hoşbulduk desenize baya uzun bir süre birlikteyiz havalar gerçekten çok sıcak evin içinde bile insan bi fena oluyo Allah dışarıdakilere kolaylık versin gerçektende
Eline sağlık canım, ben de bildirim yapmıştım ama, görmedin sanırım. Zaten artıda olduğum için önemli de değil, listemiz de iyice kısalmış bu arada. Kilo veren herkese tebriklerr.
Eline sağlık canım, haftaya düzeltiriz sorun değil.
Benim de senin gibi yolum hayli uzun. Sanırım birbirimizi görmekten bıkana kadar burdayız :90:
Şaka bir tarafa, en önemlisi yolun sonunda yüzümüzün gülmesi. Ben herkesin hayallerinin gerçek olmasını tüm kalbimle istiyorum :81:
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin :103:
Canım normalde Nora liste yapıyor bildiğin gibi ama bu hafta olmayınca alelacele son dakikada liste yapmaya karar verdik. Benim de pek deneyimim yok ama bir şeyler yapmaya çalıştım
Bu listeden sonra bir liste daha yayınladım, orada üye sayısı daha fazla ama yine de normal zamanlara oranla bu hafta listedeki üye sayısı az oldu çünkü ben sadece bana bildirim yapanları listeye alabildim canım. Biraz karışık bir bildirim dönemi geçirdik ama Nora döndüğünde her şey yoluna girecektir ya da en azından perşembeden listeyi kimin yapacağını belirlersek daha sorunsuz bir bildirim zamanı geçirebiliriz :)
Geçmiş olsun canım, Allah dermansız dert vermesin.dün akşam 5e doğru uzun bekleyişten sonra kızım gidip oturağa çişini yapıvermiş
hemen verdikleri kaba koyduğum gibi hastanenin yolunu tuttum,,verdim tahlile yarım saat sonra dr aldı sonuçları ve bakar bakmaz dediki''hiç bir şeyi yok maşallah turp gibi, değerleri çok güzel''
eminimki bu söz kadar rahatlatıcı bişey yoktur anneler için
ama için rahat etmezse yarın çocuk dr'una yinede göster dedi,ama çocuk dr yüzü gözü inmezse toparlanmazsa getir demişti oyüzden bugün götürme gereği duymadımmaşşalah hiç bi şişlik kalmadı,,alerjik reaksiyon göztermiş vücudu,neyseki atlattık,,allahım kimseyi hasta etmesin,heleki çocukları
Ben de cuma günü için ödül onu koyayım bari kendime, merak ediyorum.
kız kilon bu hafta 62.5muydu,eğer öyleyse aynen aynıyız
gel bu haftada senle yarışak
dün akşam 5e doğru uzun bekleyişten sonra kızım gidip oturağa çişini yapıvermiş
hemen verdikleri kaba koyduğum gibi hastanenin yolunu tuttum,,verdim tahlile yarım saat sonra dr aldı sonuçları ve bakar bakmaz dediki''hiç bir şeyi yok maşallah turp gibi, değerleri çok güzel''
ama için rahat etmezse yarın çocuk dr'una yinede göster dedi,ama çocuk dr yüzü gözü inmezse toparlanmazsa getir demişti oyüzden bugün götürme gereği duymadımmaşşalah hiç bi şişlik kalmadı,,alerjik reaksiyon göztermiş vücudu,neyseki atlattık,,allahım kimseyi hasta etmesin,heleki çocukları
Ben de artık menülerimi yazmaya başlasam iyi olacak, yoksa 7-8 ayda verdiğim kiloyu 1-2 ayda geri alacağım. Akşam 20 dk.leslie yaptım, bugün de teravihe gitmek istiyorum, bakalım kısmet. Ben Dİlek arkadaşımızı özledim, ne yapıyor, ne ediyor, hiç haber yok. Çok merak etmekteyim kendisini kaç kiloda şu an, ne yapıyor diye, tabii diğer arkadaşları da özledim. Bakalım kimler geri dönecek?
canım korkman gereken son kişi benim şu dönemde,anlattıklarından hiç bi farkım yok aynı bensin yani,,düzen falan yok zaten,e bide oruçta tutuyorum,geç yemek yeniyo hapur hupur,su desen sadece iftardan önce ve yemek esnasında içtiğim toplamda 1ltre,yarım lt'de sahuru kapatırkenYarışak yarışak da, benim kendime güvenim hiç kalmadı ki.. Eskisi gibi olacağım diye öyle korkuyorum ki, ama düzen de getiremiyorum kendime, sınır koyamıyorum, nasıl yapcez bilmem. Hedefin kaç gr. bu hafta için, ben + görmesem ona bile şükredeceğim nerdeyse.
Akşam bir baktım tartıya 64 kg. gösterdi, bu da demektir ki sabah 63 çıkacağım, öyle canım sıkıldı ki.
başüstüne efenimcanıımmm çok sevindim çok geçmiş olsuno fındığı öp benim için
Yaz canım menülerini iyi geliyor bi bakıma. Dileği bende merak ediyorum :26:
Bi çok kişi yok ortalıkta hepsini özledim valla.
Geçmiş olsun canım.Çok sevindim. Allah herkese sağlık versin herşeyden önce.
Kahvaltı (11:00) : 3 tulumba tatlısı,Bi elma
Öğlen (14:30) : Bir tavuk but,Salata
Ara (17:00) : Bi paket N**** (Siyahi),Bir hurma
Akşam (19:30) : Bi adet hurma,Bi kepçe şehriye çorbası,Bi tane biber dolması,Yoğurt,Çok az ekmek
Gün içerisinde de sabahki 3 tulumba dışında ; 3 tulumba tatlısı daha yedim. :18::18:
Kahvaltı (11:00) : 3 tulumba tatlısı,Bi elma
Öğlen (14:30) : Bir tavuk but,Salata
Ara (17:00) : Bi paket N**** (Siyahi),Bir hurma
Akşam (19:30) : Bi adet hurma,Bi kepçe şehriye çorbası,Bi tane biber dolması,Yoğurt,Çok az ekmek
Gün içerisinde de sabahki 3 tulumba dışında ; 3 tulumba tatlısı daha yedim. :18::18:
Oy cok tatlımıss :)) hem indirimde diyosun, bizim yandaki kozmetikci avon satıyo mu acaba.. Bi de netten falan mı almak gerek yoksa her yerde 7 midir acaba yahu? ben de alıcaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?