70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar kızlar. Ne yapıyrsunuz bi bakiyim dedim :) :103:

a20 seçtiğin ruj güzelmiş canım, güzel günlerde kullan
:108:

herkese slm arkadşlar
bugünde oruç tutamadım yaaa çok üzülüyorum.
11 gb çok az yumuta bi ısırık pizza yeşil çay yarı armut
diyorum ki oruç değilken akşam 6 gb ftness gdyim 10 günüm kalmıştı boşuna günüm bitmesin oruç ken nasıl gdecem bilmiyorum yaaaa bu arada arkaşlar özellikle yeşil çay harici hangi çayı içiyosunuz.
akşam gürkan kubilayın 3 ayda 30 kilo verdiren birhastaya diet proğramı vardı onu okudum gerçektende yiyerk verdiyorum diyooo yemezzsek vucut duru diyoo
komşum geçen sene ben izne çıkmadan 1 hafta doktor listesiyle başladı bende 25 gün sonra geldm ta 9 kilo vermiişti spor yok sadece füzenli beslenerek OFFFFFFFFFFFFFFFF YA BİZ NEZAMAN KURTULACAĞIZ....

gunaydın kızlar sonundA 66yı gördüm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

SÜPERSİN... TEBRİK EDERİM CANIM
:124::124::124:

Çok geçmiş olsun ama biliyorsun korkunun ecele faydası yok. Böyle yapıp erteleyerek yanlış yapıyorsun

Doktora gidip teşhis koydur, sonra yine antibiyotiğin yanı sıra doğal yöntemleri de denersin.

Kendinle ne kadar övünsen az, bence çok güzel kilo vermişsin. Az ama istikrarlı, işte en güzeli bu

Canım sen de azar azar her şeyden yiyerek yapyorsun, ne güzel işte :)

Ama sanırım sabah kahvaltı yapmıyorsun, sabah 7-8 gibi kahvaltı olmalı
:26:

SUZANNNNNNNNNNNNN
NASIL VERDİN NE YEDN NE YAPTN YA BENDE VERİRMYM YAA ÇOK İSTYORUM ÇOOOK TEBRİK EDİYORUM SENİİİ ÖPÜYORUM KUCAKLIYORUM Bİ KUTU DOLUSU
SANA KEPEKLİ BÜSKÜVİ
GÖNDERİYORUM SEVGİLER.

Kizlar ben her gun sabah 8e alarm kuruyorum yuruyuse cikabilmek icin ancak her seferinde gec kalkiyorum sanki ustumde bi agirlik varmis gibi.. Napmaliyim

Kizlar ben her gun sabah 8e alarm kuruyorum yuruyuse cikabilmek icin ancak her seferinde gec kalkiyorum sanki ustumde bi agirlik varmis gibi.. Napmaliyim

Bir zorunluluğun olmadığı için kalkamıyorsun. Akşam yatarken ertesi sabah işe ya da okula gideceğine şartlansan her şekilde uyanırsın ama biraz da tatilin verdiği rahatlıkla hepimizde olan bir şey bu :)

Tekrarlı alarm kur, 1-2 dk aralıklarla. Bir süre sonra sinirin bozuluyor, uyku kalmıyor zaten

merhaba arkadaşlar ben bir süredir bu konuyu takip ediyorum ve size katılmaya karar verdim şu anda 73 kiloyum hedef kilom 53 biraz zor ama önce bir 10 kilo versem iyi olucak gibi

bgnde kekık kaynatyımmm da ole gdyım dr a cunku reglolmadım belkımmhamısımdır hehehe antıbıyotık ı gelmes sımdık gorumcem kekık kaynat ıc ı glr deı ıftardan sonra yapımda ıcyım :))öle ınsl..sgl cnm cokk sukur az az gdyr ama kalıcı oluyor ınsl...

