bu gece hareket cok ne güzel bursefa bu sene hep düğünde masallah darısı sana olur insallah
ya kızlar hani bu mağazalarda sokaklarda digital boy ve kilo tartan aletler varyaa onlarda ben 1 kilo daha az çıkıyorum :sm_confused: sizde de oluyor muu böyle:uhm:
bilmiyorum canım ya henüz haber yok bende sık sık arayamıyorum evden kendşi kont yok aşagı adama soracam da daha kalkmadılar herhde ben sizi haberddar ederimzeynepppp
bebiş nasıl oldu
bilmiyorum canım ya henüz haber yok bende sık sık arayamıyorum evden kendşi kont yok aşagı adama soracam da daha kalkmadılar herhde ben sizi haberddar ederim
Canim hatayin neresindensin??canım ben kayserili degilim aslen hataylıyım ancak babamın tayini dolayısıyla 5 yıldır kayserideyim ama gayserinin yirlileri gibi oldum valla cok seviyorum burayı:1hug:
hadi hayırlsı olsunn :lepi: bu sene sizde düğün senesi galibaa delikafadulden
bu gece hareket cok ne güzel bursefa bu sene hep düğünde masallah darısı sana olur insallah
selam kızlar ben aranıza çok sık katılamıyorum bu aralar günlerim çok yoğun geçiyo düğünümüz vardı gelin ankaradan geldi akraba olarak en yakın annemlerle benim evim vardı gelen misafirlerin hepsini biz ağırladık düğün güzel oldu ama bizide çok yordu kilobildirmeye bile fırsatım olmadı kısmetse bu gece bende ankaraya gidicem dönüşüm bu ayın sonu fırsat buldukça oradan yazarım hepinizi öptüm bu gün kızımın doğum günü 2yaşını doldurdu şimdi kendi aramızda ufak çaplı bir kutlama yapıcaz hadi görüşürüz :içelim:zemuszemus
amanda aman ankarayamı gelirmiş
canım cook sevindim görüşmesekte burada oldugunu bilmek güzel
eee nede olsa coğunuz bursadasınız
mrb zeynep.nasıl babaymıs o yaa,sinir oldum valla.annesını ıkna edıp ıkınız gotursenız keske.Allah tum bebıslerı korusun,benımoglum da hasta,sabaha kadar oksuruyor,antıbıyotık kullanıyorz ama gecer ıns.:Saruboceq:
sorma canım yaa az önce annesiyle konuştum artık son son safyhaymış son anda götürmüşler yanii düşün 2 gündür yalvarıyorum götürün diye seruma baglamışlar hava vermişler yogun bakıma alma ihtimalimiz yüksek demişler duruma göre bakacaklarmış off valla yeiştirdim diye sevinirken canım yine sıkıldı bide p.tesiye kadar bekliceklerdi ya..terbiyesiz adam bide kadına diyomuş ki senin yüüznden oldu sen ihmal ettin ulan arabayla giderlerken bile arabanın 4 camını acıyodu kimsein kapamasına izin vermiyodu serefisz..çok sinirliyim çokk!!
selam kızlar ben aranıza çok sık katılamıyorum bu aralar günlerim çok yoğun geçiyo düğünümüz vardı gelin ankaradan geldi akraba olarak en yakın annemlerle benim evim vardı gelen misafirlerin hepsini biz ağırladık düğün güzel oldu ama bizide çok yordu kilobildirmeye bile fırsatım olmadı kısmetse bu gece bende ankaraya gidicem dönüşüm bu ayın sonu fırsat buldukça oradan yazarım hepinizi öptüm bu gün kızımın doğum günü 2yaşını doldurdu şimdi kendi aramızda ufak çaplı bir kutlama yapıcaz hadi görüşürüz :içelim:zemuszemus
bu sene öss ye girmiştim hatırlarsanız
sonuçlar belli oldu
istediğim yere girebiliyorum
ama askımda girmişti sınava 50 puan fark atmış adam bana yaaa
ilk defa bu kadar fark oldu aramızda
ayrılık yaramış beyzademe
canım çok yanıyo saat 4 oldu ağrıdan yatamıyorum
kırıcam bacağımı valla oda rahatlayacak bende
yalnızımda evdemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?