turk kahvesi ayrica cok iyi bir antioksidan,tok tutma ozelligi var.sekersiz turk kahvesi 0 kaloridir..hem iciyorsun,doyuyorsun ve kalori almiyorsun..keske hersey turk kahvesi gibi olsatürk kahvesi zayıflatırmı-kahve içmek zayıflatırmı
Kahvede bulunan kafein maddesinin metabolizmayı hızlandıran bir enzim taşıdığını biliyoruz. O nedenle kahve içmek uzun zamandan beri zayıflatıcı etkisi ile bilinmektedir. Türk Kahvesi ise aslında yabancı kahvelere nazaran daha çabuk zayıflatma etkisi olan bir içecektir. Zira türk kahvesi içerisinde nescafe ya da diğer yabancı kahve türleri gibi kahve markalarında bulunan katkı maddeleri yer almaz. Türk kahvesi kahvenin en doğal ve saf halidir. Ayrıca sadece pişirilme işleminden geçtiği için diğer işlenmiş kahve türlerine nazaran daha fazla besleyicidir.
Türk kahvesini zayıflamak için kullanacaksanız mutlaka şekersiz içmenizi ve günde 3 fincandan fazla tüketmemenizi tavsiye ediyorum
canim utanmazlara utandirana kadar soyle o zamanBu "nefret" kelimesini ben hiç kullanmam aslında, şaşkının şu an yazdığıma da ama canıma tak dedi artık( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camaın açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((
canim bu hareketler basen icin mi:26::26:benim basenler kaldi bi tek,bi eritebilsem o yawruagzi kotlardan alicam:2:Belki tam izah edememişimdir o yüzden hareketleri gösteren animasyonlar buldum, daha açıklayıcı olacağını düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 469946 Eki Görüntüle 469947
gecmis olsun canim,kendini cok zorlamaAhh kızlar ah.. ben kendimi o kadar zorlamışım ki, dün ayağa bile kalkamadım. Bütün gün yattım. tuvalete zor gittim. kapı çalıyo mesela 10 saatte gidip geliyodum.
çok kötü bi gün geçirdim. gece de uyuyamadım kramplar girip durdu. ne oturabildim ne kalkabildim. hiç bu kadar olmamıştım.
bu sancı ve ağrılar tüm vücudu etkiledi ne doğru dürüst kahvaltı yaptım ne yemek yedim. diyet de yalan oldu spor daama nasıl içim gitti anlatamam.
yatıyorum, ama spor yapmam gerek diyorum, kalkmam gerek diyorum kendime. çok çaresizdimbugün birazcık daha iyiyim yine zorlanıyorum ama bugün dışarı çıkıcam bir ara.
gelince 2. jullianı hafif hafif yaparım belki yürüyüşten sonra rahatlarsa kaslarım. genel olarak üst bacaklarım acıyo yürürken kontrol edemiyorum acı yüzünden.
ben uyarımı yapıyım,
julliana yeni başlıcak olanlar... sakın ama sakın ilk günden kendinizi benim gibi zorlamayın. her harekete yetişcem hepsini yapıcam diye kasmayın.
yoksa benim gibi olursunuz iki gün yatarsınız.
yavaş yavaş yol katetmek hem sağlıklı hem acısız olanı.
öpüyorum hepinizii...
canim bu hareketler basen icin mi:26::26:benim basenler kaldi bi tek,bi eritebilsem o yawruagzi kotlardan alicam:2:
Neden kimse menüsünü yazmıyor? ya da menülere yorum yapılmıyor? böyle hevesimiz kaçar canlarrrr, nerdesinizzzzzzzzzz?
