Böyle bir durumda ne denir bilemedim ama geçmiş olsun demek uygundur sanırım :) Geçmiş olsun canım
şımar şımar ama şımarıp yemek yeme sakın
Miraycım biraz gerçekçi hedefler belirleyeyim diyorum da 2-3 kg da az geliyor yahu
Ama dediğin çok doğru, en gerçekçi ve en sağlıklı olanı bu :)
Ne kadar sabırsızım aslında ya
sağol kuzucumm çok teşekkür ederim, bugun de spor yapamadım, bakalım yarın nolucak. günden güne iyiye gidiyor ama
sağol kuzucumm çok teşekkür ederim, bugun de spor yapamadım, bakalım yarın nolucak. günden güne iyiye gidiyor ama
Yahuu ben ramazandada kilo vermek istiyorum napıyım ne ediyim bi el atıverin
Ben dağ, tepe, bayır demeden deli gibi yürüyüş yaptıktan sonra iki gün baldır kaslarım ağrıdı. Nasıl bir ağrıdır bilirim. Hatta yürüyüş yaptığım günün akşamı bacaklarım titredi
Sahur ve iftarda protein miktarını yüksek tut. Neden?
1) Proteinler tok tutar.
2) Proteinlerin sindirilmesi için vücut ekstra enerji harcar. Misal, 200 kalorilik proteini sindirmek için 60 kalori harcar, yani aslında 140 kalori almış gibi olursun.
Protein kaynaklarının yağsız olmasına dikkat eder ve sebzeleri bol tutarsan daha kolay kilo verirsin canım
vallahi ben de yürüyüş çok yaparım, her gün en az 1 saat yürürüm ama ben böyle bi acı, ağrı hayatımda görmedim inanki..
aman sen de dikkat et kendine. aman diyimm bak burda canlı kanıt var.
Zaten sahurda yoğurt yulaf şeftali falan yiyorum,iftardada mesela ızgara tavuk yada haşlanmış tavukla yoğurt yesem halledebilirim gibi yada sadece çorba ve yoğurt:44:
4 kilo verecegini umuyorum 1 ayda tatlim. Ben de cok sabirsiziim 2 ayda 10 kilo istiyorum ama cok fazla gibi geliyo banaa
bu kadar sıkma kendini canım :) tatlı krizlerini meyveyle atlatırsan ve akşam 7'den sonra bişey yemezsen, yediklerine de dikkat ettin mi verilmicek kilo yoktur.
ama unutma çok hızlı verirsen bu kez de kalıcı olmaz ve çok büyük hedef koyarsan diyet yapmak sıkıcı gelir. ama hedefi küçültüp başarılarını gördükçe yapasın gelir :) :13:
Yoğurtta fazla protein yok, yani yoğurttan hatırı sayılır miktarda protein alman için baya yemen lazım :)
Et, tavuk, balık, yumurta iyidir. Ispanaklı, kabaklı vs omlet yapabilirsin ya da haşlanmış olarak tüketebilirsin fark etmez, sebzeli ton balığı salatası da güzel oluyor ya da salatanın içerisine haşlanmış tavuk parçaları eklemek
Hadi ya bende bizim yoğurdu proteinli zannederdimtamam o zaman ben sebze tüketiyim bundan sonra iftarda çünkü 2 gündür makarna pilav götürüyorum:18:
Biz de birgün jillian ve o arkasındaki hatunlar gibi olabilicek miyiz
Sabreder ve çaba gösterirsek bir gün mutlaka olacak canım :124:
Aynen... Cani sagolun yavrumun :)bende aynı dertten muzdaribim doğum :)) ama iyiki de doğum yapmış meleğimi dünyaya getirmişim :))
uruz'un dediği çok doğru kendine hakim olmuşsun oruç tutmana rağmen bende hakkını yemeyeyim canım
Bence 5 de haftada 1.250 yapar..Kızlar zorlanmadan ulaşabileceğim bir aylık hedef belirlemek istiyorum kendime. Siz herhangi bir kilo hedefi belirliyor musunuz bir ay için? Acaba kaç kilo hedeflesem? Uçuk kaçık bir hedef belirleyip de hayal kırıklığına uğramak istemiyorumSizin de fikirlerinizi almak istedim. Benim kilomu da göz önünde bulundurursanız bana nasıl bir hedef belirleyelim? Tabii varsa sizin hedefleri de öğrenmek isterim :)
Super...
Ben dağ, tepe, bayır demeden deli gibi yürüyüş yaptıktan sonra iki gün baldır kaslarım ağrıdı. Nasıl bir ağrıdır bilirim. Hatta yürüyüş yaptığım günün akşamı bacaklarım titredi
Yahuu ben ramazandada kilo vermek istiyorum napıyım ne ediyim bi el atıverin
Super kg verirsin..Zaten sahurda yoğurt yulaf şeftali falan yiyorum,iftardada mesela ızgara tavuk yada haşlanmış tavukla yoğurt yesem halledebilirim gibi yada sadece çorba ve yoğurt:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?