70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bende biraz sarımsak çok az salça tane karabiber 2 defne yaprağı tuzpulbiber karştıyrm 1 saat bekletip fırın tepsisine koyuyorum yanına dilersem sebzede koyuyorm biraza limon üzerinede alimiünyom folyoyo kapatıp pişiriyorm inanın oğlum için öğrenmediğim şey kalmıyoo kendimize bu kadar özenerek yapmam sevgilerrrrr

Senin kilonda olmak bile büyük ve güzel bir hayal benim için

Bu boyda ve kiloda neden kendini beğenmiyorsun canım? :26:

Alt ve üst olarak kaç beden giyiyorsun kİ?

Bu arada aramıza hoşgeldin

hosbuldum canim. Kendimi begenmiyorum cunku alt tarafim uste gore cok sisman. Ustte M yada 38, altta L yada 40 giyiyorum kalcami ve bacaklarimi eritmek istiyorum

evde de doğru düzgün bişey kalmamış ki yumurta haşlayıp veya yağsız omlet yapıp 1 dilim ekmekle onu mu yesem :44:

sana bu iftarlık basit bir menü vereyim domatesleri gücççük dilimle varsa üzerine maydonoz kıy üzerine sumak limon oldumu salata bu biiiir
iki dilim esmer ekmeğini al varısa kaşar peynir yada yoksa beyas peynir üzerine rendele üzerine varısa bir dilim salam yada sucuk koyabilirsin teflon tavada üstü kapalı yakmadan erit o kaşarı yada ısıtıcı ve fırın daha kolay olur buda tmm mı
bir kasede yoğurt içerisine istersen senin şu nesfitden ekle istersen meyve dilimle istersende nane
doymadın mı patates kızartması varya o gözünü aldığı içindir nefsini kırmak için iki üç tane yee hiç bişi yapmaz denedim ama freni bozulmuş tır gibi diil tekeri patlak sac ayak gibi tmm güzelim :)

Tarif için teşekkür ederim

Fırında da denemek istiyorum :)

Somon maalesef pahalı bir balık ama en besleyicisi ve en lezzetli olanı.

Oğlun için tam bir Omega-3 kaynağı. Ne kadar güzel çocuğun için her şeye dikkat ediyor, özeniyorsun

hosbuldum canim. Kendimi begenmiyorum cunku alt tarafim uste gore cok sisman. Ustte M yada 38, altta L yada 40 giyiyorum kalcami ve bacaklarimi eritmek istiyorum

Anlıyorum canım.

Herkes kendini hangi kiloda beğeniyorsa o kiloda olmak için çabalıyor haklı olarak.

Neler yapıyorsun diyet olarak? Spor durumun nedir? Paylaşımda bulunursan buradaki herkes yardımcı olmaya çalışacaktır canım :)

aa güzelmiş pizza gibi tuttum bunu annem bi destek olsa işim kolay da böyle yapınca olmuyo işte çok teşekkür ederim canım

diyet olarak herkesin bildigi seyler. Sabah tam bugday ekmekle yagsiz peynirli tost yapiyorum, domates,salatalik,zeytin,sekersiz cay. Oglen sebze yemegi, yogurt. Aksam da annem ne yaparsa ondan az yiyorum. Ara ogunlerde yagsiz sut ve meyve yada findik, meyveli yogurt, ceviz vb. Spor da yarindan itibaren sabah ve aksam yuruyus 1er saatlik

oruç desen oruç tutamıyorum susuzluga dayanıyorum bıde tutuncca kılo alcam dıe korkuyorum tutmuyorum bu seferde hıc bır sey yıyesım yok bı arada yıyorum bıde iftar vaktı herkesle bırlıkte araogun fln kalmadı bu düzensizliğin bir sonu olmalıı ( TEK KENDIM ICIN OLUNCA BISILR HAIRLAMAYA DA ERINIYORUM ..
spor desen ona da bır baslayamadım... ust bacagı ınceltmek için siz neler yapıyorsunuz? ben en çok bacaklarımdan rahatsız oluyorum..

vee bende listede olmak istiyorummmm...:)

Bacak için en iyisi makas hareketi bence :)

Bildirim yaptığında listeye girebiliyorsun. Bu hafta bildirim yapmış mıydın?

Kızlar gelebildim sonunda tercihler yüzünden üniversiteleri gezip duruyorumm

Sahur menüm bundan sonra şöyle valla iyi tok tutuyo:Yoğurt içine 1 şeftali ve 2 kaşık yulaf ohh miss

kızlar ben çook mutluyum sizinlede paylaşmak istedim
jillian yapıyorum 1.level bitti ama ben uzatıyorum o ayrı da... bizim bir başığımız daha orada paylaştım buraya da yazmak istedim.yapanlara motive olsun yapmayı düşünenlere de şevk olsun diye işte başlangıç ve 1.level sonu yani 11.gün ölçülerim:

başlangıç:
göğüs:99
bel(en ince yeri):87
bel(göbek çevresi):116
kalça:119

ve birinci level sonu 11.gün (ben levelleri 15er gün yapmaya karar verdim) sonuçları:
göğüs:94
bel(en ince yeri):83
bel(göbek çevresi):107
kalça:114

bu durumda;
göğüsten:5
bel(en ince)den:4
bel(göbek çevresi)den:9
kalçadan:5 olmak üzere toplam 22 cm incelmiş bulunmaktayım

nasıl sevindim anlatamam çoook mutluyum... darısı sizlerin başına şekerler :)))

yapmıstım:)
makas hareketı hangısı ://

Bu hafta Nora olmadığı için kilo bildirim tablosunu sadece bana özel mesaj gönderenlerin bilgileriyle yapabildim. Normalde Nora'ya mesaj gönderiyoruz, o da hazırlıyor. Bu hafta kimin liste hazırlayacağı belli değildi, ben de son dakikada talip oldum. Gelecek hafta Nora geldiğinde her şey tekrar düzene girecek, o zaman listeye kesin girersin canım :)

Makas hareketinde sağ veya sol yanına doğru yatıyorsun. Daha sonra üstte kalan bacağını kaldırıyorsun, tabii ki bacağını sıkarak yapıyorsun ki faydasını göresin :)

Ayakta yapılan başka bir hareket de var, ben onu daha çok seviyorum. Ayaklarını biraz açarak yarı çömelme hareketi yapıyorsun. Yine bacaklar sıkı olacak.

hadi ya hangi üniversiteleri gezdin bana da anlat

Şimdilik sadece tobba gittim başkente gidiyodum babam izim alırım öyle rahat rahat gideriz dedi.Tobb da biyomedikal mühendisliğine bayıldım bide malzeme ve nano teknoloji mühendisliği var yeni açılıcak onlar olursa havalara uçarım

Gazinin mühendislikleride türkiyede ilk 5 te diye duydum öyle daha araştırmalarım devam ediyor:44:

Son düzenleme:
yapmıstım:)
makas hareketı hangısı ://

Belki tam izah edememişimdir o yüzden hareketleri gösteren animasyonlar buldum, daha açıklayıcı olacağını düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 469946 Eki Görüntüle 469947

Son düzenleme:
çok heveslendım sımdı 15 gunde bu kadar degısecekseeeeee DDD nasıl uyguluyorsunuz ınternettekı jullıan 1.levelın aynısını mı yapıorsunuz sure olarak fln ? ben calısma sıstemını çok anlamadım ... yardımcı olurmusunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…