ben aranızdan ayrılıyorum zayıflayamıyorum daha doğrusu yemesem zayıflıcam ama kendimi durdururamıyorum bugün yediklerimi bi saysam kurabiyeler tatlılar kızartmalar hemde o kadar çok kii sanırım ben bu işi beceremiyorummmm
canım önceki sayfaları okudum da 42 beden mi giyiyorsun
ben bu kilomla 40 giyiyorum :44:
ve belin çok ince senin bana göre en fazla 40 giymen lazım o bele göre :44:
benim basenim vardı baya 114 civarıydı sanırım ya da daha fazla tam hatırlamıyorum simdi jilliana başlamadan önce 100dü 98 falan olmuştur herhalde.
Her neyse, 114ten 100e geliş hikayemde, ben haftada en az 1 kere spinning yapıyorum. Senin yapma şansın var mı acaba? Yani spor salonunda falan. Çok etkili çünkü basen ve üst bacakta.
ben aranızdan ayrılıyorum zayıflayamıyorum daha doğrusu yemesem zayıflıcam ama kendimi durdururamıyorum bugün yediklerimi bi saysam kurabiyeler tatlılar kızartmalar hemde o kadar çok kii sanırım ben bu işi beceremiyorummmm
ben de anlamadım ya normal görüyodum 42yi ama şimdi şaşırmaya başladım :26: sarktım heralde ben spor yapmadan indim 95ten çünkü :26: yok ben spor salonuna gidemiyorum sağolsun annemler izin vermiyo
Bu haftalık ben hazırlıyorum canım. Evet, bana yapyorsunuz.
Olabilir ama yani illa ki günlük öğrenci hareketlerin vardır yani ve uzun bir süre içinde vermiştin o kiloyu :44:
ve neden izin vermiyorlar?
canım o zaman internetten bakmanı öneririm son çare olarak, ben de yarın spor salonuna geri dönüyorum gidince sorayım evde yapılabilecek basen eritmek için hareket gösterir misiniz vs.
Ne demek aranızdan ayrılıyorum?!
Pes mi ediyorsun?!
Ayrılınca nasıl durduracaksın ki kendini?!
ya canım yapma nolursun gitme pes etme, bak ben 29 yaşındayım ve bu zamana kadar pes ettiklerime deli gibi pişmanım, bırakmasaydım, tutsaydım o boğazımı şimdiye çoktaaaan zayıflamıştım, sende pes etme benim gibi, şimdi bende saydıklarını yemek istiyorum, aç olunca sürekli sevdiğim ve yemek istediğim şeyleri düşünüyorum ama yemezsem nolacakki 5-6 ay deyip duruyorum, yeniden pişman olmak istemiyorum, sen kilo vermeye de başlamışsın bak nolur gitme.....yapabilirsin...
kendimi çok kötü hissediyorum mirayhannnnnnnn
katı kural gibi değil izin vermemeleri de izin vermemek için durmadan bahane üretir ya aileler öyle yani :26: spor salonuna yazılayım dedim önce hiç gerek yok dedi ısrar edince tek başına olmaz falan diyo
Sabah: 1 dilim beyaz ekmek, 2 kibrit kutusu peynir, 6 zeytin, domates, yarım biber.
Ara: 1 şeftali.
Öğle: 1 kase şehriye çorbası.
Akşam: 1dilim kepekli ekmek, 4 kaşık kabak çentmesi, yarım kase cacık, 1 tane acı yeşil biber.
Spor:50 mekik
2lt su (arttırmama gerek)
Belki bir meyve yerim ya da tarçınlı süt içerim...
Nasıl gidiyorum kızlar? Nasıl sizce menülerim?
bana ne oldu anlamadım yaaa nasıl yemeğe başladım anlatamam eskisinden daha çok ne bulduysam yedm bütün gün
Bence faydalı gıdalardan olmak şartıyla daha fazla yemelisin. Öğle yemeğin çok hafif kalmış. Çorbanın yanına yoğurt, birkaç kaşık sebze yemeği, azıcık et ekleyebilirsin. 1 tane daha ara öğün yapıp yine yoğurt ya da 1 bardak tarçınlı ya da kakaolu süt içebilirsin.
Yani bu dediğine inanamıyorum.
Sence biz her öğün mükemmel bir diyet mi uyguluyoruz?
Tabi ki kaçırıyoruz ama sonra bıraktığımız yerden hiç olmamış gibi devam edebildiğimiz yere kadar etmemiz gerek.
Bir gün kaçırdım, yarında kaçırayım. Oldu. Bunun sonu ne demek farkında mısın? 67 kilosun ve sadece 12 kilo vermen gerek.
Ve sen daha en başından böyle yapıyorsun? 3,5 kg vermişsin 3.5 kez bu 3,5 kiloyu verdiğini düşün. bir kere yaptım 3.5 kez daha yapacağım de.
Böyle ağlarsan o 12 kilo ilerde 22, 32 hatta 42 kilo bile olabilir.
Toparlan bir an önce.
Uruz'un dediği gibi biz pes etme lüksümüzü kaybettik, bundan sonra tek kaybedeceğimiz şey kilolarımız.
Hey Allahım. siz de gelin o zaman birlikte zayıflarız deseydin
Benim ki benden istekli beni yazdırmaya :44:
Neyse dediğim gibi en kötü ben yarın sorup öğrenir bir kaç hareket söylerim onunda etkisi olur
Sabah: 1 dilim beyaz ekmek, 2 kibrit kutusu peynir, 6 zeytin, domates, yarım biber.
Ara: 1 şeftali.
Öğle: 1 kase şehriye çorbası.
Akşam: 1dilim kepekli ekmek, 4 kaşık kabak çentmesi, yarım kase cacık, 1 tane acı yeşil biber.
Spor:50 mekik
2lt su (arttırmama gerek)
Belki bir meyve yerim ya da tarçınlı süt içerim...
Nasıl gidiyorum kızlar? Nasıl sizce menülerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?