valla canım ya bozdu dengemi bir de işyerinde kıvrandım resmen şimdilik sorun yok allahtan bir an önce bitsin mahvetti beni
10 senemi ablam sen hiç atmazmısın olmayanları ya maşallah bende saklarım bazılarını ama 10 yıl değil yaa tutumlusun maşallah
benim yorumdan almışsın ama isimler karışmış canım.. bizim ev müstakil canım yer olduğu için çok beyendiğim kıyafetimi saklarım... bir gün zayıflarda içine girebilirim diye... bir hayal gibi görünsede umuttu işte...çokda para verince kıyamadığım pantolonlar var... birde ablamın giydiği zamanında 7-8 sene önce bana olmayan kapriler vardı onlarada girebiliyorum... mucize gibi...
fıstıklar nasılsınız bakalım,biraz geçmişi okudum geldim,sanırım bundan sonra daha sık giricem topiğe,bursefam resimlerin harika canım ya,kendim kilo vermiş kadar çok sevindim senin bu yeni hallerine,
whitall canım sanada çok geçmiş olsun
magrenta tatlım tatil dönüşü tahmin edebiliyorum durumunu ama geçirdiğin güzel günleri düşün,ah bide ben çıkabilsem tatile ama nerde
minnacım eski kıyafetierin içine girmek insanı ne kadar mutlu ediyor değilmi,bende bugün 4-5 yıl önce aldığım siyah kaprimi giydim oldu valla,
loxandra,ayparçam,almira,kıymet,seda,melankoli........hepinizi özledim yaaa,umarım sizlerde iyisinizdir
bende diyetime devam ediyorum,,artık buralardayım,bu haftadan itibaren listeye girebilirim
yorumlarını okudum canım çok teşekkürler... bende arkadaşlarımı hergün kilo verdiklerini görünce seviniyorum... topikte sen ben sorunu yok, o verdi bu verdi sorunuda yok en güzel yanıda bu topiğimizin... sizlerin desteği olmasaydı ben çoktan bırakırdım diyeti... 2-3 kez deneyip bıraktığımda olmuştu... bir haftadan fazla diyet yapabildiğimi hatırlamıyorum... evdeyken yapamazken çalışırken hergün evden sebze meyva doldurum taşıdım aylarca.. ben bile hayret ediyorum kendime... bu arada ben zayıfladım evde ablamada baskı kurarak onuda diyete aldım ve oda 11 kilo verdi.. onunda daha 7-8 kilosu var vermesi gereken.. sizlerden öğrendiklerimi ona anlatıyorum uyguluyorum.. işyerinde çok yorulduğu için akşamları bilgisayara bile bakmıyor fazla topiğe alamadım ama benim gözetimimde.... haftaya izinde olacağım ve umarım kilomu koruyabilirim... kirazcım inşallah sende izine çıkabilirsin canım...
saol canım ya.dün çıkmak zorunda kaldım internetten.yürüyüşümü tamamladım ama artık çok zor gelmeye başladı.evde koşu bandında yürüyorum 3 km.hergün yapmaya çalışıyorum ama bugünlerde biraz saldım kendimihoşgeldin canım görmedim seni
geç oldu dışarı çıkamıyosan evde spor yaparsın
vee kendini bırakma diyette bazen oluyo böyle yavaşlamalar kısa sürede toparlanırsın
hoşbulduk canım,buralardayım artık,daha çok paylaşımda bulunmaya çalışıcamben geldim herkez gitmis kiraz hosgeldin canım aramıza tekrar.kankim nasıl oldun merak ettim seni bir an önce tetkiklerini hepsini yaptır ihmal etme çözüme kavustur
canım bizim için yazın tatil hayal oluyo,inşaat sektörü malum,yazın çok yoğun oıluyoruz ve benden başka hesaplara bakan yok,2 gün gelmeyince bile herşey karışıyo,kışın biraz nefes alıyoruz ama soğukta da biyere çıkılmıyo maalesefhoşgeldin canım sen neden çıkamıyorsun tatile? merak ettim şimdi tatilden sonra işte çekilmiyor valla hiç gelesim yok işe hala bir de adet oldum hiiiiiiç gelesim gelmedi :
(((
Günaydın kızlar... sabah sabah mesajlarınızla motive olmuş durumdayım... resim yorumları süper oldu... kim tutar beni bugün!!!!!! cuma izine çıkıyorum onunda heyecanı var... son 2 günnnnn!!!!!!!
