70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar... sabah sabah mesajlarınızla motive olmuş durumdayım... resim yorumları süper oldu... kim tutar beni bugün!!!!!! cuma izine çıkıyorum onunda heyecanı var... son 2 günnnnn!!!!!!!

hoşgeldin canım görmedim seni
geç oldu dışarı çıkamıyosan evde spor yaparsın
vee kendini bırakma diyette bazen oluyo böyle yavaşlamalar kısa sürede toparlanırsın
saol canım ya.dün çıkmak zorunda kaldım internetten.yürüyüşümü tamamladım ama artık çok zor gelmeye başladı.evde koşu bandında yürüyorum 3 km.hergün yapmaya çalışıyorum ama bugünlerde biraz saldım kendimi

ben geldim herkez gitmis kiraz hosgeldin canım aramıza tekrar.kankim nasıl oldun merak ettim seni bir an önce tetkiklerini hepsini yaptır ihmal etme çözüme kavustur
hoşbulduk canım,buralardayım artık,daha çok paylaşımda bulunmaya çalışıcam

hoşgeldin canım sen neden çıkamıyorsun tatile? merak ettim şimdi tatilden sonra işte çekilmiyor valla hiç gelesim yok işe hala bir de adet oldum hiiiiiiç gelesim gelmedi :
(((
canım bizim için yazın tatil hayal oluyo,inşaat sektörü malum,yazın çok yoğun oıluyoruz ve benden başka hesaplara bakan yok,2 gün gelmeyince bile herşey karışıyo,kışın biraz nefes alıyoruz ama soğukta da biyere çıkılmıyo maalesef

ne güzel ya 2 iradeli kardeş,ablan adınada çok sevindim canım,valla sizin elinizden hiçbişey kurtulmaz,dahada fıstık olucanıza eminim,tatildede kilonu korursun sen bu kadar emek verdin,bol bol dinlenmene eğlenmene bak canım,tabi bizim yerimizede opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada herkese günaydınlar

güzel bi gün olur inşallah hepimiz için.......eskiden olduğu gibi yediklerimi yazmaya başlayım

sabah kalkar kalkmaz akşamdan suyun içine koyduğum günkurusu 3 ad kayısımı ve suyunu içtim (tavsiye ederim kızlar kabızlık çiçin çok faydalı)

kahvaltı:2 ad üzerine peynir sürülmüş etimek
domates,salatalık,maydonoz
birazdanda yeşil çay yapıp içicem,

ara öğün öğleye kadar yapmıyorum,malum sabah o hakkımı kayısılarla kullandım
şimdilik bu kadar,sonra görüşürüz yine öptüm hepinizi

herkese günaydın
bugün içim buruk sabah 7de uyandım yürüyüş yapayım dedim bacağımı zorlarım diye vazgeçtim
bu saate kadar da öyle oturdum çünkü
canımıniçi gitti bugün söz verdim ağlamayacağım
neyse kahvaltımı yapacagım birazdan
1 hş. yumurta domates salatalık peynir bir dilimde ekmek
herkese mutlu günlerrrr

oyyy kuşum kıyamam ben sana :teselli:,ağlama tabi ya,hep gül sen ŞenizŞeniz

sağol canım.. annem yeter bu kadar verme artık kilonu koru demeye başladı beni hiç 60 kilolarda görmediği için.. kalçana elleme göğüslerin küçükdü zaten deyip duruyor ama ben dinlemiyorum.. kilo verdiğimiz için çok mutlu oldu... insanlıktan çıkmıştınız normale döndünüz diyor buna bile razıymış ama bize hiç birşey dememişti moralimizi bozmamak için... biraz hareket edin diyordu içinde fırtına kopuyormuş nasıl zayıflatacağız diye... ablam 8 sene önce yapmıştı bir diyet ben katılmadım o zaman ona 20 ilo vermişti baya korudu ama son 3 senede fazlasıyla alıp 80 leri geçmişti... şimdide kilolu ama boyu benden uzun olduğu için daha iyi..
tatildede bol bol gezeceğim inşallah.. yesemde yakarım inşallah...

Allah kavuştursun kankim... güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah... kendine dikkat et zorlama spora ara ver canım... nasıl oldun daha iyisindir inşallah...

