Yemee yemeee yemeee!!! Şapşaalll yemee :)) oburiks. hakim ol kendine.. incecik kızlar olucaz. hadi bakalım birazcık aziiimmm :)
naptın bacım sakın yeme öyle şeyler
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar, demişler :)
Çok sabredemeyecek gibiysen 1 avuç kabak çekirdeği ye, 100 kalori ya da 1 avuç leblebi. Hem nefsin de körelir :)
Kızlar ikiniz de az yemişsiniz benceMonacım, listene biraz daha protein eklemeye gayret et, Peynir haricinde doğru dürüst bir protein kaynağı yok maalesef listende Elacım yoğurt, tavuklu salata, meyve vs hepsi çok güzel ama miktarlar biraz daha fazla olabilir, elini korkak alıştırma
Dayanışma olunca her şey güzelleşiyor canım, yardım gördüğüm ölçüde yardımda da bulunabiliyorsam ne mutlu bana
Akşamları ben de 1,5 saat yürüyüş yapıyorum, malum sıcaklar nedeniyle gündüz kafamızı dışarı bile uzatamıyoruz
Hareket berekettir, durmak yok harekete devam :118:
Dayanamadım kısçeler yaaa .Regl dolayısıyla krizim gelmiş demekki farkedemedim hiç.
Ki ben normalde hayatta baklava tulumba türü tatlıları aramayan birisiiyiiim
TAVUGUM 400 GRM FILANDI CNM ordan tamamladım
iyi akşamlar kızlar napiyorsunuz bakayım.ben soframı hazırladım bekliyorum..bu arada kilo wermek ne güzelmiş yaa.gerçekten diyordumki biyere gidince kaçamak yapar çok yerim derdim ama zaten istesemde yiyemiyorum.bi kaç kaşık yemekle tık doyuyorum.midede küçüldü sanırım.geçen ramazan başlamadan önce eşim pilaw üstü döner yiyelim dedi.tamam dedim.geldi ama ben sadece bir parça yedim dönerden doydum.ne pilawdan aldım ne bişeyden.yiyemedim..pikniğe gittik mangaldan tıka basa yerim sandım fala yiyemedim.zaten ekmek we kolada içmeyince kiloda almadım..ohhhh beaaaa..suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu istiyorum bide limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dayanamadım kısçeler yaaa .Regl dolayısıyla krizim gelmiş demekki farkedemedim hiç.
Ki ben normalde hayatta baklava tulumba türü tatlıları aramayan birisiiyiiim
bebişler yağsız makarna ne kadar yiyebilirim
Yağsız-tuzsuz 1 kase makarna 200 kalori civarında. Üzerine sarımsaklı yoğurt koyarsan mantı gibi oluyor zaten :)
Ama sade yiyince pek lezzetli değil, çok yavan geliyor.
canım 100gr pişmiş makarnada 136 kalori kepeklimakarnada ise 116 kalori war.ona göre
Canın sağolsun hadi boşver. Bu kadar da olmasa çekilmez bu diyetler zaten dimi
bol bol su iç beybi
Sabah: Çılbır (2 yumurta, 4-5 kaşık yoğurt, yağ yok), 10 tane fındık, yarım muz
Öğlen: 2 adet közlenmiş kırmızı biber, 1 adet közlenmiş patlıcan, domates, 1.5 kibrit kutusu kadar peynir, 1 kase haşlanmış yağsız-tuzsuz bulgur
Akşam: Fırında çipura, limon ve zeytinyağ soslu bol salata, 1 adet maden suyu
iyi akşamlar kızlar napiyorsunuz bakayım.ben soframı hazırladım bekliyorum..bu arada kilo wermek ne güzelmiş yaa.gerçekten diyordumki biyere gidince kaçamak yapar çok yerim derdim ama zaten istesemde yiyemiyorum.bi kaç kaşık yemekle tık doyuyorum.midede küçüldü sanırım.geçen ramazan başlamadan önce eşim pilaw üstü döner yiyelim dedi.tamam dedim.geldi ama ben sadece bir parça yedim dönerden doydum.ne pilawdan aldım ne bişeyden.yiyemedim..pikniğe gittik mangaldan tıka basa yerim sandım fala yiyemedim.zaten ekmek we kolada içmeyince kiloda almadım..ohhhh beaaaa..suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu istiyorum bide limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
üzülme yarın biraz daha fazla sporla telafi edersin
Oruç tutmana rağmen kaçamak yapmıyorsun, en büyük başarı işte bu
Afiyet olsun, Allah orucunuzu kabul etsin
canım menün gayet güzelmişSabah: Çılbır (2 yumurta, 4-5 kaşık yoğurt, yağ yok), 10 tane fındık, yarım muz
Öğlen: 2 adet közlenmiş kırmızı biber, 1 adet közlenmiş patlıcan, domates, 1.5 kibrit kutusu kadar peynir, 1 kase haşlanmış yağsız-tuzsuz bulgur
Akşam: Fırında çipura, limon ve zeytinyağ soslu bol salata, 1 adet maden suyu
gece bende yedim 2 3 kaşık.hemde tereyağlı..
İyi akşamlar canım. Allah kabul etsin orucunu. Ayrıca tebrikler çok azimlisin.
Zaten başarın çizelgende apaçık. Devamı da su gibi gelsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?