70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar... herkeze süperrr bir hafta diiyorum.....

canım tekrar tebrik ederim... gönlünün istediği yer olur inşallah.. tez zamanda bitirirsin okunu... beyzadenen için iyi olmuş.. onunda ihtiyacı vardı böyle morale...

yüzmeye başlamana çok sevindim canım... eşinin sana destek çıkmasıda çok güzel.. bazıları destek çıksada hiçbir çaba gösermiyorlar ama senin adına çok sevindim eşin çok senden daha çok düşünmüş gibi geldi bana... yalnız birşey diyeceğim bebişe dikkat edin havuzdan mikrop kapmasın allah korusun... çok fazla ilaçlıyorlarmış birde mikrop olmasın diye gözlerine falanda zarar verebilir aklınızda bulunsun... birşey daha söyleyeceğim bende adımsayar aldım yürüyüş yaparken belimde olunca bazen saymadığını farkettim... ayakkabıma taktığım zaman daha güzel sonuç veriyordu... belimde olunca kendi kendine sıfırlandı birkaçkez ama ayakta daha net çıktı daha çok adım attığımı görünce motivemde yükseldi...

saolsun düşünür beni.ben internette adım sayar beğenmiştim fiyatıda uygundu ama eşim onu beğenmemiş biraz pahalı olanı vardı.onu sipariş etmiş.bunu bende beğendim.adımşlarımı düzgün sayıyo.kontrol ettim.bide 7 günlük hafızası var.günde en az bin adım atmaya çalışıyorum.insanı motivede ediyo.benim eşimde biraz tombiş.o da yakında spora başlıcak.aramızda anlaştık.ben 76 kiloya düşünce sende başlıcaksın dedim.o da onayladı.ben 76 kiloya düştüm sayılır ve onunda artık kilo verme zamanı geldi:teytey: ben görüntü açısından değilde olayın sağlık boyutunuda düşünüyorum.yani ikimizinde zayıflaması lazım.ama eşim 70 kilonun altına düşmemi istemiyo.bizim bebiş havuza alışkın maşallah diyim.daha 4 aylıktı bodrumda havuza denize soktuk.biraz mikroba alışsın diye.çok sakınınca hastalıklar insanın üstüne üstüne geliyo.saol canım düşünüp söylediğin için.şimdi yürümeyede başladı bizimki.bi oraya bi oraya koşturup duruyo.ne çok konuştum di mi:kedi:

günaydın kızlarr sabah kardeşcegizimle kahvaltı yatım haşlanmış yumurta domates salatalık çay..bebeşi aradım yawrum çok gelişme yokmuş ama hava veriyolar ya rahatlamış hafif hafif ses çakıarmaya başlamış..ayy en çok hoşuma giden öbür 1.5 yaşındaki canavar babasının anasını aglatıyo galiba ohh canınma degsin canından bezdirsin inş. doktor daha dur bakalım hırıltısı hala çok kötü demiş yani en az bi 10-15 gün yatacak kusum bu arada cocukla babalarının hakkıdnan gelir diye düşünüyorum:))

inşallah düzelir bir an önce canım çok küçük yavrum daha allah yardım etsin,diğer çocukta canına okusun o adamın görmeden nefret ettim zaten klava: kötükedihüso babayım diye geçinirler bide lafa gelince allah onu bildiği gibi yapsın :1shok:

minna canım kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz hatta ben daha şiddet içerikli anteziler kuruyorum kafam da..babamda bebeişşi çok seviyo en sonunda dövecem o adamı diyoo herkes sinir olmuşş durumda ama iyileşecek bi de su rutubetli evden taşınmalarını saglayabilirsem sper olacak..neyse ben faturalara gidiyim yatırayım Allahtan bugun serin hava efil efil esiyo..öptüm kosbüyüklerrr

merhaba zeynepçim inşallah bir an önce iyileşirde rahatlar yavrucuk... babası çeksin bebişin yerine... ufaklıkta babasının hakkından gelsinde görsün bakalım.. Allah bırakırmı hiç onun yanına...

yediklerimide yazayım...

