70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetin ilk gunu bu yapilir mi bana... Annem en sevdigim yemek olan icli kofte yapmis simdi de dondurma alicam sana ne aliyim diyor. Diyet yaptigimi bildigi halde neden boyle yapiyor anlamis degilim

Diyetin ilk gunu bu yapilir mi bana... Annem en sevdigim yemek olan icli kofte yapmis simdi de dondurma alicam sana ne aliyim diyor. Diyet yaptigimi bildigi halde neden boyle yapiyor anlamis degilim

Canım telaşa gerek yok. 1 tane içli köfte, yanında bolca yoğurt, et varsa et ve salata yersin. Yemek boyunca 2-3 lokmada bir yudum su iç, kendini daha kolay dizginlersin. Su, doygunluk hissinin oluşmasını sağlıyor, gözün dönmez böylece :)

Dondurmadan da 4-5 kaşık tadarsın, ne olacak :) Önemli olan aşırıya kaçmamak.

iyi akşamlar kızlar

İyi akşamlar canım

eşim akşama sarma ve dolma istedi yaptım pişti iftarda büyük sınav varrrrrr :18::18::18::18::18::18:

4-5 sarma, 1 dolma, bol yoğurt ve varsa et :) Suyu da bolca içtin mi gözün dönmez canım, telaşlanma

bıldırım nasıl yapılıyor ve nezamn bende tabloda olmak istiyorum

Cuma günü oluyor canım, o hafta listeyi yapacak arkadaşa gönderiyoruz bilgilerimizi. Eğer mesaj sayın yetmediği için özel mesaj gönderemezsen bu başlığa yazıyorsun.

Son düzenleme:
bende geldim kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah karpuz peynir
öğle kuru fasulye biraz pide
akşam salata ve meyve

Monacım miktarları da öğrenelim lütfen

Pide ama ne kadar pide? Meyve, peynir ama ne kadar? :125:

Monacım miktarları da öğrenelim lütfen

Pide ama ne kadar pide? Meyve, peynir ama ne kadar? :125:

canım karpuz bir dilim peynirde kibrit kutusu kadar
pide biraz fazla :18:
meyve de küçük bir dilim karpuz yarım şeftali küçük bir parça üzüm
salata aslında henüz yemedim acıkırsam yerim onuda
bir domates bir salatalıktan yapmayı düşünüyorum

sabah: sirkeli ılık su 7 otlu çay yulaf ezmesi y.yaglı sut
ara:çıtır elma şekersiz turk kahvesı
öğle:1 kase yogurt
akşam:tavuklu salata 1dilim byz ekmek

Kızlar bıberıye yagını vucuda surup strec fılmle saran oldu mu aranızda? Denemek ıstıyorum ama fayda eder mı bılmıyorum.

sabah: sirkeli ılık su 7 otlu çay yulaf ezmesi y.yaglı sut
ara:çıtır elma şekersiz turk kahvesı
öğle:1 kase yogurt
akşam:tavuklu salata 1dilim byz ekmek

Kızlar ikiniz de az yemişsiniz bence Monacım, listene biraz daha protein eklemeye gayret et, Peynir haricinde doğru dürüst bir protein kaynağı yok maalesef listende Elacım yoğurt, tavuklu salata, meyve vs hepsi çok güzel ama miktarlar biraz daha fazla olabilir, elini korkak alıştırma

cok sagol canim ya hep yardimima sen kosuyorsun :) birazdan yuruyuse cikicam 2 saat yurumeliyim sabah da cikamadim

Dayanışma olunca her şey güzelleşiyor canım, yardım gördüğüm ölçüde yardımda da bulunabiliyorsam ne mutlu bana

Akşamları ben de 1,5 saat yürüyüş yapıyorum, malum sıcaklar nedeniyle gündüz kafamızı dışarı bile uzatamıyoruz

Hareket berekettir, durmak yok harekete devam :118:

aynı durumdayız ya bizimkiler de diyette olduğumu kabullenemiyolar bi türlü babam şimdi çiğdem almaya gitti sen seversin diyo bi de yaa :84:

aynı durumdayız ya bizimkiler de diyette olduğumu kabullenemiyolar bi türlü babam şimdi çiğdem almaya gitti sen seversin diyo bi de yaa :84:

Durumuna gülsem mi ağlasam mı bilemedim şimdi

Baban da nispet yapar gibi

hep böyle yapıyolar ya

Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar, demişler :)

Çok sabredemeyecek gibiysen 1 avuç kabak çekirdeği ye, 100 kalori ya da 1 avuç leblebi. Hem nefsin de körelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…