SAGOL CANIM ALDIM KEPEKLI BISKUVILERIMI BANA 2 AY GIDER ONLARREVET NASIL BASARDIM ılk olarak sunu dıyımbu benım ılk dıyet ımmm hıc yapamam sanırıyordum bırde baktım k.k. var baktımdıyet bolumu var cektımbesmeleyı dr da versen ıyı olur dıyor du ama ben kendıme guvenemıyrodummm cok sukuroldu ama alıstım artık

-ılk zamnalr halılyle zorlandım sonra sabah yuruyuz gusel kalorısı dusuk kahvaltı boll su en az 2,5 lt sonra gunde en az 2 fıncan yesıl cayyımmm tatlı ve ekmekle aram ıyı dgl zaten o bakımdan cayı sekersız ıcımem de kolayoldu hamur ısınıde pek sevmem ama nasl kg aldım bılemyrm tek bıldıgımkadın dogum ılaclarının benı sısrdıgı cnm baktım verebılıyorum daha cok spor yaptım daha ck dıkkat ettm bırde ben cıps ı cok yerdım esım ıstemesdı yememı ben ıkna eder aldırırı yerdım hehe sonraddm esımede sakın amma dıyee krız geldıgınde sakınn dedımmoda sagol sun almadı zaten ısıne geldiiisonra cumarı tartı eksı dedıkce motıve oldum tabıı zamanlar dılek sorgu memuruyduu gunluk menu yazıyorduk kısmasını ıstyrduk motıve olalım dıye ole devam ettım cok sukur artık ne yedıgımı nsl oldugunu bılıyorm oglen cok yedıysem aksam hafıfı taklyrmm bol su ve yesıl cayımı asla eksık hıssetmyrmm tabııs sporuda dısarı cakamadysam nette leslıe yapıyorum kosuyorum dusa cok skr ı glyr ve mutlu oluyormm verdıkce senınle kg lerımız aynııı sende dkktedersen 4 ay sonra 70 lerdesın cnmmmmm hefeımızde aynıııı cunkuuu

inaşlah cnm inşalah ya oadar istiyorum ki anlatamam
ben bekarken 62 idim evlendm hemen hamile kaldm 5 aylıkken bebğim öldü.koruma verdi doktor 6 bekleyemdk 5 ay hamile kaldm çok dikkatli çok üstüme düşüldü onu yee bunu yeee şunu yeeee tam21 kilo aldm 83 ile doğuma gittim çıktm 78 idim ondan sorada hiç veremdm aldm.bol giymekten misafirlikte illki kucağıma krlent dayamaktan bıktm.birde eşimin bütün akraaları kayınvalidem bile63 kilo görümcem filan aralarındada ben böyle ÇOK GÜZELSİN BİRAZ KİLO VERSEN ÇOK İİİ OLUR DEMELERİNDEN BIKTIM artık durdum ve düşündm ne yapıyorsam kendime artık TAŞIMAK İSTEEEEEEEEEEEEEEMİYORUM BU YAAAĞ KOVALARINI TAŞIMIYACAMDA
BAKIN GÖRÜN KASIM GB FLAN NASIL ZAYIFLAYACAM BAK GÖRÜMCE KAYNANA....

merhaba arkadaşlar ben bir süredir bu konuyu takip ediyorum ve size katılmaya karar verdim şu anda 73 kiloyum hedef kilom 53 biraz zor ama önce bir 10 kilo versem iyi olucak gibi

merhaba bende yeni katıldım 2 temmuzdan berı dıyet yapıorum suan duraklama donemındeyım ama yınede bırakmadı 77 kılodayım suan boyunu merak ettım 53 kılo cok az deılmı ya sen 0 beden olmayamı nıyetlendın yoksa birz zor deme eger ıstersen verıosun bıde vucudunda su ya da odem varsa en bastan cok hızlı verıosun ama sonra duraksıo pes edıp bırakırsan tekrar ve daha fasla alıosun ıste ornek ben 68 le dıyete baslamıstım 2 sene once yap bırak yap bırak 82 ye ulastım ama sımdı kararlıyım butun asklarım cıps ve cıkolatadan vazgectım :-(

Arkadaslar aranızda banada su kılo cızelgesının nasıl yapıldıgını anlatacak bırı varmı profılıme eklıorum kbl etmıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…