyorum :44:

ve belin çok ince senin bana göre en fazla 40 giymen lazım o bele göre :44:

benim basenim vardı baya 114 civarıydı sanırım ya da daha fazla tam hatırlamıyorum simdi jilliana başlamadan önce 100dü 98 falan olmuştur herhalde.

Her neyse, 114ten 100e geliş hikayemde, ben haftada en az 1 kere spinning yapıyorum. Senin yapma şansın var mı acaba? Yani spor salonunda falan. Çok etkili çünkü basen ve üst bacakta.

Son düzenleme:
ben aranızdan ayrılıyorum zayıflayamıyorum daha doğrusu yemesem zayıflıcam ama kendimi durdururamıyorum bugün yediklerimi bi saysam kurabiyeler tatlılar kızartmalar hemde o kadar çok kii sanırım ben bu işi beceremiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…