70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum... benden küçük bir hediye motive amaçlı... gevşemek kaçamak yapmak yok aynen devam...
tşkkürler cnmm opuyorumnanaktan
İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
emeğine sağlıkk sedacım alkisalkisalkis
off yaa insanlara evlilik için test kan testi yapmadan önce zeka testi yapmaları gerekiyor :çok üzgünüm: sonra çocuk yapma ehliyeti vermeleri gerekiyor :çok üzgünüm: bu nasıll bişee yaa inanamıyorumm inanmak is-te-mi-yo-rum senağlama

sizede geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:
inş. canım ya ama bence yatıracaklar hastaneye
çocuk zatürre olmadan götürseler barii yaa senağlama bu ne vicdansızlıktır senağlama

naptınn kuzum senn yaa klava: bak ne kadar güzel veriorsun yapmaa canım bi kere başladımı kaçamaklar arkası gelioo :çok üzgünüm:
bu arada bende kayseriliyim 12 gün sonra gelcem kayseriye...20 gün kadar kalcam...şimdiden kesinlikle diyetimi bozmucam die motive ediyorum kendimi ama annemin ısrarları artııı yemeyince çok üzülürr onunla nasıl baş edicem bilmioruumm yaa :çok üzgünüm:

ayy sonunda götürdüler bebişimi oh nihayett haber bekliyorum şimdi inş. iyi olacak en azından emin bi yere gönnderdim

ayyy kızlarr
bebişim zatürre olmuş ya yatırmışlarr hemen annesi yanında şimdi bende gidip kalıcamm mecbur memeden de kesilecek şimdi off yawrum benimm pis adam hep onun yüzünden

[QUOTE=zeynp_;7927130]ayyy kızlarr
bebişim zatürre olmuş ya yatırmışlarr hemen annesi yanında şimdi bende gidip kalıcamm mecbur memeden de kesilecek şimdi off yawrum benimm pis adam hep onun yüzünden[/QUOTE]

abuuu ya ben simdi gordum mesajını offfffffff tam sevinmistim

ayyy kızlarr
bebişim zatürre olmuş ya yatırmışlarr hemen annesi yanında şimdi bende gidip kalıcamm mecbur memeden de kesilecek şimdi off yawrum benimm pis adam hep onun yüzünden

bu ne şimdi ya
allah bildiği gibi yapsın böyle insanları bide babayım diye orda burda fors atar böyleleri
yazın ortasında tebrik etmek lazım küçücük bebeği zatüre ettikleri için
sonuçta ciğerleri üsütmenin son asaması kimbilir ne zamandır cekiyo yavrum

ayyy kızlarr
hadi yaa aklıma gelen olduu yanii senağlama
ah yavrum bee zatürre olana kadar beklettiler yaa artık diyecek bişeyy bulamıyorum senağlama Allahım iyileşsin bir an önce yavrucak :Saruboceq:
canım ben kayserili degilim aslen hataylıyım ancak babamın tayini dolayısıyla 5 yıldır kayserideyim ama gayserinin yirlileri gibi oldum valla cok seviyorum burayı:1hug:
cnm bende kayserilinin yirlisi değilim ama doğma büyüme kayseriliyimm az kaldı gün sayıyorum hasret gidercem çok özledim çokk

hayatım bu üşütmeye bağlı bişey değil ki yaz yada kış farketmez...akciğerdeki hava gözenekleri önce mikrop kapıyor daha sonra tedavi olmayınca (!!!) akciğer iltihaplanıp zatürre oluyor maleseff senağlama

sorma canım yaa az önce annesiyle konuştum artık son son safyhaymış son anda götürmüşler yanii düşün 2 gündür yalvarıyorum götürün diye seruma baglamışlar hava vermişler yogun bakıma alma ihtimalimiz yüksek demişler duruma göre bakacaklarmış off valla yeiştirdim diye sevinirken canım yine sıkıldı bide p.tesiye kadar bekliceklerdi ya..terbiyesiz adam bide kadına diyomuş ki senin yüüznden oldu sen ihmal ettin ulan arabayla giderlerken bile arabanın 4 camını acıyodu kimsein kapamasına izin vermiyodu serefisz..çok sinirliyim çokk!!

evet canım yaa :çok üzgünüm: 6 kg demişti demi zeynep :çok üzgünüm: 2 yada 3 aylık falan herhalde bebek
yok ya 5 aylık 3 kilo dogmuş işte ilk aldıgı kilolar öyle duruyo daha yokk..o kadarda tatlı o kadar güzelki herkese kakha atan bişey ya kendi kardeşim olsa bu kadr sever bu kadar canım acırdı ancak çocugum olsa ölürdüm artık kahırdan bu hale nası getirdiler büyük ihtimalle bu ocuk 1 ay yada daha fazladır böyle hırıl hırıldı içi hep söylüyoduk ama neye söylüyon

off yaa çocuğuu olmayan insanlar idaha da çokk kahroluyor böyle insanlar evlat sahibi oluncaa senağlama

benim oğlumda bronşiolit olmuştuu :çok üzgünüm: ablasından mikrop kaldı o kadar korumamıza rağmen tabi kızım büyük olduğu için 2 gün öksürükle atlattı ama bebeğin daha savunma mekanizması oturmadığı için ona yapıştı...3 aylıkken ben farkettim hırıltıyı kiii eşim bile duymadıı düşüünn...o kadar azdıkii...doktora götürdük çok az dedi şimdilik bişeye gerek yok dedi ama çocuğun 2 saat içinde iyice hırıltısı artmıştı...neyse o gece hastanede kaldık sonra buhar ve bronşlarını açmak için ilaçlar kullandık ve okuyup araştırdığım bi arkadaşımında tavsiye ettiği şeyleri kullandık şu anda iyileştik çokk şükür...zor bi hastalık en tehlikeli kısmı zatürre asla basite alıncak birşey değill...nefes almada zorluk yaşamak kolay mı yaa :çok üzgünüm: babası taksın kafasına bi poşet nefes almaya çalışsın bakalım nasıl bişeymiş 2 saat dayanamaz ...ya o bebek napsınn 1 aydan fazla böyle diorsunn senağlama yine iyi dayanmış yavrum yaa senağlama

geçmiş olsun canım... Allah acil şifalar versin...

baştan bende çok şaşırdım ama zorlada olsa gönderebilmişsin canım... emin ellerde olduğu için üzülme artık... çok küçükmüş daha ama serumlarla toparlar hemen... adam da nasıl babymış anlamadım.. kadınında çilesi yandı o adamla...

hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan
senin tatile az kalmışş :lepi: nereye gideceksin belli mii

sağol canım ya az kaldı iple çekiyorum tatili..... haftaya tatilde olacağım... kuzenimin düğünü var cumartesi ankarada olacağım ondan sonrası Allah Kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…