70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo çok iyiymiş inşallah istediğin yer tutar canım

Belki tam izah edememişimdir o yüzden hareketleri gösteren animasyonlar buldum, daha açıklayıcı olacağını düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 469946 Eki Görüntüle 469947

çok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın:) hımm özel mesaj atmamız gerekıordu yanı :s ben sayfaya yazıoruz sanıyordum :) pardon..
artık hep makasss hep makass :)))
julıanda kafama yattı ama 15 gunde 2 3 cm ıncelmek :))))

her leveli 10 gün yapıyosun canım hatta 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosun sonra 4 gün daha yapıyosun ben bunu bilmiyodum ama 4.gün zaten yapamamıştım.yeni başlayanlar jillianın arkasındaki sarışın kızın yaptığını yapıyor.ben 1. leveli hakkıyla yapamadığım için 15 gün yapmaya karar verdim.bu sonuçlar 11 günde tabi diyetle birlikte.. tavsiye ederim..

bence hafif hareketler yap tatlimcok zorlama kendini

çok zorlamadan yapabilirsin keşke dün de zorlamadan yapsaydın,ama olmuş artık. 4 güne kadar geçer..

cnm bendede olmustu kaslar falıyete gectıgı ıcındır o devam et yola devammm yaniiiiiiiiiii

canm bende öyle olmuştmmm bi gün yapamadım ben bide 9 ay önce sezeryan oldm bugün tekrar denedim hala göbeğim ağrıyodu yarıda kestim

Ahh kızlar ah.. ben kendimi o kadar zorlamışım ki, dün ayağa bile kalkamadım. Bütün gün yattım. tuvalete zor gittim. kapı çalıyo mesela 10 saatte gidip geliyodum.
çok kötü bi gün geçirdim. gece de uyuyamadım kramplar girip durdu. ne oturabildim ne kalkabildim. hiç bu kadar olmamıştım.
bu sancı ve ağrılar tüm vücudu etkiledi ne doğru dürüst kahvaltı yaptım ne yemek yedim. diyet de yalan oldu spor da ama nasıl içim gitti anlatamam.
yatıyorum, ama spor yapmam gerek diyorum, kalkmam gerek diyorum kendime. çok çaresizdim bugün birazcık daha iyiyim yine zorlanıyorum ama bugün dışarı çıkıcam bir ara.
gelince 2. jullianı hafif hafif yaparım belki yürüyüşten sonra rahatlarsa kaslarım. genel olarak üst bacaklarım acıyo yürürken kontrol edemiyorum acı yüzünden.

ben uyarımı yapıyım,
julliana yeni başlıcak olanlar... sakın ama sakın ilk günden kendinizi benim gibi zorlamayın. her harekete yetişcem hepsini yapıcam diye kasmayın.
yoksa benim gibi olursunuz iki gün yatarsınız.
yavaş yavaş yol katetmek hem sağlıklı hem acısız olanı.
öpüyorum hepinizii...

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık.

Ara: 1 erik.

Öğle: 3 kaşık kabak yemeği, yoğurt.

Akşam: 1 tane hurma, yarım dilim kepekli ekmek, 2 kepçe tarhana çorbası, 5 kaşık taze fasülye, 1 tane yeşil biber.

2lt. su, ilerleyen saatlerde 1 meyve ya da süt...

Hurma kalori bakımından nasıl kızlar?

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun..
bende bugun ılk kez yaptım 15 dk ya kadar geldım sonra devam edemedım bıraktım kendıme kızıodum yapamadım dıe :S her işte bi hayır varmıs :)))

Üst katındaki kisiye oha demek istiyorum kıl silkilirmi ayıpttır ya

Bende yapmak istiyorum ama ramazan ayı oruc teravihi zor kılıyorum ama baslasam süper olacak hele gögüsü küçültmesi kızlar ayıptır söylemesi anama ceken kocaman memislerim var ben zayifladikca onlar iyice belirdiler 95 numara sutyen takiyorum bana baska ne onerirsiniz bunlari eccik kücültcek:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…