bu sene öss ye girmiştim hatırlarsanız
sonuçlar belli oldu
istediğim yere girebiliyorum
ama askımda girmişti sınava 50 puan fark atmış adam bana yaaa
ilk defa bu kadar fark oldu aramızda
ayrılık yaramış beyzademe
Merhaba kızlar.hafta sonu internete fazla giremedim aranızada katılamadım.biraz yoğunduk bu hafta.cumartesi günü havuza gittik.kilolar gitsin diye baya yüzdüm.bebişide suya soktuk baya eğlendik.yediklerime dikkat etmeye çalıştım sporumuda yaptım.eşimde adımsayar almış bana.artık onuda belime takıyorum bol bol yürüyorum.artık eskisi gibi canım bişey yemek istemiyo.ufacık bişey yesem bile vicdan azabı çekiyorum.kızlar kimse yok burda.bende kaçıyorum.öptüm sizi
yüzmeye başlamana çok sevindim canım... eşinin sana destek çıkmasıda çok güzel.. bazıları destek çıksada hiçbir çaba gösermiyorlar ama senin adına çok sevindim eşin çok senden daha çok düşünmüş gibi geldi bana... yalnız birşey diyeceğim bebişe dikkat edin havuzdan mikrop kapmasın allah korusun... çok fazla ilaçlıyorlarmış birde mikrop olmasın diye gözlerine falanda zarar verebilir aklınızda bulunsun... birşey daha söyleyeceğim bende adımsayar aldım yürüyüş yaparken belimde olunca bazen saymadığını farkettim... ayakkabıma taktığım zaman daha güzel sonuç veriyordu... belimde olunca kendi kendine sıfırlandı birkaçkez ama ayakta daha net çıktı daha çok adım attığımı görünce motivemde yükseldi...
canım çok yanıyo saat 4 oldu ağrıdan yatamıyorum
kırıcam bacağımı valla oda rahatlayacak bende
yalnızımda evdemafoldumben
günaydın kızlarr sabah kardeşcegizimle kahvaltı yatım haşlanmış yumurta domates salatalık çay..bebeşi aradım yawrum çok gelişme yokmuş ama hava veriyolar ya rahatlamış hafif hafif ses çakıarmaya başlamış..ayy en çok hoşuma giden öbür 1.5 yaşındaki canavar babasının anasını aglatıyo galiba ohh canınma degsin canından bezdirsin inş. doktor daha dur bakalım hırıltısı hala çok kötü demiş yani en az bi 10-15 gün yatacak kusum bu arada cocukla babalarının hakkıdnan gelir diye düşünüyorum:))
günaydın kızlarr sabah kardeşcegizimle kahvaltı yatım haşlanmış yumurta domates salatalık çay..bebeşi aradım yawrum çok gelişme yokmuş ama hava veriyolar ya rahatlamış hafif hafif ses çakıarmaya başlamış..ayy en çok hoşuma giden öbür 1.5 yaşındaki canavar babasının anasını aglatıyo galiba ohh canınma degsin canından bezdirsin inş. doktor daha dur bakalım hırıltısı hala çok kötü demiş yani en az bi 10-15 gün yatacak kusum bu arada cocukla babalarının hakkıdnan gelir diye düşünüyorum:))
günaydın herkeze güzel bir hafta diliyorum uykusuzluk sorunu beni mahvediyor çok az uyuyorum başım ağrıyor herkeze kolay gelsin
kızLaaar.. x(
oof. son 2 gündür 1-1.5 kilo fazla çıkıyorm. o kadar spora , yedklerme dkkat etmeme rağmen.. karnmda bi şişlk var ve hasta olucam olmuyorm 3 gündür.. sizce sebebi nerdir anlamıyorum bi türlü ? gerçekten kilo almışmıymdır ?
herkese iyi haftalar
gelir gelmez işlere daldım geçmişi şöyleee bir okudum üstten işlere devam ediyorum
görüşürüz bu arada kilomu söylemiyorum bile bu adet geciktirici hap yüzünden şiştimde şiştim hapı bırakalı 3 gün oldu hala gelmedi şu an 3 kilo farkediyor kilomla çıldırcam valla uamrım şişliktir kilo değildir bütün oklovalar bana öküz gibi yedim desem az kalır ama bol bol hareket yaptım havuzda bacaklarımda fark etti gibi selülitlerimde azalma var aynada her gün inceledim kendimi neyse
beni bekleyen çooooook var görüşürüz
herkese iyi haftalar
gelir gelmez işlere daldım geçmişi şöyleee bir okudum üstten işlere devam ediyorum
görüşürüz bu arada kilomu söylemiyorum bile bu adet geciktirici hap yüzünden şiştimde şiştim hapı bırakalı 3 gün oldu hala gelmedi şu an 3 kilo farkediyor kilomla çıldırcam valla uamrım şişliktir kilo değildir bütün oklovalar bana öküz gibi yedim desem az kalır ama bol bol hareket yaptım havuzda bacaklarımda fark etti gibi selülitlerimde azalma var aynada her gün inceledim kendimi neyse
hoşbulduk canım valla tatilin adı şahane yaaa başım ağrıyor hala alışamadım buraya geldiğimden beri uyuyamıyorum sabaha kadar sağa sola dönmektenhoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin dinlenmissindir kaydirigubbakcemile5 tatilin üstünede iş çekilmez ama ne yapacan mecbur işte kolay gelsin işini bitir görüşürüz sonra :lepi:
hoşgeldin canımmmm şişliktir o merak etme o tarz haplar hormonlarla oynadıklarından şişmişsindir.....
herkese iyi haftalar
Canim hatayin neresindensin??
Bende hatayliyim aslenCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?