ben geldim kıslar
iyi dilekleriniz için teşekkürler
sabaha kadar uyumadım kardeşim gelince hastaneye gittik
tahlil falan yaptılar bişey çıkmadı daha detaylı incelenmesi gerekiyomuş
bir iğne yaptılar anca kendime gelebildim
ne yaptıklarını sormadım ama bayılttı beni resmen
saol canım hoşbulduk şişkişnliktir umarım bugün hastalandım görcem bitince ne olduğunu :) spora başlıcam karar verdim dün eve gittim yürüyüş yapıcam die ama başım çatlıodu hemen yattım kıpırdayamadım iş fazla geldi sanırım tatilden sonra hehehe :)))Hoşgeldin canım... üzülme kilo değildir onlar şişkinliktir hareket yapınca dengelemişsindir yediklerini... kekik çayı iyi geliyor söktürüyor derler dene istersen kekiğin üzerine sıcak su koyup biraz demlenince içiyorsun.. şişkinliğinden sıkıntısından kurtulursun bari... tatil sonrası iş hiç çekilmiyor canım Allah yardımcın olsun...
ben geldim kıslar
iyi dilekleriniz için teşekkürler
sabaha kadar uyumadım kardeşim gelince hastaneye gittik
tahlil falan yaptılar bişey çıkmadı daha detaylı incelenmesi gerekiyomuş
bir iğne yaptılar anca kendime gelebildim
ne yaptıklarını sormadım ama bayılttı beni resmen
Canimcim Bende kirikhanliyim.. Ama dogma büyüme almanyadayim...hemserim benim babam iskenderunlu annem kırıkhanlı antakyada da cok akrabamız var sen neresindensin:teselli:
günaydın kızlar gündüz uyukluyorum akşam cin gibiyim evde deli olacam gözlerim kıpkırmızı, regl olacam onun sıkıntısıda var, hamilelikten önceki sütyenlerim vardı giyemediğim içine sığmak ne mümkündü yarısını kapatmıyordu göğüslerin akşam denedim süper oldu :lepi:
günaydın kızlar gündüz uyukluyorum akşam cin gibiyim evde deli olacam gözlerim kıpkırmızı, regl olacam onun sıkıntısıda var, hamilelikten önceki sütyenlerim vardı giyemediğim içine sığmak ne mümkündü yarısını kapatmıyordu göğüslerin akşam denedim süper oldu :lepi:
ooo süper bişi eski şeylere sığmak yaaaaa bende bu sabah adet oldum ama şu geciktiriciden sonra mahvoldum müthiş bir ağrı yapıyor yaaa öldüm resmen bitsinde rejime başlıcam bir 3 kilo daha veririm inşallah :) bugün çok sessiz burası herkes nerdeeeeeee?
süpersin canım... giyemeyeceğim içime ukte olan biryşeyimiz kalmayacak.. bende ayırdım bütün kaprilerimi her hafta deniyorum.. birine sığıyorum bir ay sonunda hepsine girerim herhalde...
girersin canım biraz daha sık dişini bu kadar verdikten sonra gerisinide getireceğiz inşallah kaydirigubbakcemile3
süpersin canım... giyemeyeceğim içime ukte olan biryşeyimiz kalmayacak.. bende ayırdım bütün kaprilerimi her hafta deniyorum.. birine sığıyorum bir ay sonunda hepsine girerim herhalde...
girersin canım biraz daha sık dişini bu kadar verdikten sonra gerisinide getireceğiz inşallah kaydirigubbakcemile3
ben 10 sene önce giydiğim pantolonlarımın içine giriyorum daha ne isteyeyeyim.. ama 60 düşeceğim süper olacak.. tam çıtır olacağım... yaşım bile daha küçük gösteriyor artık... herşey topiğimiz ve sizlerin motiveleri sayesinde...
valla canım ya bozdu dengemi bir de işyerinde kıvrandım resmen şimdilik sorun yok allahtan bir an önce bitsin mahvetti benisüpersin canım... giyemeyeceğim içime ukte olan biryşeyimiz kalmayacak.. bende ayırdım bütün kaprilerimi her hafta deniyorum.. birine sığıyorum bir ay sonunda hepsine girerim herhalde...
geçmiş olsun valla bütün dengeyi bozuyor o haplar.. birde denizdende etkileniyor bünye.. ikisi birden kötü olmuştur... çabuk atlatırsın inşallah... kimseler yokmuş....
ben 10 sene önce giydiğim pantolonlarımın içine giriyorum daha ne isteyeyeyim.. ama 60 düşeceğim süper olacak.. tam çıtır olacağım... yaşım bile daha küçük gösteriyor artık... herşey topiğimiz ve sizlerin motiveleri sayesinde...
10 senemi ablam sen hiç atmazmısın olmayanları ya maşallah bende saklarım bazılarını ama 10 yıl değil yaa tutumlusun maşallah
herkese merhabalar
kirazcım saol canım iyi olmaya calışıyorum
benimde ağrım devam ediyo
perşembeye randevu aldım bakalım inş önemli bişey çıkmaz
Canim benim bizde seni özledik tez zamanda aramizda ol geri diycem ama ben iki hafta sonra izine yani türkiyeye geliyorum :):sm_cool:fıstıklar nasılsınız bakalım,biraz geçmişi okudum geldim,sanırım bundan sonra daha sık giricem topiğe,bursefam resimlerin harika canım ya,kendim kilo vermiş kadar çok sevindim senin bu yeni hallerine,
whitall canım sanada çok geçmiş olsun
magrenta tatlım tatil dönüşü tahmin edebiliyorum durumunu ama geçirdiğin güzel günleri düşün,ah bide ben çıkabilsem tatile ama nerde
minnacım eski kıyafetierin içine girmek insanı ne kadar mutlu ediyor değilmi,bende bugün 4-5 yıl önce aldığım siyah kaprimi giydim oldu valla,
loxandra,ayparçam,almira,kıymet,seda,melankoli........hepinizi özledim yaaa,umarım sizlerde iyisinizdir
bende diyetime devam ediyorum,,artık buralardayım,bu haftadan itibaren listeye girebilirim
akşam oldu gene kimseler yok
fıstıklar nasılsınız bakalım,biraz geçmişi okudum geldim,sanırım bundan sonra daha sık giricem topiğe,bursefam resimlerin harika canım ya,kendim kilo vermiş kadar çok sevindim senin bu yeni hallerine,
whitall canım sanada çok geçmiş olsun
magrenta tatlım tatil dönüşü tahmin edebiliyorum durumunu ama geçirdiğin güzel günleri düşün,ah bide ben çıkabilsem tatile ama nerde
minnacım eski kıyafetierin içine girmek insanı ne kadar mutlu ediyor değilmi,bende bugün 4-5 yıl önce aldığım siyah kaprimi giydim oldu valla,
loxandra,ayparçam,almira,kıymet,seda,melankoli........hepinizi özledim yaaa,umarım sizlerde iyisinizdir
bende diyetime devam ediyorum,,artık buralardayım,bu haftadan itibaren listeye girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?