günaydın caaaanımmmmmm hafif bişiler yede ne yersen ye
gunaydin tatlimcozutma bakimm
gunaydin canim, tartida guzel bir rakam mi gordunnedir bu sevinc
selam birinci baco
Eki Görüntüle 469828
hepiniz sağolun arkadaşlar
dün,, ''akşama kadar bekleyelim geçmezse iftardan sonra götürelim dedi eşim,,baktık her ağladığında daha çok fazla şişiyo,iki gözüde fena şişti iyice,ağzının kenarı falan ,,sonra kızarıklıklar falan oluşmuş sağda solda böcek ısırmış gibigece 11de götürdük acile,onlarca sıra vardı bide nasıl bunaldım bekle bekle,,allahtan eşimin arkadaşı varmış içerde doktor yardımcısı,,bikaç sıra önden alıverdi,,allah razı olsun ne diyim,,kadın doktor kızı görür görmez neoldu bu çocuğa böyle dedi, ne yedi ne içti böcekmi ısırdı gibi şeyler sordu cevapladık,,hemen çocuk doktorunu arıycam bekleyin dedi,ama büyük ihtimal yatış vericem dedi çocuklarda bu tür şeyler çok tehlikeli dedi:26:,(ben yatış denilince bütün
moralim bozuluyo hiç sevmiyorum hastaneleri,eşimle plan yapmıştık parka gidicektik çocuklar heveslendi hop hopa binceklerdi,kahve hazırlamıştım içicektik falan,yatış olmasın
diye dua ediyordum,oğlum babasıyla evde hayatta bensiz bi gece geçirmez bide onu düşünüyordum çok kötüydü yaa)neyse sonra doktor evinden kalkıp gelmiş,baktı çocuğa hemen iğne yapılsın 2tane dedi,şuruba yarın başla dedi,idrar tahlili yapılsın dedi,,sordum yatış olcakmı diye,bugün eve götür eğer yarına toparlanmazsa getir yatışı yapalım dedi,:26:iğneleri oldu,idrar kabı verdiler ama gel görki yaptırabilene aşkolsun,,zaten su doğru dürüst içmiyo,wcde bi saat bekledim yok yapmadı,kız çocuğu bu durumda çok zor yaa,yine oğlanın aklı başında azcıcık yapıver dediydimde geçen aylarda azcık yaptı pipi işimi kolaylaştırıyodu
gittim yaptıramadım dedim doktora eve götür ne zaman yaparsa getirirsin dedi,aldık çocukları gittik arabaya biner binmez iğnelerden olsa gerek kız uçtu(uyudu yani)
parka gittik azcık durduk eve geldik,kızı yatağına yatırdım ama içimdeki korkuyu anlatamam,iğneler zararı olurmu dedim eşime korkuyorum nefes alıyomu bi bak diyip durdum
neyseki rahat bi gece geçirdi kızım,sabah kalktı gözleri inmişti biraz normale dönmüştü,şimdi biraz daha iyi gibi,ama hala idrar yaptıramadım,bezini çıkardım çıplakça dolanıyo gelince oturağa yap dedim,yaparsa kaba koyup eşim götürücek hastaneyeonu bekliyorum,,,allahım kimsenin başına vermesin ne diyim dün yatış olmıcakbugün deninceki rahatlığımı anlatamam,çok zor allahım aylarca yatmak zorunda olan hastalara şifa sabır versin dedim kendi kendime
öyle işte kızlaryaa baya uzun yazmışım okuyan gözleriniz dert görmesin sağolun,,kızımın gülüşündeki canavarlık eski melek kızıma geri döndü,,çok az kaldı şişlikler ,bakalım tahlildn ne çıkıcak,ama önce çiş yaptırmam lazım ben gidiyorum,siz bunları okurken bilinki ben çiş yap kızım hadi çiiiiişşşşşş diyo olucam
oh oh oh afiyet bal şeker olsun ama löp löp yağ olmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))
hoşgeldin canımmm, benle aynı kilodasın şu an ama ben geçen hafta başladım daha, 20 günde 5 kilo vermişsin maşallah, hedefine böyle gidersen tabiki de ulaşırsın...
ayy ne güzel bnde bu rakamları görürüm inşallahhhhhh, nefret neden ediyosun vermişsin işte, vermeye de devam edeceksin bizlerle...
