70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Miraycım biraz gerçekçi hedefler belirleyeyim diyorum da 2-3 kg da az geliyor yahu

Ama dediğin çok doğru, en gerçekçi ve en sağlıklı olanı bu :)

Ne kadar sabırsızım aslında ya

sabırsızlık konusunda bende sabırsızım ama büyük hedefler koyup sonunda üzülmek istemiyorum, 2-3 kilo koyarım 4-5 kilo veririm bu daha mutlu eder beni ve vazgeçmem, ondan az tutuyorum hedefimi ben canımcım

sağol kuzucumm çok teşekkür ederim, bugun de spor yapamadım, bakalım yarın nolucak. günden güne iyiye gidiyor ama

Ben dağ, tepe, bayır demeden deli gibi yürüyüş yaptıktan sonra iki gün baldır kaslarım ağrıdı. Nasıl bir ağrıdır bilirim. Hatta yürüyüş yaptığım günün akşamı bacaklarım titredi

Yahuu ben ramazandada kilo vermek istiyorum napıyım ne ediyim bi el atıverin

Sahur ve iftarda protein miktarını yüksek tut. Neden?

1) Proteinler tok tutar.
2) Proteinlerin sindirilmesi için vücut ekstra enerji harcar. Misal, 200 kalorilik proteini sindirmek için 60 kalori harcar, yani aslında 140 kalori almış gibi olursun.

Protein kaynaklarının yağsız olmasına dikkat eder ve sebzeleri bol tutarsan daha kolay kilo verirsin canım

vallahi ben de yürüyüş çok yaparım, her gün en az 1 saat yürürüm ama ben böyle bi acı, ağrı hayatımda görmedim inanki..
aman sen de dikkat et kendine. aman diyimm bak burda canlı kanıt var.

Zaten sahurda yoğurt yulaf şeftali falan yiyorum,iftardada mesela ızgara tavuk yada haşlanmış tavukla yoğurt yesem halledebilirim gibi yada sadece çorba ve yoğurt:44:

Canlarım iyi geceler, ben bebişimi doyurup uyutmaya gidiyorum. Yarın görüşrüz. Herkese bol kalorisiz gecelerrrrrrrrrrrrr

vallahi ben de yürüyüş çok yaparım, her gün en az 1 saat yürürüm ama ben böyle bi acı, ağrı hayatımda görmedim inanki..
aman sen de dikkat et kendine. aman diyimm bak burda canlı kanıt var.

Tamam canım, sen de dikkat et kendine :)

Zaten sahurda yoğurt yulaf şeftali falan yiyorum,iftardada mesela ızgara tavuk yada haşlanmış tavukla yoğurt yesem halledebilirim gibi yada sadece çorba ve yoğurt:44:

Yoğurtta fazla protein yok, yani yoğurttan hatırı sayılır miktarda protein alman için baya yemen lazım :)

Et, tavuk, balık, yumurta iyidir. Ispanaklı, kabaklı vs omlet yapabilirsin ya da haşlanmış olarak tüketebilirsin fark etmez, sebzeli ton balığı salatası da güzel oluyor ya da salatanın içerisine haşlanmış tavuk parçaları eklemek

Son düzenleme:
4 kilo verecegini umuyorum 1 ayda tatlim. Ben de cok sabirsiziim 2 ayda 10 kilo istiyorum ama cok fazla gibi geliyo banaa

bu kadar sıkma kendini canım :) tatlı krizlerini meyveyle atlatırsan ve akşam 7'den sonra bişey yemezsen, yediklerine de dikkat ettin mi verilmicek kilo yoktur.

ama unutma çok hızlı verirsen bu kez de kalıcı olmaz ve çok büyük hedef koyarsan diyet yapmak sıkıcı gelir. ama hedefi küçültüp başarılarını gördükçe yapasın gelir :) :13:

haklisin canim :) diyetlerimi bozup duruyorum ama yarin tekrar basliyorum+yuruyus ve basaracagima inaniyorum!

Hadi ya bende bizim yoğurdu proteinli zannederdim tamam o zaman ben sebze tüketiyim bundan sonra iftarda çünkü 2 gündür makarna pilav götürüyorum:18:

Biz de birgün jillian ve o arkasındaki hatunlar gibi olabilicek miyiz

Sabreder ve çaba gösterirsek bir gün mutlaka olacak canım :124:

Moralim bozuktu evdekilerle ufak bir atışma yaşandı, sinirimden sahura kalkmadım. İftarda da çok az yemiştim. Çok acım ya
Bide 71 kilo olmusum o da moralimi bozmustu, inşallah yarına kadar veririm. Enerji felan kalmadı gerçi

Aynen... Cani sagolun yavrumun :)
Bence 5 de haftada 1.250 yapar..
Cok rahat verirsin kacamak olmassa
Super...
Tatilden ramazan icin dondum
Evin genel dip kose temizligini yapiyorum yavas yavas
Bitsin her gun en az 6 kmlik yuruyus yapiam
Yazlikta sabah yuruyus en az 1 saat tempolu yuzuyordum epey bi fark etti
Esim ramazandan sonra da birakirsa bizi super olacak..
Yuzmek kadar ditlestiren bi spor yok
Bi de jillian tabi :)
Yahuu ben ramazandada kilo vermek istiyorum napıyım ne ediyim bi el atıverin

Super kg verirsin..
Sabah arada kahvalti yapmak lazim bence cesit olsun vitamin ossun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…