70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyum 1.62 heralde 53 olsam sıfır beden olmam annem hep ben senin yaşında 48 kiloydum falan der cünkü.bende arada bir deneyip sonra bırakıyordum diyeti ama şimdi kararlıyım bu sefer olucak :):) suyu atmak için yeşilçay içicem bi kere denedim tadı beni pek açmadı ama katlanılabilir . bende cipsi bıraktım ama cikolatayla hala sorunum var inş. onu da aşıcam

kızlar dün gelemedim, bugünde kendimi bi gösterip çıkıcam..

tlfdan takipteyim ancak çok fazla sayfa olduğu için yorum yazamıyorum..

ramazanla aram iyi, çorbadan sonra ana yemek çok az kimi zaman hiç yemiyorum -dün mesela-..

tatlıya yok diyemiyorum ancak ilk gün olduğu kadar değil git gide çatalıma gelen tatlı küçülüyor..

mutluyum şimdilik, en azından ramazanı -2 kiloyla kapatsam bana yeter..

öpüyorum hepiniziiii

yeşil çayda iyi ama sadece bim de satılan doğadan beşi biyerde cayı var onun tadı daguzel ve baya ıı bımden alısverıs yapmıosan dıgr marktlerde dogadn 7 otlu çay da super bıde ben haftada bır pirinç lapası yıom vucuttakı odemı baya ıı atıo haftada 1 paket cıkolatadan zarar gelmez dıolar ama bılemıom benım boyum 171 62 ıdeal sanırım eskıden zaten hıcbısey yokmus zararlı hep ıncecıklermıs olan bıze oldu )

KIZLAR BEN HAFTA SONU GİREMEDİM SİTEYE BENDE TARTILDIM 500 GR VEREBİLMİŞİM SADECE KOSKOCA 1 HAFTADA OLMİCAK BÖYLE BU SIKI DİYETE BAŞLAMALI

Başlangıç kilo: 75,200
Geçen hafta: 74,500
Bu hafta: 74,000
Giden: 500 gr
TOPLAMDA GİDEN :1,200
HEDEF :65 Tİ 62 OLDU

Son düzenleme:

bn de de dondurma var

böyle böyle gıdecek kı tatlım kalıcı olsun geç olsun bizim olsun demı

ben denedim o beşi bi yerdeyi bencede çok iyi tadı daha güzel yeşil çaydan kesinlikle pirinç lapasının ödemi attığını bilmiyordum öğrendim iyi oldu denemek lazım :) bir paket çikolatadan zarar gelmez bencede ama bi paketi bi günde bitirmezsem tabi . bitter çikolata yağ yakmaya iyi diyolar aslında bittere dönsem daha iyi galiba :)) gerçekten eskiden hep çok zayıfmış insanlar biz şanssızız sanki biraz artık yapılıcak şey iradeye hakim olmak :)))

fıstıklar dondurma yiceğiniz zaman az kalorili olanları tercih edin mesela ben algida ananaslı fruttare (65 kkal) veya twister (80 kkal) yiyorum tadı da güzel tavsiye ederim :131:

Hoşgeldin canım, hedefine ulaşana kadar bizlesin inşallah

Yarım saatliğine dışarı çıktım ama çıktığıma bin pişman oldum. Öyle bir sıcak ki başım ağrıdı. :111: Allah bu sıcakta güneş altında çalışanların yardımcısı olsun inşallah

hoşbulduk desenize baya uzun bir süre birlikteyiz havalar gerçekten çok sıcak evin içinde bile insan bi fena oluyo Allah dışarıdakilere kolaylık versin gerçektende

Eline sağlık canım, ben de bildirim yapmıştım ama, görmedin sanırım. Zaten artıda olduğum için önemli de değil, listemiz de iyice kısalmış bu arada. Kilo veren herkese tebriklerr.

Ben de artık menülerimi yazmaya başlasam iyi olacak, yoksa 7-8 ayda verdiğim kiloyu 1-2 ayda geri alacağım. Akşam 20 dk.leslie yaptım, bugün de teravihe gitmek istiyorum, bakalım kısmet. Ben Dİlek arkadaşımızı özledim, ne yapıyor, ne ediyor, hiç haber yok. Çok merak etmekteyim kendisini kaç kiloda şu an, ne yapıyor diye, tabii diğer arkadaşları da özledim. Bakalım kimler geri dönecek?

fıstıklar dondurma yiceğiniz zaman az kalorili olanları tercih edin mesela ben algida ananaslı fruttare (65 kkal) veya twister (80 kkal) yiyorum tadı da güzel tavsiye ederim :131:

Ben de cuma günü için ödül onu koyayım bari kendime, merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…