Şimdilik sadece tobba gittim başkente gidiyodum babam izim alırım öyle rahat rahat gideriz dedi.Tobb da biyomedikal mühendisliğine bayıldım bide malzeme ve nano teknoloji mühendisliği var yeni açılıcak onlar olursa havalara uçarım
Gazinin mühendislikleride türkiyede ilk 5 te diye duydum öyle daha araştırmalarım devam ediyor:44:
Belki tam izah edememişimdir o yüzden hareketleri gösteren animasyonlar buldum, daha açıklayıcı olacağını düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 469946 Eki Görüntüle 469947
karpuz detoksunu hafttada 1 gun mu yapıosun cnm ben haftada 1pirinç lapası yapıorum hangısı daha ıı bır bılgın varmı?
ooo çok iyiymişinşallah istediğin yer tutar canım
çok heveslendım sımdı 15 gunde bu kadar degısecekseeeeeeDDD nasıl uyguluyorsunuz ınternettekı jullıan 1.levelın aynısını mı yapıorsunuz sure olarak fln ? ben calısma sıstemını çok anlamadım ... yardımcı olurmusunuzz
bence hafif hareketler yap tatlimcok zorlama kendini
çok zorlamadan yapabilirsin keşke dün de zorlamadan yapsaydın,ama olmuş artık. 4 güne kadar geçer..
Yapmaya devam etmelisin acısa bile..Ama çok zorlama tabi.
Eğer devam etmezsen ağrıların geçince devam edersen tekrar acı çekersin. 3 gün üstüste devam et.
Sonra hiç bişeyciğin kalmıyor caanım.
cnm bendede olmustu kaslar falıyete gectıgı ıcındır o devam et yola devammm yaniiiiiiiiiii
canm bende öyle olmuştmmm bi gün yapamadım ben bide 9 ay önce sezeryan oldm bugün tekrar denedim hala göbeğim ağrıyodu yarıda kestim
canım benim 2.günden 5.güne kadar vardı sonra geçti sakın erteleme yoksa geçmez yani her başladığında tekrarlar. Eğer çok zorlanıyorum dersen youtube dan ısınma hareketleri yaz bir 5-10 dakika onu yaparak başla.
Ve özellikle zıplarken benim bacaklarım çok acıyordu o yüzden arada dinleniyordum sende öyle yap istiyorsan.
Teşekkür ederim canımmm inşallah seninde istediğin yerler olur,mutlu olalım hepimizz
Hurma kalori bakımından nasıl kızlar?
çizelgene baktımda 20 kilo vermişsiiin:) ne kadar sürede verdin? çok heveslendım bak yine :)))
afiyet olsun :)
4 ayda canım
4 ayda canım
Ahh kızlar ah.. ben kendimi o kadar zorlamışım ki, dün ayağa bile kalkamadım. Bütün gün yattım. tuvalete zor gittim. kapı çalıyo mesela 10 saatte gidip geliyodum.
çok kötü bi gün geçirdim. gece de uyuyamadım kramplar girip durdu. ne oturabildim ne kalkabildim. hiç bu kadar olmamıştım.
bu sancı ve ağrılar tüm vücudu etkiledi ne doğru dürüst kahvaltı yaptım ne yemek yedim. diyet de yalan oldu spor daama nasıl içim gitti anlatamam.
yatıyorum, ama spor yapmam gerek diyorum, kalkmam gerek diyorum kendime. çok çaresizdimbugün birazcık daha iyiyim yine zorlanıyorum ama bugün dışarı çıkıcam bir ara.
gelince 2. jullianı hafif hafif yaparım belki yürüyüşten sonra rahatlarsa kaslarım. genel olarak üst bacaklarım acıyo yürürken kontrol edemiyorum acı yüzünden.
ben uyarımı yapıyım,
julliana yeni başlıcak olanlar... sakın ama sakın ilk günden kendinizi benim gibi zorlamayın. her harekete yetişcem hepsini yapıcam diye kasmayın.
yoksa benim gibi olursunuz iki gün yatarsınız.
yavaş yavaş yol katetmek hem sağlıklı hem acısız olanı.
