aynı durumdayız ya bizimkiler de diyette olduğumu kabullenemiyolar bi türlübabam şimdi çiğdem almaya gitti sen seversin diyo bi de yaa :84:
ben kaçtım 4 dakika kaldı..Antalya için iftar waktii
Şekerler ben gidip biraz ders çalışayım ya.
Kpss yaklaşıyoooor,Bütünleme sınavı yaklaşıyorrr...
Bayram var arada sonra nişan var ne zaman çalışcam ben ya. Yetişmicek :18::18:
1 saat tempolu yuruyusumu yaptiim nasil yaptiysam esofmanim su gibi oldu bacaklarim kalcam yandiii
bugunku menumu paylasiyim
o pidelerin hepsini yemedim tabisahurda 4-5 dilim yedim,iftarda da 3 dilim kadar
corba sehriyeli tavuk corbasidir.gordugunuz yogurtlu kimligi belirlenemeyen nesne de firinda pismis karisik sebze ve yogurttur..kac gundur ye ye bitmiyo,orucluyken yemek yapinca boyle oluyogozum doymadi cok cok dogramisim sebzeleri
cnm allah kabul etsın bende antalyadayım ama sıcaktan hıcbısı yapamıorum bravo vallahi)
calis yawrucummeylule ne kaldi surda hemen programli bir sekilde calismaya basla
Çalışmaya çalışıyorum canım hakkatten eylüle ne kaldı yani.
Birde ben yoğun olcam bunu da hesaba katarsak
Ara verdim bi uğrayım dedim senin muhteşem menünü gördüm
saol canım yaa.walla acaib sıcak antalya bayılacağım resmen.çok bunaltıcı..klimayı icad edenden Allah razı olsun ne diyelim.başka türlü olmuyor.bugü dışaarıda doktorla uğraştım piştim..
Ve sınavı kaybeden ben
Menüm sahurda
2 el büyüklüğünde yufka semizotu peynirden dürüm 1 armut 1 acık sekersiz cay 1 litre su
İftarda
3 kaşik corba 10 tane sarma 1 biber dolmasi 3 catal ciger bol yogurt
2.5 litre su ictim dahada icerim bana Ara mara yok bugun sporda
KPSS'ye mi hazırlanıyorsun?
Allah yardımcın olsun, inşallah istediğin bir puan alırsın
Klima varsa hadi gene iyisiniz, bizim tepemizden bile buharlar çıkıyor
Sarmalar 10 değil de 5 olsa daha iyiymiş sanki
Ama yine de güzel canım, afiyet olsun
saol canım yaa.walla acaib sıcak antalya bayılacağım resmen.çok bunaltıcı..klimayı icad edenden allah razı olsun ne diyelim.başka türlü olmuyor.bugü dışaarıda doktorla uğraştım piştim..
inaşlah cnm inşalah ya oadar istiyorum ki anlatamam
ben bekarken 62 idim evlendm hemen hamile kaldm 5 aylıkken bebğim öldü.koruma verdi doktor 6 bekleyemdk 5 ay hamile kaldm çok dikkatli çok üstüme düşüldü onu yee bunu yeee şunu yeeee tam21 kilo aldm 83 ile doğuma gittim çıktm 78 idim ondan sorada hiç veremdm aldm.bol giymekten misafirlikte illki kucağıma krlent dayamaktan bıktm.birde eşimin bütün akraaları kayınvalidem bile63 kilo görümcem filan aralarındada ben böyle ÇOK GÜZELSİN BİRAZ KİLO VERSEN ÇOK İİİ OLUR DEMELERİNDEN BIKTIM artık durdum ve düşündm ne yapıyorsam kendime artık TAŞIMAK İSTEEEEEEEEEEEEEEMİYORUM BU YAAAĞ KOVALARINI TAŞIMIYACAMDA
BAKIN GÖRÜN KASIM GB FLAN NASIL ZAYIFLAYACAM BAK GÖRÜMCE KAYNANA....
kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum:
Siyah diz boyunda bir abiyenin altına hangi renk çorap giyilmeli sizce? Koyu siyah, açık siyah?
Koyu siyah giyilirse baştan ayağa simsiyah olacak ve tereddüt ediyorum :26:
çorap olmadan giymekten hazzetmiyorum, ten rengi de pek tercihim değil.
Sizce bu ikisinden hangisi daha hoş olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?