70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar.... herkze güzel bir gün diliyorum a.s.a.s.a.s.
Bursada yağmurlu bir üne uyandık... pazar sabahı yağmıştı ama dün de kapalıydı... hava baya serinleri... işyerindeki klimayıda akşam kapatmayı unutunca sabah odamız buz gibiydi... çok üşüdük şallara sarıldık hemen... yarım saat içinde ısınır ama ayaklarım çok üşüdü çorap var allahtan kapalı ayakkabı giydim ama inşallah üşütmeyiz...

çok geçmiş olsun kankim...a.s.a.s. ihmal etme iyice araştırsınlar... iğne iyi olmuş dinlenmişsindir ama geçici sonuçta... çok öptüm canım... ŞenizŞenizŞeniz

saol canım hoşbulduk şişkişnliktir umarım bugün hastalandım görcem bitince ne olduğunu :) spora başlıcam karar verdim dün eve gittim yürüyüş yapıcam die ama başım çatlıodu hemen yattım kıpırdayamadım iş fazla geldi sanırım tatilden sonra hehehe :)))

geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur

günaydın herkese gelip hemen yazayım dedim kahvaltımı yapıcam şimdi sonra görüşürüz

günaydın kızlar gündüz uyukluyorum akşam cin gibiyim evde deli olacam gözlerim kıpkırmızı, regl olacam onun sıkıntısıda var, hamilelikten önceki sütyenlerim vardı giyemediğim içine sığmak ne mümkündü yarısını kapatmıyordu göğüslerin akşam denedim süper oldu :lepi:

ooo süper bişi eski şeylere sığmak yaaaaa bende bu sabah adet oldum ama şu geciktiriciden sonra mahvoldum müthiş bir ağrı yapıyor yaaa öldüm resmen bitsinde rejime başlıcam bir 3 kilo daha veririm inşallah :) bugün çok sessiz burası herkes nerdeeeeeee?

kızlar gelen maili paylaşmak istedim... nerde eski televizyonlar... şimdi böyle olmayacaktık...

süpersin canım... giyemeyeceğim içime ukte olan biryşeyimiz kalmayacak.. bende ayırdım bütün kaprilerimi her hafta deniyorum.. birine sığıyorum bir ay sonunda hepsine girerim herhalde...

geçmiş olsun valla bütün dengeyi bozuyor o haplar.. birde denizdende etkileniyor bünye.. ikisi birden kötü olmuştur... çabuk atlatırsın inşallah... kimseler yokmuş....

valla canım ya bozdu dengemi bir de işyerinde kıvrandım resmen şimdilik sorun yok allahtan bir an önce bitsin mahvetti beni

fıstıklar nasılsınız bakalım,biraz geçmişi okudum geldim,sanırım bundan sonra daha sık giricem topiğe,bursefam resimlerin harika canım ya,kendim kilo vermiş kadar çok sevindim senin bu yeni hallerine,
whitall canım sanada çok geçmiş olsun

magrenta tatlım tatil dönüşü tahmin edebiliyorum durumunu ama geçirdiğin güzel günleri düşün,ah bide ben çıkabilsem tatile ama nerde

minnacım eski kıyafetierin içine girmek insanı ne kadar mutlu ediyor değilmi,bende bugün 4-5 yıl önce aldığım siyah kaprimi giydim oldu valla,

loxandra,ayparçam,almira,kıymet,seda,melankoli........hepinizi özledim yaaa,umarım sizlerde iyisinizdir

bende diyetime devam ediyorum,,artık buralardayım,bu haftadan itibaren listeye girebilirim

herkese merhabalar
kirazcım saol canım iyi olmaya calışıyorum
benimde ağrım devam ediyo
perşembeye randevu aldım bakalım inş önemli bişey çıkmaz

Canim benim bizde seni özledik tez zamanda aramizda ol geri diycem ama ben iki hafta sonra izine yani türkiyeye geliyorum :):sm_cool:

yürüyüş yapmam gerekiyo ama canım hiç yapmak istemiyo.bu aralar diyette pek iyi gitmiyo.acil toplamam gerek kendimi

hoşgeldin canım görmedim seni
geç oldu dışarı çıkamıyosan evde spor yaparsın
vee kendini bırakma diyette bazen oluyo böyle yavaşlamalar kısa sürede toparlanırsın

ben geldim herkez gitmis kiraz hosgeldin canım aramıza tekrar.kankim nasıl oldun merak ettim seni bir an önce tetkiklerini hepsini yaptır ihmal etme çözüme kavustur

hoşgeldin canım sen neden çıkamıyorsun tatile? merak ettim şimdi tatilden sonra işte çekilmiyor valla hiç gelesim yok işe hala bir de adet oldum hiiiiiiç gelesim gelmedi

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar haftayı ortaladık bir an önce geçsin çok sıkıldım ben valla (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…