70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oh oh oh afiyet bal şeker olsun ama löp löp yağ olmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))

merhaba aranıza yeni katıldım suan kı kılom 77.5 hedefım 62 bu arada 2temmuzda dıyete basladım 82 kıloyla ınss hedefıme ulasırım

hoşgeldin canımmm, benle aynı kilodasın şu an ama ben geçen hafta başladım daha, 20 günde 5 kilo vermişsin maşallah, hedefine böyle gidersen tabiki de ulaşırsın...

ayy ne güzel bnde bu rakamları görürüm inşallahhhhhh, nefret neden ediyosun vermişsin işte, vermeye de devam edeceksin bizlerle...

günaydın canımmmmmmmm, ben bilirm sen fazla kaçırmazsın, bozmadan da gelirsin :))

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır adaylarım:119:

günaydınnnnnnnnnnn, nasılsın canım moral düzeldi mi?

birinciliği kimseye bırakmam taaam mı

günaydııınnn

günaydın fıstık :)))

canım tekrar çok geçmiş olsun, muhtemelen bu alerjik bişey gibi bana öyle geldi canım, düzeliyor olmasına da çok sevindim, bende hastaneleri hiç sevmem, doğumumdan 3 hafta sonra rahatsızlandım ve meleğimden 180km ötede 10 gün hastanede yattım, Allahım ne kötüydü, yavrum perişan oldu bizsiz, anneannesi ve teyzesi çok güzel baktı ama onun bana ihtiyacı vardı, ne ağladım ne ağladım, çok şükür bitti, ALLAH'tan dileğim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkese SAĞLIK versin...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce şifa bulursunuz

kızlar ya tercih kılavuzuna baktım moralim çok bozuldu pamukkalede mimarlık yeni açılcaktı belki bi umut puanı düşük olur da tutar diyodum ama yok açılmamış off yaa

kızlar ya tercih kılavuzuna baktım moralim çok bozuldu pamukkalede mimarlık yeni açılcaktı belki bi umut puanı düşük olur da tutar diyodum ama yok açılmamış off yaa

olsun canım, senn yerinde olmak isteyen binlerce insan var, sen kazanıyorsun bak, başka yerler yazarsın, dert etme...

HÖYYYTTTT dur bakayım kuzum orada..yok öyle pes etmek.başta hepimiz zorlandık.weremesem ben weremezdim kiloları..ben werebildiysem herkes werir..dewam inan iyiki bırakmamışım diceksin..

çizelgene baktımda 20 kilo vermişsiiin:) ne kadar sürede verdin? çok heveslendım bak yine :)))

olsun canım, senn yerinde olmak isteyen binlerce insan var, sen kazanıyorsun bak, başka yerler yazarsın, dert etme...

doğru aslında endüstri tutcak çok büyük ihtimal onu da istiyorum ama mimarlık için çok heveslenince hayallerim yıkıldı birden

cok cok gecmis olsun canim,Allah sifasini versin
tatlim mimar olmak istedigine emin misin?mimarlik hakkinda arastirma yaptin mi?moralini bozmak istemem ama mimarlik birakan 3 arkadasim vardi,ben de tercih yaparken babamin mimar bir arkadasi vardi,onunla gorustugumde sabahlara kadar cizim yapacaksin,dayanabilir misin diye sormustu..bir de universiteyi bitirmekle bitmiyor ne yazikki ulkemizde..universiteyi bitirdikten sonra ozel sektorde mi calismayi dusunuyorsun yoksa devlette mi?cok iyi dusunmen gerekiyor..uzgunum belki moralini bozdum ama ulkemin aci gercekleri

doğru aslında endüstri tutcak çok büyük ihtimal onu da istiyorum ama mimarlık için çok heveslenince hayallerim yıkıldı birden

Çok güzel üniversitelerde endüstri mühendisliği bölümünü kazanabilecek durumdasın. Bence içini hiç karartma, her işte vardır bir hayır :)

mimarlık zaten tutmuyo sorun yok endüstride karar kıldım tamamdır bu iş :128:

Çok güzel üniversitelerde endüstri mühendisliği bölümünü kazanabilecek durumdasın. Bence içini hiç karartma, her işte vardır bir hayır :)

evet ya zaten tercih stresi var hiç canımı sıkamıcam şimdi onun için endüstri candır can demin annemle oturup baktık biraz elektrik elektronik falan da yazcam ama endüstri daha üstte olcak

türk kahvesi zayıflatırmı-kahve içmek zayıflatırmı
Kahvede bulunan kafein maddesinin metabolizmayı hızlandıran bir enzim taşıdığını biliyoruz. O nedenle kahve içmek uzun zamandan beri zayıflatıcı etkisi ile bilinmektedir. Türk Kahvesi ise aslında yabancı kahvelere nazaran daha çabuk zayıflatma etkisi olan bir içecektir. Zira türk kahvesi içerisinde nescafe ya da diğer yabancı kahve türleri gibi kahve markalarında bulunan katkı maddeleri yer almaz. Türk kahvesi kahvenin en doğal ve saf halidir. Ayrıca sadece pişirilme işleminden geçtiği için diğer işlenmiş kahve türlerine nazaran daha fazla besleyicidir.
Türk kahvesini zayıflamak için kullanacaksanız mutlaka şekersiz içmenizi ve günde 3 fincandan fazla tüketmemenizi tavsiye ediyorum

ben şekerli içtiğimden kaybediyorum işte

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım,hastanede bir gece geçirmek bile çok zor, allah şifasını versin inş.

Bu "nefret" kelimesini ben hiç kullanmam aslında, şaşkının şu an yazdığıma da ama canıma tak dedi artık ( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camaın açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…