70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk desenize baya uzun bir süre birlikteyiz havalar gerçekten çok sıcak evin içinde bile insan bi fena oluyo Allah dışarıdakilere kolaylık versin gerçektende

Benim de senin gibi yolum hayli uzun. Sanırım birbirimizi görmekten bıkana kadar burdayız :90:

Şaka bir tarafa, en önemlisi yolun sonunda yüzümüzün gülmesi. Ben herkesin hayallerinin gerçek olmasını tüm kalbimle istiyorum :81:

Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin :103:

Eline sağlık canım, ben de bildirim yapmıştım ama, görmedin sanırım. Zaten artıda olduğum için önemli de değil, listemiz de iyice kısalmış bu arada. Kilo veren herkese tebriklerr.

Canım normalde Nora liste yapıyor bildiğin gibi ama bu hafta olmayınca alelacele son dakikada liste yapmaya karar verdik. Benim de pek deneyimim yok ama bir şeyler yapmaya çalıştım

Bu listeden sonra bir liste daha yayınladım, orada üye sayısı daha fazla ama yine de normal zamanlara oranla bu hafta listedeki üye sayısı az oldu çünkü ben sadece bana bildirim yapanları listeye alabildim canım. Biraz karışık bir bildirim dönemi geçirdik ama Nora döndüğünde her şey yoluna girecektir ya da en azından perşembeden listeyi kimin yapacağını belirlersek daha sorunsuz bir bildirim zamanı geçirebiliriz :)

dün akşam 5e doğru uzun bekleyişten sonra kızım gidip oturağa çişini yapıvermiş
hemen verdikleri kaba koyduğum gibi hastanenin yolunu tuttum,,verdim tahlile yarım saat sonra dr aldı sonuçları ve bakar bakmaz dediki''hiç bir şeyi yok maşallah turp gibi, değerleri çok güzel''
eminimki bu söz kadar rahatlatıcı bişey yoktur anneler için
ama için rahat etmezse yarın çocuk dr'una yinede göster dedi,ama çocuk dr yüzü gözü inmezse toparlanmazsa getir demişti oyüzden bugün götürme gereği duymadımmaşşalah hiç bi şişlik kalmadı,,alerjik reaksiyon göztermiş vücudu,neyseki atlattık,,allahım kimseyi hasta etmesin,heleki çocukları

Eline sağlık canım, haftaya düzeltiriz sorun değil.

Geçmiş olsun canım, Allah dermansız dert vermesin.

kız kilon bu hafta 62.5muydu,eğer öyleyse aynen aynıyız
gel bu haftada senle yarışak

Yarışak yarışak da, benim kendime güvenim hiç kalmadı ki.. Eskisi gibi olacağım diye öyle korkuyorum ki, ama düzen de getiremiyorum kendime, sınır koyamıyorum, nasıl yapcez bilmem. Hedefin kaç gr. bu hafta için, ben + görmesem ona bile şükredeceğim nerdeyse.
Akşam bir baktım tartıya 64 kg. gösterdi, bu da demektir ki sabah 63 çıkacağım, öyle canım sıkıldı ki.

Son düzenleme:

canıımmm çok sevindim çok geçmiş olsun o fındığı öp benim için

Yaz canım menülerini iyi geliyor bi bakıma. Dileği bende merak ediyorum :26:

Bi çok kişi yok ortalıkta hepsini özledim valla.

Geçmiş olsun canım.Çok sevindim. Allah herkese sağlık versin herşeyden önce.

merabalar..bugun kahvaltım gecikti.ailecek 12 de uyandık.ben 1 bardak sıcak limonlu su içtim.sonra ev işi ve bisikletle 210 kalori yaktım ara olarak mısır ve meyve yedim.akşama da 300 kalori yakıp salata ve çorba düşünüyorum.yok yok.kararlıyım.ağustosa 68görüp giricem ...

canım korkman gereken son kişi benim şu dönemde,anlattıklarından hiç bi farkım yok aynı bensin yani,,düzen falan yok zaten,e bide oruçta tutuyorum,geç yemek yeniyo hapur hupur,su desen sadece iftardan önce ve yemek esnasında içtiğim toplamda 1ltre,yarım lt'de sahuru kapatırken
sonra ara öğün yapıyoz mecburen saat 11lere denk geliyo,e bide uyumuyorum 3e kadar sahuru yapıyruz,hoop yatağabu ramazanda kilo almazsam daha daha nemaksat eğlence olsun ,belki geçme hırsından az yerim su çok içerim bellimi olur,,gazım hırsım hiçbişeyim kalmadı çünkühedefim 500gr cumaya kadar,en azından yanine dersin kolay bi başlangıç yapakmı

canıımmm çok sevindim çok geçmiş olsun o fındığı öp benim için
başüstüne efenimuyansın öpücem

amiin sağol canım

Regl oluyoruuuuuuuuuuuuuuum :18::18::18:

Demekki bugünki tulumba tatlılarının negroların sebebi buymuşş.

Bi sürü tatlı yedim yine

Kahvaltı (11:00) : 3 tulumba tatlısı,Bi elma

Öğlen (14:30) : Bir tavuk but,Salata

Ara (17:00) : Bi paket N**** (Siyahi),Bir hurma

Akşam (19:30) : Bi adet hurma,Bi kepçe şehriye çorbası,Bi tane biber dolması,Yoğurt,Çok az ekmek

Gün içerisinde de sabahki 3 tulumba dışında ; 3 tulumba tatlısı daha yedim. :18::18:

Çok geçmiş olsun canım. Allah kimseyi çocuklarıyla ve sevdikleriyle sınamasın. İnsan kendine verilen derde yine sabrediyor sa sevdiklerine dayanamıyor

Yemee yemeee yemeee!!! Şapşaalll yemee :)) oburiks. hakim ol kendine.. incecik kızlar olucaz. hadi bakalım birazcık aziiimmm :)

Sabah
1 domates
yarım salatalık
1 biber
1 yumurta
peynir

Öğlen
1 bardak limonata

Aksam
Ton balıklı kocaman bi salata
yarım kase yogurt
1 bardak erik suyu

Ara
Form Cayı

Not: kızlar bugun tartıda 68'i gördüm mutluluktan ölücem..bu hırsla aksam Jullian yapıcam.bacaklarım iyilesti hemen hemeen

naptın bacım sakın yeme öyle şeyler

Oy cok tatlımıss :)) hem indirimde diyosun, bizim yandaki kozmetikci avon satıyo mu acaba.. Bi de netten falan mı almak gerek yoksa her yerde 7 midir acaba yahu? ben de alıcaam

her yerde 7dir katalogta 7 yazıyo çünkü kozmetikçi satar mı bilmiyorum bu ayki katalog değil zaten 3 ağustostan sonra gelcek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…