selam kisceler!
iftari yaptik,yarin icin yemek hazirladim,dus aldim derken bu saat oldu
yediklerimi paylasiyim
sahur
Eki Görüntüle 469722
salami yemedim
iftar
Eki Görüntüle 469723 Eki Görüntüle 469724
1 hurma, 1 dilim ekmek buyuklugunde pide,1 bardak visne hosafi
ara
2 dilim karpuz
maydonoz suyu
merhaba aranıza yeni katıldım suan kı kılom 77.5 hedefım 62 bu arada 2temmuzda dıyete basladım 82 kıloyla ınss hedefıme ulasırım
selamlar,,,uzun zaman oldu girmeyeli.baktım da,1 haziranda yazmışım 77.7 diye.şimdi 74.9 u gördüm.nerdeyse 2 ay oldu ve okullar açılmadan 68-69 olmalıyım dha doğrusu ağustos sonu.saldım yine kendimi.nefret ediyorrum beu halimden
Günaydın kısçeleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Erkenden uyandım sevdiceği kahvaltıya çağırmıştım kahvaltı hazırlıyorum.
Bugün yine dışarılardayımNe yesem bilemiyorum.
Neyse kendinize iyi bakın ben anca akşam girerim heralde. Paylaşırım yediklerimi de :18:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır adaylarım:119:
birinciliği kimseye bırakmam taaam mı
günaydııınnn
Eki Görüntüle 469828
hepiniz sağolun arkadaşlar
dün,, ''akşama kadar bekleyelim geçmezse iftardan sonra götürelim dedi eşim,,baktık her ağladığında daha çok fazla şişiyo,iki gözüde fena şişti iyice,ağzının kenarı falan ,,sonra kızarıklıklar falan oluşmuş sağda solda böcek ısırmış gibigece 11de götürdük acile,onlarca sıra vardı bide nasıl bunaldım bekle bekle,,allahtan eşimin arkadaşı varmış içerde doktor yardımcısı,,bikaç sıra önden alıverdi,,allah razı olsun ne diyim,,kadın doktor kızı görür görmez neoldu bu çocuğa böyle dedi, ne yedi ne içti böcekmi ısırdı gibi şeyler sordu cevapladık,,hemen çocuk doktorunu arıycam bekleyin dedi,ama büyük ihtimal yatış vericem dedi çocuklarda bu tür şeyler çok tehlikeli dedi:26:,(ben yatış denilince bütün
moralim bozuluyo hiç sevmiyorum hastaneleri,eşimle plan yapmıştık parka gidicektik çocuklar heveslendi hop hopa binceklerdi,kahve hazırlamıştım içicektik falan,yatış olmasın
diye dua ediyordum,oğlum babasıyla evde hayatta bensiz bi gece geçirmez bide onu düşünüyordum çok kötüydü yaa)neyse sonra doktor evinden kalkıp gelmiş,baktı çocuğa hemen iğne yapılsın 2tane dedi,şuruba yarın başla dedi,idrar tahlili yapılsın dedi,,sordum yatış olcakmı diye,bugün eve götür eğer yarına toparlanmazsa getir yatışı yapalım dedi,:26:iğneleri oldu,idrar kabı verdiler ama gel görki yaptırabilene aşkolsun,,zaten su doğru dürüst içmiyo,wcde bi saat bekledim yok yapmadı,kız çocuğu bu durumda çok zor yaa,yine oğlanın aklı başında azcıcık yapıver dediydimde geçen aylarda azcık yaptı pipi işimi kolaylaştırıyodu
gittim yaptıramadım dedim doktora eve götür ne zaman yaparsa getirirsin dedi,aldık çocukları gittik arabaya biner binmez iğnelerden olsa gerek kız uçtu(uyudu yani)
parka gittik azcık durduk eve geldik,kızı yatağına yatırdım ama içimdeki korkuyu anlatamam,iğneler zararı olurmu dedim eşime korkuyorum nefes alıyomu bi bak diyip durdum
neyseki rahat bi gece geçirdi kızım,sabah kalktı gözleri inmişti biraz normale dönmüştü,şimdi biraz daha iyi gibi,ama hala idrar yaptıramadım,bezini çıkardım çıplakça dolanıyo gelince oturağa yap dedim,yaparsa kaba koyup eşim götürücek hastaneyeonu bekliyorum,,,allahım kimsenin başına vermesin ne diyim dün yatış olmıcakbugün denincekirahatlığımı anlatamam,çok zor allahım aylarca yatmak zorunda olan hastalara şifa sabır versin dedim kendi kendime
