sen kriterleri söyle ben hazırlayayım sana şekerim
eline sağlık canım, ben de bildirim yapmıştım ama, görmedin sanırım. Zaten artıda olduğum için önemli de değil, listemiz de iyice kısalmış bu arada. Kilo veren herkese tebriklerr.
Diyetin ilk gunu bu yapilir mi bana... Annem en sevdigim yemek olan icli kofte yapmis simdi de dondurma alicam sana ne aliyim diyor. Diyet yaptigimi bildigi halde neden boyle yapiyor anlamis degilim
iyi akşamlar kızlar
eşim akşama sarma ve dolma istedi yaptım pişti iftarda büyük sınav varrrrrr :18::18::18::18::18::18:
bıldırım nasıl yapılıyor ve nezamn bende tabloda olmak istiyorum
bende geldim kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah karpuz peynir
öğle kuru fasulye biraz pide
akşam salata ve meyve
Monacım miktarları da öğrenelim lütfen
Pide ama ne kadar pide? Meyve, peynir ama ne kadar? :125:
Canım telaşa gerek yok. 1 tane içli köfte, yanında bolca yoğurt, et varsa et ve salata yersin. Yemek boyunca 2-3 lokmada bir yudum su iç, kendini daha kolay dizginlersin. Su, doygunluk hissinin oluşmasını sağlıyor, gözün dönmez böylece :)
Dondurmadan da 4-5 kaşık tadarsın, ne olacak :) Önemli olan aşırıya kaçmamak.
cok sagol canim ya hep yardimima sen kosuyorsun :) birazdan yuruyuse cikicam 2 saat yurumeliyim sabah da cikamadim
canım karpuz bir dilim peynirde kibrit kutusu kadar
pide biraz fazla:18:
meyve de küçük bir dilim karpuz yarım şeftali küçük bir parça üzüm
salata aslında henüz yemedim acıkırsam yerim onuda
bir domates bir salatalıktan yapmayı düşünüyorum
sabah: sirkeli ılık su 7 otlu çay yulaf ezmesi y.yaglı sut
ara:çıtır elma şekersiz turk kahvesı
öğle:1 kase yogurt
akşam:tavuklu salata 1dilim byz ekmek
cok sagol canim ya hep yardimima sen kosuyorsun :) birazdan yuruyuse cikicam 2 saat yurumeliyim sabah da cikamadim
Diyetin ilk gunu bu yapilir mi bana... Annem en sevdigim yemek olan icli kofte yapmis simdi de dondurma alicam sana ne aliyim diyor. Diyet yaptigimi bildigi halde neden boyle yapiyor anlamis degilim
aynı durumdayız ya bizimkiler de diyette olduğumu kabullenemiyolar bi türlübabam şimdi çiğdem almaya gitti sen seversin diyo bi de yaa :84:
hep böyle yapıyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?