tşkkürler cnmm opuyorumnanaktanKilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum... benden küçük bir hediye motive amaçlı... gevşemek kaçamak yapmak yok aynen devam...
emeğine sağlıkk sedacım alkisalkisalkisİŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
off yaa insanlara evlilik için test kan testi yapmadan önce zeka testi yapmaları gerekiyor :çok üzgünüm: sonra çocuk yapma ehliyeti vermeleri gerekiyor :çok üzgünüm: bu nasıll bişee yaa inanamıyorumm inanmak is-te-mi-yo-rum senağlamamrb kızlar kilo bilfdirimi yapmyı unuttum ben yaa ama zaten bişey degişmedi 100 gr vermişim 70,900..
bugun evdeyim alt kattaki bebişin gerizekalı bbası izin verirse doktora götürecez yavrumu snırım astı olmuş anlamıyo salaklar çocuk nefes alamıyo doktora da götürmüyo doktor napakki diye herhalde yatırırlar yawrumu kolunu bile kıpırdatamıyo o kahkaha atan bebecik çok üzülüyorum ya verse alacam himayeme ben bakıcam o kadar yanii..
sizede geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:mrb zeynep.nasıl babaymıs o yaa,sinir oldum valla.annesını ıkna edıp ıkınız gotursenız keske.Allah tum bebıslerı korusun,benımoglum da hasta,sabaha kadar oksuruyor,antıbıyotık kullanıyorz ama gecer ıns.:Saruboceq:
çocuk zatürre olmadan götürseler barii yaa senağlama bu ne vicdansızlıktır senağlamainş. canım ya ama bence yatıracaklar hastaneye
naptınn kuzum senn yaabugunku buyuk kacamagım tabi dun 72.5 kiloyu tartıda gordukten sora yedigim koca cikolatalar haric 3 dolu kase tereyaglı patates puresini mideye indirmem hadi dovun beni cokacimcoooksisko olucem bu gidisleklava: klava: klava:neyse aksam 1 saat yurucem baslıyorum bugun babam sagolsun dun cikolataları burnuma soktu zaten neyse hedefim bu pzt degil dier pzt 70 olmak
ayy sonunda götürdüler bebişimi oh nihayett haber bekliyorum şimdi inş. iyi olacak en azından emin bi yere gönnderdim
sonundaa yaa walla stres olmuştuum :çok üzgünüm:
ayy sonunda götürdüler bebişimi oh nihayett haber bekliyorum şimdi inş. iyi olacak en azından emin bi yere gönnderdim
ayyy kızlarr
bebişim zatürre olmuş ya yatırmışlarr hemen annesi yanında şimdi bende gidip kalıcamm mecbur memeden de kesilecek şimdi off yawrum benimm pis adam hep onun yüzünden
hadi yaa aklıma gelen olduu yanii senağlamaayyy kızlarr
bebişim zatürre olmuş ya yatırmışlarr hemen annesi yanında şimdi bende gidip kalıcamm mecbur memeden de kesilecek şimdi off yawrum benimm pis adam hep onun yüzünden
cnm bende kayserilinin yirlisi değilim ama doğma büyüme kayseriliyimmcanım ben kayserili degilim aslen hataylıyım ancak babamın tayini dolayısıyla 5 yıldır kayserideyim ama gayserinin yirlileri gibi oldum valla cok seviyorum burayı:1hug:
bu ne şimdi ya
allah bildiği gibi yapsın böyle insanları bide babayım diye orda burda fors atar böyleleri
yazın ortasında tebrik etmek lazım küçücük bebeği zatüre ettikleri için
sonuçta ciğerleri üsütmenin son asaması kimbilir ne zamandır cekiyo yavrum
bende onu diyorum zaten merancım bir günde olacak şey değil kimbilir ne zamandır cekiyo yavrucak
sorma canım yaa az önce annesiyle konuştum artık son son safyhaymış son anda götürmüşler yanii düşün 2 gündür yalvarıyorum götürün diye seruma baglamışlar hava vermişler yogun bakıma alma ihtimalimiz yüksek demişler duruma göre bakacaklarmış off valla yeiştirdim diye sevinirken canım yine sıkıldı bide p.tesiye kadar bekliceklerdi ya..terbiyesiz adam bide kadına diyomuş ki senin yüüznden oldu sen ihmal ettin ulan arabayla giderlerken bile arabanın 4 camını acıyodu kimsein kapamasına izin vermiyodu serefisz..çok sinirliyim çokk!!bu ne şimdi ya
allah bildiği gibi yapsın böyle insanları bide babayım diye orda burda fors atar böyleleri
yazın ortasında tebrik etmek lazım küçücük bebeği zatüre ettikleri için
sonuçta ciğerleri üsütmenin son asaması kimbilir ne zamandır cekiyo yavrum
yok ya 5 aylık 3 kilo dogmuş işte ilk aldıgı kilolar öyle duruyo daha yokk..o kadarda tatlı o kadar güzelki herkese kakha atan bişey ya kendi kardeşim olsa bu kadr sever bu kadar canım acırdı ancak çocugum olsa ölürdüm artık kahırdan bu hale nası getirdiler büyük ihtimalle bu ocuk 1 ay yada daha fazladır böyle hırıl hırıldı içi hep söylüyoduk ama neye söylüyonevet canım yaa :çok üzgünüm: 6 kg demişti demi zeynep :çok üzgünüm: 2 yada 3 aylık falan herhalde bebek
yok ya 5 aylık 3 kilo dogmuş işte ilk aldıgı kilolar öyle duruyo daha yokk..o kadarda tatlı o kadar güzelki herkese kakha atan bişey ya kendi kardeşim olsa bu kadr sever bu kadar canım acırdı ancak çocugum olsa ölürdüm artık kahırdan bu hale nası getirdiler büyük ihtimalle bu ocuk 1 ay yada daha fazladır böyle hırıl hırıldı içi hep söylüyoduk ama neye söylüyon
mrb zeynep.nasıl babaymıs o yaa,sinir oldum valla.annesını ıkna edıp ıkınız gotursenız keske.Allah tum bebıslerı korusun,benımoglum da hasta,sabaha kadar oksuruyor,antıbıyotık kullanıyorz ama gecer ıns.:Saruboceq:
mrb kızlar kilo bilfdirimi yapmyı unuttum ben yaa ama zaten bişey degişmedi 100 gr vermişim 70,900..
bugun evdeyim alt kattaki bebişin gerizekalı bbası izin verirse doktora götürecez yavrumu snırım astı olmuş anlamıyo salaklar çocuk nefes alamıyo doktora da götürmüyo doktor napakki diye herhalde yatırırlar yawrumu kolunu bile kıpırdatamıyo o kahkaha atan bebecik çok üzülüyorum ya verse alacam himayeme ben bakıcam o kadar yanii..
oooo topik hareketlii.... çok sevindim... geçmişi okuyup geliyorum...
hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan
senin tatile az kalmışş :lepi: nereye gideceksin belli mii
sağol canım ya az kaldı iple çekiyorum tatili..... haftaya tatilde olacağım... kuzenimin düğünü var cumartesi ankarada olacağım ondan sonrası Allah Kerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?