öpüyorum hepinizii...
Ahh kızlar ah.. ben kendimi o kadar zorlamışım ki, dün ayağa bile kalkamadım. Bütün gün yattım. tuvalete zor gittim. kapı çalıyo mesela 10 saatte gidip geliyodum.
çok kötü bi gün geçirdim. gece de uyuyamadım kramplar girip durdu. ne oturabildim ne kalkabildim. hiç bu kadar olmamıştım.
bu sancı ve ağrılar tüm vücudu etkiledi ne doğru dürüst kahvaltı yaptım ne yemek yedim. diyet de yalan oldu spor daama nasıl içim gitti anlatamam.
yatıyorum, ama spor yapmam gerek diyorum, kalkmam gerek diyorum kendime. çok çaresizdimbugün birazcık daha iyiyim yine zorlanıyorum ama bugün dışarı çıkıcam bir ara.
gelince 2. jullianı hafif hafif yaparım belki yürüyüşten sonra rahatlarsa kaslarım. genel olarak üst bacaklarım acıyo yürürken kontrol edemiyorum acı yüzünden.
ben uyarımı yapıyım,
julliana yeni başlıcak olanlar... sakın ama sakın ilk günden kendinizi benim gibi zorlamayın. her harekete yetişcem hepsini yapıcam diye kasmayın.
yoksa benim gibi olursunuz iki gün yatarsınız.
yavaş yavaş yol katetmek hem sağlıklı hem acısız olanı.
öpüyorum hepinizii...
ben 2 ayda 10 killo verebılsem kafayı yerım herhalde sevıncten :))))) hayalı bıle güzelll <3 özel birşey yaptın mı?
Sanırım bu üst komşu meselesi herkeste var(
Ben de üst komşumdan tam da senin dediğin gibi NEFRET EDİYORUM.
Gün içinde sürekli yüksek topuklu ayakkabılarla evin içinde dolaşıyor, o her topuk sesini sanki beynimin içinde hissediyorum.
Çocuklarını hiçbir zaman uyarmıyor. Tamam anlıyorum, çocuktur ses yapar ama bu öyle değil. Çocuklar koltukların masaların üstüne güm diye yere atlıyorlar
İnsan olan bir kez iki kez ikaz edince anlar. Ben bir gün misafirlerim gelin, geç saate kadar bizde kalsınlar hemen kendimi kötü hissediyorum, mahçup hissediyorum. Yan komşuma ve alt komşuma, onlar herhangi bir şikayette bulunmasalar dahi özür diliyorum ki bu dediğim ayda yılda bir oluyor. Ama bazı insanlar yüzüne tükürsen yağmur sanacak kadar yüzsüz. Uyarıyorsun inadına kendisi zıplıyor bu defa yukarıda. Epilasyon yapıyor afedersiniz kıllarını mutfaktan silkiyor gerizekalı.
Ahhhh, bak cinlerim tepeme çıktı gene...
kızlar ben çook mutluyum sizinlede paylaşmak istedim
jillian yapıyorum 1.level bitti ama ben uzatıyorum o ayrı da... bizim bir başığımız daha orada paylaştım buraya da yazmak istedim.yapanlara motive olsun yapmayı düşünenlere de şevk olsun diye işte başlangıç ve 1.level sonu yani 11.gün ölçülerim:
başlangıç:
göğüs:99
bel(en ince yeri):87
bel(göbek çevresi):116
kalça:119
ve birinci level sonu 11.gün (ben levelleri 15er gün yapmaya karar verdim) sonuçları:
göğüs:94
bel(en ince yeri):83
bel(göbek çevresi):107
kalça:114
bu durumda;
göğüsten:5
bel(en ince)den:4
bel(göbek çevresi)den:9
kalçadan:5 olmak üzere toplam 22 cm incelmiş bulunmaktayım
nasıl sevindim anlatamam çoook mutluyum... darısı sizlerin başına şekerler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?