70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

turk kahvesi ayrica cok iyi bir antioksidan,tok tutma ozelligi var.sekersiz turk kahvesi 0 kaloridir..hem iciyorsun,doyuyorsun ve kalori almiyorsun..keske hersey turk kahvesi gibi olsa
canim utanmazlara utandirana kadar soyle o zamansen soylemedikce aklina gelmez o dusuncesizlerin
Belki tam izah edememişimdir o yüzden hareketleri gösteren animasyonlar buldum, daha açıklayıcı olacağını düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 469946 Eki Görüntüle 469947
canim bu hareketler basen icin mi:26::26:benim basenler kaldi bi tek,bi eritebilsem o yawruagzi kotlardan alicam:2:
gecmis olsun canim,kendini cok zorlamabu jillian baciyi da dovcem haaa

canim bu hareketler basen icin mi:26::26:benim basenler kaldi bi tek,bi eritebilsem o yawruagzi kotlardan alicam:2:

evet canım özellikle ikinci hareket basenlere iyi geliyo öyle ki ben 2 hafta falan yapınca basenler sıkılaştı ama iç taraflar sarktı bu defa

Neden kimse menüsünü yazmıyor? ya da menülere yorum yapılmıyor? böyle hevesimiz kaçar canlarrrr, nerdesinizzzzzzzzzz?

bugün tam 3 saat spor yaptım ruhumu teslim ediyorum gün içinde sadece 1 saat oturdum diğer saatlerde de geziyordum

jillian level 2 ye geçmem lazım yarından itibaren ama bırakmayı düşünüyorum :44:

bugunku menumu paylasayim
sahur

resimdeki pide kadar daha pide yedim.

iftar
aksam fotosunu bulamiyorum telim kafayi yedi
4-5 kasik firinda pismis sebze yemegi,3 kasik yogurt,sahurda yedigim kadar pide,salata ve 1 dilim karpuz

Neden kimse menüsünü yazmıyor? ya da menülere yorum yapılmıyor? böyle hevesimiz kaçar canlarrrr, nerdesinizzzzzzzzzz?

ben yazayım o zaman

sabah 3 dilim salçalı ekmek ve 1 bardak çay
öğlen canım bişey istemedi git gel şeftali yedim 3 tane olmuştur toplam
akşam biraz ramazan pidesi ve 2 dilim beyaz peynir

bi de bugün 2 fincan kahve içtim

bi de size sormak istediğim bişey var ben karar veremedim bu rujlardan hangisini rengi hoş görünüyo ve yaşıma uygun olur

günaydın caaaanımmmmmm hafif bişiler yede ne yersen ye

gunaydin tatlimcozutma bakimm

gunaydin canim, tartida guzel bir rakam mi gordunnedir bu sevinc

selam birinci baco

Cozutmadan gelirmiyim cozuttum valla hemde nasıl. Menümü paylaşacağım birazdan.

Geçmiş olsun canım. Düzelmesine sevindim inşallah testler de iyi çıkar.

Yok şekerim kaçırdım da kaçırdım :18:

Üst komşu eziyetinden biz kurtulduk artık biz üst komşuyuz

Hurma da kalori bakımından sıkıntı yok ama abartma canım.

Yediklerinin şeker oranları da önemli.

bi de size sormak istediğim bişey var ben karar veremedim bu rujlardan hangisini rengi hoş görünüyo ve yaşıma uygun olur

Eki Görüntüle 470023 Eki Görüntüle 470024

Pembeli bişeyler canım Varya sağ tarafta mocha lı bişeyler o mesela.

Kahvaltı (10:30) :Bi dilim ekmek,Kibrit kutusu kadar kaşar peyniri,Domates,Salatalık,1 zeytin

Ara (13:00) : Yok

Öğlen (16:00) : 2 dilim beyaz ekmekle kaşarlı sucuklu tost,Bi bardak fanta

Ara (19:00) : Yok

Akşam (20:30) : Ayvalık tostu,Bi bardak kola

Akşamdan sonra misafirlikte : İnce bi dilim dondurma

Hem bacaklar hem de basen için faydalı canım.

Ben de yazayım Miraycım :)

Oruç tutmadım.

Sabah: Ispanaklı omlet (2 yumurtadan), 1 kase haşlanmış bulgur - yeşil mercimek karışımı (1 kaşık zeytinyağı ve sevdiğim baharatları ekledim), 1 kase yoğurt

Akşam: Ton balığı salatası (1 kutu ton balığını süzdüm, içine bolca salata malzemelerini ekledim)

Eki Görüntüle 470023 Eki Görüntüle 470024

Buttered Rum ve Sparkling Bronze favorim :)

daha sağlıklı beslenmelisin bence :44:

kaçırmışsınnnnnnnn

öğle yemeği de olsaymış süpermiş

ben esmerim yalnız biraz koyu kaçmasın :26: yani çok dikkat çekmesini de istemiyorum o yüzden

hiç bişeyi beğenmiyo diceksiniz ama onlar da biraz açık gibi country rose veya carnation nasıl peki :26:

Canım bende esmerim birde tatilden geldim daha bronzum şuan ama genelde pembe kullanırım.

Çok nadir şeftali tonları kullanırım. Pembiş ojelerle muhteşem ollur pembe rujlar.

Country rose çoook kullandım bi ara hala durur bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…