Bu "nefret" kelimesini ben hiç kullanmam aslında, şaşkının şu an yazdığıma da ama canıma tak dedi artık( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camaın açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((
Bu "nefret" kelimesini ben hiç kullanmam aslında, şaşkının şu an yazdığıma da ama canıma tak dedi artık( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camaın açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((
banane bırgun bende olacagımınsl.. ramazan dolayısıyla spor yapamıyorum ancakkk bıtınce dırek tekrar baslayacagım cnm hıhhhhbirinciliği kimseye bırakmam taaam mı
günaydııınnn
ee spor ole yapıyor adamı sekeryok canım tartılmıyorum artık spor yapmanın mutluluğu var üzerimde kendimi iyi hissediyorummmm minderrr bende senin kadan zayıflamak istiyorummm
gunaydın cnmmmm rabbımsıfasını esırgemes ınsl..helede cocuklar daha bır kotu luyr yaaaEki Görüntüle 469828
hepiniz sağolun arkadaşlar
dün,, ''akşama kadar bekleyelim geçmezse iftardan sonra götürelim dedi eşim,,baktık her ağladığında daha çok fazla şişiyo,iki gözüde fena şişti iyice,ağzının kenarı falan ,,sonra kızarıklıklar falan oluşmuş sağda solda böcek ısırmış gibigece 11de götürdük acile,onlarca sıra vardı bide nasıl bunaldım bekle bekle,,allahtan eşimin arkadaşı varmış içerde doktor yardımcısı,,bikaç sıra önden alıverdi,,allah razı olsun ne diyim,,kadın doktor kızı görür görmez neoldu bu çocuğa böyle dedi, ne yedi ne içti böcekmi ısırdı gibi şeyler sordu cevapladık,,hemen çocuk doktorunu arıycam bekleyin dedi,ama büyük ihtimal yatış vericem dedi çocuklarda bu tür şeyler çok tehlikeli dedi:26:,(ben yatış denilince bütün
moralim bozuluyo hiç sevmiyorum hastaneleri,eşimle plan yapmıştık parka gidicektik çocuklar heveslendi hop hopa binceklerdi,kahve hazırlamıştım içicektik falan,yatış olmasın
diye dua ediyordum,oğlum babasıyla evde hayatta bensiz bi gece geçirmez bide onu düşünüyordum çok kötüydü yaa)neyse sonra doktor evinden kalkıp gelmiş,baktı çocuğa hemen iğne yapılsın 2tane dedi,şuruba yarın başla dedi,idrar tahlili yapılsın dedi,,sordum yatış olcakmı diye,bugün eve götür eğer yarına toparlanmazsa getir yatışı yapalım dedi,:26:iğneleri oldu,idrar kabı verdiler ama gel görki yaptırabilene aşkolsun,,zaten su doğru dürüst içmiyo,wcde bi saat bekledim yok yapmadı,kız çocuğu bu durumda çok zor yaa,yine oğlanın aklı başında azcıcık yapıver dediydimde geçen aylarda azcık yaptı pipi işimi kolaylaştırıyodu
gittim yaptıramadım dedim doktora eve götür ne zaman yaparsa getirirsin dedi,aldık çocukları gittik arabaya biner binmez iğnelerden olsa gerek kız uçtu(uyudu yani)
parka gittik azcık durduk eve geldik,kızı yatağına yatırdım ama içimdeki korkuyu anlatamam,iğneler zararı olurmu dedim eşime korkuyorum nefes alıyomu bi bak diyip durdum
neyseki rahat bi gece geçirdi kızım,sabah kalktı gözleri inmişti biraz normale dönmüştü,şimdi biraz daha iyi gibi,ama hala idrar yaptıramadım,bezini çıkardım çıplakça dolanıyo gelince oturağa yap dedim,yaparsa kaba koyup eşim götürücek hastaneyeonu bekliyorum,,,allahım kimsenin başına vermesin ne diyim dün yatış olmıcakbugün deninceki rahatlığımı anlatamam,çok zor allahım aylarca yatmak zorunda olan hastalara şifa sabır versin dedim kendi kendime
öyle işte kızlaryaa baya uzun yazmışım okuyan gözleriniz dert görmesin sağolun,,kızımın gülüşündeki canavarlık eski melek kızıma geri döndü,,çok az kaldı şişlikler ,bakalım tahlildn ne çıkıcak,ama önce çiş yaptırmam lazım ben gidiyorum,siz bunları okurken bilinki ben çiş yap kızım hadi çiiiiişşşşşş diyo olucam
ama benımde catı ıle basım detrte ben 7.kattan oturuyrum ustmde de catı var tam guney cepphe aksama kdr sıcak catıdan da sıkayetceyımmm butun gun 24 st butun sıcaklıgını bana verıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa strafor oldugu haldeee cok sıcakkkkkkkkkkkkkkkk burasııı yanıyorrrrrrrrrrrrrre ben ne yapimmmmSanırım bu üst komşu meselesi herkeste var(
Ben de üst komşumdan tam da senin dediğin gibi NEFRET EDİYORUM.