Merhaba kizlar gecmisi okudum ve geri cikmam gerek misafirlige gidicegim icin sabah bir avuc kiraz yedim tek..
Biliyorumki gittigim evde cok israr edicekler..
Neyse kizlar bugün cok sevincliyim 67 yi gördüm bugün süper bir olay benim icinnnnnn
Ben bekarken bile bu kiloyu görmemistim galiba en son 15 sene önce bu kiloydaydim :))
20 Kiloyu tamamlamak üzereyim canlarrrrr
Hadi ben kactim mucuksss

kahvaltımı yaptım geldim
bursefam saol canım mesajını aldım
içim buruk sadece ama üzgün değilim
sonuçta kısa süreli
ama iyiki varsınız hepinizi çook seviyorum

günaydın canımcımlarımm...
kirazcım hoşgelin aramıza yenden..
dün akşam bebişi görmeye gittik düzelme belirtileri başlamış az da olsa hırıltısı gitmiş yawrumun.kardeşimle birlikte gitmiştik hemen bebeşin yanına gitti ama ona hç bakmıyo kusum döndü bana kollarını bana uzatıyo agucuk gugucuk yapıyo aşkımm yaaa.5 aylık bebek bu kadar mı tanır birini nası sevindi varya gittim öptüm oynuyrum habie anlatıyo bana tabii ne söledigini anlamıyorummm ama "aa öylemi,,inanmıyorum..ciddi misin " falan diyorum daha da çoşuyo yawrukuşum..
sabah kalvaltımıda söliyim hemen önce elmesirkeli ballı suyum sonra peynir bi diilim ekmek ve domates yedim..öptüm hepiciginizi kızlarrrr

zeynepcim hoşbulduk canım,bebiş adınada çok sevindim,seni çok seviyoki böyle davranmış, o küçücük yüreğiyle herşeyin farkındadır eminim umarım tez zamanda sağlığına kavuşur

bugün geç kaldım işlerim çoktu ancak hallettim türk kahvesi keyfi yapıyorum şimdi kahvaltımı geç yaptım 10,30 ancak bir parça pide ekmek peynir ve karpuz üstüne 1,5 litre su halen çok şişim sanki dünyaları yemişim akşamları yiyemiyorum zaten yersemde sadece çorba eğer yoksa yerine yoğurt yatmadan da bir parça meyve oda zorla gece uykusu yok bünye alıştı sanırım saat 3-4 gibi ancak uyuyorum sabah 7 de kalkıyorum delikafadulden

bebiş içn çok sevindim.. inşallah çabuk toparlar kendini... sende ikinci annesi olmuşsun canım... sevidiği hissediyorlar dertlerini anlatamasalarda anlıyordur seni... maşallah diyelimde nazarımız değmesin... bizde seni öptük canım...

bende yediklerimi yazayım...
ılık su ile başladım güne
1 dilim ekmek ve beyaz peynirle sandviç yaptım...
1 fincan çay...
arada sıcak su...
1 kase çorba içtim öğlendi
1 kaşıkt yoğurtlu makarna...
şimdide yeşil çay yapacağım...

selam kızlar bugün biraz sohbet olmuş bende nette dolanıorum ağrıdan iş yapamıom kafamı dağıtmaya çalışıodum bir girip bakalyım dedim cuma az kaldı ben hala kilo almış görünüyorum tartıda adetim bitsin lahana çorbası diyetine başlıcam gene bu sefer kaçamaksız yapıcam ki 3 kilodan fazla vereyim :)

yine kimseler yok topikte... herkez bakıp kaçıyor galiba... ben çıkıyorum... yarın sabah görüşmek üzere.. herkeze iyi akşamlar....

bende bu gün ara ara uğradım topiğe ama pek kimseler olmuyo,sanada iyi akşamlar çıtır bursefamopuyorumnanaktan

Slm :)
Biz de bugün arkadaşlarla çarşıya çıktık sabah geç kalmiyim diye aceleyle çıktım 3 saat çarşı gezdik ayaklarıma kara sular indi valla :)
Ama iyi oldu evde otur otur zaman geçmiyo
Eve gelince de yoğurtla kepekli ekmek yedim. Akşam da yoğurtla idare etcem
Herkese iyi akşamlarrrropuyorumnanaktan

herkese merhabalarr 75.200 bu hafta da 1 kilo verdim sayılır aslında herkes ne yediğini yazsa az çok fikir sahibi oluruz kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin bi parça da kek yedim öğle yemeğini yiyemedim 4 gibi bir muz bir de şeftali yedim az önce de 2 dilim kepek ekmeği peynir domates yedim baktım kilo milo veremiyom en iyisi diyet yapmak ama ben hiç doymuyorummmmm napcaaaaaaammm

bende dişçiye gittim bugün dolgum düşmüştü önce bugünde kalan diş parçalandı ağzımda
neyse cuma günü çekeceklermiş anlaşılan calsiyum eksikliği var kemiklerden sonra dişlerde ortaya çıktığına göre
öğlen yediklerim
3 kasık kıymalı patates 1 dilim ekmek ve ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…