öyle işte kızlaryaa baya uzun yazmışım okuyan gözlerini dert görmesin sağolun,,kızımın gülüşündeki canavarlık eski melek kızıma geri döndü,,çok az kaldı şişlikler ,bakalım tahlildn ne çıkıcak,ama önce çiş yaptırmam lazım ben gidiyorum,siz bunları okurken bilinki ben çiş yap kızım hadi çiiiiişşşşşş diyo olucam
Eki Görüntüle 469828
dün,, ''akşama kadar bekleyelim geçmezse iftardan sonra götürelim dedi eşim,,baktık her ağladığında daha çok fazla şişiyo,iki gözüde fena şişti iyice,ağzının kenarı falan ,,sonra kızarıklıklar falan oluşmuş sağda solda böcek ısırmış gibigece 11de götürdük acile,onlarca sıra vardı bide nasıl bunaldım bekle bekle,,allahtan eşimin arkadaşı varmış içerde doktor yardımcısı,,bikaç sıra önden alıverdi,,allah razı olsun ne diyim,,kadın doktor kızı görür görmez neoldu bu çocuğa böyle dedi, ne yedi ne içti böcekmi ısırdı gibi şeyler sordu cevapladık,,hemen çocuk doktorunu arıycam bekleyin dedi,ama büyük ihtimal yatış vericem dedi çocuklarda bu tür şeyler çok tehlikeli dedi:26:,(ben yatış denilince bütün
moralim bozuluyo hiç sevmiyorum hastaneleri,eşimle plan yapmıştık parka gidicektik çocuklar heveslendi hop hopa binceklerdi,kahve hazırlamıştım içicektik falan,yatış olmasın
diye dua ediyordum,oğlum babasıyla evde hayatta bensiz bi gece geçirmez bide onu düşünüyordum çok kötüydü yaa)neyse sonra doktor evinden kalkıp gelmiş,baktı çocuğa hemen iğne yapılsın 2tane dedi,şuruba yarın başla dedi,idrar tahlili yapılsın dedi,,sordum yatış olcakmı diye,bugün eve götür eğer yarına toparlanmazsa getir yatışı yapalım dedi,:26:iğneleri oldu,idrar kabı verdiler ama gel görki yaptırabilene aşkolsun,,zaten su doğru dürüst içmiyo,wcde bi saat bekledim yok yapmadı,kız çocuğu bu durumda çok zor yaa,yine oğlanın aklı başında azcıcık yapıver dediydimde geçen aylarda azcık yaptı pipi işimi kolaylaştırıyodu
gittim yaptıramadım dedim doktora eve götür ne zaman yaparsa getirirsin dedi,aldık çocukları gittik arabaya biner binmez iğnelerden olsa gerek kız uçtu(uyudu yani)
parka gittik azcık durduk eve geldik,kızı yatağına yatırdım ama içimdeki korkuyu anlatamam,iğneler zararı olurmu dedim eşime korkuyorum nefes alıyomu bi bak diyip durdum
neyseki rahat bi gece geçirdi kızım,sabah kalktı gözleri inmişti biraz normale dönmüştü,şimdi biraz daha iyi gibi,ama hala idrar yaptıramadım,bezini çıkardım çıplakça dolanıyo gelince oturağa yap dedim,yaparsa kaba koyup eşim götürücek hastaneyeonu bekliyorum,,,allahım kimsenin başına vermesin ne diyim dün yatış olmıcakbugün deninceki rahatlığımı anlatamam,çok zor allahım aylarca yatmak zorunda olan hastalara şifa sabır versin dedim kendi kendime
öyle işte kızlaryaa baya uzun yazmışım okuyan gözleriniz dert görmesin sağolun,,kızımın gülüşündeki canavarlık eski melek kızıma geri döndü,,çok az kaldı şişlikler ,bakalım tahlildn ne çıkıcak,ama önce çiş yaptırmam lazım ben gidiyorum,siz bunları okurken bilinki ben çiş yap kızım hadi çiiiiişşşşşş diyo olucam
iyiyim canım sporumu yaptım duşumu aldım karpuz detoksundayım bugün malum dün yediklerimden sonra...
kızlar ya tercih kılavuzuna baktım moralim çok bozuldupamukkalede mimarlık yeni açılcaktı belki bi umut puanı düşük olur da tutar diyodum ama yok açılmamış off yaa
HÖYYYTTTT dur bakayım kuzum orada..yok öyle pes etmek.başta hepimiz zorlandık.weremesem ben weremezdim kiloları..ben werebildiysem herkes werir..dewam inan iyiki bırakmamışım diceksin..
olsun canım, senn yerinde olmak isteyen binlerce insan var, sen kazanıyorsun bak, başka yerler yazarsın, dert etme...