Gün içinde sürekli yüksek topuklu ayakkabılarla evin içinde dolaşıyor, o her topuk sesini sanki beynimin içinde hissediyorum.
Çocuklarını hiçbir zaman uyarmıyor. Tamam anlıyorum, çocuktur ses yapar ama bu öyle değil. Çocuklar koltukların masaların üstüne güm diye yere atlıyorlar
İnsan olan bir kez iki kez ikaz edince anlar. Ben bir gün misafirlerim gelin, geç saate kadar bizde kalsınlar hemen kendimi kötü hissediyorum, mahçup hissediyorum. Yan komşuma ve alt komşuma, onlar herhangi bir şikayette bulunmasalar dahi özür diliyorum ki bu dediğim ayda yılda bir oluyor. Ama bazı insanlar yüzüne tükürsen yağmur sanacak kadar yüzsüz. Uyarıyorsun inadına kendisi zıplıyor bu defa yukarıda. Epilasyon yapıyor afedersiniz kıllarını mutfaktan silkiyor gerizekalı.
Ahhhh, bak cinlerim tepeme çıktı gene...
banane bırgun bende olacagımınsl.. ramazan dolayısıyla spor yapamıyorum ancakkk bıtınce dırek tekrar baslayacagım cnm hıhhhh
görürsün işte yine ben 1. olcam hep ben 1. olcam banane bananeiş inada bindi hadi bakalım
ramazandan sonra sporla daha da hısrlıyım ahanda mesajı ryazdım normalde ıftardan sonra temıslık yapacaktım su ıcınde kal kala agzım kuru kuru temsılık yapıyorumm ıftardan sonrada camları sılecegımyarnda en az10 kısılık mısafırım vr onun ıcın kosturacagım ahanda spor sana hehehhhhhhh bakalım gorelım ınsl..regl+ koymaz bana öle oulursa 1.lık olmazda ama daha olmadım hehehehhea20
pısıkkk gaza geldımısteetmm dırr artık ben ıftardada bırsey yemem heheh sahurdda azyerımbollll suuu tmm dır heheh ben olucamm hep ılk 3 e gırmek ten sıkıldı dırekkk 1.olucamm ınsl...kızz dur tamam oruç oruç koşturma etrafta
yine de ben 1 olcam ehehehe
benimmmmmmmmmm canummmmmmmmmmmm oda bişimi bizimki 2 günde bir halılarını silkelio bide burda yasakkk
Sanırım bu üst komşu meselesi herkeste var(
Ben de üst komşumdan tam da senin dediğin gibi NEFRET EDİYORUM.
Gün içinde sürekli yüksek topuklu ayakkabılarla evin içinde dolaşıyor, o her topuk sesini sanki beynimin içinde hissediyorum.
Çocuklarını hiçbir zaman uyarmıyor. Tamam anlıyorum, çocuktur ses yapar ama bu öyle değil. Çocuklar koltukların masaların üstüne güm diye yere atlıyorlar
İnsan olan bir kez iki kez ikaz edince anlar. Ben bir gün misafirlerim gelin, geç saate kadar bizde kalsınlar hemen kendimi kötü hissediyorum, mahçup hissediyorum. Yan komşuma ve alt komşuma, onlar herhangi bir şikayette bulunmasalar dahi özür diliyorum ki bu dediğim ayda yılda bir oluyor. Ama bazı insanlar yüzüne tükürsen yağmur sanacak kadar yüzsüz. Uyarıyorsun inadına kendisi zıplıyor bu defa yukarıda. Epilasyon yapıyor afedersiniz kıllarını mutfaktan silkiyor gerizekalı.
