70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl güzel mi rengi esmer tene yakışıyo mu

Merhaba...
77.9 kg ile araniza katilmak istiyorum..
Hedefim 60..
Bi kilo cizelgesi yapicam, cuma kg bildirimi yapilacak degil mi?
Bana da yer var mi :)

Burada herkese yer var canım, hoşgeldin

Evet, cuma günleri bildirim yapıyoruz :)

Merhaba...
Hedefim 60..

Canım ne kadar esmersin? Krem karamel kıvamında mı yoksa bitter çikolata mı?

Hafif esmerlere söylediğim renkler çok yakışır bence, fıstık gibi olur ama çok esmersen benim söylediklerimi tercih etme bence, kötü durur :) :115::103:

nasıl güzel mi rengi esmer tene yakışıyo mu

Evet canım güzel çok da memnundum cidden. Annem yürütmüş geçen onun elinde gördüm
Merhaba...
Hedefim 60..

Elbette sana da yer var hoşgeldin canım.

Evet cuma günü bildirim yapıyoruz.

ben menümü paylaşım

sahurda
1 dilim köylü ekmeği 2 dilim kaşar domates biber 1 armut açık çay 5 bardak su

iftarda
1 avuç içi kadar pide 3 kaşık çorba küçük bir tabak ciger bol salata yarım bardak gazozçok canım istedi

ara carte dour supangle dondurması yedim 3 litre su içtim başkada bişey yemem artık spor yok ama akşama kadar ev işi yaptım

dondurma ve gazoz dışındakiler süper :)) o dondurmayı bende çok merak ediyorum ama 1 ay sonra kendime ödül olarak yemek istiyorum, nasıl güzel mi?

Evet canım güzel çok da memnundum cidden. Annem yürütmüş geçen onun elinde gördüm

Elbette sana da yer var hoşgeldin canım.

Evet cuma günü bildirim yapıyoruz.

hoşgeldin canımmm, hadi bakalım hayırlı olsun :))

Tesekkurler kizlar..

Ben de oruc tutuyorum
İftarda bogaz tutmak da zor oluyo :/
Azimliyim bu sefer basariciim
:)
Dogum kilosu yapisti ustume! 70 le hamile kaldim 100 ustune cikmisimdir dogururken
Oglum 9aylikken diyet yapmaya basladim 92 kg dim
İki yilda ancak 77.9 oldu..
Kismetse 60 oldugum gunleri de gorucem :)

İftarda kendine hakim olmuş, az yemişsin bu yüzden tebrik ediyorum seni

İnsan oruç tutunca gözü dönüyor ama senin dönmemiş, böyle devam :)

dondurma ve gazoz dışındakiler süper :)) o dondurmayı bende çok merak ediyorum ama 1 ay sonra kendime ödül olarak yemek istiyorum, nasıl güzel mi?

çok güzeldi bende zaten uzunca bi süre yemeyi düşünmüyorum gazozda buz gibi esimle kızıma katınca azıcık içtim bende

İftarda kendine hakim olmuş, az yemişsin bu yüzden tebrik ediyorum seni

İnsan oruç tutunca gözü dönüyor ama senin dönmemiş, böyle devam :)

çok sağol canım ben çok susuyorum iftarda orucu açınca 3 bardak su içiyorum öyle olunca çok yiyemiyorum istesemde

bende aynı dertten muzdaribim doğum :)) ama iyiki de doğum yapmış meleğimi dünyaya getirmişim :))

uruz'un dediği çok doğru kendine hakim olmuşsun oruç tutmana rağmen bende hakkını yemeyeyim canım

çok geçmiş olsun canım

teşekkür erderim canım benim

çok geçmiş olsun..
bende bugun ılk kez yaptım 15 dk ya kadar geldım sonra devam edemedım bıraktım kendıme kızıodum yapamadım dıe :S her işte bi hayır varmıs :)))

teşekkür ederim :)
aynen öyle.. dikkat et sen de kendine..

gecmis olsun canim,kendini cok zorlamabu jillian baciyi da dovcem haaa

heheheh :):)) güldürdün beni..teşekkür ederimm

Kızlar zorlanmadan ulaşabileceğim bir aylık hedef belirlemek istiyorum kendime. Siz herhangi bir kilo hedefi belirliyor musunuz bir ay için? Acaba kaç kilo hedeflesem? Uçuk kaçık bir hedef belirleyip de hayal kırıklığına uğramak istemiyorum Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Benim kilomu da göz önünde bulundurursanız bana nasıl bir hedef belirleyelim? Tabii varsa sizin hedefleri de öğrenmek isterim :)

canım ben 4 kilo demiştim kendime ama fazla geldi gözüme 2-3 kilo hedef koydum, sağlıklısı böyle zaten...

canım ben 4 kilo demiştim kendime ama fazla geldi gözüme 2-3 kilo hedef koydum, sağlıklısı böyle zaten...

Miraycım biraz gerçekçi hedefler belirleyeyim diyorum da 2-3 kg da az geliyor yahu

Ama dediğin çok doğru, en gerçekçi ve en sağlıklı olanı bu :)

Ne kadar sabırsızım aslında ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…