70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne demek aranızdan ayrılıyorum?!

Pes mi ediyorsun?!

Ayrılınca nasıl durduracaksın ki kendini?!

ben de anlamadım ya normal görüyodum 42yi ama şimdi şaşırmaya başladım :26: sarktım heralde ben spor yapmadan indim 95ten çünkü :26: yok ben spor salonuna gidemiyorum sağolsun annemler izin vermiyo

yooookkkk öyle ayrılmak falan otur oturduğun yerde kendin söylüyosun yemesem zayıflıcam diye yediğin şu an vicdan azabı ve kilo olarak geri dönüyo sen de farkındasın bikaç ay sabret zayıfladığını gördükçe kendin yemek istemiceksin tecrübeyle sabit

ben de anlamadım ya normal görüyodum 42yi ama şimdi şaşırmaya başladım :26: sarktım heralde ben spor yapmadan indim 95ten çünkü :26: yok ben spor salonuna gidemiyorum sağolsun annemler izin vermiyo

Olabilir ama yani illa ki günlük öğrenci hareketlerin vardır yani ve uzun bir süre içinde vermiştin o kiloyu :44:

ve neden izin vermiyorlar?

canım o zaman internetten bakmanı öneririm son çare olarak, ben de yarın spor salonuna geri dönüyorum gidince sorayım evde yapılabilecek basen eritmek için hareket gösterir misiniz vs.

Bu haftalık ben hazırlıyorum canım. Evet, bana yapyorsunuz.

Benimde mesaj sayım yetmiyo canım burdan yapıyım

Geçen hafta:75
Bu hafta:74
Giden:1000
Toplamda giden:1000
Hedef:65

Of kızlar ya sahura kalkmayı unutmuşuz susuzluktan ölmek üzereyim bide bugün tercih mercih derken bütün gün dışardayım düşünün halimi:84:

Son düzenleme:

katı kural gibi değil izin vermemeleri de izin vermemek için durmadan bahane üretir ya aileler öyle yani :26: spor salonuna yazılayım dedim önce hiç gerek yok dedi ısrar edince tek başına olmaz falan diyo

ya canım yapma nolursun gitme pes etme, bak ben 29 yaşındayım ve bu zamana kadar pes ettiklerime deli gibi pişmanım, bırakmasaydım, tutsaydım o boğazımı şimdiye çoktaaaan zayıflamıştım, sende pes etme benim gibi, şimdi bende saydıklarını yemek istiyorum, aç olunca sürekli sevdiğim ve yemek istediğim şeyleri düşünüyorum ama yemezsem nolacakki 5-6 ay deyip duruyorum, yeniden pişman olmak istemiyorum, sen kilo vermeye de başlamışsın bak nolur gitme.....yapabilirsin...

kendimi çok kötü hissediyorum mirayhannnnnnnn

Sabah: 1 dilim beyaz ekmek, 2 kibrit kutusu peynir, 6 zeytin, domates, yarım biber.

Ara: 1 şeftali.

Öğle: 1 kase şehriye çorbası.

Akşam: 1dilim kepekli ekmek, 4 kaşık kabak çentmesi, yarım kase cacık, 1 tane acı yeşil biber.

Spor:50 mekik

2lt su (arttırmama gerek)

Belki bir meyve yerim ya da tarçınlı süt içerim...

Nasıl gidiyorum kızlar? Nasıl sizce menülerim?

kendimi çok kötü hissediyorum mirayhannnnnnnn

ya bilmez miyim canım o duyguyu, benden iyi kimse bilemez, en fazla 3-5 gün yapar sonra deli gibi yerdim ben, ama hayatımda bir dönem hariç hiç zayıf olamadım, o dönem öyle güzeldi ki, herşey üstüme oluyordu ne istiyorsam alabiliyordum, büyük beden sormuyordum, ama işte boğazımı tutamayıp tekrar şiştim, etrafım sana kilo yakışıyor diyor, ama ne diyeceklerki zaten, çok şişkosun dicek halleri yok... ama şimdi şöyle düşünüyorum belki çok zorlanıcam, çok yemek isteyecem, yeri gelecek kaçırıcam belki ama BAŞARICAMMMM, başarmak zorundayım, ne kadar ömrümüz var bilmiyoruz, ben kalanını zayıf ve sağlıklı geçirmek istiyorum, kendimi beğenmek, karnımı içime çekmeden gezmek oturmak istiyorum...anlıyorsun değil mi? sende yaparsın nolurki tutsak boğazımızı yemesek, sağlıklı olur ve inceliriz eksisi olmaz artısı olur, gitme nolur, 5-6 ay dayan, arada ye tamam ama pes etme, bugünü ödülden say, unut ve yarından itibaren devam et...tamam mı?