[
yorumlarını okudum canım çok teşekkürler... bende arkadaşlarımı hergün kilo verdiklerini görünce seviniyorum... topikte sen ben sorunu yok, o verdi bu verdi sorunuda yok en güzel yanıda bu topiğimizin... sizlerin desteği olmasaydı ben çoktan bırakırdım diyeti... 2-3 kez deneyip bıraktığımda olmuştu... bir haftadan fazla diyet yapabildiğimi hatırlamıyorum... evdeyken yapamazken çalışırken hergün evden sebze meyva doldurum taşıdım aylarca.. ben bile hayret ediyorum kendime... bu arada ben zayıfladım evde ablamada baskı kurarak onuda diyete aldım ve oda 11 kilo verdi.. onunda daha 7-8 kilosu var vermesi gereken.. sizlerden öğrendiklerimi ona anlatıyorum uyguluyorum.. işyerinde çok yorulduğu için akşamları bilgisayara bile bakmıyor fazla topiğe alamadım ama benim gözetimimde.... haftaya izinde olacağım ve umarım kilomu koruyabilirim... kirazcım inşallah sende izine çıkabilirsin canım...
herkese günaydın
bugün içim buruk sabah 7de uyandım yürüyüş yapayım dedim bacağımı zorlarım diye vazgeçtim
bu saate kadar da öyle oturdum çünkü
canımıniçi gitti bugün söz verdim ağlamayacağım
neyse kahvaltımı yapacagım birazdan
1 hş. yumurta domates salatalık peynir bir dilimde ekmek
herkese mutlu günlerrrr
hoşbulduk canım,buralardayım artık,daha çok paylaşımda bulunmaya çalışıcam
canım bizim için yazın tatil hayal oluyo,inşaat sektörü malum,yazın çok yoğun oıluyoruz ve benden başka hesaplara bakan yok,2 gün gelmeyince bile herşey karışıyo,kışın biraz nefes alıyoruz ama soğukta da biyere çıkılmıyo maalesef
ne güzel ya 2 iradeli kardeş,ablan adınada çok sevindim canım,valla sizin elinizden hiçbişey kurtulmaz,dahada fıstık olucanıza eminim,tatildede kilonu korursun sen bu kadar emek verdin,bol bol dinlenmene eğlenmene bak canım,tabi bizim yerimizede opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese günaydın
bugün içim buruk sabah 7de uyandım yürüyüş yapayım dedim bacağımı zorlarım diye vazgeçtim
bu saate kadar da öyle oturdum çünkü
canımıniçi gitti bugün söz verdim ağlamayacağım
neyse kahvaltımı yapacagım birazdan
1 hş. yumurta domates salatalık peynir bir dilimde ekmek
herkese mutlu günlerrrr
günaydın canımcımlarımm...
kirazcım hoşgelin aramıza yenden..
dün akşam bebişi görmeye gittik düzelme belirtileri başlamış az da olsa hırıltısı gitmiş yawrumun.kardeşimle birlikte gitmiştik hemen bebeşin yanına gitti ama ona hç bakmıyo kusum döndü bana kollarını bana uzatıyo agucuk gugucuk yapıyo aşkımm yaaa.5 aylık bebek bu kadar mı tanır birini nası sevindi varya gittim öptüm oynuyrum habie anlatıyo bana tabii ne söledigini anlamıyorummm ama "aa öylemi,,inanmıyorum..ciddi misin " falan diyorum daha da çoşuyo yawrukuşum..
sabah kalvaltımıda söliyim hemen önce elmesirkeli ballı suyum sonra peynir bi diilim ekmek ve domates yedim..öptüm hepiciginizi kızlarrrr
günaydın canımcımlarımm...
kirazcım hoşgelin aramıza yenden..
dün akşam bebişi görmeye gittik düzelme belirtileri başlamış az da olsa hırıltısı gitmiş yawrumun.kardeşimle birlikte gitmiştik hemen bebeşin yanına gitti ama ona hç bakmıyo kusum döndü bana kollarını bana uzatıyo agucuk gugucuk yapıyo aşkımm yaaa.5 aylık bebek bu kadar mı tanır birini nası sevindi varya gittim öptüm oynuyrum habie anlatıyo bana tabii ne söledigini anlamıyorummm ama "aa öylemi,,inanmıyorum..ciddi misin " falan diyorum daha da çoşuyo yawrukuşum..
sabah kalvaltımıda söliyim hemen önce elmesirkeli ballı suyum sonra peynir bi diilim ekmek ve domates yedim..öptüm hepiciginizi kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?