70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoğun bir cumartesiydi yine temizlik carsı alısveris gezme sıcak zaten had safada nemden öleceğiz ama allah sağlık versin bunlar tatlı yorgunluklar,zeynebin bahsettiği çocuğa cok üzüldüm yazık ya nasıl bir baba nasıl insanlık kusura bakmayın ama kadında da is yokmus kocası yokken götürecekti zaten yatacağı belli hastanede arıyacaktı acil getirdik fenalastı yatırdılar gel diye metazori yapacaktı böyle adama neyseki sonunda yatırmıslr ins bir an önce iyi olur yavrum benim

bu gece hareket cok ne güzel bursefa bu sene hep düğünde masallah darısı sana olur insallah

hoşgeldinn kilodaşım kaydirigubbakcemile3 (kilodaşım sayemdee tdk ya gircek bi kelimee kaydirigubbakcemile3 )

bakalım bu haftaa kim daha çokk kilooo verceekk kaydirigubbakcemile3 bu hafta yarışalım mııı :jeyyar:

ya kızlar hani bu mağazalarda sokaklarda digital boy ve kilo tartan aletler varyaa onlarda ben 1 kilo daha az çıkıyorum :sm_confused: sizde de oluyor muu böyle:uhm:

ya kızlar hani bu mağazalarda sokaklarda digital boy ve kilo tartan aletler varyaa onlarda ben 1 kilo daha az çıkıyorum :sm_confused: sizde de oluyor muu böyle:uhm:

en doğrusu o tartı zaten kemiğe kadar ölçüyor çünkü,bu hafta yarısalım ok kilodasım tuttum bunu kaydirigubbakcemile3 :lepi: iyi geceler ben kacar artık gözler bitti tükendi

kapanışı yaptığım gibi açılışıda yapam bari
sabah 2 haş. yumurta ve cay
birazdan dısarı cıkıp birrr güzel gezecegim
bu arada herkese iyi pazarlar

herkese günaydınnn bu sabah yine 200 gr vermişim 75.5 yaa ben diyet yapmıyorum yediklerimi yazsam nası kilo veriyosun dersiniz acaba sudan mı gidiyo? bu sabah 2 dilim ekmek yedim tereyağ da sürdüm biraz üzerine, peynir zeytin bal :) ama düzenli sporumu yapıyorum aksatmadan 45 dakka bisiklet artı ev işleri

bilmiyorum canım ya henüz haber yok bende sık sık arayamıyorum evden kendşi kont yok aşagı adama soracam da daha kalkmadılar herhde ben sizi haberddar ederim

tamam canım güzel haberleri bekliyoruz
babasınada hiç sorma haberi yoktur kesin zorla hastaneye götüren adamdan takip etmesini beklemek yazık olur

selam kızlar ben aranıza çok sık katılamıyorum bu aralar günlerim çok yoğun geçiyo düğünümüz vardı gelin ankaradan geldi akraba olarak en yakın annemlerle benim evim vardı gelen misafirlerin hepsini biz ağırladık düğün güzel oldu ama bizide çok yordu kilobildirmeye bile fırsatım olmadı kısmetse bu gece bende ankaraya gidicem dönüşüm bu ayın sonu fırsat buldukça oradan yazarım hepinizi öptüm bu gün kızımın doğum günü 2yaşını doldurdu şimdi kendi aramızda ufak çaplı bir kutlama yapıcaz hadi görüşürüz :içelim:zemuszemus

amanda aman ankarayamı gelirmiş
canım cook sevindim görüşmesekte burada oldugunu bilmek güzel
eee nede olsa coğunuz bursadasınız

Bende geldim..!!.Kızlar çok mutlu oldum.gittiğim tatılde 3 kilo vermişim.!! ee sureklı hareket..Ama samsnda tekrar almak istemiyorum..

akşam bilgisayarı zorla aldım annemden ama tam bir iki mesaj yazmaya başlarken iyi geceler diyemeden kaptırdım yine... bugünde evde temizlik ev işi derken yine geçti zaman dinlenemeden... iyi akşamalr kızlar... gelen olursa görüşürüz....

hadi hayırlsı olsunn :lepi: bu sene sizde düğün senesi galibaa delikafadulden

bu gece hareket cok ne güzel bursefa bu sene hep düğünde masallah darısı sana olur insallah

sağol valla öyle odlu.... bu kuzen düğünleri bursa ve izmir sıra anlkarada...( kına izmir ,düğün ankara), cuma akşamıda çok sevdiğim bir kardeşimin kınası var... düğün yine çakıştığı için onun düğününde yanında olamayacağım...

