70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Miraycım senin listende görünce aklıma geldi, 200 mekik çekince sadece ve sadece 10 kalori harcıyormuşuz

Ben de yeni öğrendim. Bu kaloriler ne kadar inatçı böyle

mekik fazla kalori yakmayabilir ama kalori yakmak için ona ihtiyacımız var kas yüzeyini arttırıyo çünkü metabolizmayı hızlandırıyo mekikten vazgeçmeyin kızlaaarr aklıma gelmişken azcık çekip geleyim

Son düzenleme:

Miraycım senin listende görünce aklıma geldi, 200 mekik çekince sadece ve sadece 10 kalori harcıyormuşuz

Ben de yeni öğrendim. Bu kaloriler ne kadar inatçı böyle

ya canım ben inan bebeğimle onu yapabildiğime şükrediyorum nerdeyse hiç yapamıycam, uyanıkken zaten imkansız, uyuduğunda da ev işi, yemek vs. ahhh ahhhhhhh sporsuz nasıl olacak bilmem, yavaş yavaş bir şekilde katmam gerek hayatıma sporu...

Orası doğru :)

Vücutta en az çalışan kaslardan karın kasları. Oraya özel hareketler, mesela mekik, yapmazsan kolay kolay her hareketle çalışmıyor kör olmayasıcalar

Bir de çok büyük kas grupları olmadığı için bu bölgede, fazla kalori de harcanmıyor. Zaten en çok kaloriyi bacak kasları harcıyor, o bacakların sürekli çalışması lazım :122:

çok güzel olmuş canım eline sağlık,ben önceki çizelgeleri bilmediğim için kıyaslayamacağım ama gayet güzel. Bu arada 1.olan arkadaşımız a20 yi tebrik ederim.bende 2. olmuşum :) veren veremeyen herkesin emeğine sağlık.. dikkatimi çekti de hedefi 70 olan bir tek benim utandım şimdi

bugün ödül günün olsun,metabolizmanı şaşırtma günün yada,yarın kaldığın yerden devam. hiç bir yere gitmek yoookkk

bu jillian basenlere fayda etmez mi denesen belki iyi olur canım..

Bebişin kaç aylık? Hani biraz büyükse onu kucağına alıp dans edebilirsin, çocuk arabasını önüne katıp sokakları turlayabilirsin

Hatta televizyonda göstermişlerdi, yabancı ülkelerde anne ve bebeğin birlikte yapabileceği egzersiz programları geliştirmişler. Çok hoş bence :)

9 aylk canım o uyurkn yapıyorm yada yürüteçdeykn

bacak mı bunu öğrendiğim iyi oldu yürüyüş mü yapcaz bacaklar için yoksa daha etkili şeyler var mı

teşekkür ederim canım doğrusunu yapıyosun aslında küçük hedefler koymak başarıyı kolaylaştırır eğer 70 yerine orda mesela 50 yazıyo olsaydı gözünde büyütecektin belki böylesi daha iyi

bacak mı bunu öğrendiğim iyi oldu yürüyüş mü yapcaz bacaklar için yoksa daha etkili şeyler var mı

Yürüyüş, koşu, bisiklet, yüzme... Hem senin kilon da az. Ufak ufak koşmaya başlayabilirsin. Ben senin kadar olsam hemen koşmaya başlardım ama bu kiloda zor oluyor tabii

Yürüyüş, koşu, bisiklet, yüzme... Hem senin kilon da az. Ufak ufak koşmaya başlayabilirsin. Ben senin kadar olsam hemen koşmaya başlardım ama bu kiloda zor oluyor tabii

evde milattan kalma bi koşu bandı olcaktı onu kullanıma hazır hale getirebilirsem mükemmel olcak o zaman

noldu öyle ya siteye giremedim sizde de oldu mu :44:
evt aynen cnm

ya kızlar ben ne yapsam da şu popoyu eritsem :44: üst taraf iyi de aşağı doğru genişliyorum resmen

cnmm bır yerde duymustum duvara vuracakmıssın totoyu ole gıdermıs gunde 10 15 kere yap denemekte fayda var:122::122::86::86: eltımın de toto buyuk o da arada yapyorr
bendede gobıs var totodan eser yok gercı gobıs de kalmadı fasla cok sukur

kızlar ben bıraz meyve yıyp sonra terafıe gdcgımınsl..11 den sonragorusuruzlıste yı gorurum ınsl..o vakıtt bu arada ıftara yakn tartıya cıktımm gene sokkkkk oldum regl gunumbnm normalde ama cok sukur gecen hafta 72,2 dım dun:71,3 cıktım bugunde ıftra yakın 70,7 cıktım heheheheheeh süper regl ısl..bana ugramadııı

duvura vurmak zararlıymış ama liflere ve kaslara zarar veriyomuş :26:

merhaba hanımlar :) iftardan önce tartıldım tam 70dim. İftardan sonra tartıldım ve 71
İftarda yediklerim:
2 hurma
2 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği ile 5 köfte

Sizce bu kadarcık şeyle hemen 1 kilo farkeder mi? Su bile içmedim daha
Neyse atıcam bu yediklerimi gece yarısına kadar hıh

inş denemek istiyorum en kısa zamanda... sağol tatlım ya

bebeğim 4.5 aylık canım, dans olayını yapıyorum da, turlama işine eşim bu küçücük ilçede yerde pek iyi gözle bakmıyor, polis olduğundan neyin ne olduğunu çok iyi biliyor çünkü burda ( ama yapıcam bende bişeyler...

açlığın üstüne yediğinden öyle çıkmıştır canım, o kadar farketmez hemen çünkü...

Herkes nerdeeee??

Kızlar bugün ne farkettim biliyo musunuz? Ben yemekleri çok yediğim gibi çok da pişiriyormuşum :111: mesela bugün yarım kilo kabaktan kabak yemeği yaptım, rahat rahat yetti, yarın öğlen menüme bile arttı, eşime yarım bardak bulgurdan pilav yaptım, ben yemedim, benim hakkım arttı, Allahım dedim ya, ama şöyle de bişey var ertesi günde yiyorduk, gerçi ben çok diye götürüyordum orası ayrı miktarı azaltmak gerekiyormuş... insan az yiyince de doyuyormuş, ama midemin az daha alışma süreci var sanırsam, ben doysam da yiyormuşum yahu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…