70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı durumdayız ya bizimkiler de diyette olduğumu kabullenemiyolar bi türlü babam şimdi çiğdem almaya gitti sen seversin diyo bi de yaa :84:

her seye ragmen katlanmaliyiz ancak bikac kacamaktan bisey olmaz bence :) dayanamadigimiz zamanlarda yeriz, ertesi gun acisini cikaririz ya da sporla eritiriz

Şekerler ben gidip biraz ders çalışayım ya.

Kpss yaklaşıyoooor,Bütünleme sınavı yaklaşıyorrr...

Bayram var arada sonra nişan var ne zaman çalışcam ben ya. Yetişmicek :18::18:

Şekerler ben gidip biraz ders çalışayım ya.

Kpss yaklaşıyoooor,Bütünleme sınavı yaklaşıyorrr...

Bayram var arada sonra nişan var ne zaman çalışcam ben ya. Yetişmicek :18::18:

calis yawrucumm eylule ne kaldi surdahemen programli bir sekilde calismaya basla

bugunku menumu paylasiyim
sahur

iftar

a
o pidelerin hepsini yemedim tabisahurda 4-5 dilim yedim,iftarda da 3 dilim kadar
corba sehriyeli tavuk corbasidir.gordugunuz yogurtlu kimligi belirlenemeyen nesne de firinda pismis karisik sebze ve yogurttur..kac gundur ye ye bitmiyo,orucluyken yemek yapinca boyle oluyo gozum doymadi cok cok dogramisim sebzeleri

Listen her zamanki gibi çok güzel canım, listelerini her zaman beğeniyorum, çok ölçülü

cnm allah kabul etsın bende antalyadayım ama sıcaktan hıcbısı yapamıorum bravo vallahi )

saol canım yaa.walla acaib sıcak antalya bayılacağım resmen.çok bunaltıcı..klimayı icad edenden Allah razı olsun ne diyelim.başka türlü olmuyor.bugü dışaarıda doktorla uğraştım piştim..

Ve sınavı kaybeden ben

Menüm sahurda
2 el büyüklüğünde yufka semizotu peynirden dürüm 1 armut 1 acık sekersiz cay 1 litre su

İftarda
3 kaşik corba 10 tane sarma 1 biber dolmasi 3 catal ciger bol yogurt

2.5 litre su ictim dahada icerim bana Ara mara yok bugun sporda

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum:

Siyah diz boyunda bir abiyenin altına hangi renk çorap giyilmeli sizce? Koyu siyah, açık siyah?

Koyu siyah giyilirse baştan ayağa simsiyah olacak ve tereddüt ediyorum :26:

Çorap olmadan giymekten hazzetmiyorum, ten rengi de pek tercihim değil.

Sizce bu ikisinden hangisi daha hoş olur?

Çalışmaya çalışıyorum canım hakkatten eylüle ne kaldı yani.

Birde ben yoğun olcam bunu da hesaba katarsak

Ara verdim bi uğrayım dedim senin muhteşem menünü gördüm

KPSS'ye mi hazırlanıyorsun?

Allah yardımcın olsun, inşallah istediğin bir puan alırsın

saol canım yaa.walla acaib sıcak antalya bayılacağım resmen.çok bunaltıcı..klimayı icad edenden Allah razı olsun ne diyelim.başka türlü olmuyor.bugü dışaarıda doktorla uğraştım piştim..

Klima varsa hadi gene iyisiniz, bizim tepemizden bile buharlar çıkıyor

Sarmalar 10 değil de 5 olsa daha iyiymiş sanki

Ama yine de güzel canım, afiyet olsun

Saol canım Amiiiinnn

Hazırlanıyoruz bakalım nolcak...2 kere girdim ama çok hazırlanmamıştım.

Bu defa evlilik falan derken durum ciddileşiyor.Çalışmak lazım düzgünce.

saol canım yaa.walla acaib sıcak antalya bayılacağım resmen.çok bunaltıcı..klimayı icad edenden allah razı olsun ne diyelim.başka türlü olmuyor.bugü dışaarıda doktorla uğraştım piştim..

sağlıkocagına gıdıcem bende kan tahlılıne usenıorumm :-( çöp dokmeye cıkıom gelıp dusa gırıom konyaaltı antalyanın en sıcak yerı sanırım kemer fılan serın cunku

bugun ark.lar vardı yanı kaynımın ark.cnm 1 st oluyr gıdelı bende ıftarda fasla yemedımyıyemedım yarımkepce corbayı ancak ıcıtım 2 brdk su ıctım bırdeee kucuk karnıyarık yedımcıssss:))ama olsun ve basım agrıyor ıkındıleyın basladı yaaaaaaaa daha agryr grıb gıbı olmam ve bogaz agrısıı nı eklersem ıyı degılım az oncede dunden berı cnm dondurma ıstyrdu yaska dıe yemyrdum ama az once 1 top yedımmm hmmm neffisssssssssssssssssssssss:26:kızmayın canmmm ne oluckk sankı hehe yarında ıftar mısafırım var eısmın abısı ıle amcasıgıl dunde vard heheheheolsun mısafır bereketteır amabırazsusuzluk yusunden yoruluyorum canlarım yaaaaaaaaaa

umudum vereceksın o g lerıı gorumcende kaynananda sasıracakkk ahanda bole kalacaklar ama dıyet yaptıgını soleme suprız olsunn aynı ortamada ısen bellı olmaz zaten onlaraa hehe ben bu arrada 5-6pancar yarag sarması 1kasık yogurt 1 kucuk karnıyarık da yedımm ama ALLAH ımmm dunyayı yemısım yazınca gorudmmmyaa reglgunum gectıkce cosuyorumm yaaaaaaaaaa pöffffff sahuraca bırsey yemycgmm su sadece o kdr:)gtsın kg lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

illkaı corap gıymen gerekıyosa koyu benım oyum

düj julıann ılk gunumdu 15 dk yaptım yorulup bırakmıstım aman allahım neymıs o... suan bacak kaslarımın agrısından oturup kalkamıorum :SSS Ve korka korka oruc tutmaya karar verdım kılo almaktan cok korkuyorum ramazanda hep kılo alırım ama oruc tutmayıncada huzursuz oluyorum.. :S İnsallah kılo almam ve vermeye devam edebılırım :S

bence acık siyah giy ten gıymem dıyosan.. ? çok mını bısı olmadıkca koyu sıyah corap sık durmuyor bence..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…