70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yemee yemeee yemeee!!! Şapşaalll yemee :)) oburiks. hakim ol kendine.. incecik kızlar olucaz. hadi bakalım birazcık aziiimmm :)

naptın bacım sakın yeme öyle şeyler

Dayanamadım kısçeler yaaa .Regl dolayısıyla krizim gelmiş demekki farkedemedim hiç.

Ki ben normalde hayatta baklava tulumba türü tatlıları aramayan birisiiyiiim

TAVUGUM 400 GRM FILANDI CNM ordan tamamladım

Sabah: Çılbır (2 yumurta, 4-5 kaşık yoğurt, yağ yok), 10 tane fındık, yarım muz

Öğlen: 2 adet közlenmiş kırmızı biber, 1 adet közlenmiş patlıcan, domates, 1.5 kibrit kutusu kadar peynir, 1 kase haşlanmış yağsız-tuzsuz bulgur

Akşam: Fırında çipura, limon ve zeytinyağ soslu bol salata, 1 adet maden suyu

iyi akşamlar kızlar napiyorsunuz bakayım.ben soframı hazırladım bekliyorum..bu arada kilo wermek ne güzelmiş yaa.gerçekten diyordumki biyere gidince kaçamak yapar çok yerim derdim ama zaten istesemde yiyemiyorum.bi kaç kaşık yemekle tık doyuyorum.midede küçüldü sanırım.geçen ramazan başlamadan önce eşim pilaw üstü döner yiyelim dedi.tamam dedim.geldi ama ben sadece bir parça yedim dönerden doydum.ne pilawdan aldım ne bişeyden.yiyemedim..pikniğe gittik mangaldan tıka basa yerim sandım fala yiyemedim.zaten ekmek we kolada içmeyince kiloda almadım..ohhhh beaaaa..suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu istiyorum bide limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TAVUGUM 400 GRM FILANDI CNM ordan tamamladım

Tamam o zaman, sana laf yok :)

Oruç tutmana rağmen kaçamak yapmıyorsun, en büyük başarı işte bu

Afiyet olsun, Allah orucunuzu kabul etsin

bebişler yağsız makarna ne kadar yiyebilirim

Yağsız-tuzsuz 1 kase makarna 200 kalori civarında. Üzerine sarımsaklı yoğurt koyarsan mantı gibi oluyor zaten :)

Ama sade yiyince pek lezzetli değil, çok yavan geliyor.

Yağsız-tuzsuz 1 kase makarna 200 kalori civarında. Üzerine sarımsaklı yoğurt koyarsan mantı gibi oluyor zaten :)

Ama sade yiyince pek lezzetli değil, çok yavan geliyor.

ben alıştım seviyorum makarna vazgeçilmezim zaten üstüne kendim sos yapıyorum yağsız domates karabiber kimyon falan karıştırıp azcık pişirince nefis makarna sosu oluyo

Canın sağolsun hadi boşver. Bu kadar da olmasa çekilmez bu diyetler zaten dimi
bol bol su iç beybi

İçiyorum zaten tatlı yediğimde ben böyle şişe şişe su içiyorum Allahtan onu yapıyorum yani.

Menün güzel görünüyor canım. Tebrikler

İyi akşamlar canım. Allah kabul etsin orucunu. Ayrıca tebrikler çok azimlisin.

Zaten başarın çizelgende apaçık. Devamı da su gibi gelsin inşallahhhh

Aslında akşam yemesen iyi olur canım.Öğle zamanında da 3-4 yemek kaşığı yiyebilirsin.

üzülme yarın biraz daha fazla sporla telafi edersin

Evet öyle yapmam gerek. Bugün yine mekik çekeyim biraz da.

Regl olduğumda pek spor yapamıyorum çok karnım ağrıyor benim.

Ama zaten yarın kursum var hareketli bi gün olacak. Bakalım hayırlısı..

Son düzenleme:
Oruç tutmana rağmen kaçamak yapmıyorsun, en büyük başarı işte bu

Afiyet olsun, Allah orucunuzu kabul etsin

saol canım.ya benim hatam gece tatlı yiyorum kıza mama hazırlamaya kalktığım zaman.bi lokma.ama 1 lokma 1 lokmadır..aten sıkmayı bıraktım kendimi.ramaan bitene kadar 60 olsam iyi.60 olcamda sıkmayı bıraktım işte herşeyden yiyorum ayırmaksızın.dozunda ama ondan kilo alımı olmadı.tereyağ kahwaltıda çikolata falan

canım menün gayet güzelmiş
bende pilav yaparken kendime senin gibi yapıyorum yağsız çok az tuzla haşlıyorum

küçük bi tabak yiyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…