Canım afiyet olsun.
Somonu fırında nasıl yapıyorsun, herhangi bir sos hazırlıyor musun?
Ben sirkeli, salçalı sosta beklettikten sonra yağsız tavada yapıyorum, çok güzel oluyor ama senin yöntemini de merak ettim
Senin kilonda olmak bile büyük ve güzel bir hayal benim için
Bu boyda ve kiloda neden kendini beğenmiyorsun canım? :26:
Alt ve üst olarak kaç beden giyiyorsun kİ?
Bu arada aramıza hoşgeldin
evde de doğru düzgün bişey kalmamış kiyumurta haşlayıp veya yağsız omlet yapıp 1 dilim ekmekle onu mu yesem :44:
cnm bende biraz sarımsak çok az salça tane karabiber 2 defne yaprağı tuzpulbiber karştıyrm 1 saat bekletip fırın tepsisine koyuyorum yanına dilersem sebzede koyuyorm biraza limon üzerinede alimiünyom folyoyo kapatıp pişiriyorm inanın oğlum için öğrenmediğim şey kalmıyoo kendimize bu kadar özenerek yapmam sevgilerrrrr
hosbuldum canim. Kendimi begenmiyorum cunku alt tarafim uste gore cok sisman. Ustte M yada 38, altta L yada 40 giyiyorumkalcami ve bacaklarimi eritmek istiyorum
sana bu iftarlık basit bir menü vereyim domatesleri gücççük dilimle varsa üzerine maydonoz kıy üzerine sumak limon oldumu salata bu biiiir
iki dilim esmer ekmeğini al varısa kaşar peynir yada yoksa beyas peynir üzerine rendele üzerine varısa bir dilim salam yada sucuk koyabilirsin teflon tavada üstü kapalı yakmadan erit o kaşarı yada ısıtıcı ve fırın daha kolay olur buda tmm mı
bir kasede yoğurt içerisine istersen senin şu nesfitden ekle istersen meyve dilimle istersende nane
doymadın mı patates kızartması varya o gözünü aldığı içindir nefsini kırmak için iki üç tane yee hiç bişi yapmaz denedim ama freni bozulmuş tır gibi diil tekeri patlak sac ayak gibi tmm güzelim :)
iyiyim canım sporumu yaptım duşumu aldım karpuz detoksundayım bugün malum dün yediklerimden sonra...
Anlıyorum canım.
Herkes kendini hangi kiloda beğeniyorsa o kiloda olmak için çabalıyor haklı olarak.
Neler yapıyorsun diyet olarak? Spor durumun nedir? Paylaşımda bulunursan buradaki herkes yardımcı olmaya çalışacaktır canım :)
oruç desen oruç tutamıyorum susuzluga dayanıyorum bıde tutuncca kılo alcam dıe korkuyorum tutmuyorum bu seferde hıc bır sey yıyesım yok bı arada yıyorum bıde iftar vaktı herkesle bırlıkte araogun fln kalmadı bu düzensizliğin bir sonu olmalıı( TEK KENDIM ICIN OLUNCA BISILR HAIRLAMAYA DA ERINIYORUM ..
spor desen ona da bır baslayamadım... ust bacagı ınceltmek için siz neler yapıyorsunuz? ben en çok bacaklarımdan rahatsız oluyorum..
vee bende listede olmak istiyorummmm...:)
Bacak için en iyisi makas hareketi bence :)
Bildirim yaptığında listeye girebiliyorsun. Bu hafta bildirim yapmış mıydın?
Kızlar gelebildim sonunda tercihler yüzünden üniversiteleri gezip duruyorumm
Sahur menüm bundan sonra şöyle valla iyi tok tutuyo:Yoğurt içine 1 şeftali ve 2 kaşık yulaf ohh miss
yapmıstım:)
makas hareketı hangısı ://
hadi ya hangi üniversiteleri gezdin bana da anlat
yapmıstım:)
makas hareketı hangısı ://
Bu hafta Nora olmadığı için kilo bildirim tablosunu sadece bana özel mesaj gönderenlerin bilgileriyle yapabildim. Normalde Nora'ya mesaj gönderiyoruz, o da hazırlıyor. Bu hafta kimin liste hazırlayacağı belli değildi, ben de son dakikada talip oldum. Gelecek hafta Nora geldiğinde her şey tekrar düzene girecek, o zaman listeye kesin girersin canım :)
Makas hareketinde sağ veya sol yanına doğru yatıyorsun. Daha sonra üstte kalan bacağını kaldırıyorsun, tabii ki bacağını sıkarak yapıyorsun ki faydasını göresin :)
Ayakta yapılan başka bir hareket de var, ben onu daha çok seviyorum. Ayaklarını biraz açarak yarı çömelme hareketi yapıyorsun. Yine bacaklar sıkı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?