çizelgene baktımda 20 kilo vermişsiiin:) ne kadar sürede verdin? çok heveslendım bak yine :)))
doğru aslında endüstri tutcak çok büyük ihtimal onu da istiyorum ama mimarlık için çok heveslenince hayallerim yıkıldı birden
yıkma hayallerini ne var yıkacak sanki kazanamıyorsun...
cok cok gecmis olsun canim,Allah sifasini versinEki Görüntüle 469828
neyseki rahat bi gece geçirdi kızım,sabah kalktı gözleri inmişti biraz normale dönmüştü,şimdi biraz daha iyi gibi,ama hala idrar yaptıramadım,bezini çıkardım çıplakça dolanıyo gelince oturağa yap dedim,yaparsa kaba koyup eşim götürücek hastaneyeonu bekliyorum,,,allahım kimsenin başına vermesin ne diyim dün yatış olmıcakbugün deninceki rahatlığımı anlatamam,çok zor allahım aylarca yatmak zorunda olan hastalara şifa sabır versin dedim kendi kendime
öyle işte kızlaryaa baya uzun yazmışım okuyan gözleriniz dert görmesin sağolun,,kızımın gülüşündeki canavarlık eski melek kızıma geri döndü,,çok az kaldı şişlikler ,bakalım tahlildn ne çıkıcak,ama önce çiş yaptırmam lazım ben gidiyorum,siz bunları okurken bilinki ben çiş yap kızım hadi çiiiiişşşşşş diyo olucam
tatlim mimar olmak istedigine emin misin?mimarlik hakkinda arastirma yaptin mi?moralini bozmak istemem ama mimarlik birakan 3 arkadasim vardi,ben de tercih yaparken babamin mimar bir arkadasi vardi,onunla gorustugumde sabahlara kadar cizim yapacaksin,dayanabilir misin diye sormustu..bir de universiteyi bitirmekle bitmiyor ne yazikki ulkemizde..universiteyi bitirdikten sonra ozel sektorde mi calismayi dusunuyorsun yoksa devlette mi?cok iyi dusunmen gerekiyor..uzgunum belki moralini bozdum ama ulkemin aci gerceklerikızlar ya tercih kılavuzuna baktım moralim çok bozuldupamukkalede mimarlık yeni açılcaktı belki bi umut puanı düşük olur da tutar diyodum ama yok açılmamış off yaa
doğru aslında endüstri tutcak çok büyük ihtimal onu da istiyorum ama mimarlık için çok heveslenince hayallerim yıkıldı birden
mimarlık zaten tutmuyo sorun yoktatlim mimar olmak istedigine emin misin?mimarlik hakkinda arastirma yaptin mi?moralini bozmak istemem ama mimarlik birakan 3 arkadasim vardi,ben de tercih yaparken babamin mimar bir arkadasi vardi,onunla gorustugumde sabahlara kadar cizim yapacaksin,dayanabilir misin diye sormustu..bir de universiteyi bitirmekle bitmiyor ne yazikki ulkemizde..universiteyi bitirdikten sonra ozel sektorde mi calismayi dusunuyorsun yoksa devlette mi?cok iyi dusunmen gerekiyor..uzgunum belki moralini bozdum ama ulkemin aci gercekleri
Çok güzel üniversitelerde endüstri mühendisliği bölümünü kazanabilecek durumdasın. Bence içini hiç karartma, her işte vardır bir hayır :)
türk kahvesi zayıflatırmı-kahve içmek zayıflatırmı
Kahvede bulunan kafein maddesinin metabolizmayı hızlandıran bir enzim taşıdığını biliyoruz. O nedenle kahve içmek uzun zamandan beri zayıflatıcı etkisi ile bilinmektedir. Türk Kahvesi ise aslında yabancı kahvelere nazaran daha çabuk zayıflatma etkisi olan bir içecektir. Zira türk kahvesi içerisinde nescafe ya da diğer yabancı kahve türleri gibi kahve markalarında bulunan katkı maddeleri yer almaz. Türk kahvesi kahvenin en doğal ve saf halidir. Ayrıca sadece pişirilme işleminden geçtiği için diğer işlenmiş kahve türlerine nazaran daha fazla besleyicidir.
Türk kahvesini zayıflamak için kullanacaksanız mutlaka şekersiz içmenizi ve günde 3 fincandan fazla tüketmemenizi tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 469828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?