1 avuç kiraz yedim 07:45
sabah 1 dilim kepekli ekmek içine beyaz peynir ve pulbiber serptim 1 fincanda çay... 09:00
1 salatalık saat 13:00
öğlen 1 kase tavuksuyu çorba 1 kaşık yoğurtlu semizotu... ayran vardı onuda akşam üstü içeceğim

birazdan yeşilçay yapacağım... şimdilik bu kadar...

günaydın herkeze güzel bir hafta diliyorum uykusuzluk sorunu beni mahvediyor çok az uyuyorum başım ağrıyor herkeze kolay gelsin

uyku sorunu bendede var... annem zorla yatırıyor evde yatsamda uyuyamıyorum... işe gelince bastırıyor bu kez... ne yapsam işe yaramıyor... süt içiyorum, yoğurt yada cacık zaten eksik maz sofrada ama yok banamısın demiyo.. gerçi 2 büyük fincan çay içiyorum oda yapıyordur herhalde..içmeyincede başağrısı yapıyor...

kızLaaar.. x(

oof. son 2 gündür 1-1.5 kilo fazla çıkıyorm. o kadar spora , yedklerme dkkat etmeme rağmen.. karnmda bi şişlk var ve hasta olucam olmuyorm 3 gündür.. sizce sebebi nerdir anlamıyorum bi türlü ? gerçekten kilo almışmıymdır ?

bence almamışsındır canım... 1-2 günde çokda yesen hepsini yağa dönüşüp kilo yapmaz herhalde...ayaklarını üşüttüysen şişlik yapabilir yada fazla tuz tükettiysen vücut su tutuyor oda şişlik yapıyor öyle birşet olabilir... ben diyette tuzuda bıraktım.. salatalara ve yemeklere ekstra tuz katmıyorum... eskiden baya tuz atardım... alıştım daha iyi geliyor tadı artık...

herkese iyi haftalar
gelir gelmez işlere daldım geçmişi şöyleee bir okudum üstten işlere devam ediyorum
görüşürüz bu arada kilomu söylemiyorum bile bu adet geciktirici hap yüzünden şiştimde şiştim hapı bırakalı 3 gün oldu hala gelmedi şu an 3 kilo farkediyor kilomla çıldırcam valla uamrım şişliktir kilo değildir bütün oklovalar bana öküz gibi yedim desem az kalır ama bol bol hareket yaptım havuzda bacaklarımda fark etti gibi selülitlerimde azalma var aynada her gün inceledim kendimi neyse
beni bekleyen çooooook var görüşürüz

hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin dinlenmissindir kaydirigubbakcemile5 tatilin üstünede iş çekilmez ama ne yapacan mecbur işte kolay gelsin işini bitir görüşürüz sonra :lepi:

hoşgeldin canımmmm şişliktir o merak etme o tarz haplar hormonlarla oynadıklarından şişmişsindir.....

hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin dinlenmissindir kaydirigubbakcemile5 tatilin üstünede iş çekilmez ama ne yapacan mecbur işte kolay gelsin işini bitir görüşürüz sonra :lepi:
hoşbulduk canım valla tatilin adı şahane yaaa başım ağrıyor hala alışamadım buraya geldiğimden beri uyuyamıyorum sabaha kadar sağa sola dönmekten
hoşgeldin canımmmm şişliktir o merak etme o tarz haplar hormonlarla oynadıklarından şişmişsindir.....

hoşbulduuukkkk :)))))) umarım hapın şişliğidir valla bekliorum gelsin bir an önce gene diyete başlıcam lahana çorbası diyetine :))) tartıyı görünce mahvoldum valla ama kıyafetler aynı duruo bekliorum bakalım :)

Hoşgeldin canım... üzülme kilo değildir onlar şişkinliktir hareket yapınca dengelemişsindir yediklerini... kekik çayı iyi geliyor söktürüyor derler dene istersen kekiğin üzerine sıcak su koyup biraz demlenince içiyorsun.. şişkinliğinden sıkıntısından kurtulursun bari... tatil sonrası iş hiç çekilmiyor canım Allah yardımcın olsun...

ben geldim kıslar
iyi dilekleriniz için teşekkürler
sabaha kadar uyumadım kardeşim gelince hastaneye gittik
tahlil falan yaptılar bişey çıkmadı daha detaylı incelenmesi gerekiyomuş
bir iğne yaptılar anca kendime gelebildim
ne yaptıklarını sormadım ama bayılttı beni resmen

Slm bu hafta bir kilo daha verdim ve 70 oldum hatta 70ten biraz daha az ama tartı dijital olmadığı için tam bilemiyorum.
Her hafta veriyorum en az bir kilo işallah hep böyle gider:dance:
Bu hafta sporu daha da arttırdım
Herkese sabırlar diliyorum :)zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…