günaydın canımmmmmmmm, ben bilirm sen fazla kaçırmazsın, bozmadan da gelirsin :))
günaydınnnnnnnnnnn, nasılsın canım moral düzeldi mi?
günaydın fıstık :)))
Bu "nefret" kelimesini ben hiç kullanmam aslında, şaşkının şu an yazdığıma da ama canıma tak dedi artık( 2 yıldır bu binada oturuyoruz ve 2 yıldır hazzetmiyorum ondan... Pek çok laf sokmuşluuğu vardır bana kıskançlığından ama hiç cevap vermedim bu zamana kadar, vermem de... Ama bugün yaptığı... Ben 1. kattayım, ve her zaman arka balkondan yatak odamın camının olduğu yerden herşeyini silkeliyor (( 10 dkdır halı silkiyor mesela şu an, ya benim o camaın açık, ön balkondan silksene, orası gayet müsait (( ve son ses müzik açtı temizlik yapıyor şu an, yahu bu evde minicik bir bebek var ve uyuyor ((((((((
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık.
Ara: 1 erik.
Öğle: 3 kaşık kabak yemeği, yoğurt.
Akşam: 1 tane hurma, yarım dilim kepekli ekmek, 2 kepçe tarhana çorbası, 5 kaşık taze fasülye, 1 tane yeşil biber.
2lt. su, ilerleyen saatlerde 1 meyve ya da süt...
Hurma kalori bakımından nasıl kızlar?
bi de size sormak istediğim bişey var ben karar veremedimbu rujlardan hangisini rengi hoş görünüyo ve yaşıma uygun olur
Eki Görüntüle 470023 Eki Görüntüle 470024
Pembeli bişeyler canım Varya sağ tarafta mocha lı bişeyler o mesela.
bi de size sormak istediğim bişey var ben karar veremedimbu rujlardan hangisini rengi hoş görünüyo ve yaşıma uygun olur
canim bu hareketler basen icin mi:26::26:benim basenler kaldi bi tek,bi eritebilsem o yawruagzi kotlardan alicam:2:
Neden kimse menüsünü yazmıyor? ya da menülere yorum yapılmıyor? böyle hevesimiz kaçar canlarrrr, nerdesinizzzzzzzzzz?
ben yazayım o zaman
sabah 3 dilim salçalı ekmek ve 1 bardak çay
öğlen canım bişey istemedi git gel şeftali yedim 3 tane olmuştur toplam
akşam biraz ramazan pidesi ve 2 dilim beyaz peynir
bi de bugün 2 fincan kahve içtim
Kahvaltı (10:30) :Bi dilim ekmek,Kibrit kutusu kadar kaşar peyniri,Domates,Salatalık,1 zeytin
Ara (13:00) : Yok
Öğlen (16:00) : 2 dilim beyaz ekmekle kaşarlı sucuklu tost,Bi bardak fanta
Ara (19:00) : Yok
Akşam (20:30) : Ayvalık tostu,Bi bardak kola
Akşamdan sonra misafirlikte : İnce bi dilim dondurma
sparkling warm rose ya da pout
Hem bacaklar hem de basen için faydalı canım.
Ben de yazayım Miraycım :)
Oruç tutmadım.
Sabah: Ispanaklı omlet (2 yumurtadan), 1 kase haşlanmış bulgur - yeşil mercimek karışımı (1 kaşık zeytinyağı ve sevdiğim baharatları ekledim), 1 kase yoğurt
Akşam: Ton balığı salatası (1 kutu ton balığını süzdüm, içine bolca salata malzemelerini ekledim)
Buttered Rum ve Sparkling Bronze favorim :)
ben esmerim yalnız biraz koyu kaçmasın :26: yani çok dikkat çekmesini de istemiyorum o yüzden
hiç bişeyi beğenmiyo diceksiniz ama onlar da biraz açık gibicountry rose veya carnation nasıl peki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?