Umarım 2 ayım var önümde oldum oldum olamadım bilemiyorum hevesim kalır mı
gunaydın kızlar sonundA 66yı gördüm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
haydı bakalımmm ınsl..cnm catlat onlarırı cıtır adayııııııı olur kahv e ıyıde ourda eeebnmmısafırler ne olacak
bnmde 1-2 gun olmustu alısınca bırsey kalmıyorama sen gende dıkkat ett cnm
kızlar 2 haftadır bogazım agrıyor dr gdym dyrmm korkudan gecmıs oluyor ertseı gun gene yanı2 haftdr bole bu yaa e yapımm sımdıde cok agrıyor sbhları sesımmde cıkmıyorr eee burnumda kapalı grıbım gıbı yaa ne yapacagım ben bgn dr mı gıtsemm szceeeantıbıyotık verecek ama ben ılac kullamk ıstmyrmmmmmm
bu arada bugun benım
BENIM DIYETTE KI 4.AYIMI DOLDURDUMMMMMM YAAAAAAA VE TARTIDA GORUMGUM 13KG NIN GITMEI INSL..BELKIDE 12 HEHEH NASIL SIZCEEEEEEEEEE 23/03/2012 DE BASLAMISTIMMMMMMM NASLIM SIZCE FIKRINIZ NEDIR?? ARADA ALDIM GR LARI SAYMAZSAM ASLINDA 60 LARI GORMUSTUM AMA REGL DEE OLUYOR ISTE:))
herkese slm arkadşlar
bugünde oruç tutamadım yaaa çok üzülüyorum.
11 gb çok az yumuta bi ısırık pizza yeşil çay yarı armut
diyorum ki oruç değilken akşam 6 gb ftness gdyim 10 günüm kalmıştı boşuna günüm bitmesin oruç ken nasıl gdecem bilmiyorum yaaaa bu arada arkaşlar özellikle yeşil çay harici hangi çayı içiyosunuz.
akşam gürkan kubilayın 3 ayda 30 kilo verdiren birhastaya diet proğramı vardı onu okudum gerçektende yiyerk verdiyorum diyooo yemezzsek vucut duru diyoo
komşum geçen sene ben izne çıkmadan 1 hafta doktor listesiyle başladı bende 25 gün sonra geldm ta 9 kilo vermiişti spor yok sadece füzenli beslenerek OFFFFFFFFFFFFFFFF YA BİZ NEZAMAN KURTULACAĞIZ....
Toplam kaç kilo vermen gerekiyor?
10 kg vermem gerekiyor.Daha fazlası daha hoş olabilir ama şimdilik 10 iyi.
Kizlar ben her gun sabah 8e alarm kuruyorum yuruyuse cikabilmek icin ancak her seferinde gec kalkiyorum sanki ustumde bi agirlik varmis gibi.. Napmaliyim
2 ay gibi bir sürede 10 kg rahatlıkla verilebilir ama haftada 5-6 gün spor lazım
[ı]zaten şimdi ramazan çok yememeye dikkat ediyorum gece de jillian yapıyorum,ramazandan sorada yeni bir diyet ve ripped a başlıyım diye düşündüm.:44:[/ı]
bgnde kekık kaynatyımmm da ole gdyım dr a cunku reglolmadım belkımmhamısımdır hehehe antıbıyotık ı gelmes sımdık gorumcem kekık kaynat ıc ı glr deı ıftardan sonra yapımda ıcyım :))öle ınsl..sgl cnm cokk sukur az az gdyr ama kalıcı oluyor ınsl...
SÜPERSİN... TEBRİK EDERİM CANIM :124::124::124:
Çok geçmiş olsun ama biliyorsun korkunun ecele faydası yok. Böyle yapıp erteleyerek yanlış yapıyorsun
Doktora gidip teşhis koydur, sonra yine antibiyotiğin yanı sıra doğal yöntemleri de denersin.
Kendinle ne kadar övünsen az, bence çok güzel kilo vermişsin. Az ama istikrarlı, işte en güzeli bu
SUZANNNNNNNNNNNNN
NASIL VERDİN NE YEDN NE YAPTN YA BENDE VERİRMYM YAA ÇOK İSTYORUM ÇOOOK TEBRİK EDİYORUM SENİİİ ÖPÜYORUM KUCAKLIYORUM Bİ KUTU DOLUSU
SANA KEPEKLİ BÜSKÜVİ
GÖNDERİYORUM SEVGİLER.
o nasıl bır dıyet tatlım
bgnde kekık kaynatyımmm da ole gdyım dr a cunku reglolmadım belkımmhamısımdır hehehe antıbıyotık ı gelmes sımdık gorumcem kekık kaynat ıc ı glr deı ıftardan sonra yapımda ıcyım :))öle ınsl..sgl cnm cokk sukur az az gdyr ama kalıcı oluyor ınsl...
SAGOL CANIM ALDIM KEPEKLI BISKUVILERIMI BANA 2 AY GIDER ONLARR EVET NASIL BASARDIM ılk olarak sunu dıyımbu benım ılk dıyet ımmm hıc yapamam sanırıyordum bırde baktım k.k. var baktımdıyet bolumu var cektımbesmeleyı dr da versen ıyı olur dıyor du ama ben kendıme guvenemıyrodummm cok sukuroldu ama alıstım artık
-ılk zamnalr halılyle zorlandım sonra sabah yuruyuz gusel kalorısı dusuk kahvaltı boll su en az 2,5 lt sonra gunde en az 2 fıncan yesıl cayyımmm tatlı ve ekmekle aram ıyı dgl zaten o bakımdan cayı sekersız ıcımem de kolayoldu hamur ısınıde pek sevmem ama nasl kg aldım bılemyrm tek bıldıgımkadın dogum ılaclarının benı sısrdıgı cnm baktım verebılıyorum daha cok spor yaptım daha ck dıkkat ettm bırde ben cıps ı cok yerdım esım ıstemesdı yememı ben ıkna eder aldırırı yerdım hehe sonraddm esımede sakın amma dıyee krız geldıgınde sakınn dedımmoda sagol sun almadı zaten ısıne geldiii sonra cumarı tartı eksı dedıkce motıve oldum tabıı zamanlar dılek sorgu memuruyduu gunluk menu yazıyorduk kısmasını ıstyrduk motıve olalım dıye ole devam ettım cok sukur artık ne yedıgımı nsl oldugunu bılıyorm oglen cok yedıysem aksam hafıfı taklyrmm bol su ve yesıl cayımı asla eksık hıssetmyrmm tabııs sporuda dısarı cakamadysam nette leslıe yapıyorum kosuyorum dusa cok skr ı glyr ve mutlu oluyormm verdıkce senınle kg lerımız aynııı sende dkktedersen 4 ay sonra 70 lerdesın cnmmmmm hefeımızde aynıııı cunkuuu
merhaba arkadaşlar ben bir süredir bu konuyu takip ediyorum ve size katılmaya karar verdim şu anda 73 kiloyum hedef kilom 53 biraz zor ama önce bir 10 kilo versem iyi olucak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?