uruzzzz mirayhannn sizi çokkkk seviyorummmmmmmmmmmm ve söz veriyorum bu hafta cuma 66 olcammmm
Miraycım senin listende görünce aklıma geldi, 200 mekik çekince sadece ve sadece 10 kalori harcıyormuşuz
Ben de yeni öğrendim. Bu kaloriler ne kadar inatçı böyle
Miraycım senin listende görünce aklıma geldi, 200 mekik çekince sadece ve sadece 10 kalori harcıyormuşuz
Ben de yeni öğrendim. Bu kaloriler ne kadar inatçı böyle
canım bizde seni seviyoruzbu cuma olmasan da sonraki cuma, yine olmasan da ondan sonraki cuma, pes etmek yok!!! sağol gitmediğin için...
mekik fazla kalori yakmayabilir ama kalori yakmak için ona ihtiyacımız varkas yüzeyini arttırıyo çünkü metabolizmayı hızlandırıyo mekikten vazgeçmeyin kızlaaarr aklıma gelmişken azcık çekip geleyim
Kızlar bir deneme yapayım dedim, ne de olsa acemiyimOlmuştur inşallah ve bir yanlışlık yapmadığımı umuyorum :26:
[TABLE="class: grid, width: 250"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Başlangıç
[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu
Hafta[/TD]
[TD]Gelen
Giden
[/TD]
[TD]Toplamda
Giden[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]a20[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]21.7[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen77[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]77.5[/TD]
[TD]-1.0[/TD]
[TD]2.5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uruz[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]86.2[/TD]
[TD]86.0[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]6.0[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]:124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mirayhan [/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]78.0[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]0.1[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]:124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]62.3[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]17.3[/TD]
[TD]58 [/TD]
[TD]:111:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudum01[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]bilinmiyor[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]bilinmiyor[/TD]
[TD]4.0[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]:82:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben aranızdan ayrılıyorum zayıflayamıyorum daha doğrusu yemesem zayıflıcam ama kendimi durdururamıyorum bugün yediklerimi bi saysam kurabiyeler tatlılar kızartmalar hemde o kadar çok kii sanırım ben bu işi beceremiyorummmm
Olabilir ama yani illa ki günlük öğrenci hareketlerin vardır yani ve uzun bir süre içinde vermiştin o kiloyu :44:
ve neden izin vermiyorlar?
canım o zaman internetten bakmanı öneririm son çare olarak, ben de yarın spor salonuna geri dönüyorum gidince sorayım evde yapılabilecek basen eritmek için hareket gösterir misiniz vs.
bu cuma olcam 66 kndime çok kızdım mirayhn yaaaa ben bu kiloları haketmiyorum eşim haketmiyorrr
ya canım ben inan bebeğimle onu yapabildiğime şükrediyorumnerdeyse hiç yapamıycam, uyanıkken zaten imkansız, uyuduğunda da ev işi, yemek vs. ahhh ahhhhhhh sporsuz nasıl olacak bilmem, yavaş yavaş bir şekilde katmam gerek hayatıma sporu...
Bebişin kaç aylık? Hani biraz büyükse onu kucağına alıp dans edebilirsin, çocuk arabasını önüne katıp sokakları turlayabilirsin
Hatta televizyonda göstermişlerdi, yabancı ülkelerde anne ve bebeğin birlikte yapabileceği egzersiz programları geliştirmişler. Çok hoş bence :)
başlamak isteyenler için;
30 Day Shred Level 1 30 Day Shred (level 1) on Vimeo
30 Day Shred Level 2 Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
30 Day Shred Level 3 30 Day Shred (level 3) on Vimeo
her biri onar gn nekadar ypsan kar cnm
Orası doğru :)
Vücutta en az çalışan kaslardan karın kasları. Oraya özel hareketler, mesela mekik, yapmazsan kolay kolay her hareketle çalışmıyor kör olmayasıcalar
Bir de çok büyük kas grupları olmadığı için bu bölgede, fazla kalori de harcanmıyor. Zaten en çok kaloriyi bacak kasları harcıyor, o bacakların sürekli çalışması lazım :122:
çok güzel olmuş canım eline sağlık,ben önceki çizelgeleri bilmediğim için kıyaslayamacağım ama gayet güzel. Bu arada 1.olan arkadaşımız a20 yi tebrik ederim.bende 2. olmuşum :) veren veremeyen herkesin emeğine sağlık.. dikkatimi çekti de hedefi 70 olan bir tek benim utandım şimdi
bacak mı bunu öğrendiğim iyi olduyürüyüş mü yapcaz bacaklar için yoksa daha etkili şeyler var mı
Yürüyüş, koşu, bisiklet, yüzme... Hem senin kilon da az. Ufak ufak koşmaya başlayabilirsin. Ben senin kadar olsam hemen koşmaya başlardım ama bu kiloda zor oluyor tabii
evt aynen cnmnoldu öyle ya siteye giremedim sizde de oldu mu :44:
ya kızlar ben ne yapsam da şu popoyu eritsem :44: üst taraf iyi de aşağı doğru genişliyorum resmen
cnmm bır yerde duymustum duvara vuracakmıssın totoyu ole gıdermıs gunde 10 15 kere yap denemekte fayda var:122::122::86::86: eltımın de toto buyuk o da arada yapyorr
bendede gobıs var totodan eser yok gercı gobıs de kalmadı fasla cok sukur
başlamak isteyenler için;
30 Day Shred Level 1 30 Day Shred (level 1) on Vimeo
30 Day Shred Level 2 Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
30 Day Shred Level 3 30 Day Shred (level 3) on Vimeo
her biri onar gn nekadar ypsan kar cnm
Bebişin kaç aylık? Hani biraz büyükse onu kucağına alıp dans edebilirsin, çocuk arabasını önüne katıp sokakları turlayabilirsin
Hatta televizyonda göstermişlerdi, yabancı ülkelerde anne ve bebeğin birlikte yapabileceği egzersiz programları geliştirmişler. Çok hoş bence :)
merhaba hanımlar :) iftardan önce tartıldım tam 70dim. İftardan sonra tartıldım ve 71
İftarda yediklerim:
2 hurma
2 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği ile 5 köfte
Sizce bu kadarcık şeyle hemen 1 kilo farkeder mi? Su bile içmedim daha
Neyse atıcam bu yediklerimi gece yarısına kadar hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?