Canım bıraktım demek en kolayı. Peki ya sonra ne olacak? Hiç düşündün mü?

Oruç tutmadım ve ben de bugün çok kaçırdım, öyle ki kendime inanamadım. Bir hataydı, oldu ve bitti. Ah etsem de vah etsem de geri dönüşü yok. Sadece yarın ve diğer günler bu kaçamağı telafi etmeye çalışıcam.

Pes etmek, off deyip bırakmak bizim için lüks canım. Midemiz dipsiz bir kuyu gibi, duygusal açlığımız, mutluluğu da hüznü de yemekle özdeşleştirmemiz bizim en büyük yanlışımız. Hatta sigara tiryakilerinin dudak tiryakiliği gibi bizimkisi de tat/ lezzet alma tiryakiliği. Ben çok tok olmama rağmen sırf o lezzeti sevdiğim için yediğim zamanlar bilirim.

Arada kaçamaklar da yapsak asla eskisi gibi olmicaz, şu an bu durumda olmamız da zaten hep bu bırakmışlıkların sonucu değil mi? Her şeyi bırakalım, ipin ucunu bırakalım da kapılardan geçemeyen, kendine bile yetemeyen insanlar mı olalım?

Asla bırakmak yok, pes etmeyi ne kendime ne sana ne de diğer arkadaşlara yakıştıramam. Şunu anlamamız lazım: NE KADAR YENİLSEK DE PES ETME LÜKSÜNÜ KAYBEDELİ ÇOK OLDU."

katı kural gibi değil izin vermemeleri de izin vermemek için durmadan bahane üretir ya aileler öyle yani :26: spor salonuna yazılayım dedim önce hiç gerek yok dedi ısrar edince tek başına olmaz falan diyo

Hey Allahım. siz de gelin o zaman birlikte zayıflarız deseydin

Benim ki benden istekli beni yazdırmaya :44:

Neyse dediğim gibi en kötü ben yarın sorup öğrenir bir kaç hareket söylerim onunda etkisi olur

Bence faydalı gıdalardan olmak şartıyla daha fazla yemelisin. Öğle yemeğin çok hafif kalmış. Çorbanın yanına yoğurt, birkaç kaşık sebze yemeği, azıcık et ekleyebilirsin. 1 tane daha ara öğün yapıp yine yoğurt ya da 1 bardak tarçınlı ya da kakaolu süt içebilirsin.

bana ne oldu anlamadım yaaa nasıl yemeğe başladım anlatamam eskisinden daha çok ne bulduysam yedm bütün gün

Yani bu dediğine inanamıyorum.

Sence biz her öğün mükemmel bir diyet mi uyguluyoruz?

Tabi ki kaçırıyoruz ama sonra bıraktığımız yerden hiç olmamış gibi devam edebildiğimiz yere kadar etmemiz gerek.

Bir gün kaçırdım, yarında kaçırayım. Oldu. Bunun sonu ne demek farkında mısın? 67 kilosun ve sadece 12 kilo vermen gerek.

Ve sen daha en başından böyle yapıyorsun? 3,5 kg vermişsin 3.5 kez bu 3,5 kiloyu verdiğini düşün. bir kere yaptım 3.5 kez daha yapacağım de.

Böyle ağlarsan o 12 kilo ilerde 22, 32 hatta 42 kilo bile olabilir.

Toparlan bir an önce.

Uruz'un dediği gibi biz pes etme lüksümüzü kaybettik, bundan sonra tek kaybedeceğimiz şey kilolarımız.

tamam canım dikkate alıcam bu dediklerini, geç kalktığım için diğer ara yetişmedi :)) öğleleri öyle yapayım o zaman, çorbanın yanında tavuk vs gibi şeyler koyayım, 21.30 gibi falanda 1 bardak sütümü içeyim bugün o zaman...

HÖYYYTTTT dur bakayım kuzum orada..yok öyle pes etmek.başta hepimiz zorlandık.weremesem ben weremezdim kiloları..ben werebildiysem herkes werir..dewam inan iyiki bırakmamışım diceksin..

hakkklısınn canımmmmmmmmmmmmmm kndimden utanıyorm

Hey Allahım. siz de gelin o zaman birlikte zayıflarız deseydin

Benim ki benden istekli beni yazdırmaya :44:

Neyse dediğim gibi en kötü ben yarın sorup öğrenir bir kaç hareket söylerim onunda etkisi olur

öyle dedim de benim zayıflamaya ihtiyacım yok dedi hatun kilolarıyla barışık
teşekkür ederim canım

Miraycım senin listende görünce aklıma geldi, 200 mekik çekince sadece ve sadece 10 kalori harcıyormuşuz

Ben de yeni öğrendim. Bu kaloriler ne kadar inatçı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…