70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın caaaanımmmmmm hafif bişiler yede ne yersen ye

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır adaylarım:119:

bi kaç günlük karpuz detoksu yapmaya karar verdim kahvaltımda karpuz yedimmmm ve 30 dk jıllıan yaptımm ter içindeyim kendimi banyoya atıyorummmmm

kışşşşşşşşşş kışşşşşşşşş kilolarrrr

a20 buarada tebriklerrrr canımmmmmmmmmmm

hihihi teşekkür ederim canım çok hırslıyım bu aralar malum az kaldı

gunaydin tatlimcozutma bakimm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır adaylarım:119:
gunaydin canim, tartida guzel bir rakam mi gordunnedir bu sevinc

evet ya gelseniz de azcık muhabbet etsek canım sıkıldı
selam birinci baco

banada biriniz kilo çizelgeden yapabilirmiiiiii yapim yapim olmiyi bide niyetliyim başım hiç sarmadı açlıktan herhalde LÜTDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN......
canım özelden gönderdiiimmm,,tabi hala yapmadıysankolay gelsin,,
Kızlar bir deneme yapayım dedim, ne de olsa acemiyim Olmuştur inşallah ve bir yanlışlık yapmadığımı umuyorum :26:
eline sağlık canım

Son düzenleme:
tugbis ne yapti,kizi nasil oldu acaba:18:isallah onemli bisey degildir :26:

hepiniz sağolun arkadaşlar

dün,, ''akşama kadar bekleyelim geçmezse iftardan sonra götürelim dedi eşim,,baktık her ağladığında daha çok fazla şişiyo,iki gözüde fena şişti iyice,ağzının kenarı falan ,,sonra kızarıklıklar falan oluşmuş sağda solda böcek ısırmış gibigece 11de götürdük acile,onlarca sıra vardı bide nasıl bunaldım bekle bekle,,allahtan eşimin arkadaşı varmış içerde doktor yardımcısı,,bikaç sıra önden alıverdi,,allah razı olsun ne diyim,,kadın doktor kızı görür görmez neoldu bu çocuğa böyle dedi,ne yedi ne içti böcekmi ısırdı gibi şeyler sordu cevapladık,,hemen çocuk doktorunu arıycam bekleyin dedi,ama büyük ihtimal yatış vericem dedi çocuklarda bu tür şeyler çok tehlikeli dedi:26:,(ben yatış denilince bütün

moralim bozuluyo hiç sevmiyorum hastaneleri,eşimle plan yapmıştık parka gidicektik çocuklar heveslendi hop hopa binceklerdi,kahve hazırlamıştım içicektik falan,yatış olmasın

diye dua ediyordum,oğlum babasıyla evde hayatta bensiz bi gece geçirmez bide onu düşünüyordum çok kötüydü yaa)neyse sonra doktor evinden kalkıp gelmiş,baktı çocuğa hemen iğne yapılsın 2tane dedi,şuruba yarın başla dedi,idrar tahlili yapılsın dedi,,sordum yatış olcakmı diye,bugün eve götür eğer yarına toparlanmazsa getir yatışı yapalım dedi,:26:iğneleri oldu,idrar kabı verdiler ama gel görki yaptırabilene aşkolsun,,zaten su doğru dürüst içmiyo,wcde bi saat bekledim yok yapmadı,kız çocuğu bu durumda çok zor yaa,yine oğlanın aklı başında azcıcık yapıver dediydimde geçen aylarda azcık yaptı pipi işimi kolaylaştırıyodu
gittim yaptıramadım dedim doktora eve götür ne zaman yaparsa getirirsin dedi,aldık çocukları gittik arabaya biner binmez iğnelerden olsa gerek kız uçtu(uyudu yani)
parka gittik azcık durduk eve geldik,kızı yatağına yatırdım ama içimdeki korkuyu anlatamam,iğneler zararı olurmu dedim eşime korkuyorum nefes alıyomu bi bak diyip durdum
neyseki rahat bi gece geçirdi kızım,sabah kalktı gözleri inmişti biraz normale dönmüştü,şimdi biraz daha iyi gibi,ama hala idrar yaptıramadım,bezini çıkardım çıplakça dolanıyo gelince oturağa yap dedim,yaparsa kaba koyup eşim götürücek hastaneyeonu bekliyorum,,,allahım kimsenin başına vermesin ne diyim dün yatış olmıcakbugün deninceki rahatlığımı anlatamam,çok zor allahım aylarca yatmak zorunda olan hastalara şifa sabır versin dedim kendi kendime

öyle işte kızlaryaa baya uzun yazmışım okuyan gözleriniz dert görmesin sağolun,,kızımın gülüşündeki canavarlık eski melek kızıma geri döndü,,çok az kaldı şişlikler ,bakalım tahlildn ne çıkıcak,ama önce çiş yaptırmam lazım ben gidiyorum,siz bunları okurken bilinki ben çiş yap kızım hadi çiiiiişşşşşş diyo olucam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…