merhaba bende yeni katıldım 2 temmuzdan berı dıyet yapıorum suan duraklama donemındeyım ama yınede bırakmadı 77 kılodayım suan boyunu merak ettım 53 kılo cok az deılmı ya sen 0 beden olmayamı nıyetlendın yoksabirz zor deme eger ıstersen verıosun bıde vucudunda su ya da odem varsa en bastan cok hızlı verıosun ama sonra duraksıo pes edıp bırakırsan tekrar ve daha fasla alıosun ıste ornek ben 68 le dıyete baslamıstım 2 sene once yap bırak yap bırak 82 ye ulastım ama sımdı kararlıyım butun asklarım cıps ve cıkolatadan vazgectım :-(
boyum 1.62 heralde 53 olsam sıfır beden olmam annem hep ben senin yaşında 48 kiloydum falan der cünkü.bende arada bir deneyip sonra bırakıyordum diyeti ama şimdi kararlıyım bu sefer olucak :):) suyu atmak için yeşilçay içicem bi kere denedim tadı beni pek açmadı ama katlanılabilir . bende cipsi bıraktım ama cikolatayla hala sorunum var inş. onu da aşıcam
arkadaslar aranızda banada su kılo cızelgesının nasıl yapıldıgını anlatacak bırı varmı profılıme eklıorum kbl etmıor
boyum 1.62 heralde 53 olsam sıfır beden olmam annem hep ben senin yaşında 48 kiloydum falan der cünkü.bende arada bir deneyip sonra bırakıyordum diyeti ama şimdi kararlıyım bu sefer olucak :):) suyu atmak için yeşilçay içicem bi kere denedim tadı beni pek açmadı ama katlanılabilir . bende cipsi bıraktım ama cikolatayla hala sorunum var inş. onu da aşıcam
kızlar ben hafta sonu giremedim siteye bende tartıldım 500 gr verebilmişim sadece koskoca 1 haftada olmicak böyle bu sıkı diyete başlamalı
Başlangıç kilo: 75,200
geçen hafta: 74,500
bu hafta: 74,000
giden: 500 gr
toplamda giden :1,200
hedef :65 ti 62 oldu
yeşil çayda iyi ama sadece bim de satılan doğadan beşi biyerde cayı var onun tadı daguzel ve baya ıı bımden alısverıs yapmıosan dıgr marktlerde dogadn 7 otlu çay da super bıde ben haftada bır pirinç lapası yıom vucuttakı odemı baya ıı atıo haftada 1 paket cıkolatadan zarar gelmez dıolar ama bılemıom benım boyum 171 62 ıdeal sanırım eskıden zaten hıcbısey yokmus zararlı hep ıncecıklermıs olan bıze oldu)
bn de de dondurma var
dondurma zaten ayrı bi güzel bişey hele bu sıcaklarda :))
Hoşgeldin canım, hedefine ulaşana kadar bizlesin inşallah
Yarım saatliğine dışarı çıktım ama çıktığıma bin pişman oldum. Öyle bir sıcak ki başım ağrıdı. :111: Allah bu sıcakta güneş altında çalışanların yardımcısı olsun inşallah
Kızlar bir deneme yapayım dedim, ne de olsa acemiyimOlmuştur inşallah ve bir yanlışlık yapmadığımı umuyorum :26:
[TABLE="class: grid, width: 250"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Başlangıç
[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu
Hafta[/TD]
[TD]Gelen
Giden
[/TD]
[TD]Toplamda
Giden[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]a20[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]75.5[/TD]
[TD]73.3[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]21.7[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mahzen77[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]77.5[/TD]
[TD]-1.0[/TD]
[TD]2.5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uruz[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]86.2[/TD]
[TD]86.0[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]6.0[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]:124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mirayhan [/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]78.0[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]0.1[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]:124:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD]62.3[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]17.3[/TD]
[TD]58 [/TD]
[TD]:111:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudum01[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]bilinmiyor[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]bilinmiyor[/TD]
[TD]4.0[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]:82:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bende düzenleyemiyorum kilo çizelgemi
fıstıklar dondurma yiceğiniz zaman az kalorili olanları tercih edinmesela ben algida ananaslı fruttare (65 kkal) veya twister (80 kkal) yiyorum tadı da güzel tavsiye ederim :131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?