Ahhhh, bak cinlerim tepeme çıktı gene...
pısıkkk gaza geldımısteetmm dırr artık ben ıftardada bırsey yemem heheh sahurdda azyerımbollll suuu tmm dır heheh ben olucamm hep ılk 3 e gırmek ten sıkıldı dırekkk 1.olucamm ınsl...
slm herkeze
bugün niyetli değildm Allahım affetsin
sabah yumurta salatası yeşil çay domtes yeşillik bi parçada lavaş
araada armut yarım yeşil çay
öğle dışardaydım yemek yemeek için buzlaç içtim sadece oğlumada piza yedşirdm ben tadına bile bakmadım
şuan hiç yemk yemesemde olur akşama kadar okadar su içtim ki doluyum
akşamda somon aldım oğlişime fırına verecem belki bol salatayla bir dilim yerim oruç olmayanlar MİRAY SEN NELER YEDİN
slm herkeze
bugün niyetli değildm Allahım affetsin
sabah yumurta salatası yeşil çay domtes yeşillik bi parçada lavaş
araada armut yarım yeşil çay
öğle dışardaydım yemek yemeek için buzlaç içtim sadece oğlumada piza yedşirdm ben tadına bile bakmadım
şuan hiç yemk yemesemde olur akşama kadar okadar su içtim ki doluyum
akşamda somon aldım oğlişime fırına verecem belki bol salatayla bir dilim yerim oruç olmayanlar MİRAY SEN NELER YEDİN
tek dertli ben değilmişim demekev sahibimde gıcık oluyor ama ne desin zavallı kiracısı sonuçta, ya bir de ben beyaz çamaşırlarımı görünmesin diye tele değil iç tarafa asıyorum ya çamaşırım olsaydı benim? Aynen canım ya bahsettiğim sadece bugünkü, 2 tane canavar çocuğu var yaptıkları ses ses olamaz ya, günde 100 kez sokak kapısı, apartman kapısı paaaat güüüm çarpılıyor, eşim için susuyorum valla, eşiyle çalışıyorlar çünkü emniyette ( ev sahibim sizin çıtınızı duymuyoruz, evde misiniz değil misiniz anlamıyoruz, ama onların maşallahı var diyor :)) Allah sana da bana da ÖZLEMELEK'e de sabır versin... ne diyelim...
yok canım ark.bırbımızı gaza getırerek verecegız kg lerı ınsl....ben ne yedıgımı bıldıgımıcın ona gore davranyrmm aksam cok sa sahurda az mesalaaa bgnde cnm bırsey ıstemyrhata su st olmus yemek adı gelmyr ıftr ıcın bakalımm kısmettfazla abartma sebebin olmak istemiyorum
annem akşam patates kızartması yapcam diyo vazgeçiremedim ben de isyan ettim nesfit yicem
yok canım ark.bırbımızı gaza getırerek verecegız kg lerı ınsl....ben ne yedıgımı bıldıgımıcın ona gore davranyrmm aksam cok sa sahurda az mesalaaa bgnde cnm bırsey ıstemyrhata su st olmus yemek adı gelmyr ıftr ıcın bakalımm kısmett
durmak yokk yoladevamm
Canım kahvaltılık gevreklerin besleyici özelliği yok ki
Onun yerine azıcık bulgur pilavı ya da herhangi bir bakliyattan, azıcık sebze yemeğinden yesen, biraz da yoğurt ya da yumurta/ omlet...
Aynı kaloriyi alırsın ama vücudunu gerçekten besleyecek şeyler yemiş olursun
evde de doğru düzgün bişey kalmamış kiyumurta haşlayıp veya yağsız omlet yapıp 1 dilim ekmekle onu mu yesem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?