Günaydın kısçeleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Erkenden uyandım sevdiceği kahvaltıya çağırmıştım kahvaltı hazırlıyorum.
Bugün yine dışarılardayımNe yesem bilemiyorum.
Neyse kendinize iyi bakın ben anca akşam girerim heralde. Paylaşırım yediklerimi de :18:
eline saglıkkk canımmmınsl.haftaya regl sarsmazsa 1 hedefımm yaffffffff ama bu hafta ben anlamadım yaff bgn ftara yakın tartı 70,7 gosterdı hehehhe neyse haftaya artık
bi kaç günlük karpuz detoksu yapmaya karar verdim kahvaltımda karpuz yedimmmm ve 30 dk jıllıan yaptımm ter içindeyim kendimi banyoya atıyorummmmm
kışşşşşşşşşş kışşşşşşşşş kilolarrrr
a20 buarada tebriklerrrr canımmmmmmmmmmm
bebişşşlerrr nerdesinizzzzzzzzzzzzz
gunaydin tatlimGünaydın kısçeleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Erkenden uyandım sevdiceği kahvaltıya çağırmıştım kahvaltı hazırlıyorum.
Bugün yine dışarılardayımNe yesem bilemiyorum.
Neyse kendinize iyi bakın ben anca akşam girerim heralde. Paylaşırım yediklerimi de :18:
gunaydin canim, tartida guzel bir rakam mi gordun:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır adaylarım:119:
selam birinci bacoevet ya gelseniz de azcık muhabbet etsek canım sıkıldı
iyiyim tatlim,daha yeni uyandimminderimmmm yavruşummmmm nasılsınnnn
iyiyim tatlim,daha yeni uyandimsen nabiyon?
canım özelden gönderdiiimmm,,tabi hala yapmadıysanbanada biriniz kilo çizelgeden yapabilirmiiiiii yapim yapim olmiyi bide niyetliyim başım hiç sarmadı açlıktan herhalde LÜTDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN......
eline sağlık canımKızlar bir deneme yapayım dedim, ne de olsa acemiyimOlmuştur inşallah ve bir yanlışlık yapmadığımı umuyorum :26:
isallah canim o gunlerde gelicekyok canım tartılmıyorum artık spor yapmanın mutluluğu var üzerimde kendimi iyi hissediyorummmm minderrr bende senin kadan zayıflamak istiyorummm
tubis kizin nasil oldu:26:canım özelden gönderdiiimmm,,tabi hala yapmadıysankolay gelsin,,
eline sağlık canım
canım özelden gönderdiiimmm,,tabi hala yapmadıysankolay gelsin,,
eline sağlık canım
eline sağlık canım
eline sağlık canım
tugbis ne yapti,kizi nasil oldu acaba:18:isallah onemli bisey degildir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?