kızının doğum günü kutlu olsun canım.. nişe yaşlara... çok üpüldünüz canım...

amanda aman ankarayamı gelirmiş
canım cook sevindim görüşmesekte burada oldugunu bilmek güzel
eee nede olsa coğunuz bursadasınız

bende geliyorum ankaraya.... cumartesi ankarada olacağım inşallah..... bursalılar olarak topiği ele geçirmek üzereyiz oda ayrı dava.... heheheh

hadi yaa geliyomusun gerçekten
ank olursam görüşelim kankam düğünden hemen kaçma
yada yerini söle ben geleyim

bu sene öss ye girmiştim hatırlarsanız
sonuçlar belli oldu
istediğim yere girebiliyorum
ama askımda girmişti sınava 50 puan fark atmış adam bana yaaa
ilk defa bu kadar fark oldu aramızda
ayrılık yaramış beyzademe

Merhaba kızlar.hafta sonu internete fazla giremedim aranızada katılamadım.biraz yoğunduk bu hafta.cumartesi günü havuza gittik.kilolar gitsin diye baya yüzdüm.bebişide suya soktuk baya eğlendik.yediklerime dikkat etmeye çalıştım sporumuda yaptım.eşimde adımsayar almış bana.artık onuda belime takıyorum bol bol yürüyorum.artık eskisi gibi canım bişey yemek istemiyo.ufacık bişey yesem bile vicdan azabı çekiyorum.kızlar kimse yok burda.bende kaçıyorum.öptüm sizi

canım çok yanıyo saat 4 oldu ağrıdan yatamıyorum
kırıcam bacağımı valla oda rahatlayacak bende
yalnızımda evdemafoldumben

Canısı çook çoook geçmiş olsun minik oğluşuna onlar hiiiiç hadta olmasın onların hastalığı bizim ömrümüzden ömür götürüyor benimki de marmariste hasta olmuştu denize gittiğimiz gece sabaha karsı ateşler içinde uyanmıştı yavrucak ne yapacağımı şaşırdım aklım çıktı allahtan yanımda ateş düşürücü vardı bide köydeki amcalardan biri baktı o güneş çarpması dedi hemen yoğurt ve balı karıştırdı vucudunun her tarafına sürdük yarım saat sonra buz kesti o kadar dikkat ettim saat 15 ten sonra götürdüm denize ama olacağı varmış oldu işte sonra ertesi gün sağlık ocağına götürdüm biraz da üşütmüş paşam antibiyotikle geçirdik inşallah senin paşa şimdi biraz daha iyidir....

Kızlar aklınızda bulunsun denize gittiğiniz gece siz ya da yavrularınızın ateşi yükselirse güneş dıcağı imiş bu hemen yoğurt ve balı karıştırın vucudunuzun her yerine sürün inanın yarım saat geçmeden ne ateş kalıyor ne bi şey bunu yapan amca yat kaptanı yatta turistlere yazın hep yaparmış allahtan bizim şansımıza ohafta tur yoktu oradaydı düştü oğluşun ateşi aklınızın bir köşesine yazın yaşamınızın bir yerinde yardımı dokunur belki.....

Off ya sabahtan beri geçmişi yazdıklarını okuyorum deli oldum resmen bir anne ve baba bunu 5 aylık bir bebeğe nasıl yapar ya amam bunların hepsi bolluktan oluyor zaten biri 1.5 yaşındayken ikinciyi yapmaları hata daha o anne kuzusu kendini kurtaramamış ikimci neyine senin ben bile şu an 2 numara için karar vermedim önce oğluşumun kendini kurtardığından emin olmalıyım diye koşturup duruyorum daha onu bana ihtiyacı varken ben nasıl ikinci yaparım hem ona yazık hem doğacak olana allah akıl fikir versin bir arkadaş ne güzel yazmış ana baba olacakları teste tabii tutmalı diye aynen katılıyorum böylece ortalıkcahillikten heba olan yavrucaklarla dolmaz.... Gelişmelerden haberdar et bizi tatlım....

Oy oy oy minik prensesin yeni yaşı hayırlı olsun annesi dilerim sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür onu ve sizleri bekliyordur...

Hayırlı olsun canım arkadaşım senin adına sevindim....

canım çok yanıyo saat 4 oldu ağrıdan yatamıyorum
kırıcam bacağımı valla oda rahatlayacak bende
yalnızımda evdemafoldumben

Çoook çoook geçmiş oldun canım yaa keşke elimden gelen bir şey olsa belinden dolayı mı bacağın ağrıyor ihmal etme bir göster derim ben tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak olur mu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…